kles Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Να είσαι καλά παράφρονα :dizzy: χεχεχε Σε ευχαριστώ πολύ. Το επιβεβαιώνει και κανένας άλλος αυτό παιδιά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Καλημέρα, Με ποιον τρόπο θα μπορούσα να μεταφέρω τα sms από το τηλέφωνο στο PC; Σε όλες τις εφαρμογές που έχω βρει, η trial version δεν το επιτρέπει. Ευχαριστώ.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Καλημέρα, Με ποιον τρόπο θα μπορούσα να μεταφέρω τα sms από το τηλέφωνο στο PC; Σε όλες τις εφαρμογές που έχω βρει, η trial version δεν το επιτρέπει. Ευχαριστώ.! Καλημέρα, αφού έχεις βρεί εφαρμογή που σε καλύπτει και είναι trial γιατί δεν την αγοράζεις για να λύσεις το πρόβλημά σου; Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Καλημέρα, αφού έχεις βρεί εφαρμογή που σε καλύπτει και είναι trial γιατί δεν την αγοράζεις για να λύσεις το πρόβλημά σου; Καλημέρα φίλε μου και σ' ευχαριστώ. Ο λόγος είναι ότι το χρειάζομαι για μία φορά και μόνο. Άλλαξα τηλέφωνο και λειτουργικό, απλά επειδή στο 5s έχει κολλήσει η μνήμη και χρειάζεται hard reset, οπότε θα χαθούν τα πάντα, είπα μήπως μπορούσαν να περαστούν κάπου αλλού τα sms. Εντάξει, δεν καίγομαι κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Καλημέρα, Με ποιον τρόπο θα μπορούσα να μεταφέρω τα sms από το τηλέφωνο στο PC; Σε όλες τις εφαρμογές που έχω βρει, η trial version δεν το επιτρέπει. Ευχαριστώ.! Καλό μεσημέρι. Δοκίμασε το SMS Backup & Restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalexa Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Καλό μεσημέρι. Δοκίμασε το SMS Backup & Restore. Συμφωνώ,επειδή και εγώ ήθελα κάτι παρόμοιο, αυτή η συσκευή θα σε σώσει τα χέρια! Παράθεση Κινητό : Xiaomi Redmi 5 Plus Tablet: Chuwi Hi10 ( https://www.facebook.com/CHUWIGreece/ ) Ό,τι δεν χρειάζεται, δεν μπορεί και να υπάρχει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Ευχαριστώ παίδες! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luka13 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Δοκίμασε μια φορά ανάκτηση δεδομένων για iPhone. Αν σου κάνει στείλτε μου pm Παράθεση http://SiteLuka.Com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Δοκίμασε μια φορά ανάκτηση δεδομένων για iPhone. Αν σου κάνει στείλτε μου pm Κατ' αρχάς, ευχαριστώ πολύ! Έκανα ήδη hard reset, οπότε δεν έχει νόημα, φαντάζομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Παίδες χαιρετω :D Έχω ενα περίεργο πρόβλημα σε iphone 6s, 10.3.3 ios, whats up card cosmote. Βασικά ξεκίνησε απο την 10.3.2 έκδοση οταν παραλληλα εγινε και carrier update στα settings της κοσμοτε και καπου εκει αρχισε το εξής προβλημα: Ας πουμε πως δεν εχω καποιο πακετο δεδομενων ενεργοποιημενο. Η whats up δινει την δυνατοτητα internet day pass (https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/internet_daypass.html) με 1 ευρ/μερα. Ας πουμε το ανοιγω (8 το πρωι σημερα) και για 1 μερα εχω οντως ιντερνετ. Ας πουμε κλεινω το κιν το βραδυ και το ανοιγω 8.05 το άλλο πρωι (που εχει ληξει το internet day pass). Mε το που ανοιγω το κινητο τσουπ ερχεται μηνυμα οτι ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ξαναχρεώνομαι 1 ευρώ! Χωρίς να χω ανοιξει τπτ, ουτε εφαρμογη ουτε φυσικά wifi. Αυτο με εχει αναγκασει να κλεισω εντελώς (απενεργοποιηση) του internet day pass. Εχω κανει restore, settings erase κλπ αλλά τπτ.. Έχει κανεις καμμια ιδεα? Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 (edited) Παίδες χαιρετω :D Έχω ενα περίεργο πρόβλημα σε iphone 6s, 10.3.3 ios, whats up card cosmote. Βασικά ξεκίνησε απο την 10.3.2 έκδοση οταν παραλληλα εγινε και carrier update στα settings της κοσμοτε και καπου εκει αρχισε το εξής προβλημα: Ας πουμε πως δεν εχω καποιο πακετο δεδομενων ενεργοποιημενο. Η whats up δινει την δυνατοτητα internet day pass (https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/internet_daypass.html) με 1 ευρ/μερα. Ας πουμε το ανοιγω (8 το πρωι σημερα) και για 1 μερα εχω οντως ιντερνετ. Ας πουμε κλεινω το κιν το βραδυ και το ανοιγω 8.05 το άλλο πρωι (που εχει ληξει το internet day pass). Mε το που ανοιγω το κινητο τσουπ ερχεται μηνυμα οτι ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ξαναχρεώνομαι 1 ευρώ! Χωρίς να χω ανοιξει τπτ, ουτε εφαρμογη ουτε φυσικά wifi. Αυτο με εχει αναγκασει να κλεισω εντελώς (απενεργοποιηση) του internet day pass. Εχω κανει restore, settings erase κλπ αλλά τπτ.. Έχει κανεις καμμια ιδεα? Ενεργοποιείσαι αυτό https://www.whatsup.gr/el/services/my-internet και δεν θα ξανά χρεωθείς πότε όταν δεν έχεις πακέτο internet. Και αν θες ίντερνετ για μια μέρα υπάρχει το gigaday με 1 ευρώ 1gb. Edited September 28, 2017 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 (edited) Το ειχα κανει αλλά μου ρχοταν και κει κάθε μερα sms που μου λεγε πληροφορίες για το myinternet οπου και το βγαλα. Μπορώ να χω και το ιnternet day pass (idp) ενεργοποιημένο και το my internet ταυτοχρονα? Διοτι απ οτι εχω καταλαβει για να χεις ιντερνετ πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το ιnternet day pass να ειναι ΟΝ Edit: Πρεπει το idp να ειναι ΟΝ δυστυχώς.. Edited September 28, 2017 by Haris1977 ΑΛΛΑΓΗ Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Καλησπέρα στο φορουμ.. Λοιπον έκανα το πρωι αίτηση φορητότητας σε βονταφον και εγκρίθηκε κανονικά και άμεσα και απο το μεσημέρι έχω πλεον κανονικα με άλλη κάρτα , φοιτητικο πρόγραμμα.. Μου κάνανε και δωρο λεπτα mb και αυτα.. Δεν έχω βάλει ουτε εηνα ευρώ εγω μέσα Και εδω ξεκινάει ενα θέμα Το imessage απο τοτε και το facetime δεν συγχρονιζουν μεσω τηλ.. αλλα μεσω mail μου μονο.. εκανα επαναφορα ρυθμίσεων δικτύου.. μπηκα και βγήκα απο το appleid σε αυτές .. τίποτα.. Να δοκιμάσω σε άλλο iphone παλιο που έχω? σε φιλικό άτομο που έχει επισης iphone 7 και δουλευέι κανονικα? Εχω μείνει λίγο γιατι δεν ξέρω τι γίνεται... καποια ιδεα? Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Η βοντα τη χρεώνει την ενεργοποίηση του imessage οπότε πρέπει να έχεις λεφτά στην κάρτα. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvemperor Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Γεια σας εχω το iPhone 7plus και Προσπαθω να σύγχρονισω τις επαφές του τηλεφώνου με τις επαφές του Facebook.στις ρυθμίσεις ειναι τικαρισμενο κανονικά.παω μετα στις επαφές και πατάω πάνω αριστερά εκει που λεει ομάδες.δεν μου εχει ομως την επιλογή του Facebook για να την τικαρω,ενώ σε αλλα iPhone 7plus την εχει κανονικά που εχω δει.καμια λύση σκέφτεστε;Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsos333 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Καλησπέρα σε όλους άλλαξα οθόνη σε ενα iphone 6 την βάζω την δένω και ανοίγω το κινητό και το κινητό δεν έχει φωτεινότητα τι μπορώ να κάνω ! :!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paola Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Καλησπερα ! Δεν ασχοληθηκα ποτε με το λειτουργικο αυτο και κατ επεκταση με καποια συσκευη. Θα ηθελα να με πληροφορησετε αν μια συσκευη απο τις αυτες 8 & Χ με χωρητικοτητα 64 θα μπορουσε να σταθει επαξια στην καθημερινη χρηση .Θα μου πειτε οσο περισσοτερη χωρ. τοσο καλυτερα αλλα ολα εχουν και καποιο οριο και καποια τιμη.Επισης θα μου πειτε ..τι θα φορτωνει κανεις σε μια συσκευη..Ας πουμε λοιπον πως θα εχει κανεις απο 300-500 φωτογραφιες καμια 20 βιντεακια 2λεπτα-3 λεπτα (θα μου πειτε τι αναλυσεως ?4Κ? ειναι σχετικο κι αυτο).Ας πουμε για μια φυσιολογικη χρηση. Η ερωτηση ξερω οτι μπαζει πολυ αλλα αν αυτα που περιεγραψα πιανουν 20 g πανω κατω ειναα ευκολο να απαντηθει, αν πιανουν 50 ειναι πιο δυσκολο να απαντηθει.Κανω αυτη την χαζη ερωτηση επειδη τα τηλ αυτα δεν περνουν εξτρα μνημη οποτε την πατας..Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Καλησπερα ! Δεν ασχοληθηκα ποτε με το λειτουργικο αυτο και κατ επεκταση με καποια συσκευη. Θα ηθελα να με πληροφορησετε αν μια συσκευη απο τις αυτες 8 & Χ με χωρητικοτητα 64 θα μπορουσε να σταθει επαξια στην καθημερινη χρηση .Θα μου πειτε οσο περισσοτερη χωρ. τοσο καλυτερα αλλα ολα εχουν και καποιο οριο και καποια τιμη.Επισης θα μου πειτε ..τι θα φορτωνει κανεις σε μια συσκευη..Ας πουμε λοιπον πως θα εχει κανεις απο 300-500 φωτογραφιες καμια 20 βιντεακια 2λεπτα-3 λεπτα (θα μου πειτε τι αναλυσεως ?4Κ? ειναι σχετικο κι αυτο).Ας πουμε για μια φυσιολογικη χρηση. Η ερωτηση ξερω οτι μπαζει πολυ αλλα αν αυτα που περιεγραψα πιανουν 20 g πανω κατω ειναα ευκολο να απαντηθει, αν πιανουν 50 ειναι πιο δυσκολο να απαντηθει.Κανω αυτη την χαζη ερωτηση επειδη τα τηλ αυτα δεν περνουν εξτρα μνημη οποτε την πατας..Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας! :) Αν εισαι της φωτογραφιας και να τραβας βιντεο παρε κατι μεγαλυτερο.Πλεον και οι εφαρμογες χρειαζονται μεγαλυτερο χωρο.Απλα με μεγαλυτερο χωρο θα τραβας βιντεο φωτογραφιες χωρις να σκεφτεσαι τον χωρο για οσο κρατησεις το κινητο. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PENNY1 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΜΟΥ. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe7YuAMClu4PE4yMJ1NS-25DabwMnpgPs3TTyO3kaYN1TqzQg/viewform ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Σε ποια σχολή; Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 "φακελωθηκα" :-) ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Οκ και από εμένα Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZeDux Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Καλησπέρα φίλε δοκίμασε να το ανοίξεις πάλι και κοιτά αν κουμπωσες σωστά τις ταινίες τις οθόνης γιατί είναι λίγο περιπλοκές κουμπώνει η μισή .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nine123 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Καλημέρα και καλή χρονιά! Τελευταία (από τον Οκτωβριο) χρεώνομαι για ενεργοποίηση του imessage (φαινεται στο λογαριασμο σαν sms στο 447786205094) το ποσό 0,2033. Εχω συνδεση vodafone (συμβόλαιο).Στον τελευταίο λογαριασμο χρεώθηκα 5 φορές το παραπάνω ποσό, παρόλο που είχα το imessage απενεργοποιημένο στις Ρυθμίσεις και δεν εχω στείλει κανένα μήνυμα imessage. Εν τω μεταξυ, ενώ το έχω απενεργοποιημένο, λαμβάνω κατά διαστηματα μήνυμα, εάν θέλω να το ενεργοποιήσω με ενδεχόμενη χρεωση. Πως μπορω είτε να το απενεργοποιήσω εντελώς ωστε να μην χρεώνομαι (όπως ανέφερα παραπάνω, ενώ ειχα την εντύπωση οτι είναι ανενεργό, στο τελευταίο λογαρισμό χρεώθηκα), είτε να ενεργοποιηθεί άπαξ ωστε να χρεωθώ μόνο μία φορα; Εχω iphone se. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parnavas Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 υπαρχει περιπτωση αν η οθόνη που έχεις δεν ειναι η αυθεντική να έχει χαμηλότερη φωτεινότητα αλλά για μικρή διαφορα μιλάμε, αν έχει μεγαλη δεν τη ταινία αν κουμπωσε σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts