Jump to content

geore

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About geore

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

geore's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτοί που λένε οτι χαλάει, το λένε γιατί ζηλεύουν κ επειδή βλέπουν ένα αμάξι λιγότερων κυβικών από το δικό τους, να μην μπορούν να το ακολουθήσουν.Εγώ έχω κάνει με το GT 29500 χλμ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ το αμάξι είναι απλά κορυφαίο στην κατηγορία του.Τώρα αν σε συμφέρει, από την άποψη οτι αλλάζει το μοντέλο αυτό είναι καθαρά δικιά σου επιλογή.
  2. Οταν ξαναπεράσεις απο την αντιπροσωπεία αν σου είναι εύκολο μάθε πόσο κάνει ο κοτσαδόρος για Golf Gt χωρίς τοποθέτηση και πόσο με τοποθέτηση.Σ'ευχαριστώ προκαταβολικά
  3. Γεια σας Εχει βαλει κανένας στο αυτοκίνητό του κοτσαδόρο?Αν ναι ξέρετε ποσο στοιχίζει μαζί με τοποθέτηση της αντιπροσωπείας η μόνο ο κοτσαδόρος?
  4. Και εγώ εχώ βάλει αντιηλιακές μεμβράνες στο gt μου και αυτο που λες ισχύει σε ολα τα Golf 5, καθώς το πίσω τζάμι κάνει 2 καμπύλες και κατά μήκος και κατά πλατος.Γι'αυτο αναγκάζονται και την πίσω μεμβράνη την κόβουν στη μέση και την κολλάνε σε 2 κομμάτια,διαφορετικά δεν πρόκειται να κολλήσει χωρίς να τσακίσει.Δεν έχει σημασία η μάρκα της μεμβράνης,σε ολες το ίδιο γίνεται.
  5. Παιδια καλη χρονια να εχουμε με υγεια και καλα ταξιδια με ποσοχη παντα..........!!
  6. Εγω εχω αλλαξει λαδια μονος μου στις 15000.Δεν ειναι δυσκολο, αλλα χρειαζεται μαλλον λιγο σηκωμα το αμαξι κ χωνεσαι απο κατω καθως το GT ειναι χαμηλο.Η βιδα του καρτερ να ξερεις, οτι κοιταει προς τα πισω και οχι προς τα κατω(οπως συνηθως),εγω την εψαχνα!!!Μαζι με αλλαγη λαδιων παντα αλλαγη φιλτρου.Κριμα ειναι τα καινουργια λαδια να καθαριζονται απο βρωμικο φιλτρο.
  7. Οταν φτιαχνεις τον αριστερο καθρεφτη κουνιεται αυτοματα και ο δεξιος κατα την ιδια κινηση
  8. Το καλωδιο ειναι αρκετα μακρυ.Εγω δεν το εχω τοποθετησει, για να ξερω πως λειτουργει και κατα ποσο ειναι δυσκολη η τοποθετηση. Σε παλιοτερα post εχει αναφερθει πως δεν ειναι δυσκολη η τοποθετηση,διαρκει περιπου 1 ωρα.Αλλα καλυτερα θα ειναι ν' απαντησει καποιος που το εχει τοποθετησει για ολες τις λεπτομερειες.
  9. Οσοι το εχουν βαλει το εχουν βγαλει στο ντουλαπακι.Τωρα σιγουρα αν πας σε μαγαζι μπορεις να το βγαλεις εξω σε βαση οπως λεει ο vwgt http://images.google.gr/imgres?imgur...%3Del%26sa%3DG , αλλα και ποσο λεφτα θα σου παρουν!!Παντως αν το αποφασισεις στειλε pm.
  10. Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Τωρα ειναι μαλλον αργα για να αλλαξω την παραγγελια καθως εχει φυγει και το περιμενω απο μερα σε μερα!Παντως αν θελει καποιος να παραγγειλει το συγκεκριμενο προιον(xcarlink - VW ipod interface for Delta6 RCD 200/300/500)και δεν θελει να μπει στη διαδικασια της παραγγελιας με πιστωτικες καρτες κτλ ας επικοινωνησει μαζι μου
  11. Δηλαδη εγω που παρηγγειλα τη version 1 και δεν εχω ipod μαλλον εκανα βλακεια?Νομιζα οτι βγαζει υποδοχη κ για mp3...Τελοσπαντων θα ψαξω να βρω καποια λυση, ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες.
  12. Δηλαδη θα πρεπει να αλλαζουμε μπαταριες καθε λιγο και λιγακι στο Mp3?Σε αυτα κρατανε οι μπαταριες καποιες ωρες....!
  13. COSTAS, Μια ερωτηση αν και σε εχουμε πρηξει!!Παρηγγειλα το xcarlink (αυτο που βγαζει εξοδο για I-pod και για Mp3) και θα συνδεσω Mp3 player, το οποιο θα δουλευει με τη δικη του μπαταρια και θα χρειαζεται καθε λιγο καινουργια η θα παιρνει ρευμα απο το Rcd 300?
  14. Ξερεις καποιος αν το xcarlink μπορει να συνδεθει με mp3 player k me i-pod ?Γιατι το παρηγγειλε ενας φιλος μου, κ μου ειπε οτι καταληγει σε 2 βυσματα ενα για I-pod και σε ενα βυσμα σαν αυτο που εχουν τ'ακουστικα.Ξερει κανεις?
  15. Εκανα check των χιλομετρων που απομενουν για το service και μου εδειξε οτι απομενουν 14000 χλμ.Εγω εχω κανει 16060 αρα καλα μου εδειξε.Επισης κατα την αλλαγη λαδιων στα 15000 δεν μηδενιστηκε το service καθως δεν το εκανα στην αντιπροσωπια, αρα η πρωτη ενδειξη θα βγει περιπου στα 30000 χλμ (εκτος αν βγει πιο νωρις οπως αναφερθηκε απο καποιον)
×
×
  • Create New...