CamuCamu Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Just now, johndouk said: Όλα με 100💎 έως 31/3 Και μολις πηγα να γινω ο πρωτος που θα το ανεβαζα..με προλαβες μπαγασα!! 😏🤣 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 3 ώρες πριν, johndouk said: Όλα με 100💎 έως 31/3 Εξαιρετίκ! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 00:12 - 00:43 πριν λίγο (Τε 27/3) έπαιξα 2 συνδέσεων τα ΒΒ. Όλες οι πίστες έδωσαν το μέγιστο. Στο ένα (level2) μάζεψα 8966, χωρίς κλεψύδρες. Στο άλλο (level 6) 9022 με 3-4 κλεψύδρες. Just FYI. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 3 minutes ago, johndouk said: 00:12 - 00:43 πριν λίγο (Τε 27/3) έπαιξα 2 συνδέσεων τα ΒΒ. Όλες οι πίστες έδωσαν το μέγιστο. Στο ένα (level2) μάζεψα 8966, χωρίς κλεψύδρες. Στο άλλο (level 6) 9022 με 3-4 κλεψύδρες. Just FYI. Χωρίς να είναι πουσουκου και χωρίς να είσαι ψηλό level... Τις προηγούμενες βδομάδες πώς σου ήταν φίλε; Τι συμπέρασμα έχεις βγάλει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 14 minutes ago, sycorpios said: Χωρίς να είναι πουσουκου και χωρίς να είσαι ψηλό level... Τις προηγούμενες βδομάδες πώς σου ήταν φίλε; Τι συμπέρασμα έχεις βγάλει; Να διευκρινίσω ότι τους 5 κόσμους στα 2 παραπάνω τους είχα παίξει από τη Δευτέρα. Τώρα πριν λίγο έπαιξα και μιας ακόμα σύνδεσης (level7). Όλες 600άρες, στις 2 έδωσε κ βόμβα εκκαθάρισης. Σύνολο 9002 κρύσταλλοι. Την προηγούμενη εβδομάδα, όταν είχα δει 480, 360, 240 τις πάγωσα και τις έπαιξα Παρασκευή βράδυ και μου τα έδωσε όλα μέγιστα, ανεξαρτήτως level. Γενικά, τον τελευταίο χρόνο, σχεδόν πάντα έδινε τις πίστες στο μέγιστο (Πολύ σπάνια παίζω πρωινές ώρες). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 4 minutes ago, johndouk said: Γενικά, τον τελευταίο χρόνο, σχεδόν πάντα έδινε τις πίστες στο μέγιστο (Πολύ σπάνια παίζω πρωινές ώρες). Ακριβώς αυτό και σε μένα, 600ρες τον τελευταίο χρόνο. Μάζευα κάπου 8.500 μέσο όρο, με ανώτερο κάπου 9.100 κάποια στιγμή. Αν θυμάμαι καλά έπιασα τότε 335xp. Ανέβαινα στην κατάταξη xp 20-30 θέσεις τη βδομάδα, είμαι τώρα στην 802. Μέσα στο διαγωνισμό έπεσαν ξαφνικά όλα κατακόρυφα, κρύσταλλοι, ποσοστά επιτυχίας, xp.. Κι αυτό γιατί είδα μέχρι και 240ρες πίστες, χωρίς κλεψύδρα, χωρίς δυναμίτες και με πλανήτες γρήγορους, με τρελές κινήσεις και να χάνονται στις άκρες της οθόνης του κινητού μου.. Έβγαλα τα συμπεράσματά μου😉 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου (edited) 7 ώρες πριν, sycorpios said: Ακριβώς αυτό και σε μένα, 600ρες τον τελευταίο χρόνο. Μάζευα κάπου 8.500 μέσο όρο, με ανώτερο κάπου 9.100 κάποια στιγμή. Αν θυμάμαι καλά έπιασα τότε 335xp. Ανέβαινα στην κατάταξη xp 20-30 θέσεις τη βδομάδα, είμαι τώρα στην 802. Μέσα στο διαγωνισμό έπεσαν ξαφνικά όλα κατακόρυφα, κρύσταλλοι, ποσοστά επιτυχίας, xp.. Κι αυτό γιατί είδα μέχρι και 240ρες πίστες, χωρίς κλεψύδρα, χωρίς δυναμίτες και με πλανήτες γρήγορους, με τρελές κινήσεις και να χάνονται στις άκρες της οθόνης του κινητού μου.. Έβγαλα τα συμπεράσματά μου😉 Κλεψύδρα έχω δει 2 φορές και δυναμίτη ποτέ. Πάντα χάνονται στις γωνίες οι πλανήτες και μόνο τον Κρόνο μπορώ να χτυπήσω κανονικά Edited 27 Μαρτίου by sou_d 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Για όσους δεν έχει τύχει να το δουν: Ξεκινάς πίστες κ πριν πατήσεις το πρώτο double tap, ενεργοποιείς το forced landscape απ'το rotation app. 😎 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 5 ώρες πριν, johndouk said: Για όσους δεν έχει τύχει να το δουν: Ξεκινάς πίστες κ πριν πατήσεις το πρώτο double tap, ενεργοποιείς το forced landscape απ'το rotation app. 😎 ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΟΥΝ. !1!1!1! 😂 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Από τον Αύγουστο/21 σας τα λέω https://drive.google.com/file/d/1pCZTdOanUAf62tkfAhuz8OHtK2HsucJB/view?usp=sharing 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Για να δουμε αν θα εχουν καποια καλη αξια αυτα τα δωρα 😏 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 14 minutes ago, CamuCamu said: Για να δουμε αν θα εχουν καποια καλη αξια αυτα τα δωρα 😏 Στο αλλο τοπικ ενας φιλος εγραψε οτι του εσβησαν 15000 κρυσταλλους... 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Just now, VIPdriver said: Στο αλλο τοπικ ενας φιλος εγραψε οτι του εσβησαν 15000 κρυσταλλους... Πολύ παράξενο !! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 12 minutes ago, VIPdriver said: Στο αλλο τοπικ ενας φιλος εγραψε οτι του εσβησαν 15000 κρυσταλλους... Το ειδα πολυ παραξενο αυτο κατα πασα πιθανοτητα θα παρουσιαστηκε καποιο συστημικο προβλημα,δεν ειναι και η πρωτη φορα που συμβαινει κατι κουλο στα συστηματα τους. Παντως σε μενα δεν εχει αλλαξει κατι μεχρι στιγμης.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Παιδιά από 2 νούμερα μου σβήσανε 15.000. Είμαι σίγουρος πως τα είχα τελειώσει και ήταν με 200 συμμετοχές. Τώρα πήγα πίσω πάλι 15.000 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Ρε παιδιά στείλτε στο live chat της Vodafone! Εμείς εδώ μέσα δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι... 😉 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 20 minutes ago, Vibraphone said: Παιδιά από 2 νούμερα μου σβήσανε 15.000. Είμαι σίγουρος πως τα είχα τελειώσει και ήταν με 200 συμμετοχές. Τώρα πήγα πίσω πάλι 15.000 Ολόιδια περίπτωση 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Τωρα το ειδα κι εγω. Είχα φτάσει στο τρίτο επίπεδο του διαγωνισμού αλλά γύρισα στο δεύτερο. Λογικά καπου τόσοι μου κοπήκαν και μένα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 2 minutes ago, kmpatra said: Τωρα το ειδα κι εγω. Είχα φτάσει στο τρίτο επίπεδο του διαγωνισμού αλλά γύρισα στο δεύτερο. Λογικά καπου τόσοι μου κοπήκαν και μένα Ποιο είναι το τρίτο επίπεδο; Γιατί δεν νομίζω ότι έχει επίπεδα ο διαγωνισμός. Σε εμένα όλα Οκ πάλι... 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 1 minute ago, konstantinos77 said: Ποιο είναι το τρίτο επίπεδο; Γιατί δεν νομίζω ότι έχει επίπεδα ο διαγωνισμός. Σε εμένα όλα Οκ πάλι... Οι παθοντες νομιζω αναφερονται στα επιπεδα του μεγαλου διαγωνισμου αν δεν κανω λαθος. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Ναι αναφερομαι στον δεύτερο που εχει τα απεριόριστα για 5 μερες χ 3. Μου είπαν ότι το τσεκάρουν στην εξυπηρέτηση και θα ενημερωθώ... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Τους διορθώσανε τους πόντους. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Σε μένα δώσαν και δυόμισι χιλιάδες επιπλέον πιθανόν επειδή επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση (;) Είδατε και οι υπόλοιποι ανάλογη αύξηση? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Μπήκα να δω μήπως αντικαταστήσω το 200GB που αγοράζω με τπτ άλλο καθώς δεν το χρησιμοποιώ πολύ ( 1 ΤΒ υπόλοιπο). Είδα το εξής κουλό. Το πακέτο 3GB BB combo (2,5€) στις πληροφορίες του, γράφει ότι δίνει 4GB!!!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Πάει το 10€... Όνειρο ήταν... 🙄 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts