Jump to content

petrangcc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    356
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About petrangcc

  • Ημ. Γέννησης 20/02/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

petrangcc's Achievements

  1. Μετά την τελευταία αναβάθμιση η οποία και έκανε να κατέβει 2 μερες δεν ξέρω γιατί δεν έχει ξανασυμβεί, μου πετάει μια ειδοποίηση ότι βρέθηκε το παρακάτω αρχείο και είναι σε zip. Τι το κάνω ρε παιδιά? Ξέρει κανείς τι είναι. Και μόνο που διαβάζω Block ota κάτι δεν μου αρέσει.
  2. Ξερει κάποιος πως απενεργοποιώ αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου? Whats up.
  3. Βγάλε την εργοστασιακή ζελατίνα. Και βάλε spigen τζαμακι.
  4. Μόλις την πέρασα κι εγώ όλα καλά.
  5. Σε μένα απροβληματιστη απο την τελευταία αναβάθμιση και μετά. (12.1.2). Χτες του έβαλα και την spigen rugged (είχα την hybrid) και το τζαμακι της Spigen (είχα άλλης εταιρίας) και είδα τεράστια διαφορα στην οθόνη.
  6. Ενεργοποίηση μενού προσβασιμοτητας.
  7. Με τις ταινίες που έχει ειναι πανεύκολο να το βάλεις με την πρώτη.
  8. Ναι το δεύτερο φοράω εγώ και έχει τρύπα στη κάμερα υβριδικό γυαλί ειναι δεν ειναι ζελατίνα σε καμία περίπτωση.
  9. Την πέρασα κι εγώ, προς στιγμήν τα χρειάστηκα γιατί μου έκανε κάτι κολλήματα και force close δύο φορές. Του έκανα επανεκκινηση και δεν το ξανά έκανε μην το ματιάσω..
  10. Κι εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο ημουν αλλά διάβασα πολλά αρνητικά για το gtr2 για το GPS του και την αυτονομία του. Πέραν του ηχείου δεν έχουν άλλες διαφορές. Επειδή είχα πριν το gt2 και η ομιλία από το ρολόι μου ήταν άχρηστη λογω του ότι έχω bluetooth ακουστικά, με ενδιέφερε να είναι ελαφρύ στην χέρι και να έχει Μεγάλη αυτονομία. Και το mi watch κερδίζει κατά κράτος.
  11. Παρέλαβα σήμερα το Mi watch και τα νεα ακουστικά mi true earbuds basic 2s touch. Δουλεύουν βούτυρο σε όλα. Στο ρολόι δουλεύει ακόμα και το κλείστρο της κάμερας. Τα δε ακουστικά έχω πάθει σοκ απο τον ήχο τους και προέρχομαι απο plantronics...
  12. Παρέλαβα κι εγώ σήμερα σε μπλε. Καταπληκτικό σε όλα του. Ποιοτικότατο.
  13. Εγώ φοράω αυτό που έχει τρύπα για την κάμερα και αντίστοιχο γυαλακι για τις πίσω κάμερες. https://www.mobilecenter.gr/3mk-flexible-glass-protection-xiaomi-mi-10t-mi-10t-pro.html
×
×
  • Create New...