Jump to content

ZeDux

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ZeDux

  1. Καλησπέρα φίλε δοκίμασε να το ανοίξεις πάλι και κοιτά αν κουμπωσες σωστά τις ταινίες τις οθόνης γιατί είναι λίγο περιπλοκές κουμπώνει η μισή ....
  2. Μια ερώτηση..... Έχω το προς όλους 400 γίνεται να το μετατρέψω σε προς όλους 700; 18 μηνό συμβόλαιο υπέγραψα πριν 1 μήνα λέτε να μου το κάνουν; Και κάτι ακόμα ισχύει 3 λεπτή χρέωση για κλήσεις κάτω του ενός λεπτού η 1 λεπτό χρέωση; ;;; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  3. Καλησπέρα σε όλους.... Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος πότε βγαίνει η επίσημη έκδοση του λογισμικού 4.2.2 και 4.3 αντίστοιχα όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει Ευχαριστώ :)
  4. Ευχαριστώ πολύ.... Και κάτι ακόμα ξέρεις μήπως πότε θα είναι έτοιμο το καινούργιο update; 4.2.2 και αν το μινι τα δεχθεί το 5.0 Όταν βγει; ;;;
  5. Επίσης παίζει ρόλο μεγάλο εάν δουλεύεις το κινητό με θήκη σιλικόνης υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα η θερμοκρασία να είναι πάντα σε υψηλά στάδια!
  6. Καλημέρα είμαι και εγώ κάτοχος του μικρού αλλά μεγάλου S III MINI και θέλω να ρωτήσω αν έχει ίδια ακτινοβολία με τον μεγάλο του αδερφό. ... Διότι το μεγάλο S III έχει 0, 18 ακτινοβολία αν θυμάμαι καλά το μικρό ποσό έχει; Ευχαριστώ πολύ Κώστας! :))))
×
×
  • Create New...