Jump to content

911

Members
  • Δημοσιεύσεις

    293
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by 911

  1. Παιδιά s20 5G γερμανικό η και αγγλικό (vod) γιατί κανένα από τα δυο δεν παίζει με 5G της COSMOTE ? Μπορούμε να κάνουμε κάτι ? Η δεν τα αφήνει η cosmote ? Διορθώθηκε
  2. χαθηκαν τα θεματα για samsung s10 ,s20 κλπ
  3. Ναι μιλησα και μου είπαν να στείλω μυνημα 5G στο 1333 και μου απάντησε Μάλλον επειδή είναι έκδοση Vodafone Uk δεν παίζει 5g cosmote
  4. Τελικά τα s20 5g θα δουλέψουν ποτέ 5g σε cosmote? Η τσάμπα τα πήραμε?
  5. Έτσι το σύνδεσα και από τις 3 ταχύτητες (κανονική -γρήγορη -εξαιρετικη )ξεκινάει εξαιρετική και πέφτει σε δευτερόλεπτα σε γρήγορη.
  6. Πήρα τον φορτιστή αυτοκίνητου και φορτίζει στην γρήγορη φόρτιση και όχι στην εξαιρετικα γρήγορη φόρτιση σε s20 στο αυτοκίνητο . Ξέρεις τι μπορεί να φταίει?
  7. Να ρωτήσω τους πιο έμπειρους αν ισχύει αυτό ?αλλαγη csc μόνο με Odin σε android 11 και 3.1 ? You can change only with single region csc like Indonesia λέει με αυτόν τον τρόπο
  8. Οκ με προλαβαίνεις. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα. Το θέμα είναι ότι δεν δουλεύει 5G στην Ελλάδα και μήπως πρέπει να τα κάνουμε ελληνικά μήπως και η cosmote τα βάλει στη λίστα κάποια στιγμή.
  9. Πάντως οι κωδικοί του τελευταίου αγγλικού και του προτελευταίου γερμανικού είναι ακριβώς οι ίδιοι. Τελικά τι να κάνω να αφήσω το αγγλικό η να αλλάξω το csc?και αν ναι με ποιο ?
  10. Αυτα κατέβασα και έβαλα γιατί νόμιζα ότι ήταν γερμανικό https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s20/firmware/SM-G981B/DBT/download/G981BXXU6DUB5/1382365/
  11. Δεν είχα βάλει την sim τώρα την έβαλα
  12. Βάζω φωτό να δεις και μάλλον το πρόβλημα έχει να κάνει την Vodafone έκδοση που φαίνεται ?
  13. Σωστά θυμόμουν 12 gd
  14. Νομίζω 12 gb που το βλέπουμε ?και κάρτα έχω cosmote
  15. Οκ θα περιμένω αλλά φοβάμαι ότι κάποιο πρόβλημα έχει η συσκευή.
  16. Λοιπόν η προτελευταία έκδοση μπήκε μια χαρά αλλά πάλι δεν μου κάνει αυτόματα ότι υπάρχει πιο καινούργια έκδοση. Υπάρχει περίπτωση να την εμφανίσει αργότερα ?
  17. Ναι το πρόσεξα. Βάζω και τη προτελευταία για να δω αν θα κάνει update που είπε και ο φίλος πιο πάνω.
  18. Ξεκινάω με Odin και ο θεός βοηθός.
  19. Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα. Τα ίδια μου λέει και μετά τη επαναφορά χωρίς κάρτα. Το λογισμικό είναι ενημερωμένο σε αυτή τη παλιά έκδοση.
  20. Οκ σε ευχαριστώ πολύ.
  21. Να το στήσω πάλι με smart ? Μέσω cloud ? Η ένα ένα ?
  22. Καλημερα.Ούτε χειροκίνητα ούτε μεσω smart.
  23. Αυτή τη βρήκα και σε ξανά ρωτάω εμένα το s20 είναι 5G με κωδικό G981 αντί G980 αυτή που μου λες. Μπορώ να την περάσω ?γιατι στα firmware για τα G981 δεν υπάρχει ελληνική. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον αυτό ισχύει που γράφεις. Και θα χρειάζεται κάθε φορά να περνάω ετσι κάθε update και να στήνω το τηλ από την αρχή ?αστο καλύτερα βαριέμαι. Μάλλον με βλέπω να το πουλάω.
  24. Άρα Ελληνική δεν μπαίνει από ότι κατάλαβα ?
  25. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έμενα είναι SM-G981B δεν υπάρχει ελληνική έκδοση. Βάζω τη γερμανική ?
×
×
  • Create New...