Jump to content

petrangcc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    356
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by petrangcc

  1. Μετά την τελευταία αναβάθμιση η οποία και έκανε να κατέβει 2 μερες δεν ξέρω γιατί δεν έχει ξανασυμβεί, μου πετάει μια ειδοποίηση ότι βρέθηκε το παρακάτω αρχείο και είναι σε zip. Τι το κάνω ρε παιδιά? Ξέρει κανείς τι είναι. Και μόνο που διαβάζω Block ota κάτι δεν μου αρέσει.
  2. Ξερει κάποιος πως απενεργοποιώ αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου? Whats up.
  3. Βγάλε την εργοστασιακή ζελατίνα. Και βάλε spigen τζαμακι.
  4. Μόλις την πέρασα κι εγώ όλα καλά.
  5. Σε μένα απροβληματιστη απο την τελευταία αναβάθμιση και μετά. (12.1.2). Χτες του έβαλα και την spigen rugged (είχα την hybrid) και το τζαμακι της Spigen (είχα άλλης εταιρίας) και είδα τεράστια διαφορα στην οθόνη.
  6. Ενεργοποίηση μενού προσβασιμοτητας.
  7. Με τις ταινίες που έχει ειναι πανεύκολο να το βάλεις με την πρώτη.
  8. Ναι το δεύτερο φοράω εγώ και έχει τρύπα στη κάμερα υβριδικό γυαλί ειναι δεν ειναι ζελατίνα σε καμία περίπτωση.
  9. Την πέρασα κι εγώ, προς στιγμήν τα χρειάστηκα γιατί μου έκανε κάτι κολλήματα και force close δύο φορές. Του έκανα επανεκκινηση και δεν το ξανά έκανε μην το ματιάσω..
  10. Κι εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο ημουν αλλά διάβασα πολλά αρνητικά για το gtr2 για το GPS του και την αυτονομία του. Πέραν του ηχείου δεν έχουν άλλες διαφορές. Επειδή είχα πριν το gt2 και η ομιλία από το ρολόι μου ήταν άχρηστη λογω του ότι έχω bluetooth ακουστικά, με ενδιέφερε να είναι ελαφρύ στην χέρι και να έχει Μεγάλη αυτονομία. Και το mi watch κερδίζει κατά κράτος.
  11. Παρέλαβα σήμερα το Mi watch και τα νεα ακουστικά mi true earbuds basic 2s touch. Δουλεύουν βούτυρο σε όλα. Στο ρολόι δουλεύει ακόμα και το κλείστρο της κάμερας. Τα δε ακουστικά έχω πάθει σοκ απο τον ήχο τους και προέρχομαι απο plantronics...
  12. Παρέλαβα κι εγώ σήμερα σε μπλε. Καταπληκτικό σε όλα του. Ποιοτικότατο.
  13. Εγώ φοράω αυτό που έχει τρύπα για την κάμερα και αντίστοιχο γυαλακι για τις πίσω κάμερες. https://www.mobilecenter.gr/3mk-flexible-glass-protection-xiaomi-mi-10t-mi-10t-pro.html
  14. Δοκίμασε κάποιο αλλo Watchface μήπως αυτό που έχεις δεν έχει την ένδειξη.
  15. Εφόσον έχει GPS δε γίνεται να μην μέτρα απόσταση θεωρώ. Έκανες έναρξη με κάποια άσκηση? Πχ ανοιχτό τρέξιμο?
  16. Το έχω παραγγείλει κι εγώ το περιμένω πως και πως. Δώσε αν θέλεις καμία πληροφορια παραπάνω.
  17. Έχει ξαναείπωθει αλλά το αναφέρω άλλη μια φορά. Το κινητό ΔΕΝ έχει proximity sensor. Την λειτουργία την κάνει το ηχείο που στέλνει έναν ultrasonic "παλμό" σε συνδυασμό με το γυροσκόπιο. Όσοι έχετε θέμα η δεν κρατάτε το κινητό κοντά στο αυτί η δεν το έχετε κάθετα. Πχ. Όταν μιλατε ξαπλωμένοι δεν δουλεύει. Επίσης η διαφορά του Pro με το απλο είναι στην κάμερα 108mp με ois και η χωριτηκοτητα της ram (256g pro)
  18. 8 λόγοι αγοράς 1,39" 326 ppi υψηλής ανάλυσης οθόνη Υποστήριξη Always-On οθόνης 32 γραμμάρια, ελαφρύς σχεδιασμός 3 χρώματα λουράκια / 3 χρώματα case ρολογιού Πάνω από 100 επιλεγμένες προσόψεις ρολογιού Υποστηρίζει live και προσαρμοσμένες προσόψεις Τσιπ GPS υψηλής ποιότητας 12nm Εντοπισμός θέσης από 4 διαφορετικά συστήματα σε πραγματικό χρόνο (GPS/BAIDU/GLONASS/GALILEO) Μέτρηση οξυγόνου στο αίμα Κάντε μέτρηση και παρακολουθήστε την υγεία σας Πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας 16 ημερών Διάρκεια ζωής μπαταρίας 50 ωρών συνεχόμενης χρήσης σπορ και GPS 117 sports modes* Αλγόριθμος Firstbeat 24-ωρη παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού Παρακολούθηση ύπνου / παρακολούθηση stress / ενέργεια σώματος Διαθέσιμο πλέον επίσημα στην Ελλάδα με πλήρες ελληνικά σε μενού και εφαρμογη.
  19. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με data σήμερα με CU? Δεν μπαίνει πουθενά ενώ έχω mb κανονικά. Εννοείτε έκανα επανεκκίνηση αρκετές φορές.
  20. Και με πλήκτρο από τις γρήγορες ρύθμισεις στο κέντρο ελέγχου.
  21. Κάποιος είχε γράψει πως έκανε μια ρύθμιση από το μενού προγραμματιστων πιστοποίηση ασύρματης οθόνης και δούλεψε. Για κάνε και αυτό.
  22. Κρατα πατημένο το συννεφακι της ειδοποίησης και λογικά θα σου βγάλει επιλογή διακοπής ειδοποίησης αλλά θα πρέπει να δεις τι είναι αυτό με την σιμ σου.
  23. Μετά απο ένα μήνα χρήσης στο Pro έχω να πω πως ειμαι πολύ ευχαριστημένος σχεδόν σε ολα. Λογισμικο κάμερα μπαταρία. Του κάνω βαριά χρήση έχοντας το συνέχεια στο χέρι συνδεδεμένο πάντα με ρολόι και την μισή μέρα με ακουστικα πολύ πλοήγηση, Email, viber, κλησεις βγάζει τη μέρα άνετα κάτω από 30% δεν έχει πέσει. Κολλήματα δεν ξέρω τι σημαίνουν. Το μόνο που ίσως έχω παρατηρήσει (λόγω δουλειάς) είναι το εξης, μπαίνοντας πχ σε ασανσέρ η σε κλιμακοστασιο πολυκατοικίας που αναγκαστικά χάνει το σήμα βγαίνοντας έξω αργεί να ξαναβρεί το σήμα (data) λίγο παραπάνω τουλάχιστον από το προηγούμενο μου κινητο (honor 8x) που εκεί το modem του kirin 710 ήταν εκπληκτικό-αστραπιαιο. Βέβαια δεν ξέρω αν φταίει το μόντεμ του κινητού η ότι το δουλεύω με Cosmote στα data έχοντας το στο 5G που ακόμα δεν είναι πλήρες.
×
×
  • Create New...