mol Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 55 minutes ago, nikos523 said: Πήγαινε μια στα albums και δες στα recent μπας και πήγε πίσω στην γκαλερί λόγο exif. Επίσης τέρμα κάτω όπως βλέπεις στο SS τα ξεχωρίζει ανά τύπο. Τώρα για 3U tools κλπ προγράμματα windows, δεν έχω για να βοηθήσω. Οκ, βρήκα τα ss. Το βίντεο όμως όχι. Το αποθήκευσα στον general_folder(ή κάπως έτσι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 4 ώρες πριν, mol said: Οκ, βρήκα τα ss. Το βίντεο όμως όχι. Το αποθήκευσα στον general_folder(ή κάπως έτσι) Μήπως τα έβαλες τότε σε κάποιο φάκελο συγκεκριμένα; Ρίξε μια ματιά στον file manager γιατί ότι περνάς εκεί δεν πάει αυτόματα στην εφαρμογή photos, εκτός αν διαλέξεις save to photos στο αρχείο μέσα από τον file manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 Όσο και να έψαξα δε το βρήκα. Ίσως δε περαστηκε τι να πω. Γενικά file manager όπως στο Android υπάρχει? Να βλέπω τους φακέλους και τα περιεχόμενα τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 6 ώρες πριν, mol said: Γενικά file manager όπως στο Android υπάρχει? Να βλέπω τους φακέλους και τα περιεχόμενα τους? https://apps.apple.com/us/app/files/id1232058109 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 6 ώρες πριν, athanaso77 said: https://apps.apple.com/us/app/files/id1232058109 Το έχω ήδη αυτό (μανισιο) αλλά δε ξέρω. Έχω συνηθίσει των Android που βλέπω όλους τους φακέλους. Τέλος πάντων θα βγάλω άκρη. 2ο πρόσωπο στο face I'd μπορούμε να βάλουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 2ο πρόσωπο στο face I'd μπορούμε να βάλουμε???Face ID - setup an alternative appearance 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 Στραβαδι τελείως..... Μπροστά στα μάτια μου ήταν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 41 minutes ago, mol said: Το έχω ήδη αυτό (μανισιο) αλλά δε ξέρω. Έχω συνηθίσει των Android που βλέπω όλους τους φακέλους. Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο iOS. Εδώ βλέπεις όσους φακέλους σε αφήνει το λειτουργικό να δεις και μέχρι εκεί. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 Μετά από χρόνια έκανα την επάνοδο από Android σε iOS (iphone 13). Τα περισσότερα τα έχω βρει νομίζω αλλά έχω μια χαζή απορία: πώς περνάω τραγούδια από Windows PC στη συσκευή; Καταλαβαίνω ότι ένας τρόπος είναι με iTunes αλλά αναρωτιόμουν: εφόσον έχω χώρο στο iCloud (έχω πάρει plan 200GB) δεν υπάρχει τρόπος να τ' ανεβάσω εκεί; Για τις φωτογραφίες είναι πολύ πιο straightforward, για τη μουσική όμως δεν είμαι σίγουρος. Α επίσης δεν έχω γραφτεί σε Apple Music κτλ, θέλω απλά να περάσω τη συλλογή στη συσκευή. Κάποια είναι αγορασμένα από iTunes, κάποια από Google, κάποια extracted από CD, θέλω να πω δεν είναι όλα από apple store (αυτά ok μου δίνει την επιλογή να τα κατεβάσω, τα υπόλοιπα όμως); Βασικά υπάρχει τρόπος μέσω Cloud (π.χ. αν το ανεβάσω στα files) ή πρέπει να χρησιμοποιήσω το αγαπημένο (not!) iTunes; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 Πως θα κάνω share τον κωδικό ενός WiFi δυκτιου που έχω συνδεθεί? Υπάρχει κάπου δημιουργία qr code και δε την βλέπω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 12 ώρες πριν, mol said: Πως θα κάνω share τον κωδικό ενός WiFi δυκτιου που έχω συνδεθεί? Υπάρχει κάπου δημιουργία qr code και δε την βλέπω? How to share your Wi-Fi password from your iPhone, iPad or iPod touch – Apple Support (UK) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 8 minutes ago, koutsis said: How to share your Wi-Fi password from your iPhone, iPad or iPod touch – Apple Support (UK) Κάποιος πιο απλά δε γίνεται? Με κάποια εφαρμογή πχ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 5 minutes ago, mol said: Κάποιος πιο απλά δε γίνεται? Με κάποια εφαρμογή πχ? πιο απλά από αυτό? Απλά πατάς πάνω στο δικτυο και πατάς share! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 2 minutes ago, koutsis said: πιο απλά από αυτό? Απλά πατάς πάνω στο δικτυο και πατάς share! Πατάω στο δίκτυο αλλα δε βλέπω κάπου share Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 (edited) 3 minutes ago, mol said: Πατάω στο δίκτυο αλλα δε βλέπω κάπου share Πρέπει να είστε και οι δύο στον ιδιο χώρο και να έχετε Iphone. Επίσης πρέπει να έχεις το άλλο άτομο στις επαφές σου και να εχεις αποθυκευμένο το mail του...Διάβασε το link Edited March 26, 2023 by koutsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 12 minutes ago, koutsis said: Πρέπει να είστε και οι δύο στον ιδιο χώρο και να έχετε Iphone. Επίσης πρέπει να έχεις το άλλο άτομο στις επαφές σου και να εχεις αποθυκευμένο το mail του...Διάβασε το link Share εκτός iphone δε μπορώ να κάνω? Σε Android θελω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 4 minutes ago, mol said: Share εκτός iphone δε μπορώ να κάνω? Σε Android θελω How to Share a Wi-Fi Password From iPhone to Android (lifewire.com) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Υπάρχει και η εφαρμογή Visual Codes για να δημιουργείς QRCODE κοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumis Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Μέχρι χθες έκανα back up &updates μέσω iTunes ένα iPhone XS σε MacBook Pro late 2010 (latest iTunes version) χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα σύνδεσης. Το νέο iPhone 13 από τη πρώτη στιγμή που το κούμπωσα για να περάσω το τελευταίο update κατά την αρχική διαμόρφωση δεν μπορεί να το αναγνωρίσει ή αν το δει αποσυνδέεται πριν ολοκληρώσει τη διαδικασία. δοκιμασα και στις 2 θύρες USB με αυθεντικά και μη καλώδια τα οποία όλα παίζουν απροβλημάτιστα στο Xs έκανα επαγκετασταση του iTunes χωρίς να βελτιωθεί η κατάσταση. από το system menu > usb φαίνεται ότι το διαβάζει εχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Δεν υπάρχει λόγος να μπαίνεις σε αυτή τη ταλαιπωρία για να κάνεις αναβάθμιση. Κάνεις ΟΤΑ update και είσαι έτοιμος. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumis Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Έχω ήδη κάνει. Το ερώτημα είναι γιατί το παρουσιάζει και αν είναι προβληματική η νέα συσκευή.. κατα τα αλλά φορτίζει κανονικά ακόμη και όταν δεν τη βλέπει το iTunes και να για να το κάνω ακόμη πιο μπερδεμένο στη εφαρμογή photos με όλα τα καλώδια φαίνεται και μετέφερε κανονικότατα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 (edited) 1 hour ago, koumis said: Μέχρι χθες έκανα back up &updates μέσω iTunes ένα iPhone XS σε MacBook Pro late 2010 (latest iTunes version) χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα σύνδεσης. Το νέο iPhone 13 από τη πρώτη στιγμή που το κούμπωσα για να περάσω το τελευταίο update κατά την αρχική διαμόρφωση δεν μπορεί να το αναγνωρίσει ή αν το δει αποσυνδέεται πριν ολοκληρώσει τη διαδικασία. δοκιμασα και στις 2 θύρες USB με αυθεντικά και μη καλώδια τα οποία όλα παίζουν απροβλημάτιστα στο Xs έκανα επαγκετασταση του iTunes χωρίς να βελτιωθεί η κατάσταση. από το system menu > usb φαίνεται ότι το διαβάζει εχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο; Και εγώ χθες προσπάθησα να πάρω back up μέσω itunes και αντιμετώπισα πρόβλημα. Δεν έβλεπε αμέσως το iphone 13 και έπρεπε να βγάζω το καλώδιο του usb ή να κλείνω το πρόγραμμα itunes. Τις φωτογραφίες τις πέρναγε κανονικά. Έχω πάρει την συνδρομή icloud με τα 50GB για να μην έχω τέτοια προβλήματα, ώστε να έχω από ένα back up του κινητού και του ipad στο cloud. Edited April 10, 2023 by enterhere Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 54 minutes ago, koumis said: Έχω ήδη κάνει. Το ερώτημα είναι γιατί το παρουσιάζει και αν είναι προβληματική η νέα συσκευή.. κατα τα αλλά φορτίζει κανονικά ακόμη και όταν δεν τη βλέπει το iTunes και να για να το κάνω ακόμη πιο μπερδεμένο στη εφαρμογή photos με όλα τα καλώδια φαίνεται και μετέφερε κανονικότατα !! Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και σε άλλο υπολογιστή αν και νομίζω ότι είναι software related θέμα. Έχουν παρέλθει οι εποχές που το software έτρεχε «νεράκι» ότι και να έκανες. Πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά, παρακαλάμε να μην εμφανιστούν καινούργια προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumis Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Μηπως πρέπει να το επιστρέψς ως DOA με νοιάζει. αν είναι software θέμα του macOS δεν πειραζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2023 Εκτιμώ ότι δεν είναι hardware πρόβλημα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που αντιμετωπίζουν παρόμοια θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts