Diam84 Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Ελληνικό? EUR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Καλημερα σχεδον 450 mb μολις εσκασε.... Τι αλλαγές λέει; Μπορείς να ανεβάσεις φώτο το changelog? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Τι αλλαγές λέει; Μπορείς να ανεβάσεις φώτο το changelog? Μονο ασφαλειας λεει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Μονο ασφαλειας λεει. μεγαλο update παντος για μονο security update ισως ειχε και τιποτα αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 (edited) Τι αλλαγές λέει; Μπορείς να ανεβάσεις φώτο το changelog? Ελληνικο ηταν το εκανα γερμανικο και μου ηρθε...η γερμανικη ειναι μεγαλο φτιαχνει την καμερα...για αυτο ειναι 450mb.. αν σε βοηθαει παντος την ανεβασε ενας στο reddit Edited January 14, 2021 by MAFAdo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Ελληνικο ηταν το εκανα γερμανικο και μου ηρθε...η γερμανικη ειναι μεγαλο φτιαχνει την καμερα...για αυτο ειναι 450mb.. αν σε βοηθαει παντος την ανεβασε ενας στο reddit και εγω γερμανικο εχω εγραφε μονο security update αλλα με παραξενεψε το μεγεθος ....σιγουρα φτιαχνει την καμερα ...δεν ειδα διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 και εγω γερμανικο εχω εγραφε μονο security update αλλα με παραξενεψε το μεγεθος ....σιγουρα φτιαχνει την καμερα ...δεν ειδα διαφορα Οντως ειναι μεγαλη για ενημερωση για ενα security patch το οποιο το εχουμε παρει απο αρχες του μηνα τωρα κατι αλλο ειναι οσο για την καμερα μπορει να ειναι μια ενημερωση της εφαρμογης τιποτα αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Οντως ειναι μεγαλη για ενημερωση για ενα security patch το οποιο το εχουμε παρει απο αρχες του μηνα τωρα κατι αλλο ειναι οσο για την καμερα μπορει να ειναι μια ενημερωση της εφαρμογης τιποτα αλλο... Σύμπτωση με την παρουσίαση του s21 να μας βγάζει ένα μεγάλο update χωρίς να λέει λεπτομέρειες.... η αρχή των προβλημάτων του s20 για να πάμε στο 21...... Αστειεύομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Μείνετε με το εργαλείο παιδιά, μάπα κατά την γνώμη μου δεν αξίζει η μετάβαση. Μην κνιέστε ντιπ... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Και εγώ την ίδια άποψη έχω. Πιο ολοκληρωμένη σειρά η 20 Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Μείνετε με το εργαλείο παιδιά, μάπα κατά την γνώμη μου δεν αξίζει η μετάβαση. Μην κνιέστε ντιπ... Συμφωνω...δεν αξιζει...δεν αξιζουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Μάγκες ειναι 2 μέρες που μου στέλνει κινητό και ταμπλετ ειδοποίηση για την εύρεση συσκευής. Έχει ένα εικονίδιο σαν φακό. Τι φάση είναι αυτό; Και μένα τα ίδια σε s20 Σήμερα το πάτησα να δω τι είναι έκανα κάποιες ρυθμίσεις και δε ξανά βγήκε Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Μονο το S21 Ultra αξιζει, αν εκανε 300 ευρω λιγοτερα. Ειχα ηδη αποφασισει οτι θα μεινω σε S20+ οποτε δεν προκειται να γινει η μεταβαση φετος. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Μονο το S21 Ultra αξιζει, αν εκανε 300 ευρω λιγοτερα. Ειχα ηδη αποφασισει οτι θα μεινω σε S20+ οποτε δεν προκειται να γινει η μεταβαση φετος. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μονο αυτο αν και χωρις sd card χωρις φορτιστη 1300 και βαλε ευρω το σκεφτεσαι και παλι...να τα δωσεις..s20+ και εχει ο θεος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Το μικρό s21 με 4000 mah και adaptive refresh με γαργαλάει. Αν το βρω καμιά αγγελία μέχρι καλοκαίρι. Παρόλο που το εργαλείο εδώ πάει αέρα πατέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Δε μου στέλνει ηχητικά στο Messenger, το έχω βγάλει και το έχω ξανά βγάλει 2-3 φορές και ακόμα δε στέλνει, ενώ φαίνεται ότι ηχογραφεί το αφήνεις και δε στέλνει. Μόνο στο κινητό μου το κάνει... Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 (edited) 1. Εγκατάσταση του google dialer https://play.google.com/st...android.dialer 2. Γράφετε *#*#27262826#*#* 3. Διαλέγετε το επιθυμητό csc μια ερωτηση επειδη ειμαι ασχετος .Στο παραθυρο που βγαζει ποιο απο τα 3 csc επιλεγουμε πριν κανουμε install.ποια η διαφορα τους Edited January 16, 2021 by mips Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Για αυτούς που έχουν βάλει την 11. Το good lock με αλλαγή region λειτουργεί; Το edge Lightning; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 καλησπέρα αγόρασα πρόσφατα την κάρτα μνήμης*samsung evo plus microsdxc 256gb u3 απο το e-shop.gr https://www.e-shop.gr/sams...r-p-PER.577110 Η συγκεκριμένη κάρτα μνήμης αναφέρει πως έχει ταχύτητες*read speed 100 mb/s και write speed 90 mb/s. Το τηλέφωνο που έχω είναι το samsung s20+ Όμως οταν κάνω μεταφορά αρχείων από την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου στην κάρτα sd απαιτείται για 1 Gb αρχείου 1 λεπτό. έχει κάποιος ίδια κάρτα σε πόσο χρόνο κάνει την μεταφορά? Επίσης με το app A1 sd bench μου βγάζει read 53 και με το sd card test read 56 και write 17 Μήπως φταίει η κάρτα δηλαδή δεν είναι γνήσια ή φταίει κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Με τις κάρτες αυτές για να πιάσεις τις ταχύτητες που λένε θέλεις ιδανικές συνθήκες με πολύ καλούς controllers. Τα κινητά μας δεν μπορούν να πιάσουν τις ταχύτητες αυτές. Είχα τον ίδιο προβληματισμό πριν κάτι μήνες, μέχρι και άλλη κάρτα αγόρασα. Τα ίδια παντού. Ο controller του κινητού φταίει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Όλων των κινητών όχι μόνο τών Samsung Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Ναι συμφωνούμε.. Θα ήταν περίεργο άλλωστε να είχε χάλια το S20+ και να είχε ένα xiaomi των 100€ καλύτερο controller. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Επειτα απο τοσο.καιρο σε συνομιλιες μου.λενε.οτι.κανει διακοπες το μικροφωνο...εγω ακουω κανονικα φυσικα... εψαξα λιγο..εκανα τεστ μεσω dialer στα μικροφωνα ολα το τεστ της σαμσουνγκ το περνανε κανονικα. Εχω απενεργοποιησει volte γιατι διαβασα καπου οτι εκανε θεματα ...μηπως εχει κανεις καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 (edited) Τι γίνεται με αύριο το s21+ .. Χωρίς sd οθόνη μέτρια exynos με βλέπω για μετάβαση σε ios να δω και κάτι άλλο εδώ και 8 χρόνια μακρυά από το ios νοιώθω ότι με σπρώχνει εκεί η ίδια η Samsung... Εκτός και εάν το κινητό γρήγορα πάει στα 700-800€ ή έχει καμία μπαταρία που να σκοτώνει... Βέβαια το Android με καλύπτει απόλυτα και ειδικά το ui της Sammy αλλά όπως και να το κάνεις κάποια πράγματα ήταν στα υπέρ... Τα οποία τα χάνει στο s21+ Edited January 18, 2021 by redcom7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 (edited) Το S21+ αξιζει αν κανεις μεταβαση απο S8+ πχ... Αν εχεις S20+ μενεις εκει. Aν καθε χρονο θελεις να αλλαζεις συακευη τοτε ναι η πας Ultra η πας αλλου.... Το S21+ στην ουσια εχει καλυτερο επεξεργαστη, λιγο μεγαλυτερη μπαταρια και αρκετα χαμηλοτερο SAR. Edited January 18, 2021 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts