winer Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Παρελαβα χθες τις Liquid Air και Liquid Crystal της Spigen. Η Air πραγματικα ειναι ιδανικη για το κινητο. Προστατευει επαρκως με ελαχιστο ογκο παραπανω και αψογο grip. Η crystal αν και η αγαπημενη μου διαφανη σε προηγουμενες συσκευες δεν με ενθουσιασε. περιμένω την Liquid Crystal λίγο που την είδα στο YouTube φαίνεται πολύ καλή:) Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Ειναι ωραια η Liquid Crystal απλα ειναι λιγο ζορικη στο να την βγαλεις. Πιθανον να προκαλεσει ζημια σε τζαμακι αν δεν την βγαλεις προσεκτικα. Στην εργοστασιακη μεμβρανη ειναι ΟΚ. Παρελαβα και 2 ESR θηκες. Η διαφανη Essential ειναι πιο λεπτη απο της Spigen και πιο μαλακη. Επισης σε πρασινο την ESR Appro Slim που ειναι η αντιστοιχη της Spigen Thin Fit. Πανεμορφη, λιτη και προστατευει επαρκως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Ειναι ωραια η Liquid Crystal απλα ειναι λιγο ζορικη στο να την βγαλεις. Πιθανον να προκαλεσει ζημια σε τζαμακι αν δεν την βγαλεις προσεκτικα. Στην εργοστασιακη μεμβρανη ειναι ΟΚ. Παρελαβα και 2 ESR θηκες. Η διαφανη Essential ειναι πιο λεπτη απο της Spigen και πιο μαλακη. Επισης σε πρασινο την ESR Appro Slim που ειναι η αντιστοιχη της Spigen Thin Fit. Πανεμορφη, λιτη και προστατευει επαρκως. δεν φοράω ποτέ τζαμάκι στο κινητό μου και έτσι δεν θα έχω πρόβλημα. Καλη ακούγεται επίσης αυτή απο esr αρκεί να είναι υπερυψωμένη στην κάμερα και μπροστά όπως η Spigen. Παρήγγειλα επίσης μία full body της Forcell εύχομαι να είναι καλή. Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Εξεχει λιγο και σε καμερα και σε οθονη. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Εξεχει λιγο και σε καμερα και σε οθονη. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σούπερ είναι Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Παίδες έχει κάποιος τη γνήσια δερμάτινη θήκη για S20plus? Αν ναι, ας βάλετε καμιά φωτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Ψάχνω αδιάβροχη θηκη για το ultra αν έχει κανείς κάτι υπόψιν του μου γράφει ηή με pm. Από Ελλάδα για γρήγορα. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Τελικά αγόρασα τη γνήσια δερμάτινη Samsung σε μαύρη από ΜΜ. Εξαιρετική σε υφή, ελαφριά, λεπτή και τρομερά κλικ στα κουμπιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Τελικά αγόρασα τη γνήσια δερμάτινη Samsung σε μαύρη από ΜΜ. Εξαιρετική σε υφή, ελαφριά, λεπτή και τρομερά κλικ στα κουμπιά. Kι εγώ αυτήν πήρα , αλλά σε ΚΟΚΚΙΝΟ! Εκπληκτική ! και τα κουμπιά έχουν ένα κόκκινο πλατίνας . Μόνο που θα την ήθελα λιιιγο ποιο σκληρή... :rolleyes: Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Την έχω καταευχαριστηθεί τόσες μέρες. Φοβερό χρώμα το κόκκινο αλλά από εμπειρία σε original δερμάτινες σε S7 Edge, XS Max, 11 Pro Max, πάω συνειδητά σε μαύρο λόγω βρωμιάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Εξεχει ωστε να προστατευει την οθονη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Εξεχει ωστε να προστατευει την οθονη; Στην πάνω πλευρά έχει μεγαλύτερο ύψος το χείλος της θήκης. Στα πλαϊνά έχει αυτό που πρέπει ώστε να είναι αρμόζον με την edge οθόνη. Στο κάτω μέρος οι δύο γωνίες είναι ανασηκωμένες πάλι, όσο και στην πάνω πλευρά. Και τα κουμπιά είναι καταπληκτικά σε κλικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Θα την εχω υποψιν για το μελλον. Συνηθως στη black friday βαζουν σουπερ τιμες στις γνησιες Samsung. Ακομα δεν πιστευω πσοο καλη ειναι η εργοστασιακη μεμβρανη. Πιστευω με θηκη τυπου book θα κρατουσε χρονια αψογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSHOCK Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Καλημέρα παίδες. Είμαι στην φάση που θα παραγγείλω το S20+ και έχω καταλήξει να βάλω το τζαμάκι της Dome. Ξέρω οτι πάρα πολλά παιδιά αντί για τζαμακι βάζουν απλά μια μεμβράνη...αλλά με την προηγούμενη συσκευή (s9+) με καλή θήκη της nillkin και τζαμάκι dome μπόρεσα να σώσω την οθόνη κανά δυο φορές που μου έφυγε από το χέρι και προσγειώθηκε ανάμεσα από το πεζοδρόμιο μία φορά και στην άσφαλτο τη δεύτερη. Και τις δύο φορές σπάσανε τα τζαμάκια χωρίς να πάθει το παραμικρό η οθόνη. Οπότε όπως καταλαβαίνετε το τζαμάκι για μένα είναι (ψυχολογικά τουλάχιστον ) πολύ βασικό. Η ερώτηση μου τώρα είναι πιο από τα παιδιά έχει προσθέσει το τζαμάκι της dome και με ποια θήκη κάθεται σωστά χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα στο τζαμάκι.... Με λίγα λόγια είμαι σε αναζήτηση θήκης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Σε θηκες της Spigen καθεται μια χαρα...Liquid Air, Rugged Armor ειναι πολυ καλες. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 To dome κάθεται κανονικά και στις επίσημες flip της Samsung. Δεν ξερω τι θα παίζει με τις πολύ σφιχτός, τύπου otterbox. Αλλά με spigen είσαι καλυμμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSHOCK Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Σας ευχαριστώ πολύ ρε παίδες. Θα ψάξω να βρω μια διακριτική Spigen και όχι καμία χοντροκομμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Η liquid air για μένα είναι ιδανική ισορροπία την αγοράζω σε κάθε συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Η Liquid Air απο περσι και μετα ειναι η καλυτερη θηκη για συνδιασμο ογκου, προστασιας και grip.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Έτσι έχουν κάνει και βελτιώσεις στο grip στα πλάγια, στα λεφτά που παίζει σε γνωστό μαγαζί είναι κλέψιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSHOCK Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Και εγώ για την liquid σκέφτομαι. Βέβαια δεν την έχω δει από κοντά για να δω τι προστασία παρέχει ....αλλά επιφυλάσσομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Παιδιά στην κάμερα έχετε βάλει tempered glass ή μεμβράνη? Αν ναι ποια προτείνετε? Μειώνει την απόδοση της κάμερας? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1987 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Μόλις απέκτησα το Samsung S20 (grey) και ήθελα να σας ρωτήσω, σε θήκη wallet ποιά προτείνετε; Θα ήθελα κάτι πιο οικονομικό απο τη Samsung η οποία στα γνωστά καταστήματα κοστίζει 55-65 ευρώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Dux Ducis. Οικονομικες κ ποιοτικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charilaoss Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 Καλησπέρα παιδιά, Από φορτιστή αυτοκινήτου έχετε να προτείνετε κάτι; Έχω κάτι παλιούς, και Samsung και άλλους, και δεν φορτιζουν καθόλου το s20+ Ενδιαφέρομαι να έχει δύο θύρες USB. Ο παρακάτω θα φορτίζει το s20+? https://www.skroutz.gr/s/19458011/Samsung-Fast-Charging-Dual-Car-Charger-Type-C-EP-LN920CBEGWW.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts