tsigo21 Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Τπτ.ολα ίδια. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Το περίμενα ;) Έτσι κάνει η Xiaomi και μετά το αλλάζει με την αναβάθμιση ( ονομασία) του MIUI ... συνεπώς με το καλό όταν πάρουμε το 12.5 οι σημαντικές αλλαγές τόσο εμφανισιακά όσο και εσωτερικά με λιγότερη ραμ κ.α. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Καμμιά καλή εφαρμογή sms που να υποστηρίζει 160 χαρακτήρες; Στο άλλο κινητό είχα το chomp sms αλλά ενώ ήταν μια χαρά, σε αυτό που το έβαλα δεν έρχονται τα μνμ. Εγώ έχω κατεβάσει το textra. Θεωρώ ότι είναι από τα κορυφαία και έχει και τη ρύθμιση για τους 160 χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Εγω την κατεβασα και την περασα χερατη. Ολα καλα. https://adimorahblog.com/miui-12-based-android-11-update-for-the-mi-10t-pro/ Πως την πέρασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Πως την πέρασες; Διαλεξε οποια μεθοδο θελεις. Local Update method: Transfer the download .zip file to your phone, and ensure you place the file in the “downloaded_rom” folder in the internal storage of your device. If no such folder exists, create one in your internal storage base directory. Within your phone, navigate to Settings > About Phone > System Update, and then press the three-dot icon in the top-right corner, and select “Choose Update Package”. If the “Choose Update Package” option is missing, tap on the MIUI logo 10 times to activate the option. Choose the downloaded .zip file. Wait for the update to install. Recovery method: Rename the downloaded .zip file to update.zip and transfer it to the base directory of your phone’s internal storage. Reboot your phone into recovery mode by powering it off and then pressing both the Power and the Volume Up buttons together. Scroll to the “Install update.zip” option using the volume keys, and select the option using the power button. Wait for the update to install. Choose the “Reboot” option if your phone does not reboot by itself after installation is completed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Πρώτη εντύπωση... Βελτίωση στην μπαταρία Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Διαλεξε οποια μεθοδο θελεις. Local Update method: Transfer the download .zip file to your phone, and ensure you place the file in the “downloaded_rom” folder in the internal storage of your device. If no such folder exists, create one in your internal storage base directory. Within your phone, navigate to Settings > About Phone > System Update, and then press the three-dot icon in the top-right corner, and select “Choose Update Package”. If the “Choose Update Package” option is missing, tap on the MIUI logo 10 times to activate the option. Choose the downloaded .zip file. Wait for the update to install. Recovery method: Rename the downloaded .zip file to update.zip and transfer it to the base directory of your phone’s internal storage. Reboot your phone into recovery mode by powering it off and then pressing both the Power and the Volume Up buttons together. Scroll to the “Install update.zip” option using the volume keys, and select the option using the power button. Wait for the update to install. Choose the “Reboot” option if your phone does not reboot by itself after installation is completed. Ωραίος, ευχαριστώ! Πρώτη εντύπωση... Βελτίωση στην μπαταρία Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Πόσο καλύτερη δηλαδή μπορεί να γίνει η μπαταρία;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Έκανα το update και μέχρι τώρα μ φαίνεται πολύ πιο γρήγορο το κινητό. Μάλλον πρέπει να έκοψαν ή να έκαναν πιο γρήγορα κάποια εφέ. Για την μπαταρία θα σας πω από αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Έκανα το update και μέχρι τώρα μ φαίνεται πολύ πιο γρήγορο το κινητό. Μάλλον πρέπει να έκοψαν ή να έκαναν πιο γρήγορα κάποια εφέ. Για την μπαταρία θα σας πω από αύριο.Με το καλό. Πάντως σε εμένα δεν ήρθε τίποτα. Το M10T έχεις ελληνική αντιπροσωπεία; Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Με το καλό. Πάντως σε εμένα δεν ήρθε τίποτα. Το M10T έχεις ελληνική αντιπροσωπεία; Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η συσκευή είναι αγορασμένη από το banggood και πέρασα μόνος μου την ΕΕΑ. Το update δεν μου το έβγαλε αλλα το πέρασα και αυτό μόνος μου. Για την ώρα όλα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 παιδιά την πέρασα κ εγώ χειροκίνητα... πρώτη εντύπωση ναι το κινητό είναι πιο γρήγορο ένα κλικ λογικά μειώθηκε ο χρόνος εναλλαγής παραθύρων και το κινητό πετάει ακόμα περισσότερο..αλλαξαν και λίγο ο τρόπος των ειδοποιήσεων τουλάχιστον όσο αφορά τ viber πιο παιχνιδιαρικες.. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiskoinos Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 GizChina Greece: Xiaomi Mi 10T/Pro: διαθέσιμη η αναβάθμιση σε Android 11!. https://gr.gizchina.com/2021/02/08/xiaomi-mi-10t-pro-diathesimi-i-anavathmisi-se-android-11/ Παράθεση MI 10T / EU 13.0,9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Έχει έρθει σε κανένα η ενημέρωση που να έχει αγοράσει την συσκευή από Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Εγώ από Πλαίσιο, ακόμη όχι! Δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα αφού το εργαλείο φυσάει σε όλα του! Υπομονή μερικές ημέρες λογικά ίσως και λιγότερο ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Έτσι λέω και εγώ. Αναμονή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Έτσι λέω και εγώ. Αναμονή.. δεν εχει ερθει ακομα, υπομονη. οποιος βιαζεται μπορει χειροκινητα Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Απο που πας και διαβαζεις το rar; για να το τρεξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 (edited) Ένα bug που παρατήρησα τώρα λόγω άδειας που δε φορτιζω το κινητό κάθε βράδυ, είναι πως μετά το πρώτο 24ωρο χρήσης δε μετράει σωστά τα στατιστικά της μπαταρίας.. Sot έχω σίγουρα πάνω από 8 ώρες και το κινητό είναι ανοικτό συνεχόμενα εκτός πρίζας εδώ και 32 ώρες περίπου. Τι καταπληκτική μπαταρία.. Θα το αφήσω λίγο ακόμα και μετά θα το βάλω να πιει λίγο. Νομίζω πως θα φτάσει τις 10 ώρες Sot άνετα. Με δεδομένα Bluetooth wifi εφαρμογές παιχνίδια email κλήσεις 144hz.. Μοναδικό. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 9, 2021 by YpNoS Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Έχει έρθει σε κανένα η ενημέρωση που να έχει αγοράσει την συσκευή από Ελλάδα;Σε εμένα...! Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Είναι φοβερό κινητό είπαμε μόνο όσοι το έχουν δουλέψει καθημερινά το γνωρίζουν. Είχα το s 20 plus πριν αυτό .... για γέλια και για κλάματα η κατάσταση άσε που κοστολογούν στον Θεό πια εκεί στην Samsung. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Ένα bug που παρατήρησα τώρα λόγω άδειας που δε φορτιζω το κινητό κάθε βράδυ, είναι πως μετά το πρώτο 24ωρο χρήσης δε μετράει σωστά τα στατιστικά της μπαταρίας.. Sot έχω σίγουρα πάνω από 8 ώρες και το κινητό είναι ανοικτό συνεχόμενα εκτός πρίζας εδώ και 32 ώρες περίπου. Τι καταπληκτική μπαταρία.. Θα το αφήσω λίγο ακόμα και μετά θα το βάλω να πιει λίγο. Νομίζω πως θα φτάσει τις 10 ώρες Sot άνετα. Με δεδομένα Bluetooth wifi εφαρμογές παιχνίδια email κλήσεις 144hz.. Μοναδικό. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πλεον η ενσωματωμενη εφαρμογή μετρησης μπαταριας μετραει κανονικά απο την τελευταια φόρτιση?ηή ανα 24ωρο που ηταν πριν? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Οι μετρητές μηδενίζουν όταν το κινητό πάει 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Ανά 24ωρο σε μένα όπως αναφέρω παραπάνω. Δεν κρατεί το συνολικό Sot. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Παιδιά σας δουλεύουν οι χειρονομίες πλοήγησης με nova launcher μετά το τελευταίο update? Εμένα όχι, πριν λίγο την πέρασα χειροκίνητα. Δεν έκανα φυσικά επαναφορά κτλ.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Παιδιά σας δουλεύουν οι χειρονομίες πλοήγησης με nova launcher μετά το τελευταίο update? Εμένα όχι, πριν λίγο την πέρασα χειροκίνητα. Δεν έκανα φυσικά επαναφορά κτλ..Όχι και ούτε θα δουλέψει. Περιορισμός στο android 11. Αν το ψάξεις και τα pixel έχουν τα ίδια θέματα Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts