nemaki Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 Ανακεφαλαιωνοντας μετα το update: (so far) - σταματησε να δουλευει και η πισω καμερα του gcam. (8.1.101 V 1.4 by Wichaya) - δεν αφαιρειται το google feed news απο την αρχικη αριστερη καρτελα. - εξαφανιστηκε η καρτελα ταχειας κλησης επαφων απο τον dialer. - Δεν φορτιζει σε WARP charge mode. (εκτος κι αν μπηκε σε καποιο Learning mode και το επιλεξει αυτοματα καποια στιγμη τις επομενες ημερες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ison Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 On 20/4/2022 at 3:24 ΠΜ, nemaki said: Εμενα μετα το update δεν κλεινει ολες τις εφαρμογες που εχω ανοιχτες, οταν πατησω το τετραγωνο κουμπι πλοηγησης και επιλεξω κλεισιμο ολων.... Πότε τις κλεινει ολες, πότε αφηνει μια ή περισσοτερες λεγοντας μου πως το συστημα μου ειναι ηδη βελτιστοποιημενο. Δεν ξερω αν ειναι καποιο bug ή νεα συμπεριφορα στο android 12. Κράτα πατημένο το κλείσιμο όλων κουμπί και επέλεξε ποιες θα κλείνουν... Η τρέχουσα μένει πάντα θέλει swipe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 (edited) 39 minutes ago, nemaki said: Ανακεφαλαιωνοντας μετα το update: (so far) - σταματησε να δουλευει και η πισω καμερα του gcam. (8.1.101 V 1.4 by Wichaya) - δεν αφαιρειται το google feed news απο την αρχικη αριστερη καρτελα. - εξαφανιστηκε η καρτελα ταχειας κλησης επαφων απο τον dialer. - Δεν φορτιζει σε WARP charge mode. (εκτος κι αν μπηκε σε καποιο Learning mode και το επιλεξει αυτοματα καποια στιγμη τις επομενες ημερες) Στις ρυθμίσεις της μπαταρίας δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή βελτιστοποιημένη νυχτερινή φόρτιση; Δες αν το απενεργοποιήσεις Edited April 21, 2022 by suspect21 1 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 Ναι οντως , με κρατημενο το "κλεισιμο" βγαζει μενου και εμφανιζει λιστα ποιες θες να ειναι κλειδωμενες (να μην φευγουν απο τη μνημη) και ποιες ξεκλειδωτες. Αν εχω ξεκλειδωσει αυτες που ανοιξα και πατησω κλεισιμο, φευγουν, μαζι και με την τελευταια που ειχα ανοιξει. Πολυ καλη λειτουργια αυτη. Επισης ναι, η λειτουργια φορτισης νυχτας ηταν ενεργοποιημενη. Με απενεργοποιηση κανει warp charge. Πλεον δεν γραφει warp, αλλά VOC.(λογω oppo) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris842 Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 1 hour ago, nemaki said: Ανακεφαλαιωνοντας μετα το update: (so far) - σταματησε να δουλευει και η πισω καμερα του gcam. (8.1.101 V 1.4 by Wichaya) - δεν αφαιρειται το google feed news απο την αρχικη αριστερη καρτελα. - εξαφανιστηκε η καρτελα ταχειας κλησης επαφων απο τον dialer. - Δεν φορτιζει σε WARP charge mode. (εκτος κι αν μπηκε σε καποιο Learning mode και το επιλεξει αυτοματα καποια στιγμη τις επομενες ημερες) Πλέον μπορείς να πατήσεις παρατεταμένα έναν αριθμό στο dialer για ταχεία κλήση. Προσωπικά πιστεύω είναι καλύτερη μέθοδος και μου έλειπε απ' την προηγούμενη έκδοση 1 Παράθεση LG Optimus L3--> Galaxy S III mini-->LG G3s-->LG G Flex 2-->LG G6—>LG G7 -->1+ 8-->Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 4 ώρες πριν, Dimitris842 said: Πλέον μπορείς να πατήσεις παρατεταμένα έναν αριθμό στο dialer για ταχεία κλήση. Προσωπικά πιστεύω είναι καλύτερη μέθοδος και μου έλειπε απ' την προηγούμενη έκδοση Ναι το ανακαλυψα κι αυτο πειραματιζομενος. Δυστυχως το μειονεκτημα ειναι πως δεν μπορω να θυμαμαι υστερα απο λιγο καιρο, ποιος αριθμος αντιστοιχει σε ποια επαφη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alextern.shortcuthelper και παρόμοιες εφαρμογές, φτιάχνει εικονίδιο της επαφής, ( ούτε εγώ το χρησιμοποιώ.). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Τι διαφορές έχει η ΕΕΑ 12.1 από την 12 Global ? Ξέρουμε? Δες εδώ για την 12.1:OnePlus 8 Pro OxygenOS 12.1 C.15 EEASystem• Optimized desktop icons with improved textures, by using a design inspired by brand-new materials and uniting lights and layers• Fixed the issue that background applications are abnormally closed in specific scenarios• Fixed the issue with lens permissions when using third party camera applications• Fixed the issue of screen cannot respond when receiving notificationsDark mode• Dark mode now supports three adjustable levels, bringing a more personalized and comfortable user experienceShelf• New additional style options for Cards, making data contents more visual and easier to read• Newly added Earphone Control Card with Bluetooth earphone one-click adjustment• Newly added access to OnePlus Scout in Shelf, allowing you to search multiple contents on your phone, including Apps, Settings, Media Data, etc• Newly added OnePlus Watch Card in Shelf, to easily glance at your health statsWork Life Balance• Work Life Balance feature is now available to all users, allowing you to effortlessly switch between Work and Life mode via quick settings• WLB 2.0 now supports automatic Work/Life mode switching, based on specific locations, Wi-Fi network, and time, also bringing customized App notification profiles according to the personalizationGallery• Gallery now allows you to switch between different layouts with a two-finger pinch gesture, intelligently recognizing the best-quality pictures, and cropping the thumbnail based on the content, making the gallery layout more pleasingCanvas AOD• Canvas AOD brings you new diverse styles of lines and colors, for a more personalized lock screen experience with inspiring visuals• Newly added multiple brushes and strokes and support for color adjustment• Optimized software algorithm and improved face recognition to better identify the features and skin color of different figuresΚαι εδώ τις 12 global:OnePlus 8 Pro OxygenOS 12 C.11 GLOSystem• Optimized desktop icons with improved textures, by using a design inspired by brand-new materials and uniting lights and layers• Fixed the issue that background applications are abnormally closed in specific scenarios• Fixed the issue with lens permissions when using third party camera applications• Fixed the issue of screen cannot respond when receiving notificationsDark mode• Dark mode now supports three adjustable levels, bringing a more personalized and comfortable user experienceShelf• New additional style options for Cards, making data contents more visual and easier to read• Newly added Earphone Control Card with Bluetooth earphone one-click adjustment• Newly added access to OnePlus Scout in Shelf, allowing you to search multiple contents on your phone, including Apps, Settings, Media Data, etc• Newly added OnePlus Watch Card in Shelf, to easily glance at your health statsWork Life Balance• Work Life Balance feature is now available to all users, allowing you to effortlessly switch between Work and Life mode via quick settings• WLB 2.0 now supports automatic Work/Life mode switching, based on specific locations, Wi-Fi network, and time, also bringing customized App notification profiles according to the personalizationGallery• Gallery now allows you to switch between different layouts with a two-finger pinch gesture, intelligently recognizing the best-quality pictures, and cropping the thumbnail based on the content, making the gallery layout more pleasingCanvas AOD• Canvas AOD brings you new diverse styles of lines and colors, for a more personalized lock screen experience with inspiring visuals• Newly added multiple brushes and strokes and support for color adjustment• Optimized software algorithm and improved face recognition to better identify the features and skin color of different figuresNetwork• Fixed the issue that unable to automatically connect to Wi-FiBluetooth• Fixed the issue that wireless earphones cannot play sound when connecting Bluetooth in specific scenariosKnown Issues1. The clock displays smaller. You can try to adjust it manually or delete it and add the clock widget again2. Phone application may be replaced by Contacts in Dock. You can adjust it manually to move Phone application in the right placeΣτάλθηκε από το IN2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απο 12 Global σε 12.1 EEA , μέσω του υpdater της 12, η εγκατάσταση δεν γίνεται.Εγώ από την 12 global για να πάω σε 12.1 ΕΕΑ μόνο μέσω downgrade σε 11.Στάλθηκε από το IN2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Εμενα μετα το update δεν κλεινει ολες τις εφαρμογες που εχω ανοιχτες, οταν πατησω το τετραγωνο κουμπι πλοηγησης και επιλεξω κλεισιμο ολων....Πότε τις κλεινει ολες, πότε αφηνει μια ή περισσοτερες λεγοντας μου πως το συστημα μου ειναι ηδη βελτιστοποιημενο.Δεν ξερω αν ειναι καποιο bug ή νεα συμπεριφορα στο android 12.Πατάς εκεί που δείχνω σε εσένα θα λέει ξεκλείδωμαΣτάλθηκε από το IN2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Υπάρχει link android 12/ eu version,,, θέλω το αρχείο .bin ; ( Δεν το ανέβασαν ακόμα στο xda.). https://otafsg-cost.h2os.com/OnePlus8Pro_EEA/OnePlus8ProOxygen_15.E.15_GLO_1032_2204021901/patch/amazone2/INT/OnePlus8ProOxygen/OnePlus8ProOxygen_15.E.15_GLO_1032_2204021901/OnePlus8ProOxygen_15.E.15_OTA_1032_all_2204021901_1b9e6.ziphttps://otaafsg-cost.h2os.com/OnePlus8Pro_EEA/OnePlus8ProOxygen_15.E.15_GLO_1032_2204021901/patch/amazone2/INT/OnePlus8ProOxygen/OnePlus8ProOxygen_15.E.15_GLO_1032_2204021901/OnePlus8ProOxygen_15.E.15_OTA_1032_all_2204021901_1b9e6.zipΑπό αυτό το γκρουπ στο telegram:https://t.me/OnePlusOTAΣτάλθηκε από το IN2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πέρασα και εγώ επιτέλους το android 12 στο κινητό και μέχρι στιγμής είναι όλα καλά..σήμερα όμως στο Facebook και στην αρχική(news feed)για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν μου ανοιγει κανένα λινκ(από τις σελίδες όπου ακολουθώ)..συμβαίνει και σε άλλους αυτο;Επίσης γνωρίζουμε αν το one plus 8 pro πάρει και άλλη major αναβάθμιση και πάει και σε android 13;Ναι και 13 διάβασα αν θυμάμαι καλά.https://www.rprna.com/updates/trackers/oneplus-oxygenos-13-android-13-update-tracker-update-9/Στάλθηκε από το IN2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 (edited) Με το oxygen os 11 κατι ειχα κανει και ειχα καταφερει να μην κατεβαινει η κουρτινα οταν το κινητο ειχε κλειδωμενη την αρχικη οθονη. Με το νεο oxygen os 12 ομως, κατι εγινε και πλεον μπορει καποιος να κατεβασει την κουρτινα, ακομα κι αν δεν εχει ξεκλειδωσει με δακτυλικο. Πως το διορθωνω αυτο. ? Edit: βρεθηκε η λυση. Για οποιον ενδιαφερεται, πατε στις ρυθμισεις/γνωστοποιησεις και γραμμη καταστασης/ και κανετε απενεργοποιηση στο "τραβηξτε προς τα κατω στην οθονη κλειδωματος για προσβαση στο συρταρι γνωστοποιησεων". Edited April 22, 2022 by nemaki 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 (edited) Σωστά, η ρύθμιση πρέπει να είναι. Αν κλέψουν το κινητό, το πρώτο πράγμα που κάνουνε, νομίζω, βάζουν την λειτουργία πτήσης. Τουλάχιστον θα χρειαστεί να κάνουνε factory reset, wipe data, από το recovery menu, να μην έχουν προσωπικά δεδομένα κλπ. Edited April 22, 2022 by athanasios1112 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 @spideman3 Ευχαριστώ για το link. Θα κατεβάσω την eu version/ android 12, , συνήθως το ανεβάζει και το xda, είχα ψάξει και εγώ στο telegram, βρήκα κάτι custom firmware κλπ. Αυτό που θέλω, είναι το αρχείο .bin, για να πάρω το boot.img, με το πρόγραμμα payload dumper, για να το κάνω root. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 @spideman3 Ευχαριστώ για το link. Θα κατεβάσω την eu version/ android 12, , συνήθως το ανεβάζει και το xda, είχα ψάξει και εγώ στο telegram, βρήκα κάτι custom firmware κλπ. Αυτό που θέλω, είναι το αρχείο .bin, για να πάρω το boot.img, με το πρόγραμμα payload dumper, για να το κάνω root.Μπορείς και από το Oxygen updater να το βρεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Το oxygen update r, το είχα δουλέψει πριν καιρό σε 7t, και από τότε το πήρα στραβά, νομίζω είχε κάποια διαφορά στην φωτεινότητα της οθόνης, η ενημέρωση έγινε με vpn/ ota, και η εφαρμογή το δείχνει φυσικά ενημερωμένο. Θέλω να κατεβάσω το firmware, για να πάρω το boot.img κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Αν πας ρυθμίσεις και ενεργοποιήσεις το advanced mode σου δίνει επιλογή να κατεβάσεις όλη τη ρομ.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 18 minutes ago, agpol07 said: Αν πας ρυθμίσεις και ενεργοποιήσεις το advanced mode σου δίνει επιλογή να κατεβάσεις όλη τη ρομ.. Δεν το ήξερα. Κατεβάζω τώρα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 On 9/4/2022 at 2:14 ΠΜ, terkos2 said: Ρε παίδες ξέρει κανείς πως ρυθμίζουμε στην γραμμή κατάστασης η ώρα να εμφανίζεται και με δευτερόλεπτα και επίσης πως μπορούμε να ρυθμίσουμε με παρατεταμένο πάτημα των πλήκτρων πλοήγησης κάποιες ενέργειες όπως κλείδωμα τηλεφώνου, φωνητική αναζήτηση στο google κλπ. Πριν την αναβάθμιση σε Android 12 τα είχα και ήταν πολύ εξυπηρετικά, τώρα όσο και να έχω ψάξει δυστυχώς δεν τα βρίσκω, μήπως τα κατάργησαν τελείως;;; Παιδιά για αυτά μήπως ξέρει κανείς κάτι, είχα ρωτήσει πριν περίπου δύο εβδομάδες αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση. Επίσης την λίστα αποκλεισμένων τηλεφωνικών αριθμών δεν την βρίσκω πουθενά. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 3 ώρες πριν, agpol07 said: Αν πας ρυθμίσεις και ενεργοποιήσεις το advanced mode σου δίνει επιλογή να κατεβάσεις όλη τη ρομ.. Κατέβασα το firmware, μου έβγαλε οδηγίες για εγκατάσταση, που δεν συνέχισα, έχει ήδη εγκατασταθεί, κλπ, και πήρα το boot.img κλπ. Δεν ήξερα ότι μπορεί ς να κατεβάσω κλπ Ο φίλος που ρωτάει για τις κλήσεις, πάτησε στην κάρτα sim , στις ρυθμίσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 Μετά την αναβάθμιση με το oxygen 12, πριν λίγο μου ήρθε και νέο update για την 12, που διορθώνει battery drain υπό προυποθέσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 Μιλάς για την c16Στάλθηκε από το IN2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 (edited) Σταματάει η ενημέρωση, αρχείο 85 mb. Πέντε φορές διακόπηκε το κατέβασμα. Edit, μάλλον επειδή είναι root, πρέπει να περάσει full version. Edited April 23, 2022 by athanasios1112 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 Tελικα έγινε η ενημέρωση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 Το κινητό δεν έχει wifi/ δεν κάνει κλήσεις. Δεν ξέρω αν φταίει το root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 Σε εμένα όλα λειτουργούν. Μάλλον το root ευθύνεται. Ψάξε το. Στάλθηκε από το IN2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts