guy_fawkes Δημ. June 28, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Λοιπόν σήμερα δοκίμασα τα 20 FPS. Να πω ότι τα αποτελέσματα είναι άψογα για κινητό πάντα και όχι για DSLR. Έβαλα για πλάκα τα παιδιά στη βεράντα να χοροπηδάνε καί δεν πήρα ούτε μία φωτογραφία κουνημενη η ουt of focus. Πολύ ευχαριστημένος. Επίσης να πω ότι η selfie είναι για τον... Παντελή μου. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- .......... Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Στο κουτί του κινητού λέει made in Thailand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 28, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Στο κουτί του κινητού λέει made in Thailand Γιατί εκεί κατασκευάζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Και το ποίο λογικό ειναι . Made in Japan δεν βρίσκεις , ότι κατασκευάζετε στο νησι ειναι για το νησί . Δεν περισσεύει για έξω , τουλάχιστον αυτό γίνεται σίγουρα στα αμάξια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Παιδια 1 απορια οποιος μπορει Οταν μιλαω κανονικα στο τηλ προφανως ακουμπαει το μαγουλο και κατεβαινει μονη της η μπαρα ειδοποιησεων και καλη ωρα σημερα ειχε ενεργοποιηθει και ο φακος.Σε αλλο κινητο δε μου συμβαινει...Εχετε υποψη τροπο να μη γινεται? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 2, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Μπορεί να το έχω το κινητό αλλά μιλάω μόνο σε Bluetooth. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκτός αν πάς στο αποτροπή τυχαίων χειρισμών σε ανενεργή οθόνη και όταν έρχεται η κλήση και πας να μιλήσεις να κλείνεις την οθόνη, νομίζω αυτή δεν θα ξανα ανοίξει Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Δουλεύει ο proximity sensor ; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 (edited) Ενα bug που νομιζω οτι εχει:Η ambient display παρολο που το εχω βαλει μονιμα να ειναι ανοιχτη παρολα αυτα ειτε μετα απο τηλεφωνο ειτε μετα απο ωρα σε τσεπη οτσν το κοιταω ειναι μαυρη η οθονη.Αν μετα την παω ξανα ενεργοποιειται. Δε ξερω μηπως το παθαινει μετα απο καποια εισερχομενη ειδοποιηση. Edited July 2, 2020 by eddiedimitris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 2, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Εγώ το μόνο θέμα πού έχω είναι με το δαχτυλίκο, έχει τύχει να το ανοίξω με. Pin. Κατά τη αλλα τίποτα άλλο ακόμα. Εν αναμονή τής αναβάθμισης Ιουλίου Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 (edited) Εγώ το μόνο θέμα πού έχω είναι με το δαχτυλίκο, έχει τύχει να το ανοίξω με. Pin. Κατά τη αλλα τίποτα άλλο ακόμα. Εν αναμονή τής αναβάθμισης Ιουλίου Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η ambient display δουλευει παντα?Δε σου τυχαινει να μενει ανενεργη χωρις λογο? Λοιπον το παρατηρησα. Παυει να λειτουργει ειτε αν ερθει ειδοποιηση ειτε αν καλυψει με το χερι τον αισθητηρα φωτος.Θα επρεπε οταν τραβας το χερι να ξανα αναβει.Σας το κανει αυτο? Edited July 2, 2020 by eddiedimitris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Καλοριζικο!!! Εντυπωσιακη συσκευη. Ενας πολυ καλος λογος να επιστρεψω στην Sony συντομα Απο που αγορασες αν επιτρεπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Καλοριζικο!!! Εντυπωσιακη συσκευη. Ενας πολυ καλος λογος να επιστρεψω στην Sony συντομα Απο που αγορασες αν επιτρεπεται? Sony center φιλε μου.Πιο πολυ το πηραμε για καποιες δοκιμες στην εταιρεια πληροφορικης που εργαζομαι και μετα μαλλον θα το δωσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 3, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Και εγώ Sony center, παραγγελία με τα ακουστικά δώρο Δημήτρη. Την ambient την έχω ενεργή μόνο όταν σηκώσω το τηλέφωνο και όχι συνέχεια ανοιχτή. Όχι δεν μου κάνει κόλπα μέχρι στιγμής. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Η τιμη προς ωρας ειναι 1200 ευρω με δωρο τα ακουστικα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 3, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Νομίζω πλέον είναι χωρίς τα ακουστικά. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Μπραβο παιδες. Να τα χαιρεστε. Με τα updates θα στρωσει 100%. Αν πεσει λιγο η τιμη θα δωσω το oneplus 7 pro και θα επιστρεψω στην αγαπημενη μου Sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 3, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1604840-xperia-1-ii-black-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%BD/ Στα 900€ αν θες Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Υπάρχει και αρκετά πιο φτηνό στο παρόν φόρουμ στις αγγελίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 3, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Υπάρχει και αρκετά πιο φτηνό στο παρόν φόρουμ στις αγγελίες. α μπορεί σωστά! Κατά λάθος την βρήκα και αυτή Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Eιναι του φιλου πιο πανω που το πηραν στην εταιρεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 3, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Δημήτρη είναι σε διαφορετική κατεύθυνση το κινητό. Πανάλαφρο,ιδίως σε σχέση με το 1+7 pro που έχεις και φωτογραφίες με ρεαλιστικά χρώματα και όχι instagramικές. Το σχήμα του βοηθάει πάρα πολύ στο χέρι και η οθόνη του αν και της λείπει λίγο παραπάνω φωτεινότητα είναι θαυμάσια. Κατά τ'άλλα πιστεύω τα υπόλοιπα λίγο πολύ τα γνωρίζεις.Δεν είσαι χθεσινός! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Τρια πραγματα εστιαζω. Μακροστενο σχημα,βαρος,αποτυπωμα στο πλαι. Αυτα ειναι τα πολυ βασικα. Την καμερα επειδη την εχω φερει τωρα στα μετρα μου με gcam ωστοσο αυτη ειναι μια ανορθοδοξη και οχι πληρως λειτουργικη λυση που σιγουρα στο sony την λυνεις μια κι εξω. 8/256 ημουν και θα ειμαι αλλα με νεοτερο επεξεργαστη και 5G αλλα αυτα ειναι σε δευτερη μοιρα και ποτε δεν θα γινει αντιληπτη αυτη η διαφορα. Απο αυτονομια πως τα πατε? Η φωτεινοτητα οταν ειναι στο αυτοματο,δεν ειναι ακομα μεγαλυτερη σε απευθειας ηλιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 3, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 (edited) Τρια πραγματα εστιαζω. Μακροστενο σχημα,βαρος,αποτυπωμα στο πλαι. Αυτα ειναι τα πολυ βασικα. Την καμερα επειδη την εχω φερει τωρα στα μετρα μου με gcam ωστοσο αυτη ειναι μια ανορθοδοξη και οχι πληρως λειτουργικη λυση που σιγουρα στο sony την λυνεις μια κι εξω. 8/256 ημουν και θα ειμαι αλλα με νεοτερο επεξεργαστη και 5G αλλα αυτα ειναι σε δευτερη μοιρα και ποτε δεν θα γινει αντιληπτη αυτη η διαφορα. Απο αυτονομια πως τα πατε? Η φωτεινοτητα οταν ειναι στο αυτοματο,δεν ειναι ακομα μεγαλυτερη σε απευθειας ηλιο? Το αποτύπωμα ακόμα δεν λειτουργεί σωστά όταν στο XZ3 δεν είχα κόλλημα ποτέ! Το ότι είναι μακρόστενο δεν είναι στα αρνητικά αλλά στα θετικά,έχεις εξαιρετικό κράτημα στο χέρι και δεν σε κουράζει καθώς και το βάρος του που είναι πιο ελαφρύ και απο το ΧΖ3 που είχαμε. Κάμερα όπως είπες και εσύ και έρχεται και μέσα στον Ιούλιο σύμφωνα με την SONY αναβάθμιση στην photo pro καθώς και raw αρχείο. Κάποιοι λένε και για night mode. Σκέψου στο αυτόματο και μάρτυρας ο Γιώργος μου ρίχνει κλείστρο στο 1/4 και η φωτογραφία δεν βγαίνει κουνημένη,δεν ξέρω τι έχουν καταφέρει. Φωτεινότητα είναι μεγαλύτερη στο αυτόματο σε απ'ευθείας ήλιο αλλά δεν είναι αυτό που περιμένεις απο μια οθόνη που κατά τ' άλλα είναι state of art Ηχεία εξαιρετικά,3.5mm jack σε περίπτωση που είσαι χρήστης(εγώ δεν είμαι) και μπαταρία η οποία αυτές τις ημέρες με 3 ώρες κλήσεις και φωτογραφίες συνεχόμενες έχει SOT 6h με 6:30h αλλά σου λέω με 3 και βάλε ώρες κλήσεις! Edited July 3, 2020 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Το μακροστενο σχημα το συγκαταλεγω στα θετικα γιατι ειναι μερος της πρακτικοτητας. Οπως και η θεση του αποτυπωματος. Περασες το ιδιο δαχτυλο παραπανω φορες? Απο θηκες εχουν τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 3, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Το μακροστενο σχημα το συγκαταλεγω στα θετικα γιατι ειναι μερος της πρακτικοτητας. Οπως και η θεση του αποτυπωματος. Περασες το ιδιο δαχτυλο παραπανω φορες? Απο θηκες εχουν τιποτα? Ναι το έχω περάσει 2 φορές, θα στρώσει που θα πάει. Απο θήκες η κλασική της SONY και ύστερα εδώ https://www.mobilefun.co.uk/sony-xperia/xperia-1-ii/cases Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts