_GtOsLiF_ Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 einai oti kautero exo odigisei !oikonomiko omorfo eurixoro k sin tis allis me ena periergo tropo grigoro agrio k spor tha hthela gti alla boleuomai k me auto giati an k kopela den oti ena grigoro autokinito dinei hdoni....:X :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikolasForEver Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 GtOsLiF_ einai oti kautero exo odigisei !oikonomiko omorfo eurixoro k sin tis allis me ena periergo tropo grigoro agrio k spor tha hthela gti alla boleuomai k me auto giati an k kopela den oti ena grigoro autokinito dinei hdoni.... :shock: :shock: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lampros_1988 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 paidia ekana test drive to gt kai ligotera perimena apo osa eixa akoysei(kai piomeno apo test drive)tora gia to tsi den mporo na po pola ala gia 4000 xiliarika tha eperna gt:) Παράθεση VOLKSWAGEN GOLF..μια ιστορια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geore Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Γεια σας ειμαι ενας νεος χρηστης του forum μιας κ σε 12 μερες περιμενω να παραλαβω ενα κοκκινο gt!!:)Εχω διαβασει κ τις 136 σελιδες του forum αφου κ εγω σαν golfakias ημουν μεταξυ του TSI k GT.Tελικα μετα απο ενα μηνα ψαξιματος ειπα να κανω την υπερβαση κ να καταληξω στο δευτερο!!Το forum μπορω να πω οτι με βοηθησε πολυ παρα την κοντρα που δημιουργηθηκε μεταξυ TSI k GT.Ο αντιπροσωπος μου προτεινε να μου κανει δωρο τη μασκα του GTI η τον συναγερμο(εργοστασιακο)πιο απο τα δυο θα συμφερε πιο πολυ.Επισης αν καποιος εχει βαλει μασκα GTi θα ηθελα να μαθω αν πηγαινει σε GT η ακομα καλυτερα να εβαζε καμια φωτο επειδη δεν ξερω τι να διαλεξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Χα! Ωραίο δώρο σου πρότεινε, πρώτη φορά το ακούω...! Μπας και μπαίνει και στο TSI ή μπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Μπαινει και μαλιστα ειναι και αρκετα φθηνο σαν μετατροπη... Να παρεις τον συναγερμο!! GT πηρες... ποιο το νοημα να του βαλεις την μασκα του GTi?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimKav Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Μπαινει και μαλιστα ειναι και αρκετα φθηνο σαν μετατροπη... Να παρεις τον συναγερμο!! GT πηρες... ποιο το νοημα να του βαλεις την μασκα του GTi?!?! +1. Sumfwnw apoluta mazi sou amelidis. Pisteuw pws to GT exei to diko tou xarakthra kai de 8a prepei na sunxeete me to GTI. Kati poio ipio (se face look) isos... alla maska GTI....? Bebaia gousta einai auta 8a mou peis..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geore Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Και εγω πιο κοντα στο συναγερμο ειμαι αφου ειναι πιο απαραιτητος κ που το εψαξα λιγο συμφερει κ οικονομικα καθως η vw τον χρεωνει 268ευρω ενω την μασκα την βρισκεις με 150ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick-K Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Ένας φίλος μου έχει πάρει το GT και του έκαναν δώρο τη μάσκα απο το GTI, την έχει βάλει και φυσικά του ταιράζει!!! Σαν GTI φαίνεται απο μπροστά! Το χρώμα του αυτοκινήτου είναι μαύρο και έχει και την λεπτή κόκκινη γραμμή που του πηγαίνει πάρα πολύ! Φωτό δυστυχώς δεν έχω αλλά φαντάζεσαι πως θα είναι. Παράθεση Nick-K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 ...και μετα λεμε αυτους που βαζουν το "Μ3" στις 316 κανγκουρες!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 ...και μετα λεμε αυτους που βαζουν το "Μ3" στις 316 κανγκουρες!... Τι GT τι GTi... να έβαζε του R32... μάλιστα! :lol::lol: βλέπουμε πόσο εύκολο είναι να πέσεις στο τριπάκι! και μετά... ποιος μας σώζει :worry: Πλάκα κάνω έτσι, μην αρχίσει καμμιά κόντρα GT - GTi ή κάγκουρες - μη από το πουθενά....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Και εγω πιο κοντα στο συναγερμο ειμαι αφου ειναι πιο απαραιτητος κ που το εψαξα λιγο συμφερει κ οικονομικα καθως η vw τον χρεωνει 268ευρω ενω την μασκα την βρισκεις με 150ευρω Ti na sas po re pedia?Ego eida simera en GTi kai kathomoun kato paratirousa misi ora(se ligo tha me pernousan kai gia klefti).Paratirontas loipon diapistosa oti eksoterika panta den iparxei kamia diafora metaksi ton ipoloipon ektos apo tis iperoxes zantes kai tin akoma pio iperoxi maska.Oxi mono me endiaferei na valo maska apo to GTi alla an eine toso fthini ayrio kiolas tha pao na tin valo.Dieykriniste omos ti ennooume otan leme maska?Ekeino to kipseloto anamesa sta dio fota i mipos kai olo to kiplseloto sto spoiler kato apo ta fota?Parakalo apantiste mou grigora giati pragmatika me endiaferei poli to thema.Kai an peksei kamia foto tha eine akoma kalitera... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 κλασσικα θα αρχισω να λεω τα δικα μου και δν θα απαντησω σε τιποτα προηγουμενο 1. γιατι τα tsi δν εχοθν σαν βερντιλατερ κατι να ριχνει τν 8ερμοκρασια οταν τ σβηνουμε? 2. τ αυτοκινιτο αν δεν κινειται δν ανεβαζει πανω απο 4000στροφες 3. Τωρα πια(εδω και 4-5 μερες) κανενα προβλημα με την επαναφορα του συμπλεκτη στον κοφτη 4. Γιατι να βαλεται και αλλη σκαστρα?? μια δεν αρκει? μην γινομαστε καγκουρες:P 5. ΤΟ πιο ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ εχω ξαναρωτησει... μηπως καποιος καλος κυριος απο σας αγαπητοι μου δοκιμασε να bαλει και αλλα ηχειακια περαν των εργοστασιακων με τν RCD300 ομως ως πηγη? 6. ΠΑμε ολοι μαζι να κανουμε μηνυση στην VW για τα HANKOOK που μας πουλησε??? ελεος!! μεχρι και το Gpunto me Potenza vgainei!! se17ares kiolas... 4.I skastra pragmatika eine oti pio teleio se tourmpisio amaksi.Ekeino to sfirigma pano stin allagi eine poli oraio.(Kai i skastra me endiaferei para poli) 5.De thimamai poios apo do mesa alla kapoios eixe postarei oti evale ena zeygari piso ixeia kai den eixe kanena provlima.Antithetos eipe oti to aytokinito de xreiazete tipota allo apo thema pigis-ixeion. 6.Kai oso gia ayta ta toso apaisia lastixa HANKOOK kainouria kanoun mono 150eyro i tetrada kai den aksizei na ta allakseis.Ego tha ta fao mexri to kalokairi kai meta lastixa bridgestone 17-225-45 kai zantes oxigin.Ola kostizoun konta sta 1400 eyro.An me to kalo pouliso to mixanaki mou arxes iouniou tha eine topothetimena...(prota o theos) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZILIA Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 αν ειχες gt θα ηθελες αυτα http://www.fischermotorsport.de/popup_image.php?pID=22&image=0 http://www.fischermotorsport.de/popup_image.php?pID=137&image=0 http://www.fischermotorsport.de/popup_image.php?pID=353&image=0 στο tsi θελεις θελεις ολοκληρο προφυλακτηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 αν ειχες gt θα ηθελες αυτα http://www.fischermotorsport.de/popup_image.php?pID=22&image=0 http://www.fischermotorsport.de/popup_image.php?pID=137&image=0 http://www.fischermotorsport.de/popup_image.php?pID=353&image=0 στο tsi θελεις θελεις ολοκληρο προφυλακτηρα Giati?Diaforetiko profilaktira exo ego?Stis fotos pou exo apo gt kai apo tsi de vlepo kapoia diafora.Telos panton to provlima ayto linete mono me tilefono stin antiprosopeia.O pazaropoulos eine kai stin thessaloniki?An nai iparxei kapoio til?Pantos eilikrina tha ginei fovera omorfo an katafero kai valo ayta ta komatia epano Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZILIA Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 tsi http://www.volkswagen.de/vwcms_publish/vwcms/master_public/virtualmaster/de3/modelle/golf/golf0/highlights/design.image_popup.ModuleColumn_0001_Module_0002.htm gt http://www.volkswagen.de/vwcms_publish/vwcms/master_public/virtualmaster/de3/modelle/golf/golf0/ausstattungslinien/golf_gt.image_popup.ModuleColumn_0003_Module_0001.htm gti http://www.volkswagen.de/vwcms_publish/vwcms/master_public/virtualmaster/de3/modelle/golf/golf0/highlights/design.image_popup.ModuleColumn_0001_Module_0008.htm το v που κανει ο προφυλακτηρας(δες το τμημα που ειναι η πινακιδα) στο gt gti einai 3 κοματια ξεχωριστα απο τον προφυλακτηρα σε ολα τα αλλα golf ειναι ενα κομματι ολος ο προφυλακτηρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakisSs Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 LOIPON to forum prepei na teleiwsei EDW! σημερα που τ αυτοκινιτακι μ TSI ειχε γεννεθλια (1μηνα) ενας Μλκς βρε8ηκε με ενα ακομα πιο ηλιθιο μηχανακι και καρφωθηκε απο πισω μου ενω ημουν σταματημενος!!! Λυπηθητε με!! (αν αλλαξω πισω προφυλακηρα να βαλω του R32?:P:P:P:P) οποιος με λυπαται και πιστεβει οτι ο οδηγος του μηχανακιου πρεπει να κρεμαστει παραδειγματικα να σικωσει το χερι του και υστερα να το δηλωσει για να το μαθουμε και εμεις!! αντιο... προσεχτε~~μν σταματατε σε φαναρι(ουτε καν σιγα σιγα) τα κ.λ.ρακια των golf σας κινδυνευουν!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 αν ειχες gt θα ηθελες αυτα http://www.fischermotorsport.de/popup_image.php?pID=22&image=0 http://www.fischermotorsport.de/popup_image.php?pID=137&image=0 http://www.fischermotorsport.de/popup_image.php?pID=353&image=0 στο tsi θελεις θελεις ολοκληρο προφυλακτηρα Ωχχχχ:) Δηλαδη η μετατροπη πρεπει να στοιχιζει φθηνα ετσι?Μπορεις να τα βαλεις και μονος σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Ωχχχχ:) Δηλαδη η μετατροπη πρεπει να στοιχιζει φθηνα ετσι?Μπορεις να τα βαλεις και μονος σου? Ayto akrivos eine to zitima tora.I timi ton sigkekrimenon proionton.Gia tsi tha kostisei pio poli e?Kapoio tilefono gia na paro plirofories Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geore Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Μαλλον για TSI πρεπει να αλλαχτει ολος ο προφυλακτηρας γιατι δεν εχει το κοψιμο στη μεση για να μπει το V που εχει το GT k GTi.Η τιμη για τις μασκες μπροστα απο γερμανικο site http://www.fischermotorsport.de/Volkswagen/VW-Golf-Mk5/GTI-Mk5-0.311.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 na rotiso ligo:i maska tou tsi i aftermarket vgainei panta me to kokkino perivlima apo gyro?dhladh an kapoios exei kapoio allo xroma dn mporei na tin paragilei sto xroma tou amaxomatos? Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankost Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Καλησπέρα παιδιά έχω το tsi sportline σε κόκκινο και όταν είχα ρωτήσει για μασκα gt μου είχαν πει ότι εκανε 1100 euro βαμμένη και με την τοποθέτηση πριν 6 μήνεσ . Εμένα είχε έρθει με pirelli p7. Aν μπορεί κάποιοσ να μου πει που μπορώ να βρω τι σημαίνει η κάθε ένδειξη που γίνεται με το συνδυασμό των πλήκτρων του κλιματισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Den exei megali diafora mi maska tou tsi me tou gt.I diafora den fenete katholou(Ego apo do to ematha) k den aksizei ta lefta alla i maska apo gti pernei ola ta respect.To thema eine poso kostizei kai an mporei na mpei se tsi.Pantos sto site pou mou ypodeiksate pio pano exei kati angel eyes gia golf tis hella fovera.I timi omos(422 eyro)eine pragmatika aftasti... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZILIA Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 η μασκα βασικα του tsi δεν εχει καμια σχεση με του gt η μασκα του gti me to gt διαφερει στον σχεδιασμο των μαυρων πλαστικων αεραγωγων(μαζι με τα προβολακια)κατι που την κανει πολυ πιο ομορφη απο αυτην του gt επειδη εχω διαβασει και τα αλλα σου ποστ glouf125 δεν ειναι αναγκη να μας δειχνεις συνεχεια οτι δεν γουσταρεις το gt.εκτος αν δεν εχεις δει ποτε gt η καποιος με tsi εχει βαλει λογοτυπο gt και εχεις δει αυτο και λογικα μπερδευτικες φιλικα παντα η μασκα του gti ειναι οντος ολα τα λεφτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 η μασκα βασικα του tsi δεν εχει καμια σχεση με του gt η μασκα του gti me to gt διαφερει στον σχεδιασμο των μαυρων πλαστικων αεραγωγων(μαζι με τα προβολακια)κατι που την κανει πολυ πιο ομορφη απο αυτην του gt επειδη εχω διαβασει και τα αλλα σου ποστ glouf125 δεν ειναι αναγκη να μας δειχνεις συνεχεια οτι δεν γουσταρεις το gt.εκτος αν δεν εχεις δει ποτε gt η καποιος με tsi εχει βαλει λογοτυπο gt και εχεις δει αυτο και λογικα μπερδευτικες φιλικα παντα η μασκα του gti ειναι οντος ολα τα λεφτα Oxi re pedia.Giati na min goustaro to GT?Mia xara eine to amaksi.Sovarologeite?Me ta xilia to pao.Apla eipa oti eksoterika(stin maska pou endiaferei) den exei diafora me to tsi.Ayto.Kserei kaneis an mporoume na valoume maska GTI telika? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts