Jump to content

NIO21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    211
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by NIO21

  1. Καλησπέρα ...μου εβγαλε ειδοποίηση οτι βγηκε η 4.3 για το s3 μου (OTA)..αν προχωρησω στην αναβαθμιση,αρχεια προγραμματα και λοιπα θα σβηστουν; :worry:
  2. Και μένα avg-maximum 400 με τον μαμά φορτιστή-καλωδιο.Άλλαξα το καλώδιο με ένα που είχα από ένα παλιό μου νόκια και γράφει 1000 ;)
  3. Καλησπέρα. .προσπαθω να βγαλω σε ενα galaxy pocket plus την οθονη κλειδώματος που εμφανίζει οταν καλείς καποιον (double tap) αλλα δεν το βρίσκω. .καμια βοήθεια;
  4. Καλησπέρα παιδιά...... Αγόρασα χτες το neo v και είπα να πειραματιστώ λιγάκι με το x8 μου....(σκέφτομαι δηλαδή να ξεκλειδώσω bootloader).Το τελευταίο φοράει gingerdx 0.13 .....(ναι για ενα διαστημα δεν ασχολιομουν...)θα ηθελα να ρωτησω δυο πραγματα.....προχωραω στην διαδικασια κατευθειαν?δηλαδη όπως ειναι το κινητό ακολουθω τις διαδικασιες για ξεκλειδωμα και περασμα costum kernel ή θελει να βαλω καμια αλλη εκδοση πρώτα(gdx 0.28; ) Το full wipe θεωρείται δεδομένο να φανταστώ; Σκέφτομαι να περάσω alfs και gdx ... έχετε κάτι πιο stable να μου προτείνετε; Ευχαριστώ :)
  5. Την MiniCM9 (ice cream) την πέρασε κανείς να μας πει εντυπώσεις;
  6. Εμενα με τρωει το χερι μου να την περασω .... :shifty: τοσο επικινδυνο ειναι να περασεις custom kernel;αμα κανεις σωστα τα βηματα....;τσεκαρα αυτο με τον κωδικο κατω απο την μπαταρια και ειναι απο τα πρωτα πρωτα το δικο μου.........
  7. Και εγω εχω το ιδιο προβλημα...αλλα νταξει μια φορα τις κανεις export απο την σιμ! ;) μαλλον κανα bug θα ειναι....
  8. Eυχαριστω πολυ φιλε μου....περασα την gingerdx !!μονο που μου κανε κατι νερα σημερα....το wifi Kολλησε και δεν εκανε καθολου scan...και εκανα factory reset και ολα καλα!πραγματικα ειναι λες και κραταω αλλο κινητο αυτη τη στιγμη...ειδικα το εφε που κλεινει την οθονη ειναι απιστευτο!!θα ηθελα να σε ρωτησω....σε περιπτωση που βγει αναβαθμιση της gingerdx π.χ v14...θελει φλασαρισμα παλι απο πανω ε;αμα βαλω αλλη sd(επειδη του κινητου ειναι μικρη 2gb)δε θα χω καποιο προβλημα ετσι;
  9. καλησπερα.... αποφασισα και γω να περασω στο κινητο μου καποια costum rom....ωστοσο μου φαινεται ακομα λιγο δυσκολο...εκανα root την συσκευη μου(μου βγαζει το εικονιδιο superuser στο μενου)περασα το virtualbox.....και μετα απο καποιες αποτυχημενες προσπαθειες(μαλλον κατι λαθος ειχα κανει με την εγκατασταση του virtual box) περασα και το xrecovery!οταν το ανοιγω και παταω το back μου βγαζει ενα αλλο μενου!! :) για να περασω την gingerdx τι πρεπει να κανω απο δω και στο εξης?τα προγραμματα,επαφες και λοιπα θα χαθουν?με την gingerdx η εφαρμογη app2sd ειναι περιττη σωστα;
  10. Καλησπερα μια ερωτηση....πως μπαινουν 160 χαρακτηρες στα μηυματα στην 2.1 εκδοση..?? ευχαριστω πολυ νταξει το βρηκα τελικα ;)
  11. Το παρηγγειλα και γω πριν απο μερικες μερες στα 240 ευρω....(με επιδοτηση) απο voda.. Αξιζει να πω οτι πρωτη φορα παιρνω συσκευη που δεν ειναι νοκια!(εχω αλλαξει 5) καταραμενο symbian,μου χεις φαει τη ζωη Ανυπομονω να το πιασω στα χερια μου....!Πηγαινα για το galaxy s2 αλλα λογω κοστους και καποιων προβληματων που με φοβισαν, επελεξα τη σιγουρη και αξιοπιστη λυση( ; ).Σιγουρα οι διαφορες απο το n86 μου θα ειναι τεραστιες.... Επισης κατι που με χαροποιει ιδιαιτερα ειναι οτι η samsung συνεχιζει να το υποστηριζει κανονικα(2.3.4) Αναμενουμε... :)
  12. Και πανω που ειχα ψηθει να το παρω...τσουπ προβληματα με την οθονη προοβληματα με την καμερα :( Γνωριζει καποιος αν το εχει φερει καποιο καταστημα να παω να το δω απο κοντα και να το δουλεψω λιγο; ευχαριστω πολυ.!
  13. εχεις χακαρει την συσκευη?εννοω προσβαση σε φακελους που γινεται μονο μεσω hacking και χρειαζεσαι special permissions..πχ "private".μου φαινεται οτι το προγραμμα παει να μπει εκει και το κινητο δεν το αφηνει..
  14. βασικα για το δευτερο νομιζω οτι πρεπει να εχει σχεση με permissions...γιατι οταν ειχα παει να εγκαταστησω μια εκδοση x-plore δεν με αφηνε ενω με μια παλαιοτερη τα καταφερα...μηπως τα προγραμματα που πας να εγκαταστησεις ζητουν προσβαση σε φακελους συστηματος/??
  15. 1000 like φιλε μου!!!η εφαρμογη ειναι τελεια...μολις την περασα στο Χ6 μου!!! ;)
×
×
  • Create New...