anna2 Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Ούτε μισή διαφήμιση στο poco x3 που έκανα δώρο στη σύζυγο. Ούτε εγώ έχω δει. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Οι συμφορουμίτες πού ακριβώς τις βλέπουν; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Η γυναίκα μου είχε παραπονεθεί στη αρχή ότι της έβγαζε εφαρμογές από το πουθενά που δεν είχε εγκαταστήσει αυτή και μερικές φορές πέταγε και ειδοποιήσεις να τις δοκιμάσει. Κάπου βρήκα μια θαμμένη επιλογή στις ρυθμίσεις είτε του launcher είτε του κινητού, δε θυμάμαι, την έκλεισα και από τότε δεν εμφανίστηκε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Οι συμφορουμίτες πού ακριβώς τις βλέπουν; Στη σουίτα security που έχει cleaner, boost speed, anti-virus ότι κι αν κάνω από τα 3 από την πρώτη μέρα πετάει διαφήμιση μόλις τελειώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Στη σουίτα security που έχει cleaner, boost speed, anti-virus ότι κι αν κάνω από τα 3 από την πρώτη μέρα πετάει διαφήμιση μόλις τελειώσειΣε όποια εφαρμογή σας βγάλει διαφήμιση, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις της και κλείστε τη "λήψη προτάσεων". Μετά στις ρυθμίσεις της συσκευής, Ψάξτε για "εξουσιοδότηση και ανάκληση" Εκεί κλείστε το msa. Μετά στις ρυθμίσεις πάλι της συσκευής, πηγαίνετε στο "απόρρητο" μετά διαφημίσεις και κλείνετε το παρακάτω. Εγώ προσωπικά μετά από αυτά, δεν έχω ξαναδεί διαφημίσεις. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε όποια εφαρμογή σας βγάλει διαφήμιση, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις της και κλείστε τη "λήψη προτάσεων". Μετά στις ρυθμίσεις της συσκευής, Ψάξτε για "εξουσιοδότηση και ανάκληση" Εκεί κλείστε το msa. Μετά στις ρυθμίσεις πάλι της συσκευής, πηγαίνετε στο "απόρρητο" μετά διαφημίσεις και κλείνετε το παρακάτω. Εγώ προσωπικά μετά από αυτά, δεν έχω ξαναδεί διαφημίσεις. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας TapatalkRemove ads disabling MSA app MSA stands for “MIUI System Ads,” and it should come as no surprise that killing this app will solve many of your issues. Open the Settings app. Go to Additional Settings. Select Authorization & revocation. Find msa and toggle it off. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Στη σουίτα security που έχει cleaner, boost speed, anti-virus ότι κι αν κάνω από τα 3 από την πρώτη μέρα πετάει διαφήμιση μόλις τελειώσει Καταργεις τη λήψη προτάσεων και τέλος οι διαφημίσεις. Μόνο εκεί είχε, πουθενά αλλού. Και τώρα δεν έχει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Καταργεις τη λήψη προτάσεων και τέλος οι διαφημίσεις. Μόνο εκεί είχε, πουθενά αλλού. Και τώρα δεν έχει. ευχαριστώ φίλε.... Τα MB που καταναλώνεις πως φαίνονται στην κουρτίνα? Εσας τα βγάζει? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Δεν έχει διαφορά πάνω από 10% imop Έχω κάνει τα πειράματα σε όλες τις εκδοχές εκτός gaming που δεν ασχολούμαι καθόλου Φοβερή λειτουργία το Ultra saver ειδικά σε πολύωρα ταξιδια Τοχα παλιά σε κάποιο Samsung s5 κ με είχε βολεψει πολύ κ τότε Τελικά το dark δε βοηθάει κάπου? Απ ότι είπε και ένας φίλος πιο πάνω δεν έχει νόημα στις LCD οθόνες.... ? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 (edited) ευχαριστώ φίλε.... Τα MB που καταναλώνεις πως φαίνονται στην κουρτίνα? Εσας τα βγάζει? Το βρήκα ως εξής Αν βάλει κάποιος το "Νέο κέντρο ελέγχου" τότε τα εικονίδια ειναι μεγάλα και η μπάρα με τα MB που έχεις καταναλώσει χάνονται. Οπότε βγάζεις το ΝΕΟ κέντρο ελέγχου γίνεται όπως στα παλιά χιαομι και ως δια μαγείας βλέπεις και την κατανάλωση σε MB (ανάλογα με το τι εχεις δηλώσει) υπάρχει και σχετικό video.... Ελπίζω σε νέα έκδοση να το κάνουν σωστά και να έχουν και την κατανάλωση Edited December 1, 2020 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Δοκίμασες στο τέλος της οθόνης προσαρμογής χρώματος, στη θερμοκρασία χρώματος, να το πας χειροκίνητα στο ψυχρό; Επίσης, κάποιο θέμα, ή live wallpaper?Δεν έχω βάλει κανένα θέμα κανένα wallpaper. Έκανα αυτό που είπες αλλά κ πάλι αλλάζει μόνο του κάθε τόσο...λες και περνάει από το θερμο στο ψυχρό αυτόματα και μετά αν αφήσω το κινητό να μπει σε κλείδωμα οθόνης όταν το ξανάνοιξε είναι πάλι στο ψυχρό... Inviato dal mio M2007J20CG utilizzando Tapatalk Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Κάποια δοκιμασμένη gcam? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Κάποια δοκιμασμένη gcam? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω μια που λέγεται GCam_7.2.010_Urnyx05-v2.3 η οποία λειτουργεί άριστα. Δεν θυμάμαι από που την πήρα αλλά αν την βρεις δοκίμασέ την. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Καλημέρα. Έχω παραγγείλει το θηρίο από DHGATE. Αυτή τη στιγμή είμαι κάτοχος του LeEco Le Max 2 το οποίο πάρα τα τέσσερα χρόνια βαριάς χρήσης είναι εξαιρετικό!! Για gcam μπείτε εδώ και κατεβάστε: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-suggested/ Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Καλημέρα. Έχω παραγγείλει το θηρίο από DHGATE. Αυτή τη στιγμή είμαι κάτοχος του LeEco Le Max 2 το οποίο πάρα τα τέσσερα χρόνια βαριάς χρήσης είναι εξαιρετικό!! Για gcam μπείτε εδώ και κατεβάστε: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-suggested/ Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλοδουλευτο αδελφε μου! Στην ιδια μοιρα της αναμονης ειμαι κι εγω! (απορια ασχετη) Το DHGATE , εχει μεθοδο ασφαλους αποστολης? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Να είσαι καλά. Έχει ως μόνη μέθοδο την Europe Priority Line. Πιστεύω ότι αν είναι το ίδιο όπως Bangood κτλ το αποφεύγω Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Το πήρα στα 175 από bangood μεσου αποθήκη Τσεχίας ειμουν ανάμεσα σε αυτό και το Xiaomi redmi 9 pro ,θα αντικαταστήσει το εξαιρετικό redmi note 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Το πήρα στα 175 από bangood μεσου αποθήκη Τσεχίας ειμουν ανάμεσα σε αυτό και το Xiaomi redmi 9 pro ,θα αντικαταστήσει το εξαιρετικό redmi note 5 Καλορίζικο Είχα και τα δύο Σκάλες ανώτερο το πόκο σε λειτουργεια.ολα μακράν καλύτερα οθόνη χρώματα ηχος Αρκετά πιο ωραία συσκευή και πιο ελαφριά το RN9 pro βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 ΑΠΟ BANGGOOD ΤΣΕΧΙΑ μου το βγαζει 209 , υπαρχει κανενα κουπονι? πως το πηρατε 175??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 ΑΠΟ BANGGOOD ΤΣΕΧΙΑ μου το βγαζει 209 , υπαρχει κανενα κουπονι? πως το πηρατε 175??????? Χωρίς κουπόνι, το είχε βάλει προσφορά μετά το black Friday, πήρα και εγώ από Ισπανική αποθήκη όμως (σύνολο 188 ευρώ αφού είχε 11 ευρώ ταχυδρομικά). Το κινητό πλέον παίζει πολύ σε αυτή τη τιμή, με λίγη υπομονή θα το βρείτε τόσο (απο Ευρώπη) και φθηνότερα (από Κίνα). Λίγο υπομονή και κουπόνια που πάντα υπάρχουν! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Όταν λέτε το πήρα 175 να λέτε ότι ήταν το 64GB να μη μπερδεύεται ο κόσμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Εγώ το πρόλαβα 170€ την έκδοση 128GB και μετά 182€ ίδια έκδοση από DHGATE (Black Friday και Cyber Monday αντίστοιχα, τιμές με μεταφορικά) Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Εγώ το πρόλαβα 170€ την έκδοση 128GB και μετά 182€ ίδια έκδοση από DHGATE (Black Friday και Cyber Monday αντίστοιχα, τιμές με μεταφορικά) Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι σίγουρη η Αγορά μέσω dhgate, από άποψης τελωνείου; Το priority line που γράφει αποστολή σε κάποια προϊόντα ανταποκρίνεται σε αυτό που έχει και το Banggood; Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Ελπίζω να είναι ακριβώς η ίδια μέθοδος γιατί αλλιώς την πάτησα. Έχω ρίξει δύο παραγγελίες.. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 παιδια gcam αξιζει ναβαλουμε? εχει διαφορα απο τη μαμα? ποια ειναι η καλυτερη για μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Ρε παιδιά την βοήθεια σας.. Πρώτη μέρα με το poco σήμερα κ αισθάνομαι λες και δεν έχω ξαναπιάσει κινητό στα χέρια μου.. Οι εφαρμογές που κατεβάζω από το store ενώ κατεβαίνουν που πάνε;;;; Δεν τις βλέπω πουθενά.. Εν τω μεταξύ πήγα να κατεβάσω messenger κ viber κ ενώ φαινόταν να τα έχω ήδη δεν τα βλέπω πουθενά.. Τι κάνω λάθος; ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά την βοήθεια σας.. Πρώτη μέρα με το poco σήμερα κ αισθάνομαι λες και δεν έχω ξαναπιάσει κινητό στα χέρια μου.. Οι εφαρμογές που κατεβάζω από το store ενώ κατεβαίνουν που πάνε;;;; Δεν τις βλέπω πουθενά.. Εν τω μεταξύ πήγα να κατεβάσω messenger κ viber κ ενώ φαινόταν να τα έχω ήδη δεν τα βλέπω πουθενά.. Τι κάνω λάθος; Κάτι κατάλαβα.. έχω κάνει συγχρονισμος των εφαρμογών με το Gmail κ έχουν μεταφέρει στο poco.. Το θέμα είναι ότι ότι δεν ξέρω που τις έχει στείλει.. Δεν τις βλέπω πουθενά.. Τα εικονίδιο τους εννοώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts