freddaras Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Καλά ξεμπερδέματα. Το πιθανότερο , θα καθυστερήσεις λίγο αλλά πιστεύω θα βγάλεις άκρη.:) τι ηθελα ρε φιλε και το πηρα αυτο το n97......:lol::lol: αχ μια χαρα ημουν με το n86 μου....:lol: προβληματα με το σημα.....τρεχα στην νοκια...μετα απο ενα μηνα μαθαινω οτι δεν ειναι ευρωπαικο...αλλα ασιατικό αιντεεεεεεεε αιντεεεεεεε:lol: το καλοκαιρι θα το χαρω σιγουρα......:lol: κανουμε και καμια πλακα γιατι....πραγματικα αν το πιασω στα χερια μου οταν θα μου το στειλουν πισω μπορει να και να το σπασω.... :mad: θελω να τα διαβασουν ολα τα παιδια αυτα που τραβαω.....ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ....και απο που........ εγω ποτε ξαναααααααααα:) απλα να ρωτησω αν τους κανω καταγγελία στην προστασία καταναλωτών θα βγαλω ακρη.....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 παιδια να ρωτησω κατι αλλο....? σημερα μου ειπαν απο νοκια οτι ακομη και αν θελεις να πληρωσεις για προβλημα της συσκευης η νοκια δεν βαζει χερι πανω στην συσκευη αν δεν ειναι ευρωπαϊκή....:rolleyes: δεν ειναι λιγο κουφο αυτο......?? στην τελικη συσκευη τους ειναι δεν ειναι σονυ ερικσον....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyanous Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 παιδια να ρωτησω κατι αλλο....? σημερα μου ειπαν απο νοκια οτι ακομη και αν θελεις να πληρωσεις για προβλημα της συσκευης η νοκια δεν βαζει χερι πανω στην συσκευη αν δεν ειναι ευρωπαϊκή....:rolleyes: δεν ειναι λιγο κουφο αυτο......?? στην τελικη συσκευη τους ειναι δεν ειναι σονυ ερικσον....:rolleyes: Να σου πω την αλήθεια οι περισσότερες εταιρίες το χουν αυτό. Το International Warranty είναι ένας τρελός μύθος. Την πάτησα έτσι με ένα K1 motorola στην Αγγλία. Τα διάφορα pixmania κτλ, παίρνουν τα κινητά τους απο προμηθευτές που ναι 'μεξικό, κίνα κτλ' για να έχουν μεγαλύτερο κέρδος. Γιαυτό δεν προτείνω ηλεκτρονικά site και ιδιαίτερα e-bay/amazon/pixmania. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Να σου πω την αλήθεια οι περισσότερες εταιρίες το χουν αυτό. Το International Warranty είναι ένας τρελός μύθος. Την πάτησα έτσι με ένα K1 motorola στην Αγγλία. Τα διάφορα pixmania κτλ, παίρνουν τα κινητά τους απο προμηθευτές που ναι 'μεξικό, κίνα κτλ' για να έχουν μεγαλύτερο κέρδος. Γιαυτό δεν προτείνω ηλεκτρονικά site και ιδιαίτερα e-bay/amazon/pixmania. οποτε την πατησαμε κανονικα...τωρα......:mad::mad: τελος παντων εγω θα το κυνηγήσω το θεμα και απο τις 2 πλευρες... thanks για την απαντηση......απο δω και περα προσοχη...... το παθημα μαθημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Θα σας γραψω την δικη μου περιπετεια εδω και πανω απο μηνα με το δικο μου τηλεφωνο που προσπαθω να βγαλω ακρη με το τι ακριβως συμβαινει και χρειαζομαι την βοηθεια σας.Αγορασα ενα νοκια Ε 52 στις 17/12/09 απο καταστημα Βονταφον στις Σερρες.Το κινητο το χρησιμοποιησα 10 μερες και δεν ειχε απο μερια μου παθει απολυτως τιποτα οταν μετα απο καποια κληση μου εσβησε και δεν ξανααναψε ποτε!!(Το κινητο ουτε κατω επεσε ουτε σε επαφη με νερο ηρθε ακομα και σε υγρασια λογο ομιχλης αν σκεφτηκατε κατι τετοιο) Μετα απο μερικες μερες αποφασισα να το δωσω πισω στο καταστημα της βονταφον να το στειλουν στο σερβις.(Φανταστηκα οτι θα το στελνανε σε καποιο τεχνικο τμημα της νοκια αλλα εμαθα οτι τα στελνουν στην εταιρεια arvato services S.A. οπου αναλαμβανει το σερβις των κινητων της βονταφον) Μετα απο 30 ημερες ακριβως μου τηλεφωνουν και μου λενε οτι εχει βρεθει υγρασια στο κινητο και οτι πρεπει να πληρωσω 250 ΕΥΡΩ για αντικατασταση!!Μου στειλάνε μαλιστα μια φωτογραφια απο μια καμενη πλακετα οπου δεν αναγραφεται ουτε ΙΜΕΙ και διακρινω μια καμενη πλακετα που αν ειναι δυνατον σε 10 μερες να συμβει κατι τετοιο.Επειδη αμφισβητω την διαγνωση που κανανε λογικα το σωστο δεν ειναι να το παρω και να το παω ο ιδιος σε καποιο κεντρικο της alpha copy να το ανοιξουν μπροστα μου και να μου δειξουν τι ακριβως εχει το κινητο για να βγω και γω απο την απορια πως μαζεψε υγρασια σε 10 μερες το τηλεφωνο????? Δεν αγορασα πρωτη φορα νοκια και εχει τυχει να χαλασω και κινητο απο δικο μου λαθος αλλα εδω βλεπω οτι προκειται καθαρα για κοροιδια και δεν καταλαβαινω γιατι η βονταφον δεν εστειλε το τηλεφωνο απευθειας σε τεχνικους της alpha copy και γιαυτο θελω να το κυνηγησω γιατι ξερω οτι το τηλεφωνο οχι με νερο δεν εχει ερθει επαφη αλλα ΟΥΤΕ και σε ομιχλη μιλησα αν αυτο εννουν υγρασια αυτοι εκει!!! Αν γνωριζει καποιος που ειναι τα κεντρικα της ΝΟΚΙΑ στην Θεσσαλονικη οπου μπορω να δωσω το τηλεφωνο για να το ανοιξουν να δουν τι εχει ας ποσταρει.... ...ετσι και αλλιως πρεπει να περιμενω να μου στειλουν πισω το τηλεφωνο ..... ΥΓ αυτη ειναι η φωτογραφια οπου μου στειλανε απο την arvato services S.A. οπου η vodafone εστειλε το κινητο.... (10 ημερων!!!) http://img246.imageshack.us/img246/2487/3552160369979901.jpg Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIO21 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 (edited) γεια σας, οι δικες μου εντυπωσεις ειναι οι χειροτερες.20 και παραπανω μερες τωρα περιμενω να τους στειλουν οθονες!!δηλαδη ελεος...καθε τελος βδομαδας που τους ρωταω μου λενε απο στιγμη σε στιγμη τις περιμενουμε!εχω αγανακτησει πια!ειναι πραγματικα ανεκδιηγητοι...θα παω και θα τους μπαλοταρω δεν υπαρχει περιπτωση..... Edited February 26, 2010 by NIO21 Παράθεση καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demka_20 Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Τερμα η alphacopy και η Nokia.Απο σημερα δεν παραλαμβανουν τηλεφωνα για επισκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Τερμα η alphacopy και η Nokia.Απο σημερα δεν παραλαμβανουν τηλεφωνα για επισκευη. Και πού θα απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 αλήθεια τι θα γίνει? επισκευάζουν μόνο όσα είναι εκτός εγγύησης! όσα είναι εντός....δεν τα αναλαμβάνουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Γουστάρω!!! Τώρα θα τους πάω για αντικατάσταση οθόνης το e71 που έχει 3-4 καμμένα πιξελάκια!:lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Λένε για επισκευή, εφόσον είναι ακόμα σε εγγύηση, το πηγαίνουμε στο κατάστημα αγοράς. Αν είναι εκτός εγγύησης, μάλλον πάει για ταξιδάκι στο εξωτερικό με δικά μας έξοδα! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. March 4, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Σιγά μην εμπιστευτείς τηλέφωνο στην alpha ακόμα και εκτός εγγύησης. Εδώ και με τη νόκια κάναν καγκουριές τώρα που είναι μόνοι τους θα γίνει χαμός. (Δεν θα έχουν κάπου να ρίξουν το φταίξιμο). Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Σιγά μην εμπιστευτείς τηλέφωνο στην alpha ακόμα και εκτός εγγύησης. Εδώ και με τη νόκια κάναν καγκουριές τώρα που είναι μόνοι τους θα γίνει χαμός. (Δεν θα έχουν κάπου να ρίξουν το φταίξιμο). Σωστό και αυτό! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. March 4, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Ασε που πλέον σταματάει και η νέα τεχνογνωσία, τα νέα εργαλεία και το support του service οπότε και να έκαναν κάτι ηταν μέχρι τώρα, σε νεότερα μοντέλα η NOKIA δεν θα παρέχει τα υπόλοιπα του service και training οπότε και πάλι δεν θα εμπιστευόμουν νέο μοντέλο στην alpha. Εχουν ξοφλήσει απο τώρα. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demka_20 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 η ΝΟΚΙΑ δινει αυτη την εταιρια για service: arvato services S.A. Telcommunications Services & Equipment 226 Athinon Ave. & Kifissou GR-10442 Athen Fon: +30 210 5197-500 Fax: +30 210 5197-529 Email: info-athens@teleservice.com H alphacopy τελος οπως και τα nokia store....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. March 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Η συγκεκριμένη εταιρία είναι χειρότερη απο την alpha αυτό είναι σίγουρο. Και άλλες εταιρίες που συνεργαζόταν με τη συγκεκριμένη έχουν διακόψει τη συνεργασία τους. Απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι ακόμα. Καλά κρασά. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 (edited) Σημερα μου δωσανε το κινητο απο την εταιρεια που στελνει η vodafone τα κινητα της.Το κινητο μου αφαιρεσανε την ζελατινα απο την οθονη το ειχα οπως το ειχα αγορασει βρηκα και εξτρα σκονες μεσα.... λεω οκ οι τυποι ειναι στεγνοι ******* το λιγοτερο εκει.... πηρα στην alphacopy στην Λ Γεωργικης Σχολης στην Θεσσαλονικη να τους ρωτησω αν μπορω να παω το κινητο μου εκει να το δουνε και εκπληκτος ακουω..." Κυριε η aplhacopy εχει διακοψει την συνεργασια της με την nokia"!!! Δηλαδη στον Ασσο.... Σκεφτομαι επειδη ταξιδευω και 5-6 φορες τον χρονο στο εξωτερικο να το δωσω σε κανα νοκια σερβις εξω μαζι με την αποδειξη γιατι οκ ... με την ******* εδω πλεον δεν μπορω να βγαλω ακρη ειλικρινα... οταν καινουργιο τηλεφωνο ... με την ζελατινα του μου το επιστρεφουν με σκονες και μου λενε οτι δεν φτιαχνεται και οτι ντεμεκ βρηκανε "υγρασια" την καραμελιτσα αυτη για να μην αντικαθιστουν συσκευες...σιγουρα η νοκια εφαγε ενα Χ απο μενα... :X Η ανθρωποι ειναι ****** ********* στην αρβατο .... **** *********! Το δικιο μας μπορει να μας πει που θα το βρουμε ρε παιδια ????? ΥΓ Τελικα απο την Νοκια εμαθα οτι στην Θεσσαλονικη ενα καταστημα νοκια στον Ευοσμο ... Αναλαμβανει επισημα το σερβις της ΝΟΚΙΑ (ακομα) ολα τα αλλα καταστηματα στην Θεσσαλονικη απλα πουλανε κινητα και τιποτα αλλο η ΝΟΚΙΑ δινει αυτη την εταιρια για service: arvato services S.A. Telcommunications Services & Equipment 226 Athinon Ave. & Kifissou GR-10442 Athen Fon: +30 210 5197-500 Fax: +30 210 5197-529 Email: info-athens@teleservice.com H alphacopy τελος οπως και τα nokia store....:lol: Εμενα η ΝΟΚΙΑ μου ειπε τηλεφωνικα οτι η αρβατο ειναι της ΒΟΝΤΑΦΟΝ το συνεργειο.... και μου εδωσαν το μοναδικο καταστημα Νοκια στην Θεσσαλονικη στον Ευοσμο που αναλαμβανει τις εγγυησεις.... τελικα τι ισχυει ???? ειναι η αρβατο επισιμος επισκευαστης ΝΟΚΙΑ??? λιγο μπ#$%#$%ο η ιστορια.. Edited March 7, 2010 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Ποιός τα λέει όλα αυτά? Τελικά το χειρότερο για εμάς τους κατόχους Nokia τηλεφώνων είναι η ασσυνενοησια που επικρατεί και η μη ανάληψη των ευθυνών όπως ορίζουν οι νόμοι του κράτους. Η αρβάτο είναι τα κεντρικά (και?) της Wind! Επίσης, όταν λες οτι πήρες τηλεφωνοπ στην Νοκια και σου συνέστισαν το κατάστημα στον Εύοσμο σε ποιό νούμερο πήρες??? Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. March 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 (edited) Οπως και να χει η arvato είναι *****. Περιμένετε πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Edited March 6, 2010 by impreza_sti Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Αφαιρέθηκαν τα προσβλητικά σχόλια που έγιναν παραπάνω για συγκεκριμένη εταιρία. Θα παρακαλέσω θερμά στο εξής να προσέχουμε τις εκφράσεις μας.Τέτοιοι χαρακτηρισμοί είναι αντίθετοι στους Ο.Π.Χ. και δεν έχουν θέση μέσα σε αυτό το φόρουμ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_ilidan_ Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Παιδια εγω παντως το πηγα στο καταστημα στους Αμπελοκηπους Θεσσαλονικης και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος!Αρχικα πηρα τηλεφωνο για να βεβαιωθω και μου ειπαν να περασω και πως θα με εξυπηρετησουν αμεσα οπως και εγινε.Μου αλλαξαν οθονη εντος εγγυησης 5530 λογω γραμμων μεσα στην ιδια ημερα και δεν μου πηραν ουτε ευρω... Συστηνω ανεπιφυλακτα να πατε απο το καταστημα. Παράθεση _ILiDAN_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastamis Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Γεια σας. Είμαι καινούριος στο φόρουμ. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε στο εξής; Έχω ένα νόκια 5000 εντός εγγύησης και το έχω δώσει 4 φορές για επισκευή στη Νόκια αλλά μου το έχει γυρίσει χωρίς να έχουν κάνει κάτι. Πιστεύω ότι το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό καθώς το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά. Αλλά επειδή είναι στην εγγύηση θα ήθελα να το φτιάξω αυτή τη στιγμή για να μην πληρώσω μετά. Η οθόνη κολλάει και το βίντεο στην καταγραφή και στην αναπαραγωγή. Τις δύο τελευταίες φορές το έστειλαν στο εξωτερικό από ότι μου είπαν. Τώρα τι μου προτείνετε να κάνω; Αυτό που θα ήθελα είναι μία καινούρια συσκευή ή τα λεφτά μου πίσω. Και δε μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο δεν το αντικατέστησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_ilidan_ Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Η ανθρωποι ειναι ****** ********* στην αρβατο .... **** *********! Το δικιο μας μπορει να μας πει που θα το βρουμε ρε παιδια ????? ΥΓ Τελικα απο την Νοκια εμαθα οτι στην Θεσσαλονικη ενα καταστημα νοκια στον Ευοσμο ... Αναλαμβανει επισημα το σερβις της ΝΟΚΙΑ (ακομα) ολα τα αλλα καταστηματα στην Θεσσαλονικη απλα πουλανε κινητα και τιποτα αλλο Εμενα η ΝΟΚΙΑ μου ειπε τηλεφωνικα οτι η αρβατο ειναι της ΒΟΝΤΑΦΟΝ το συνεργειο.... και μου εδωσαν το μοναδικο καταστημα Νοκια στην Θεσσαλονικη στον Ευοσμο που αναλαμβανει τις εγγυησεις.... τελικα τι ισχυει ???? ειναι η αρβατο επισιμος επισκευαστης ΝΟΚΙΑ??? λιγο μπ#$%#$%ο η ιστορια.. Αυτο που σου ειπαν ειναι αληθεια...Ετυχε και μιλησω πριν λιγο με εναν φιλο μου που μενει Ευοσμο και πραγματι και εκεινο το καταστημα κανει επισκευες εντος εγγυησης... Δεν μπορω να καταλαβω πως αυτα τα καταστηματα τα περνανε εντος εγγυησης εφοσον εληξε η συνεργασια με ΝΟΚΙΑ οπως μας ειπε και ο demka_20 πρωτος.. Παντως η Δυτικη Θεσσαλονικη εχει σιγουρα 2 καταστηματα για να εξυπηρετηθει. Παράθεση _ILiDAN_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Εμενα αυτα μου ακούγονται μυστήρια... Το ενα καταστημα τα περνάει σε εγγύηση ενω αλλο όχι? Θα περιμένω να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να μάθουμε μεσω επίσημων ανακοινώσεων τι γίνετε. Εγω άλλο θέλω να ρωτήσω. Η Νοκια τι κανει για αυτην την κατασταση? Γιατι, εν τέλει το κύρος των ΔΙΚΩΝ της προιοντων πέφτει. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Γινεται Μπαχαλο απλα με λιγα λογια αυτο μου ειπε και η ΝΟΚΙΑ στην Αθηνα ...και το παλικαρι στην ΝΟΚΙΑ στον Ευοσμο... ακρη δεν βγαζεις απλα σας ορκιζομαι...τους εδωσα τηλεφωνο ουτε ενα μηνα με την ζελατινα στην οθονη ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ και μου το γυρισανε και χωρις ζελατινα και με σκονες μεσα στην οθονη.Για την Αρβατο μιλαω παντα...Ουτε τους ηξερα ουτε κατι εχω εναντιων τους ......απλα τους ζητησα το service report που κανανε μια φωτογραφια απο το κινητο (στο οποιο ΔΕΝ φαινεται αν ειναι το δικο μου η οχι ) εφοσον τα εχω αυτα ... θα το παω στο παληκαρι στον ΕΥΟΣΜΟ ... να το ανοιξει και αν μου πει οτι γινεται τοτε τους πηρε και τους σηκωσε και την αρβατο και την Βονταφον... .. Οχι γιατι μερικοι μας περνανε τελειως για μ********ς και δεν τρωμε αλλο χορτα! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts