Jump to content

Sony Xperia 5 II

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τσέκαρε αν έχει βελτιωθεί το σήμα στο 4G

Επίσης κοίταξε αν έχεις και εσύ στο CINEMA PRO 120 fps slow motion

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

απο τον Αυγουστο ειναι χωρις αναβαθμιση, και αυτη ειναι απλα ασφαλειας, τι ακριβως δεν περιμενες?

Εσένα πήρε αναβάθμιση τον Αύγουστο και το βγάλαμε στην αγορά τον Σεπτέμβριο?

Τέλος πάντων, γράφω ότι δεν περίμενα οποιαδήποτε αναβάθμιση τόσο γρήγορα γιατί απλά είναι νωρίς ακόμα (έτσι θεωρώ εγώ τουλάχιστον) ,αναβάθμιση είτε ασφαλείας είτε για οτιδήποτε άλλο είναι πάλι αναβάθμιση,δεν είπαμε ότι πήρε Android 11.

@guy_fawkes

@Nikos_mpl

Επειδή λατρεύω το κινητό, αλλά θέλω καλύτερη ποιότητα βιντεοκλησης γιατί την χρησιμοποιώ συχνά, θεωρείτε ότι μια gcam, αν γίνει διαθέσιμη κάποια συμβατή, θα βελτιώσει την ποιότητα της μπροστινής κάμερας; Ή να μην ελπίζω;

Κατά τα άλλα, δεν έχω κάποιο παράπονο.

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξέχασα.

Είδα κάποιες θήκες που προτείνατε.

Έχετε κάποιο κατάστημα υπόψιν που παραδίδει σχετικά γρήγορα; 10 ήμερο το πολύ.

Πήρα από το ebay μια θήκη και ένα τζαμακι και τελικά ήταν για το 1 ΙΙ. Μπερδεύτηκα μάλλον...

HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white)

Σε μια βιντεοκλήση πόσο μετράει η δύναμη του φακού ;

Δηλαδή πιστεύω πρώτο και κύριο λόγο παίζει το δίκτυο , να εχεις πολύ καλη ταχύτητα εσύ αλλα και ο αλλος , διοτι εσύ δίνεις άψογα και ο απέναντι λαμβάνει ......μαπα .

Επίσης σε τι ποιότητα ειναι οι βιντεοκλήσεις ;

360/480/720/1080 .....4Κ ; Και αν υψηλες ευκρινειες σε ποια χώρα ;

αν θυμαμαι καλα κάπου στα 8mp στατικής φωτογραφίας ειναι το 4κ βίντεο .

Δεν εχω ιδεα από βιντεοκλήσεις , δεν τις χρησιμοποιώ , εχω κανει μονον μεσο viber , στο οποιο εγω βλεπω την εικονα μου αψογη και τον αλλο χάλια και το ιδιο σε εκείνον .

Δεν εχω την συσκευή αλλα θα ηθελα να μάθω πως δουλεύει το θεμα .

Πως γίνεται το hardware να κρατάει πισω την ποιότητα και οχι το δίκτυο ; Οποιοδήποτε κινητό .

Τσέκαρε αν έχει βελτιωθεί το σήμα στο 4G

Επίσης κοίταξε αν έχεις και εσύ στο CINEMA PRO 120 fps slow motion

Πως το βλέπεις το 120fps ?

@Nikos_Mpi πλάκα κάνω ότι με μαλώνεις, γενικά δεν είμαι τύπος που τον μαλώνουν.

Αυτό με τις φόρμες που έγραψες, γέλασα πολύ!

Κι εγώ έχω πρόβλημα στον καρπό και με το 1ιι με ενοχλεί, φαντάζομαι σε συσκευές τούβλα όπως το S20 ULTRA πόσο θα με ενοχλεί, θα θέλω κλάρκ για να το κουβαλήσω!

Νομίζω η κουβέντα θα αρχίσει να ξεφεύγει πάλι.

όσο για τις φωτογραφίες είναι ο καθένας τι θέλει να βλέπει.

Εγώ πάλι βλέπω ότι είναι μπροστά απο τον ανταγωνισμό σε μπαταρία και σίγουρα σε focus στην κάμερα χωρίς θέματα που γράφουν χρήστες σε αντίστοιχο νήμα άλλων συσκευών!

Επίσης πως έχεις να πάρεις αναβάθμιση απο τον Αύγουστο στο 5ii ενώ το αγόρασες τον Οκτώβρη είναι απορίας άξιο.

@Alexcxvtr δεν νομίζω να πάρει gcam, αλλά αυτό που σου λέει ο georgerapp έχει δίκιο, η ποιότητα κλήσης παίζει πιο σημαντικό ρόλο!

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πως το βλέπεις το 120fps ?

Τσέκαρε στο νήμα του 1ii, έχω βάλει printscreen εκεί!

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

@Nikos_Mpi πλάκα κάνω ότι με μαλώνεις, γενικά δεν είμαι τύπος που τον μαλώνουν.

Αυτό με τις φόρμες που έγραψες, γέλασα πολύ!

Κι εγώ έχω πρόβλημα στον καρπό και με το 1ιι με ενοχλεί, φαντάζομαι σε συσκευές τούβλα όπως το S20 ULTRA πόσο θα με ενοχλεί, θα θέλω κλάρκ για να το κουβαλήσω!

Νομίζω η κουβέντα θα αρχίσει να ξεφεύγει πάλι.

όσο για τις φωτογραφίες είναι ο καθένας τι θέλει να βλέπει.

Εγώ πάλι βλέπω ότι είναι μπροστά απο τον ανταγωνισμό σε μπαταρία και σίγουρα σε focus στην κάμερα χωρίς θέματα που γράφουν χρήστες σε αντίστοιχο νήμα άλλων συσκευών!

Επίσης πως έχεις να πάρεις αναβάθμιση απο τον Αύγουστο στο 5ii ενώ το αγόρασες τον Οκτώβρη είναι απορίας άξιο.

@Alexcxvtr δεν νομίζω να πάρει gcam, αλλά αυτό που σου λέει ο georgerapp έχει δίκιο, η ποιότητα κλήσης παίζει πιο σημαντικό ρόλο!

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τσέκαρε στο νήμα του 1ii, έχω βάλει printscreen εκεί!

με το s20 ultra θα παθεις αρθριτικα στον καρπο, αυτο εννοειται και ηταν ενας λογος που ηθελα κατι πιο ελαφρυ και μαζεμενο. κατα τα αλλα ειναι θεμα να σου φευγει απο την τσεπη λογω μηκους και επειδη οι φορμες δεν ειναι τσιτα οπως τα τζιν πχ, οντως στα σονυ ειναι ενα θεμα. τελος παντων το ειπα απλα σαν εμπειρια

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Σε χαμηλή φωτεινότητα, σε σκοτεινό δωμάτιο, με dark mode παρατηρείτε αλλαγή του χρώματος της οθόνης όταν γίνεται αλλαγή στo refresh rate από 60 σε 120hz και τούμπαλιν;

Sent from my PH-1 using Tapatalk

Ποια εφαρμογή email χρησιμοποιείτε εκτός από το Gmail app; Χρειάζομαι μία 2η εφαρμογή για το επαγγελματικό email (που δεν είναι Gmail)

Δες θες να συνδέσεις το επαγγελματικό σου mail στο gmail?

Εγώ έτσι έχω κάνει,βολεύει!

Το έχω κάνει αλλά δε με βολεύει γιατί δεν έχει 2 χωριστά Inboxes, αλλά 1 ενιαίο με όλα τα email από τους 2 λογαριασμούς.

όχι όχι κάτι κάνεις λάθος σίγουρα.

Έχω δυο διαφορετικά INBOXES για τα Mails μου.

Ένα για το gmail και ένα για το επαγγελματικό μου.

Διαφορετικά εισερχόμενα,εξερχόμενα, διαγραμμένα για το ένα και άλλα για το άλλο!

Τι κάνω λάθος άραγε;

Εγώ έχω 1 inbox για gmail

και All inboxes για όλα μαζί. Τίποτα άλλο..

όταν φτιάχνεις το επαγγελματικό δεν σού βάζει να βάλεις όνομα λογαριασμού?

Ακόμα και στις ρυθμίσεις της συσκευής αν πας έχει 2 λογαριασμούς ξεχωριστούς και τους διαβάζει σαν 2 ξεχωριστούς, όπου μπορώ και τους συγχρονιζω όπως θέλω χωρίς να με περιορίσει το Gmail.

Όταν ανοίγεις το Gmail πάνω δεξιά στο στρογγυλό πού γράφει το αρχικό τού ονόματος σου,αν το πατήσεις δεν σού ανοίγει να σου δώσει ποίο mail θες να βλέπεις?

Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με ινσταγκραμ έχει κανείς θέμα; Πήγα να ανεβάσω κάτι φωτογραφίες που έβγαλα μόλις και τις βγάζει πιξελιασμενες

Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk

Είχα την πρώτη μου πτώση σήμερα με την βοήθεια του γιού μου.Το τσάκισα περιμετρικά και ευτυχώς δεν έσπασε η οθόνη. Φυσικά οι θήκες δεν έχουν έρθει ακόμα από Amazon και μαζί με την πτώση και αυτήν την καταραμένη πτώση έβρισα αρκετά την Sony.Το κινητό το λατρεύω αλλά να μην δίνεις μαζί θήκη εξαρχής είναι μεγάλο φάουλ για ναυαρχίδα.

• Administrators
Είχα την πρώτη μου πτώση σήμερα με την βοήθεια του γιού μου.Το τσάκισα περιμετρικά και ευτυχώς δεν έσπασε η οθόνη. Φυσικά οι θήκες δεν έχουν έρθει ακόμα από Amazon και μαζί με την πτώση και αυτήν την καταραμένη πτώση έβρισα αρκετά την Sony.Το κινητό το λατρεύω αλλά να μην δίνεις μαζί θήκη εξαρχής είναι μεγάλο φάουλ για ναυαρχίδα.

Αν εξαιρέσεις τους κινέζους, όλοι οι υπόλοιποι δεν βάζουν θήκες στις συσκευασίες των ναυαρχίδων των συσκευών τους. Δε θα σου αρέσει αυτό που θα σου πω αλλά καλώς ή κακώς μόνο η Sony δεν φταίει για το συμβάν σου.

Modpic.gif

Εννοείτε πως δεν φταίει η Sony, εκείνη την στιγμή όμως κάποιος έπρεπε να φταίει εκτός από εμένα

Δεν είναι κακή ιδέα πάντως να βάζουν όλοι οι κατασκευαστές μία θηκούλα μαζί με τη συσκευασία.

Όμως τι ψάχνω... εδώ αφαιρούν άλλα βασικότερα πράγματα.

Edited by p_k

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

• Administrators
Δεν είναι κακή ιδέα πάντως να βάζουν όλοι οι κατασκευαστές μία θηκούλα μαζί με τη συσκευασία.

Όμως τι ψάχνω... εδώ αφαιρούν αλλά βασικότερα πράγματα.

Ακριβώς... εδώ βγάζουν τους φορτιστές, θήκη θα βάλουν; :worry:

Modpic.gif

Αν εξαιρέσεις τους κινέζους, όλοι οι υπόλοιποι δεν βάζουν θήκες στις συσκευασίες των ναυαρχίδων των συσκευών τους. Δε θα σου αρέσει αυτό που θα σου πω αλλά καλώς ή κακώς μόνο η Sony δεν φταίει για το συμβάν σου.

Συγγνώμη για το ολίγον offtopic, αλλά ωραιότατη θήκη βάζουν κ στα LG. πχ G8 :)

Κατά τα άλλα όμως, ναι έχεις δίκιο για τους υπόλοιπους

• The title was changed to Sony Xperia 5 II