GMF80 Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 https://techblog.gr/mobile/ta-smartphones-ti-megalyteri-diarkeia-mpatarias/ Και ναι, το S20+ ειναι ενα απο αυτα! Συμφωνω 100%. Τουλαχιστον αυτη ειναι η δικια μου εμπειρια σε σχεση με οσα ειχα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Ελλιπής λίστα. Λείπουν τα νέα Xperia 1ii & 5ii που αποδεδειγμένα απο παιδιά που τα έχουν στην κατοχή τους εδώ μέσα μαζί με άλλες συσκευές έχουν υπερτονίσει την διάρκεια της μπαταρίας σε σχέση με τα υπόλοιπα κινητά. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 https://techblog.gr/mobile/ta-smartphones-ti-megalyteri-diarkeia-mpatarias/ Και ναι, το S20+ ειναι ενα απο αυτα! Συμφωνω 100%. Τουλαχιστον αυτη ειναι η δικια μου εμπειρια σε σχεση με οσα ειχα πριν. Καλά, μιλάμε απλά για μια ανούσια και ανόητη λίστα καθώς δεν κάνουν τα mha την αυτονομία. Πχ το Xperia 5ii μου κρατάει πιο πολύ από το s21 ultra ή έστω το ίδιο αλλά σίγουρα πιο πολύ από το s20 ultra που είχε πάλι 5000. Επομένως ας έκαναν μια έρευνα σωστή να μας πουν ποια έχουν καλή αυτονομία, όχι ένα σορταρισμα σε specs Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teolilio Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 καλησπερα παιδια ,δεν μπορω να βρω με τιποτα την λειτουργια ισχυος, βοηθηστε με λιγο..και κατι ακομα το κινητο το πηρα απο χερι 5 μηνες το ειχε το παιδι ,,μετα απο μια πληρη φορτιση που το εκανα μου εβγαλε 3 ωρες και κατι λειτουργια οθονης,,λιγο δεν ειναι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Δώστου μερικές ημέρες να μάθει τα πατήματά σου. Λογικά ένα 4μισάωρο με 5 ώρες θα τις έχεις ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teolilio Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Ααα ειναι φυσιολογικο δλδ ,,γιατι διαβασα κατι 6 ωρες 8 ωρες και τρομαξα λεω εχει θεμα η μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Με υπαναχωρήσεις και αυτοματισμούς θα δεις (αν θα δεις) 7ωρα και 8ωρα. Ρεαλιστικές τιμές είναι τέσσερις με 5μιση ώρες (4g ,Bluetooth, συγχρονισμους λογαριασμών, τοποθεσία, φωτογραφίες κλπ). Τώρα αν θα σερφάρεις μόνο μέσω WiFi με μέτρια φωτεινότητα YouTube και μερικές κλήσεις ε τότε 6μιση 7ωρα+ ίσως τα δεις... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Στα 120hz με λιγες αλχημειες που δεν μου στερουν τπτ πιανω 7μιση ωρες. Σε 60hz σε WQHD+ επιασα παρα λιγο 9... Χωρις καμια παρεμβαση εχω δει 5 ωρες σε 120hz και 6 και κατι σε WQHD+ στα 60. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teolilio Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Συγνωμη ρε παιδια αν σας κουραζω αλλα το βραδυ στον υπνο εφαγε 9% μπαταρια ,,ποτε δεν ειχα τοση καταναλωση σε κινητο ,,μπηκα να δω χρηση μπαταριας και δεν ειδα καμια περιεργη καταναλωση..ειναι οντως φυσιολογικο και σε μερικες μερες θα στρωσει οταν μαθει τα πατηματα μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Κατι θα τρεχει δεν γινεται. Εγω το βαζω σε λειτουργια πτησης παντα και πεφτει 2%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Από σήμα πώς πάει? Κι αυτό καταναλώνει αρκετά αν δεν είναι καλό όπως και η χρήση της AOD. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teolilio Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Εχω ανοιχτο wifi το βραδυ στον υπνο ,,σημα εχω φουλ ,AOD το βραδυ ειναι απενεργοποιημένο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Ένα τέσσερα με πέντε τις εκατό είναι φυσιολογικό, εκτός κι αν έχεις πολλά apps να συγχρονίζουν με ειδοποιήσεις και έτσι αυξάνεται κατακόρυφα η κατανάλωση. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 βγηκε η one ui 3.1 στο s20 fe αντε καλως να το δεχτουμε και εμεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 έχει κάποιος τρόπο να βλέπουμε στην status bar το επίπεδο μπαταρίας των συνδεδεμένων bluetooth συσκευών? ενδεικτικά garmin fenix, wireless earbuds κτλ Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 έχει κάποιος τρόπο να βλέπουμε στην status bar το επίπεδο μπαταρίας των συνδεδεμένων bluetooth συσκευών? ενδεικτικά garmin fenix, wireless earbuds κτλ Τα buds που έχω, μου δίνουν widget με την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 παίδες ερώτηση σκέφτομαι να παρω το s20+ με τον σναπ , αποτι είδα έχει 5g ,οι αναβαθμισεις αργούν; τοχει κάποιος να μ πει πως τα πάει η συσκευή, εννοώ εμπειρία χρήσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. February 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2021 παίδες ερώτηση σκέφτομαι να παρω το s20+ με τον σναπ , αποτι είδα έχει 5g ,οι αναβαθμισεις αργούν; τοχει κάποιος να μ πει πως τα πάει η συσκευή, εννοώ εμπειρία χρήσης; Διάβασα ότι Αν αγορασεις Samsung S21 με Snapdragon,εισαι εκτος εγγυησης απο τα εδω service της Samsung,τα οποια μαλιστα δεν σου επισκευαζουν την συσκευη ακομα και επι πληρωμη. Με επιφύλαξη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2021 Ενα τηλεφωνο στην Σμαρτεκ θα ηταν η καλυτερη λυση σχετικα με την εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2021 Διάβασα ότι Αν αγορασεις Samsung S21 με Snapdragon,εισαι εκτος εγγυησης απο τα εδω service της Samsung,τα οποια μαλιστα δεν σου επισκευαζουν την συσκευη ακομα και επι πληρωμη. Με επιφύλαξη.... Έτσι είναι. Δεν αναλαμβάνουν σέρβις σε συσκευή που δεν έρχεται επίσημα Ευρώπη Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Διάβασα ότι Αν αγορασεις Samsung S21 με Snapdragon,εισαι εκτος εγγυησης απο τα εδω service της Samsung,τα οποια μαλιστα δεν σου επισκευαζουν την συσκευη ακομα και επι πληρωμη. Με επιφύλαξη.... το διάβασα κ γω αυτό, αλλά είδα ότι κυκλοφορούν πωλούνται σε πολλές χώρες της Ευρώπης s20+ snap δεν είναι το μοντέλο Αμερικής Καναδά αυτό που θέλω να πάρω, οταν το πάρω θα δω κ το csc του ,στο σαμομπιλ έχει πολλές επίσημες ρομ ευρωπαϊκές, μπορεί να το καλύπτει η σαμσουνγκ άλλης χώρας η κ εδω αφού έχει πανευρωπαϊκή εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 (edited) το διάβασα κ γω αυτό, αλλά είδα ότι κυκλοφορούν πωλούνται σε πολλές χώρες της Ευρώπης s20+ snap δεν είναι το μοντέλο Αμερικής Καναδά αυτό που θέλω να πάρω, οταν το πάρω θα δω κ το csc του ,στο σαμομπιλ έχει πολλές επίσημες ρομ ευρωπαϊκές, μπορεί να το καλύπτει η σαμσουνγκ άλλης χώρας η κ εδω αφού έχει πανευρωπαϊκή εγγύηση δεν το νομιζω φιλε μου να το καλυπτει, γιατι στο πισω μερος του κινητου στο κατω μερος εχει κατι κωδικους που φαινονται πολυ αχνα, οποτε οταν το πας στη smartec το σκαναρουν με ενα μηχανημα που εχουν και βλεπουν τα παντα, ( ειχα παει να αλλαξω την εργοστασιακη μεμβρανη σε ενα s10 και ειδα τον υπαληλο που το εκανε οταν του εδωσα).αλλο να αλλαξεις ευρωπαικη ρομ και αλλο να αλλαξεις αμερικανικη ή κινεζικη ρομ σε ευρωπαικη, λες να ειναι τοσο χαζοι στην smartec ? Edited February 15, 2021 by boymanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 το διάβασα κ γω αυτό, αλλά είδα ότι κυκλοφορούν πωλούνται σε πολλές χώρες της Ευρώπης s20+ snap δεν είναι το μοντέλο Αμερικής Καναδά αυτό που θέλω να πάρω, οταν το πάρω θα δω κ το csc του ,στο σαμομπιλ έχει πολλές επίσημες ρομ ευρωπαϊκές, μπορεί να το καλύπτει η σαμσουνγκ άλλης χώρας η κ εδω αφού έχει πανευρωπαϊκή εγγύηση Αν δεν σε ενδιαφέρει η εγγύηση και η μεταπολιτική του αξία, αγόρασε το. Άσε που εάν θελήσεις να το πουλήσεις, πολύ πιθανό να βρέις καποιον που ψάχνει μόνο snapdragon. Κάλεσα ένα συνάδελφο που θυμόμουνα ότι έψαχνε για snap και μου είπε πως επειδή είχε επιρεαστεί από τα πολλά σχόλια για τον exynos, πήρε το S20fe από το εξωτερικό. Δεν έχει κανένα πρόβλημα εδώ και 10 μήνες περίπου, αλλά μου είπε πως τελικά δεν είχε νόημα για αυτόν, αφού το φορτίζει κάθε βράδυ δεν παίζει παιχνίδια και σε γενικές γραμμές το έχει για κλήσεις, viber κτλ, και web surfing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 (edited) Και εμενα αυτη ακριβως ειναι η χρηση και με υπερκαλυπτει σε ολα παρα τον υποτιθεμενο προβληματικο (παντα σε σχεση με snap) exynos... Δελεσστικο το S21 ultra αλλα δεν θα παω.... Ισως στην επομενη γενια και αν.... Σιγουρα σε παιχνιδια ισως υπερτερει ο Snap. Αν και εχω παιξει λιγo COD και θα ηθελα να παιζω τετοια παιχνιδια σε κινητο δεν ειναι ιδανικο. Τα παιχνιδια ειναι για κονσολες που ειναι στην πριζα και δεν δουλευουν με μπαταριες.... Edited February 15, 2021 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 (edited) Και εμενα αυτη ακριβως ειναι η χρηση και με υπερκαλυπτει σε ολα παρα τον υποτιθεμενο προβληματικο (παντα σε σχεση με snap) exynos... Δελεσστικο το S21 ultra αλλα δεν θα παω.... Ισως στην επομενη γενια και αν.... Σιγουρα σε παιχνιδια ισως υπερτερει ο Snap. Αν και εχω παιξει λιγo COD και θα ηθελα να παιζω τετοια παιχνιδια σε κινητο δεν ειναι ιδανικο. Τα παιχνιδια ειναι για κονσολες που ειναι στην πριζα και δεν δουλευουν με μπαταριες.... Συμφωνώ. Δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να βρώ οπωσδήποτε snap. Αν δεν μου έκανε το s20+ με τον exynos που έχω, μπορέι να πήγαινα σε xiaomi ή κάτι άλλο τέλος πάντων. Edited February 15, 2021 by pchrono Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts