Jump to content

melmik

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by melmik

  1. ααα, ωραία! Ευχαριστώ! :)
  2. Με αφορμή το παραπάνω ποστ, εμένα έχει 3 επιλογές για τύπο δικτύου. LTE 3G 2G only τι σημαίνει αυτό? Γιατί δεν βλέπω το 4G?
  3. Καλησπέρα φίλε μου, μπορείς να μου πεις πως πέρασες το update? Εμένα δεν μου το βγάζει σαν επιλογή. Έχει το 11.0.2.0 και μου λέει πως δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε εμένα δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα, με wind, και την κάρτα στην ακριανή θέση, αλλά έχει την έκδοση miui 11.0.2.0 (την οποία δεν ξέρω πως να αλλάξω:)) Μήπως δεν κάνει καλή επαφή η κάρτα μέσα στο τηλέφωνο, ή μήπως είναι βρόμικες/φαγωμένες οι επαφές της?
  4. Καλησπέρα, που μπορώ να το κατευάσω αυτό το update? Και πως γίνεται η εγκατάσταση? Είμαι λίγο αρχάριος ...
  5. Οπότε αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιες εφαρμογές που τρέχουν μόνο με Android 5 και πάνω, πρέπει ουσιαστικά να αλλάξουμε τηλέφωνο ... Κρίμα ... :(
  6. Καλημέρα και καλό μήνα! Θα ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει τρόπος να μπεί Android 5 ή μεγαλύτερο σε αυτή τη συσκευή με κάποιο τρόπο? Και αν ναι με ποιό τρόπο? Συγνώμη αν το θέμα έχει ξανασυζητηθεί αλλά δεν μπόρεσα να βρώ κάτι μέσα στις πολλές σελίδες. Ευχαριστώ, Μιχάλης
  7. Εδώ είναι ολα. Πρέπει να είσαι loged in για να κατεβάσεις όμως http://www.needrom.com/download/lenovo-a806-vibeui-2-0/
  8. Να ρωτήσω, έχετε βάλει SC Card ξεχωριστή, και όταν λέμε οτι το αποθηκεύουμε στην SD card ενοούμε στην κάρτα που μπορούμε να βάλουμε επιπλέον? Εγω το έχω όπως το αγόρασα, χωρίς επιπλέον κάρτα. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση με όλα όσα λέμε πως αποθηκεύουμε στην SD card?
  9. [/color] Έχεις παγώσει-αφαιρέσει εφαρμογές συστήματος και αν ναι ποιες? είχα παγώσε-αφαιρέσει διαφορα, αλλα ας πούμε οτι έφτεγαν αυτά... μετα την επαναφορα στην εργοστασιακή κατάσταση, παλι κανει τα ίδια χωρίς να πειράξω τίποτα αυτή τη φορά... όχι πάντα, με αφήνει να μπώ στο notification center, αλλα όχι όλες τις φορές. κάποια απο τισ φορές θα κολλήσει, και πάλι απο την αρχή επαναφορα κλπ...
  10. Κι εμένα, εκεί που λειτουργούσε μια χαρά τόσες μέρες, ξαφνικά σήμερα πρόβλημα με το notification center. Έκανα wipe user data απο το recovery, και όλα καλά, (χάνονται όλα όσα έχεις περάσει μέσα όμως) και μετά μόλις πάω να πειράξω το notification center, μια είναι όλα καλά και μιά ξανα καρασάρει και πάλι από την αρχή wipe user data ... Όλα αυτά ξαφνικά σήμερα μετά από μιά εβδομάδα τουλάχιστον που το έχω ... (μαμίσια rom)
  11. το power manager δεν δούλευε, όπως και τα άλλα που έσβησα-πάγωσα, και το security δεν ήθελα να δουλεύει συνέχεια και να τρώει μπαταρία και ανα δουλεύει συνέχεια στο background (δούλευε κανονικά όμως αυτό)
  12. Χωρίς να θελω να διαφωνήσω, εγω έχω ακόμα την αρχική ROM που το παρέλαβα την VIBEUI_V2.0_9432_ST_A806 , και έχω βγάλει-παγώσει και το market το κινέζικο, και το security, και το power manager και διάφορα άλλα που δεν ήθελα από αυτά που είχε όταν το πήρα, και δεν έχω κανάνα απολύτως πρόβλημα. Μόνο το ότι δεν μπορώ να σβήσω το frequent call list μου τη δίνει και μάλλον θα αναβαθμίσω τελικά ROM κάποια στιγμή.
  13. πως τα πέρασες? είναι εύκολο? περιγράφεται κάπου η διαδικασία να την έχω για μπούσουλα? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----
  14. 1441? εχει root αυτή και ελληνικά και google apps? ή είναι μόνο αγγλικα και χωρίς root?
  15. απίστεφτη κατάσταση ... να μην μπορει να σβηστει η λίστα!!! και το πίο παλό μπακατελοκινητό δεκαετίας έχει τέτοια επιλογή, και δεν έχει αυτο!!!
  16. εμενα μου δείχνει μόνο 3 επιλογές insert wait symbol Speed dial more features and settings αυτα μόνο, δεν έχει το clear frequent list!!!
  17. ξέρει κανείς πως σβήνουμε τις κλήσεις από την εφαρμογή PHONE? όχι απο το call log, απο το phone-dialer αυτές που μένουν πάνω απο το πληκτρολόγιο. Δεν μπορώ να τις σβήσω. ξέρει κανείς πως το κάνουμε?
×
×
  • Create New...