GMF80 Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 Συνήθως σε τέτοια φταίει η εφαρμογή και όχι το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 Τι κουλό ρε γμτ, συσκευή ενός χρόνου 800 ευρώ να laggαρει στο Instagram μαθημα να μην δινουμε 800 για κινητο :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 Συνήθως σε τέτοια φταίει η εφαρμογή και όχι το κινητό. Δεν αντιλέγω, το αποτέλεσμα παρ όλα αυτά είναι το ίδιο Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Ηρθε update ασφαλείας! Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 καλησπερα σας αν και δεν εχω την συσκευη πλεον... ειχα το s20 exynos αλλα το πουλησα και πηρα ενα one plus 8T τεσπα.. θα ηθελα να ρωτησω με τα τελευταια updates εχει φτιαξει καθολου το προβλημα που με απλη χρηση η συσκευη ανεβαζε απότομα θερμοκρασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 καλησπερα σας αν και δεν εχω την συσκευη πλεον... ειχα το s20 exynos αλλα το πουλησα και πηρα ενα one plus 8T τεσπα.. θα ηθελα να ρωτησω με τα τελευταια updates εχει φτιαξει καθολου το προβλημα που με απλη χρηση η συσκευη ανεβαζε απότομα θερμοκρασια? Αυτά είναι κουσούρια Hardware exynos, αν κοπουν να ξέρεις θα πέσει και η απόδωση Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2021 καλησπερα σας αν και δεν εχω την συσκευη πλεον... ειχα το s20 exynos αλλα το πουλησα και πηρα ενα one plus 8T τεσπα.. θα ηθελα να ρωτησω με τα τελευταια updates εχει φτιαξει καθολου το προβλημα που με απλη χρηση η συσκευη ανεβαζε απότομα θερμοκρασια? Θέμα χρήσης είναι λογικά. Έχω το plus 14 μηνες. Οκ καλοκαίρι ζεσταίνεται παραπάνω και ειναι φυσιολογικό. Πέρα απο αυτο δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Σίγουρα έχει βελτιωθεί η συσκευή με τα updates ειδικά σε κάμερα και αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. June 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2021 Καλησπέρα παιδιά έχω το s20 και έσπασε η οθόνη ,ξέρει κανείς ποσό κοστίζει να την αλλάξω ; Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2021 248 ευρώ στη Σμαρτεκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. July 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2021 Σε ευχαριστώ φίλε μου ,γνωρίζεις αν αλλάζουν και την μπαταρία μαζί όπως έκαναν και με το s9; Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2021 Ναι, αν αλλάξεις οθόνη αλλάζει κ η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Τελικά τα s20 5g θα δουλέψουν ποτέ 5g σε cosmote? Η τσάμπα τα πήραμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp17 Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Τελικά τα s20 5g θα δουλέψουν ποτέ 5g σε cosmote? Η τσάμπα τα πήραμε? Καλησπέρα..Δεν νομίζω να το πήρες τζάμπα και μου φαίνεται παράξενο να μην πιάνεις 5g με cosmote.Και εγώ το s20 5g εχω με vodafone και πιάνει μια χαρά.Μίλησες μαζί τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Καλησπέρα..Δεν νομίζω να το πήρες τζάμπα και μου φαίνεται παράξενο να μην πιάνεις 5g με cosmote.Και εγώ το s20 5g εχω με vodafone και πιάνει μια χαρά.Μίλησες μαζί τους? Ναι μιλησα και μου είπαν να στείλω μυνημα 5G στο 1333 και μου απάντησε Μάλλον επειδή είναι έκδοση Vodafone Uk δεν παίζει 5g cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp17 Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Ναι μιλησα και μου είπαν να στείλω μυνημα 5G στο 1333 και μου απάντησε Μάλλον επειδή είναι έκδοση Vodafone Uk δεν παίζει 5g cosmote Μπορεί να είναι αυτό που λες..Αν και νομίζω οτι θα ξεκλειδωσουν το 5g σε ολα τα firmware.Οπως έγινε και με το 4g απλα μάλλον το αργούνε..Υπάρχει και τρόπος εαν γνωρίζεις να αλλάξεις firmware μεσω odin και να μην περιμένεις..Εμένα εχει γερμανικο firmware της tmobile αλλα μια χαρα πιανει με vodafone 5g και το εχω δοκιμασει και με cosmote 5g.Τσέκαρε να έχεις κάνει όλα τα update της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. August 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2021 Μπορεί να είναι αυτό που λες..Αν και νομίζω οτι θα ξεκλειδωσουν το 5g σε ολα τα firmware.Οπως έγινε και με το 4g απλα μάλλον το αργούνε..Υπάρχει και τρόπος εαν γνωρίζεις να αλλάξεις firmware μεσω odin και να μην περιμένεις..Εμένα εχει γερμανικο firmware της tmobile αλλα μια χαρα πιανει με vodafone 5g και το εχω δοκιμασει και με cosmote 5g.Τσέκαρε να έχεις κάνει όλα τα update της συσκευής. Πολύ σωστά τα λες... εγώ πάντα αλλάζω τα firmware σε όλα τα Samsung κινητά σε έκδοση της cosmote και δεν είχα ποτέ θέμα. Κρίμα είναι να μην δουλευει το 5g για τέτοιο λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. August 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2021 On 19/8/2021 at 10:10 ΠΜ, thanos1989 said: Πολύ σωστά τα λες... εγώ πάντα αλλάζω τα firmware σε όλα τα Samsung κινητά σε έκδοση της cosmote και δεν είχα ποτέ θέμα. Κρίμα είναι να μην δουλευει το 5g για τέτοιο λόγο. Είναι εύκολο να ποστάρεις έναν οδηγό; Έχω το αμερικάνικο 5G και λαμβάνω το ίδιο - ακυρωτικό - SMS όταν στέλνω στην Cosmote για τσεκάρισμα. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon1984 Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 (edited) Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω από ebay το sm-g981u καινούριο, το οποίο (αν ισχύουν όσα γράφει και ο πωλητής) είναι η έκδοση 5g με snapdragon. Το κινητό προορίζεται για χρήση στην Ελλάδα. Οποιοδήποτε σχόλιο σε κάτι από τα παρακάτω θα ήταν πολύ χρήσιμο. 1. Αγορά από Αμερική μέσω ebay. 2. Στην αγγελία αναφέρει brand new αλλά δεν βλέπω κάτι για εγγύηση κλπ. 3. Τιμή 615 Euro - μαζί με μεταφορικά και import charges (εξοδα τελωνείου;), όπως τα υπολογίζει ένα βήμα πριν το checkout. 4. Έκδοση sm-g981u με snapdragon. 5. Unlocked gsm+cdma. Ευχαριστώ πολύ 🙂 Edit: Απο ψάξιμο στα user ratings ειδα οτι ο τυπος στελνει openbox και οχι sealed εκ των οποιων μερικα του εχουν επιστραφει. Ισως γι αυτο δεν υπαρχει αναφορα σε εγγυηση. Αν γνωριζει καποιος που θα μπορουσα να το βρω καινουριο θα με βοηθουσε παρα πολυ. Εχω ψαξει ebay και amazon αλλα δεν το βρισκω ακριβως οπως το θελω. Ολο καποιο προβλημα θα υπαρχει... 😒 Edited November 18, 2021 by jon1984 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 7 ώρες πριν, jon1984 said: Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω από ebay το sm-g981u καινούριο, το οποίο (αν ισχύουν όσα γράφει και ο πωλητής) είναι η έκδοση 5g με snapdragon. Το κινητό προορίζεται για χρήση στην Ελλάδα. Οποιοδήποτε σχόλιο σε κάτι από τα παρακάτω θα ήταν πολύ χρήσιμο. 1. Αγορά από Αμερική μέσω ebay. 2. Στην αγγελία αναφέρει brand new αλλά δεν βλέπω κάτι για εγγύηση κλπ. 3. Τιμή 615 Euro - μαζί με μεταφορικά και import charges (εξοδα τελωνείου;), όπως τα υπολογίζει ένα βήμα πριν το checkout. 4. Έκδοση sm-g981u με snapdragon. 5. Unlocked gsm+cdma. Ευχαριστώ πολύ 🙂 Edit: Απο ψάξιμο στα user ratings ειδα οτι ο τυπος στελνει openbox και οχι sealed εκ των οποιων μερικα του εχουν επιστραφει. Ισως γι αυτο δεν υπαρχει αναφορα σε εγγυηση. Αν γνωριζει καποιος που θα μπορουσα να το βρω καινουριο θα με βοηθουσε παρα πολυ. Εχω ψαξει ebay και amazon αλλα δεν το βρισκω ακριβως οπως το θελω. Ολο καποιο προβλημα θα υπαρχει... 😒 To συγκεκριμένο μοντέλο που κοιτάς είναι αμερικανικό και δεν προορίζεται για Ελλάδα και εκτός του ότι δε θα έχεις καμία εγγύηση, δε θα το δέχονται στο επίσημο service ούτε για επι πληρωμή επισκευή αν χρειαστεί κάτι. Ψάξε κάτι άλλο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon1984 Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 1 ώρα πριν, athanaso77 said: To συγκεκριμένο μοντέλο που κοιτάς είναι αμερικανικό και δεν προορίζεται για Ελλάδα και εκτός του ότι δε θα έχεις καμία εγγύηση, δε θα το δέχονται στο επίσημο service ούτε για επι πληρωμή επισκευή αν χρειαστεί κάτι. Ψάξε κάτι άλλο. Οκ δεν το γνωριζα. Οποτε παω για μοντελο με Exynos. Το 5g το υποστηριζει η cosmote; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 30 minutes ago, jon1984 said: Το 5g το υποστηριζει η cosmote; Ναι κανονικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. December 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2021 (edited) S20 5G αμερικάνικο, με SD865 + 12Gb RAM τελικά πιάνει 5G Ελλάδα κανονικά. Πρώτη φορά το είδα πριν 2 βδομάδες και τα' χασα με την ταχύτητα. Ωραία πράγματα! Edited December 28, 2021 by iPap Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AroundTheGalaxy Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 Ήρθε και το android 12... Εντελώς αδιάφορο... Μία από τα ίδια με το android 9 στο samsung S8 μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 Καλοδεχουμενες οι αναβαθμισεις αλλα πλεον οι διαφορες ειναι ελαχιστες. Εφε κυριως και λιγη ουσια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 Έχω το Android 12 στο Pixel 4a μου και οι διαφορές είναι μικρές εμφανισικά. Γιατί όμως στραβώνετε; Το θέμα είναι να είναι βελτιωμένη η απόδοση συνολικά, οπτικά δε νομίζω ότι περιμένει κανείς να δει θεαματικές αλλαγές, Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts