Jump to content

charilaoss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    116
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by charilaoss

  1. Καλησπέρα παιδιά, Από φορτιστή αυτοκινήτου έχετε να προτείνετε κάτι; Έχω κάτι παλιούς, και Samsung και άλλους, και δεν φορτιζουν καθόλου το s20+ Ενδιαφέρομαι να έχει δύο θύρες USB. Ο παρακάτω θα φορτίζει το s20+? https://www.skroutz.gr/s/19458011/Samsung-Fast-Charging-Dual-Car-Charger-Type-C-EP-LN920CBEGWW.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
  2. Ότι πρέπει για το καλοκαίρι! Ευχαριστούμε!
  3. Γεια σας, Μήπως γνωρίζετε αν η συσκευή μας έχει τη δυνατότητα να τη βάζω σε αθόρυβο για συγκεκριμενη ώρα και μετά να βγαίνει μόνη της απο αυτό το προφίλ; Κάτι σαν το παροδικό προφίλ που είχαν παλιά τα ΝΟΚΙΑ ή που έχουν τα LG τώρα. Γνωρίζω οτι υπάρχουν εφαρμογές στο play store αλλά με δε με διευκόλυναν καθόλου. Ευχαριστώ πολύ.
  4. Σε εμένα μου έκανε το ίδιο δύο φορές. μϊα παλαιότερα όπου έφτιαξε εγκαθιστώντας το Google Play βρίσκοντας το από ένα link που είχε βάλει εδώ σε αυτό το νήμα ο S_Wind. Η δεύτερη φορά έγινε τώρα πριν δύο μέρες αφού αγκατέστησα το τελευταίο update της συσκευής μας, και ενώ ετοιμαζόμουν να ψάξω το παραπάνω link μέσα σε συτό το νήμα,η συσκευή μου έκανε ενημέρωση μόνη της την εφαρμογή και έφτιαξε.
  5. Και ναι έπαιξε!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!! Το επόμενο θέμα μου είναι να βρω γιατί απενεργοποιειται το Bluetooth. Μπορεί κάποια εφαρμογή να το κλείνει. Κάπου είδα στις ρυθμίσεις των εφαρμογών ότι το να επιτρέπεται να αλλάζει η εφαρμογή τις ρυθμίσεις του συστήματος όπως την ενεργοποίηση ή την απενεργοποιηση του Bluetooth.
  6. Ακριβώς αυτό έκανα και δε λειτούργησε. Και δε θέλω να μπω στη διαδικασία του Hard Reset.
  7. Γενικά δεν το έχω και πολύ με την παραμετροποίηση της κάμερας, αλλά σίγουρα θα ήθελα να το δοκιμάσω. Άμα θέλεις στείλε μου σε παρακαλώ. Για το Bluetooth αναφέρομαι στο Bluetooth του κινητού μου . Κλείνει μόνο του μετά από λίγη ώρα. Αυτό με το play store το κάνει καμιά κατοσταρια φορές την ημέρα. Και δεν ανοίγει καθόλου πια άμα θέλω να κατεβάσω εφαρμογή ή να ενημερώσω τις υπάρχουσες. Για τις εφαρμογές εννοώ ότι θέλω να μάθω πως μπορώ να κάνω reboot τη συσκευή χωρίς να κρατήσει τίποτα στη μνήμη ram μετά από αυτό.
  8. Γειά σας παιδιά, Κάτοχος και εγώ του υπέροχου αυτού κινητού εδώ και τέσσερις μήνες. Φοβερή αυτονομία και οθόνη. Καλή κάμερα και βίντεο σε φωτεινές καταστάσεις αλλά μέτρια σε μη φωτεινές. Κατά τα άλλα γρήγορο και αρκετά βολικό λόγω μεγέθους. Δυστυχώς παρατήρησα ότι μετά από λίγη ώρα αδράνειας του Bluetooth απενεργοποιείται. Να σημειώσω ότι battery saver και τα παρόμοια δεν είναι ενεργά. Έχετε να προτείνετε να ελέγξω και να ξανά ελέγξω κάτι? Και το τελευταίο και σημαντικότερο πρόβλημα είναι ότι μου βγάζει το μήνυμα το διακόπηκε η λειτουργία του Play Store. Και ούτε εγώ μπορώ να την ανοίξω. Έκανα "clear app data" του Play Store αλλά δεν έγινε κάτι. Έχετε να μου προτείνετε κάτι? Τελευταία ερώτηση, πως κάνουμε στο κινητό κανονικό Reboot. Όταν του κάνω παρατηρώ ότι στη μνήμη του παραμένουν όλες οι εφαρμογές που είχα ανοίξει πριν του κάνω Reboot, οπότε καταλαβαίνω ότι δεν έχει γίνει σωστά. Το λέω αυτό γιατί βλέπω ότι χρειάζεται μετά το clear app data του play store. Ευχαριστώ πολύ!
  9. Σε ευχαριστώ πολύ που μου έστειλες βοήθεια.

    Τώρα αν θες να κοιτάξω και εγώ κάτι με τη σειρά μου σε αυτή τη rom είμαι , μου λές.

  10. Τελικά έβαλα τη Lemonade. VIBEUI_V3.5_1605_LEMONADE Έχει και Ελληνικά. Θέλετε να προσέξω κάτι σε αυτή τη rom? Μέχρι τώρα όλα λειτουργούν καλά.
  11. Μαμά είμαι ακόμα, VIBEUI_V2.5_1512_5.495.11_ST_K50-t5. Και ο εντοπισμός σφαλμάτων ενεργός.
×
×
  • Create New...