dskopa Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Έχει ή γυναίκα μου το redmi note 9s 128 και της κάνει συνέχεια ( 5με 10 φορές την μέρα) το εξής: χάνει το σήμα και βγάζει μήνυμα καλώς ήρθατε στην Vodafone. Δοκίμασα και τις δύο θέσεις για την κάρτα και σήμερα έβγαλα καινούργια κάρτα αλλά της το έκανε αμέσως. Θα παρακολουθήσω και την άλλη κάρτα που είναι wind και ενεργοποιηθηκε σήμερα αν της το κάνει και εκεί. Υπάρχει κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα? Καμία βοήθεια? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melmik Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 (edited) Παρέλαβα πριν από λίγο το μεσημεράκι το 9s για τον πιτσιρικά μου. Πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές. Πλούσια οθοναρα με ζωντανά χρώματα οι κάμερες απρόσμενα θα έλεγα πάρα μα πάρα πολύ καλές! Του πέρασα και το τελευταίο update 11.0.8. Ο επεξεργαστής αέρινος δεν νομίζεις ότι πρόκειται για midrange κατηγορία και το τηλέφωνο μου φάνηκε αρκετά γρήγορο και σμουθ στις εναλλαγές του μενού. Πολύ πιο χορταστικό απ'της γυναίκας μου το note 7 και της μικρής μου το N5. Δακτυλικό πρώτη φορά δοκιμάζω στο πλάι φαίνεται οκ. Δυο παιχνίδια που είδα τον μικρό να παίζει τελείως χορταστικά στην οθόνη του κινητού γρήγορα και ωραία εμπειρία. Δίπλα δίπλα με το 1+ 7 Pro παρόμοιου μεγέθους οθόνη .... θεωρώ στα 200 ευρώ εξαιρετική επιλογή την σειρά note 9, 9s. Αυτά προς το παρόν... Καλησπέρα φίλε μου, μπορείς να μου πεις πως πέρασες το update? Εμένα δεν μου το βγάζει σαν επιλογή. Έχει το 11.0.2.0 και μου λέει πως δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει ή γυναίκα μου το redmi note 9s 128 και της κάνει συνέχεια ( 5με 10 φορές την μέρα) το εξής: χάνει το σήμα και βγάζει μήνυμα καλώς ήρθατε στην Vodafone. Δοκίμασα και τις δύο θέσεις για την κάρτα και σήμερα έβγαλα καινούργια κάρτα αλλά της το έκανε αμέσως. Θα παρακολουθήσω και την άλλη κάρτα που είναι wind και ενεργοποιηθηκε σήμερα αν της το κάνει και εκεί. Υπάρχει κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα? Καμία βοήθεια? Ευχαριστώ πολύ Σε εμένα δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα, με wind, και την κάρτα στην ακριανή θέση, αλλά έχει την έκδοση miui 11.0.2.0 (την οποία δεν ξέρω πως να αλλάξω:)) Μήπως δεν κάνει καλή επαφή η κάρτα μέσα στο τηλέφωνο, ή μήπως είναι βρόμικες/φαγωμένες οι επαφές της? Edited May 22, 2020 by melmik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Έχει ή γυναίκα μου το redmi note 9s 128 και της κάνει συνέχεια ( 5με 10 φορές την μέρα) το εξής: χάνει το σήμα και βγάζει μήνυμα καλώς ήρθατε στην Vodafone. Δοκίμασα και τις δύο θέσεις για την κάρτα και σήμερα έβγαλα καινούργια κάρτα αλλά της το έκανε αμέσως. Θα παρακολουθήσω και την άλλη κάρτα που είναι wind και ενεργοποιηθηκε σήμερα αν της το κάνει και εκεί. Υπάρχει κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα? Καμία βοήθεια? Ευχαριστώ πολύ Έχει διαπιστωθεί οτι η Vodafone και μόνο δεν έχει καλή υποστήριξη για αυτήν την συσκευή.Το ξέρουν και λογικά προσπαθούν να το λύσουν. Στα cosmote και wind δεν υπάρχει θέμα..Η προσωρινή λύση που προτείνουν στην Vodafone είναι ή να βάλετε στον Προτιμώμενο τύπο δικτύου το 3G ή να αφαιρέσετε το VoLTE στο 4G. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melmik Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Με αφορμή το παραπάνω ποστ, εμένα έχει 3 επιλογές για τύπο δικτύου. LTE 3G 2G only τι σημαίνει αυτό? Γιατί δεν βλέπω το 4G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Με αφορμή το παραπάνω ποστ, εμένα έχει 3 επιλογές για τύπο δικτύου. LTE 3G 2G only τι σημαίνει αυτό? Γιατί δεν βλέπω το 4G? το βλέπεις μια χαρά LTE=4G Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melmik Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 ααα, ωραία! Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Έχει ή γυναίκα μου το redmi note 9s 128 και της κάνει συνέχεια ( 5με 10 φορές την μέρα) το εξής: χάνει το σήμα και βγάζει μήνυμα καλώς ήρθατε στην Vodafone. Δοκίμασα και τις δύο θέσεις για την κάρτα και σήμερα έβγαλα καινούργια κάρτα αλλά της το έκανε αμέσως. Θα παρακολουθήσω και την άλλη κάρτα που είναι wind και ενεργοποιηθηκε σήμερα αν της το κάνει και εκεί. Υπάρχει κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα? Καμία βοήθεια? Ευχαριστώ πολύ Νομίζω πως κάπου το 'χε πάρει το μάτι μου ότι οντως συμβαίνει σε δίκτυο της Vodafone, για πες μας πως πάει με την wind. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Τελικά το κάνει και με την ρύθμιση στο 3g και χάνει ταυτόχρονα το σήμα και στις δύο κάρτες... Δυστυχώς πρέπει να είναι θέμα της συσκευής Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Τελικά το κάνει και με την ρύθμιση στο 3g και χάνει ταυτόχρονα το σήμα και στις δύο κάρτες... Δυστυχώς πρέπει να είναι θέμα της συσκευής Δοκίμασε να το δουλέψεις μόνο με την Wind χωρίς την Vodafone και πές μας..Απο την στιγμή που έχεις την Vodafone ταυτόχρονα όπως είπες μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα σε όλη την διαχείριση δικτύων..Για βάλε μόνο wind.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_10 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Τελικά το κάνει και με την ρύθμιση στο 3g και χάνει ταυτόχρονα το σήμα και στις δύο κάρτες... Δυστυχώς πρέπει να είναι θέμα της συσκευής Καλησπέρα. Επειδή έχω κάποια εμπειρία σε τεχνικά θέματα , οι ενδείξεις δείχνουν πρόβλημα της συσκευής και όχι της κάρτας sim. Θεωρώ ότι πρέπει άμεσα να απευθυνθείς στο κατάστημα για να χαρακτηριστεί DOA. Δεν φταίει η κάρτα της Vodafone. Έχω και εγώ Vodafone στην 2η θέση της sim και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Για να αποκλεισεις όμως κάθε ενδεχόμενο τοποθέτησε την στην θέση 2(αν δεν την έχεις ήδη εκεί) και ταυτόχρονα απενεργοποίησε από τις ρυθμίσεις την υπηρεσία VoLTE. Αν συνεχιστεί το πρόβλημα έχεις πέσει ξεκάθαρα σε ελαττωματικό προϊόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Τα έκανα αυτά. Δυστυχώς είμαι σήμερα στην 10 μέρα... Βέβαια το κάνει από την δεύτερη μέρα αλλά μια με δύο φορές. Με το να εκδώσω καινούργιες sim και να ενεργοποιηθεί μετά από 3 μέρες ( η wind) βάλε και επαναφορά ρυθμίσεων δοκιμές διάφορες και ταυτόχρονα δουλειά έφτασα στην 10 μέρα. Τώρα πλέον το κάνει σχεδόν σε κάθε κλήση η κάθε 10 λεπτά... Θα με καλύψει το doa? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 To DOA είναι για 7 μέρες. Μήπως όμως αν το χειριστείς έξυπνα το περάσεις, δεν χάνεις τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eleni_AEKT Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Κάτοχος κι εγώ του 9s (6/128) εδώ και 2 μέρες. Γενικά μια χαρά μου φαίνεται απλά αντιμετωπίζω δύο προβληματάκια. 1. Δεν μπορώ να εγκαταστήσω το youtube vanced. Μου βγάζει verification error. Εννοείται ότι έχω ακολουθήσει τις οδηγίες εγκατάστασης, το έχω ξανακάνει άλλωστε. Any ideas για να λύσω το πρόβλημα? 2. Δεν μπορώ να ρυθμίσω το δακτυλικό αποτύπωμα. Λέει να περιμένω τη δόνηση για να σηκώσω το δάκτυλο και δεν δονείται ποτέ. Γενικά, κάθε βοήθεια δεκτή. Παράθεση http://www.basketforum.gr/forum/uploads/post-1-1166562716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Αγορά του pro από που???? Τις προάλλες είχε 230€ σε κάποιο κινεζομαγαζο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreedgr Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 ξέρει μήπως κάποιος γιατί το 2 βδομάδων 64gb του πατέρα μου πήρε εχθές την 11.0.8 ενώ το δικό μου 128gb ακόμη τίποτα..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Αγορά του pro από που???? Τις προάλλες είχε 230€ σε κάποιο κινεζομαγαζο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αφού δεν πρόλαβες την τιμή προπώλησης του banggood, περίμενε... είναι ασύμφορη η τιμή του τώρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Αφού δεν πρόλαβες την τιμή προπώλησης του banggood, περίμενε... είναι ασύμφορη η τιμή του τώρα!! Έτσι και αλλιώς το ψάχνω σε καλή τιμή. Αν; Και τα 250 που ζητάει είναι οκ Περιμένω μήπως πέσει λίγο ακόμη Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Πού το βρήκες 250; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 ξέρει μήπως κάποιος γιατί το 2 βδομάδων 64gb του πατέρα μου πήρε εχθές την 11.0.8 ενώ το δικό μου 128gb ακόμη τίποτα..?Global έχεις ή από infoquest? Στα global ήρθε η αναβάθμιση Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Τι διαφορά έχει το global από infoquest? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Ingoquest 64 το δικό μου κομπλέ η αναβάθμιση πριν 2 μέρες. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Έχει περάσει κάποιος καλή gcam; Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Πού το βρήκες 250; Για την ακρίβεια 256.κατιψιλα€ από banggood το 6/64 με το κουπόνι BGN9P64 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreedgr Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Global έχεις ή από infoquest? Στα global ήρθε η αναβάθμιση Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πως καταλαβαίνω την προέλευση..? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης μόλις διαπίστωσα πως κάθε φορά που θα κάνω clear τις ανοιχτές εφαρμογές, το κινητό αυτομάτως κάνει disconnect το galaxy watch απο το bluetooth και ταυτόχρονα μου κομπλάρει το wifi και χάνω την λειτουργία wifi calling. Με απλό on/off απο τα toggle switch του wifi αυτό ξανασυνδέεται, για το ρολόι όμως πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή Galaxy Wear και να το κάνω από εκεί connect. Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει για το πώς μπορώ να εξαιρέσω εφαρμογές απο το να κλείνουν όποτε κάνει clear cache η συσκευή..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanvot Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Γειά σας και από μένα. Νέος κάτοχος του Note 9s. Ειμαι ακόμα με την 11.0.2. global stable, δεν μου βγάζει κάτι παραπάνω στις ενημερώσεις. Ψάχνω για θήκη και θέλω να ρωτήσω: Οι θήκες ταιριάζουν και στο Note 9s αλλά και στο Pro Max; Ξέρει κανείς αν έχουν ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts