kountoura Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Όχι και ούτε θα δουλέψει. Περιορισμός στο android 11. Αν το ψάξεις και τα pixel έχουν τα ίδια θέματα Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Α όχι, έως το πρωί σήμερα είχα pixel 5 χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης δεν μου δουλεύει και το screenshot με 3 δάχτυλα ακόμα και με launcher συστήματος.. Πάω για επαναφορά? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 @kountoura Νικόλα από τα top class Sammy & 1+ πως κι από εδώ? :) Έχει πολύ ωραία themes & wallpaper και καθημερινά όπου τα full gestures δουλεύουν κομπλέ ✌️ . Δεν ξέρω πόσο καιρό το έχεις, άστο πάντως μετά από μερικές μέρες θα πάθεις πλάκα γίνεται πολύ πολύ σμουθ και γρήγορο ταυτόχρονα. Το έχω ένα τρίμηνο και τα 144αρια είναι σούπερ ✌️ Το ' χω και ψιλό υβριδικο με iOS theme 13 x Pro χα χα χα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπες στις ρυθμίσεις να δεις αν έχεις ενεργοποιήσει τον διακόπτη ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 @kountoura Νικόλα από τα top class Sammy & 1+ πως κι από εδώ? :) Έχει πολύ ωραία themes & wallpaper και καθημερινά όπου τα full gestures δουλεύουν κομπλέ ✌️ . Δεν ξέρω πόσο καιρό το έχεις, άστο πάντως μετά από μερικές μέρες θα πάθεις πλάκα γίνεται πολύ πολύ σμουθ και γρήγορο ταυτόχρονα. Το έχω ένα τρίμηνο και τα 144αρια είναι σούπερ ✌️ Το ' χω και ψιλό υβριδικο με iOS theme 13 x Pro χα χα χα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπες στις ρυθμίσεις να δεις αν έχεις ενεργοποιήσει τον διακόπτη ;) Είπα να κάνω και μια στάση εδώ..:) Τι το θελα όμως να περάσω την 11... :rolleyes: Μία χαρά πήγαινε ο nova και όλα. Σήμερα το πήρα δε πρόλαβα καλά καλά να το δω και μάλλον θα δοκιμάσω επαναφορά. Αντε με nova δεν δουλεύουν οι χειρονομίες πλοήγησης,τον έκανα απεγκατασταση. Αλλά αυτό με τα screenshot? Έχω ανοιχτό τον διακοπή κανονικά! Μάλιστα τον έκλεισα και τον άνοιξα ξανά. Τίποτα. Screenshot παίρνει μόνο με τα πλαϊνά πλήκτρα και με διπλό τοκ τοκ. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Πας για hard reset λογικά... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Και με πλήκτρο από τις γρήγορες ρύθμισεις στο κέντρο ελέγχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Είπα να κάνω και μια στάση εδώ..:) Τι το θελα όμως να περάσω την 11... :rolleyes: Μία χαρά πήγαινε ο nova και όλα. Σήμερα το πήρα δε πρόλαβα καλά καλά να το δω και μάλλον θα δοκιμάσω επαναφορά. Αντε με nova δεν δουλεύουν οι χειρονομίες πλοήγησης,τον έκανα απεγκατασταση. Αλλά αυτό με τα screenshot? Έχω ανοιχτό τον διακοπή κανονικά! Μάλιστα τον έκλεισα και τον άνοιξα ξανά. Τίποτα. Screenshot παίρνει μόνο με τα πλαϊνά πλήκτρα και με διπλό τοκ τοκ.Δοκιμασε να πας μεσα απο της ρυθμισεις αρχικης (του miui οχι του νοβα) οθονης και να διαλεξεις τον νοβα ως προεπιλεγμενο. 99% θα παίξει... Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Δεν θα παίξει με τίποτα άλλος launcher. Θέμα δεν έχω με τα 3 δάχτυλα και το στιγμιότυπο Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Α όχι, έως το πρωί σήμερα είχα pixel 5 χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης δεν μου δουλεύει και το screenshot με 3 δάχτυλα ακόμα και με launcher συστήματος.. Πάω για επαναφορά? Δεν θα παίξει με τίποτα άλλος launcher. Θέμα δεν έχω με τα 3 δάχτυλα και το στιγμιότυπο Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Έχεις δίκιο και με συγχωρείτε. Τώρα έκανα επαναφορά το pixel, είδα ότι το είχα με pixel launcher και θυμήθηκα ότι κάτι δεν έπαιζε καλά γι αυτό δεν είχα nova launcher. Με τόσες αλλαγές τελευταία ζαλίστηκα. :) Έκανα επαναφορά και επανήλθε το screenshot με 3 δάχτυλα. Κάτι είχε "κολλήσει" μάλλον. Δοκίμασα πάλι nova launcher και πράγματι με το που τον ανοίγεις σαν εφαρμογή, σε πετάει από χειρονομίες πλοήγησης στα κουμπιά. Τώρα θα προσπαθήσω λίγο να δω αν μπορώ να επιβιώσω με launcher xiaomi, ή αν θα το γυρίσω σε nova με κουμπιά πλοήγησης.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Δώστου λίγο χρόνο όταν εξοικειωθείς νομίζω θα σε αποζημιώσει. ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για τα gestures εννοώ... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Μα το λέει ξεκάθαρα το nova πως λειτουργεί μόνο με κουμπιά. Κι εγώ αγορασμένο το είχα και είπα να το δοκιμάσω και φυσικά δεν.. Ως εχει, μένω με τον μαμά launcher. Δοκίμασα και poco launcher αλλά δε λειτουργεί όπως στο f1 μου (δεν έχει συντομεύσεις ούτε και επιλογή αλλαγής εικονιδίων) οπότε έφαγε άκυρο και αυτός. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Καλησπέρα, μπορεί κάποιος που έχει την 11 να δοκιμάσει να κάνει hotspot την συσκευή με την 5αρα μπάντα να δούμε αν το φτιάξανε??? Με την 10 δεν φαίνεται όταν κάνω hotspot με 5ghz μπάντα σε άλλες συσκευές... Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Ανά 24ωρο σε μένα όπως αναφέρω παραπάνω. Δεν κρατεί το συνολικό Sot. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις απόλυτο δίκιο. Μέχρι και στο Mi 9 το έχω παρατηρήσει αυτό, δεν πάει ακριβώς 24ωρο αλλά πχ πριν τις 12 είχα 3ώ ξέρω γω και τώρα έβαλα και λέει 27 λεπτά. :lol: Τι κουλό κι αυτό... Δεν ήταν έτσι παλιότερα! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Πάντως στο επίσημο site της mi έχει την 18αρα ακόμη για κατέβασμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 δεν υπαρχει λογος βιασυνης, οταν βγει και ειναι οκ για το κινητο θα ερθει ΟΤΑ Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Κάτι ακόμα που μου έτυχε. Έκανα αλλαγή σε Ινδία, πριν λίγες ημέρες, για να πάρω κανένα update πιο γρήγορα σε system apps και μου έβγαλε και για το launcher. Το έκανα και όχι μόνο χάθηκαν όλες οι ρυθμίσεις οθόνης, φακέλων κλπ αλλά δεν κρατούσε τίποτα όταν τα έφτιαξα ξανά και σε κάθε επανεκκίνηση η οθόνη γινόταν πάλι reset.. Το γράφω στην περίπτωση που υπάρχουν κι άλλοι ανυπόμονοι σαν εμένα, μην κάνετε update τον launcher μέσω Ινδίας. Σίγουρα θα υπάρχει ανανέωση του καλή με το επερχόμενο 12.5. Δε θυμάμαι έκδοση. Είχα τόσο νευριάσει/απελπιστεί που δεν συγκράτησα λεπτομέρειες. Δε μου έχει ξανασυμβεί επίσης. Με το F1 δεν είχα ποτέ θέμα με τέτοια updates. Μπορεί απλά να έτυχε. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Παιδιά αν έρθω σε mi 10t pro από oneplus 8 λέτε να ξενερώσω με την lcd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Παιδιά αν έρθω σε mi 10t pro από oneplus 8 λέτε να ξενερώσω με την lcd?Νομίζω αυτό μόνο εσύ θα το απαντήσεις. Πάντως για lcd είμαι ικανοποιημένος από το μαύρο της οθόνης. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Νομίζω αυτό μόνο εσύ θα το απαντήσεις. Πάντως για lcd είμαι ικανοποιημένος από το μαύρο της οθόνης. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠερα απο την καμερα και λιγο καλυτερη μπαταρια δεν νομιζω οτι εχεις να κερδισεις κατι. Ισα ισα που το 1+8 εχει και αδιαβροχοποιηση (ατυπα) Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Όπως τα έγραψε ο YpNoS.! Κι εγώ μαζί με 7 Pro που επίσης έχω, δεν με ενοχλεί καθόλου η LCD, γούστα είναι αυτά. Προτιμώ τα 144hz υπέροχη αίσθηση. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Μάλλον θα μείνω στο OP ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Καλησπέρα τελικά απο που είναι πιο καλα να την κατεβάσουμε την καινούργια??? Το οτι ξεκινάει με rgdeu τι ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Καλησπέρα σύντροφοι Βρίσκομαι σε αναζήτηση συσκευής με κύρια σημεία επιλογής την καλή κάμερα (νύχτα μέρα ) το σωστό βίντεο και τη μπαταρία Είμαι ανάμεσα σε mi9 pro(το έχω βρει σε πλέον δελεαστική τιμή ) και mi10t,τι προτείνετε ? Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slaybas Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Καλησπέρα, μπορεί κάποιος που έχει την 11 να δοκιμάσει να κάνει hotspot την συσκευή με την 5αρα μπάντα να δούμε αν το φτιάξανε??? Με την 10 δεν φαίνεται όταν κάνω hotspot με 5ghz μπάντα σε άλλες συσκευές... Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαίζει κανονικά.. Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Παίζει κανονικά.. Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Επιτέλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Καλησπέρα τελικα απο την κατεβάζουμε γιατί δεν έχει έρθει ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts