Jump to content

GSHOCK

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About GSHOCK

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

GSHOCK's Achievements

  1. Καλησπέρα σας παίδες. Έχω το 8pro και έχω παρατηρήσει πως μετά την αναβάθμιση που έγινε σε android 13 το τηλέφωνο μου κάνει το εξής κουλό. Όταν κάνω τηλεφωνική κλήση εάν πάω να ανοίξω μια εφαρμογή (ταυτόχρονα με την συνομιλία μου) η κλήση τερματίζει. Ακόμα και εάν κατά την διάρκεια της κλήσης το τηλέφωνο κλείσει την οθόνη και πάω να ενεργοποιήσω την οθόνη...πάλι τερματίζει την κλήση... έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Θέλω να την περάσω.😁
  3. Εννοείς να κάνω hard reset και μετά να την περάσω ? Εγώ συνήθως την οποιαδήποτε αναβάθμιση την περνούσα όπως ερχόταν.... Και από την 10 στην 11 την έβαλα χωρίς hard reset.
  4. Γιατί είναι νέα έκδοση και όχι η 11 που απλά έκαναν αναβαθμίσεις.
  5. Αυτή ήρθε και σε εμένα. Έχω την αίσθηση όμως ότι θα κάνει το τηλέφωνο να σέρνεται.
  6. Καλησπέρα σας παίδες. Μου έχει έρθει η αναβάθμιση σε android 12 (OnePlus 8pro). Να την εγκαταστήσω η να περιμένω πιθανά προβλήματα ?
  7. Που βρίσκεσαι κούκλε ?
  8. Είμαι Θεσσαλονίκη αλλά δεν το εμφανίζει πουθενά. Και φυσικά ούτε καν στις ρυθμίσεις στο "πρωτιμωμενος τύπος δικτύου" δεν εμφανίζει την επιλογή του 5G για να το ενεργοποιήσεις. Με λίγα λόγια η Vodafone δεν ξέρει προφανώς τι της γίνεται !
  9. Μόλις επικοινώνησα με την Vodafone και μου ανάφεραν ότι εφόσον η συσκευή είναι κατασκευασμένη με δυνατότητα του 5G τότε με το που θα βρεθώ σε σημείο με αυτήν την κάλυψη θα συνδεθεί μόνο της η συσκευή. Επίσης μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα αυτοί ως εταιρία. Η μου έλεγαν μλκς η δεν ξέρουν που πάνε τα 4 .... πιθανότατα και τα 2 !!!
  10. Και εγώ την πέρασα μέσω oxygen updater. Να δούμε τι κάνει και αυτό το update.
  11. Να πάμε στην Βουλγαρία να κάνουμε συνδέσεις....αν κάνουμε και ομαδική θα μας βγει τζάμπα !!!
  12. Θα φανεί μέχρι τότε. Τα Samsung πάντως με τον νέο επεξεργαστή τα σπάει.
  13. Τότε είναι τεράστιοι μλκς εκεί στην 1+. Εάν σπονσοάρουν μια συσκευή ως 5G και χρειάζεσαι έναν χάκερ για να το ενεργοποιήσει τότε μιλάμε για απάτη.
  14. Το θέμα είναι εάν αυτό το πρόβλημα ( την ενεργοποίηση του 5G από τον χρήστη) είναι γενικό ή εντοπίστηκε εδώ στην Ελλάδα. Εάν είναι γενικό τότε λογικά θα έπρεπε η 1+ να βγάλει ένα update το οποίο θα ξεκλειδώσει την δυνατότητα επιλογής του. Αλλά... εάν το πρόβλημα εντοπίζεται στην Ελλάδα και μόνο στην Ελλάδα τότε μην περιμένετε να γίνει τίποτα απολύτως από την εταιρεία. Είμαστε πολύ μικρή αγορά για αυτούς που θα τους υποχρεώσεις να δημιουργήσουν ένα λογισμικό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Ελλάδας.
  15. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι από την στιγμή που έχουν μπορεί κάποια παιδιά να επικοινωνήσουν με την εταιρία 1+ θα βγει κάποιο update το οποίο θα δίνει την δυνατότητα της αυτόματης ενεργοποίησης του 5G.
×
×
  • Create New...