shooterg Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 (edited) Ορίστε και gcam έκδοση 7.3 modified για mi note 10 ότι καλύτερο μέχρι στιγμής με άριστα αποτελέσματα https://drive.google.com/file/d/1Vwg4Z8G1aZ5F3414blgwROeqZaRhp3p-/view?usp=drivesdk Και το XML https://www.mediafire.com/file/re0hao8f2ja90y6/4_6021691054053394061.xml/file Edited March 19, 2020 by shooterg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Ορίστε και gcam έκδοση 7.3 modified για mi note 10 ότι καλύτερο μέχρι στιγμής με άριστα αποτελέσματα https://drive.google.com/file/d/1Vwg4Z8G1aZ5F3414blgwROeqZaRhp3p-/view?usp=drivesdk Και το XML https://www.mediafire.com/file/re0hao8f2ja90y6/4_6021691054053394061.xml/file ευχαριστω. το κονγιγκ δεν φορτωνει με τον γνωστο τροπο (νταμπλ κλικ στη μαυρη περιοχη). παιζει κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Ορίστε και gcam έκδοση 7.3 modified για mi note 10 ότι καλύτερο μέχρι στιγμής με άριστα αποτελέσματα https://drive.google.com/file/d/1Vwg4Z8G1aZ5F3414blgwROeqZaRhp3p-/view?usp=drivesdk Και το XML https://www.mediafire.com/file/re0hao8f2ja90y6/4_6021691054053394061.xml/file εχεις μηπως το απευθειας λινκ απο τον creator τη συγκεκριμενης Gcam? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shooterg Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 εχεις μηπως το απευθειας λινκ απο τον creator τη συγκεκριμενης Gcam? Είναι σε ρωσικό φόρουμ https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=972969&st=3500 ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστω. το κονγιγκ δεν φορτωνει με τον γνωστο τροπο (νταμπλ κλικ στη μαυρη περιοχη). παιζει κατι αλλο? Επειδή είναι 7η έκδοση θα ονομάσεις τον φάκελο configs σε configs7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Σε ευχαριστω πολυ. Κατι ακομα. Κινουμενες μονο σε εμενα δεν δουλευουν ρε παιδια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzome Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 καλημερα η ultracam γενικα δεν ειναι σταθερη,κανει πολλα κολληματα. μια λειτουργικη πληρως ειναι η rz_end: MGC-7.2.010-MN10-rZEnd-v1.apk ειναι πολυ σταθερη ,δουλεθει αρκετα καλα,καλη ποιότητα αλλα τα χρωμματα ειναι ξεπλυμένα τα καλυτερα λογια λεγονται γα την η marco: 6.1_GCam_MJL_v3_Miniflex-beta9.apk αλλα εμενα μου κρασαρε.τωρα με ανδροιδ 10 δεν εχω δοκιμασει ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 9 με 11 ωρες,2 καρτες 4g.λιγο παιχνιδια. Απο 0% μεχρι 1% απώλεια μεσα στην νυχτα.rom exo Dev android 10 και το naptime εγκατεστημενο Καλησπέρα στο naptime τι ακριβώς ρυθμίσεις έχεις βαλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scofild Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 το τζαμάκι που κολλάει με υπεριώδη δένει ωραία με την λαστιχένια θήκη της συσκευασίας. Εγω έβαλα το mocolo το τζαμάκι πολύ ωραία μπήκε, αλλά μετά από 2-3 μέρες ήδη εμφανίστηκε το πρώτο κενό κάτω από το τζαμάκι :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 To κενό μήπως ήτανε από την αρχή;;;; Εγώ το έχω με θήκη spigen, και στις ακριες πάει να ξεκολλήσει, όχι στο κέντρο. Έχω περάσει διάφορα τζαμακια με υπεριώδη, η ζημιά είναι από την αρχή, αν υπήρχε περιοχή που δεν πήγε το υγρό, νομίζω δηλ.!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Το εχει βγαλει καποιος να μας πει πως ειναι η οθονη μετα την κολλα?? Αφηνει διαφορα πανω η καθαριζεται ευκολα?? Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shooterg Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Μόλις βγήκε, μου άρεσε πολυ. Έχει γίνει η main camera μου! Fixed portrait mode on Mi Note 10 (thanks Arnova and Skyking) https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=82062215&postcount=1751 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 θεωρω οτι οι εκδοσεις του Ornyx05 ειναι παντα καλες και ωριμες σε σχεση με αλλες.και το φορουμ του πολυ ενεργο ωστε να μαθεις πολλα..και το απεδειξε με την εκδοση 1.4 που φροντισε για το δικο μας κινητο.τωρα μενει ποιο xml να βαλουμε..προσωπικα χρησιμοποιων το juan all Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shooterg Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 θεωρω οτι οι εκδοσεις του Ornyx05 ειναι παντα καλες και ωριμες σε σχεση με αλλες.και το φορουμ του πολυ ενεργο ωστε να μαθεις πολλα..και το απεδειξε με την εκδοση 1.4 που φροντισε για το δικο μας κινητο.τωρα μενει ποιο xml να βαλουμε..προσωπικα χρησιμοποιων το juan all Έχει ανεβάσει ένα regular XML αυτό χρησιμοποιώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 επειδη εχβ τρελαθει και εχω ψαξει πολυ και σε ξενα φορα και λυση δεν βρηκα. ας το ξαναρωτησω μια τελευταια φορα ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ RINGTONE ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΑΦΗ? Aν ναι, θα ημουν υποχρεος για ενα σκρινσοτ απο που το αλλαζετε. φανταζομαι απο τις 3 τελειες πανω δεξια απο την επαφη, σωστα? δεν μπορω να καταλαβω σε εμενα γιατι δεν δουλευει... τελευταια μου ελπιδα ειναι να διορθωθει κατι με το αντροιντ 10. ειναι τρελο αυτο που συμβαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoula_2008 Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Καλησπέρα θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την υπηρεσία ειδοποιήσεων εκτάκτης ανάγκης Απόκτησα το τηλέφωνο την προηγούμενη εβδομάδα και με τίποτα δε μπορώ να λάβω τις ειδοποιήσεις εκτάκτης ανάγκης το παλιό μου κινητό (Samsung S8+) τις λαμβάνει κανονικά όπως και το τάμπλετ. Μπορείτε να μου πείτε τι δεν έχω κάνει σωστά; έχω πάει Κωδικοί και ασφάλεια >Ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης > το μενού που εμφανίζεται : το 1ο που λεει Show presidentials alerts είναι γκρι και δεν μπορώ να παρέμβω Όλα τα υπόλοιπα είναι ανοιχτά και ενεργοποιημενα -πολυ σοβαρές απειλες -σοβαρες - amper alert Το έχει καποιος άλλος αντιμετωπίσει; Ευχαριστώ -ειδοποίηση 1 φορά -Δονηση ναι Παράθεση Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. March 23, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 (edited) Καλησπέρα θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την υπηρεσία ειδοποιήσεων εκτάκτης ανάγκης Απόκτησα το τηλέφωνο την προηγούμενη εβδομάδα και με τίποτα δε μπορώ να λάβω τις ειδοποιήσεις εκτάκτης ανάγκης το παλιό μου κινητό (Samsung S8+) τις λαμβάνει κανονικά όπως και το τάμπλετ. Μπορείτε να μου πείτε τι δεν έχω κάνει σωστά; έχω πάει Κωδικοί και ασφάλεια >Ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης > το μενού που εμφανίζεται : το 1ο που λεει Show presidentials alerts είναι γκρι και δεν μπορώ να παρέμβω Όλα τα υπόλοιπα είναι ανοιχτά και ενεργοποιημενα -πολυ σοβαρές απειλες -σοβαρες - amper alert Το έχει καποιος άλλος αντιμετωπίσει; Ευχαριστώ -ειδοποίηση 1 φορά -Δονηση ναι https://www.civilprotection.gr/el/eidopoiiseis-ekpompis-kypselis-se-xiaomi αν δεν δουλέψει, κάνε τη διαδικασία, "δεν έχω έξυπνο κινητό" Edited March 23, 2020 by kakos Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scofild Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 To κενό μήπως ήτανε από την αρχή;;;; Εγώ το έχω με θήκη spigen, και στις ακριες πάει να ξεκολλήσει, όχι στο κέντρο. Έχω περάσει διάφορα τζαμακια με υπεριώδη, η ζημιά είναι από την αρχή, αν υπήρχε περιοχή που δεν πήγε το υγρό, νομίζω δηλ.!!!!! όχι, δεν υπήρχε από την αρχή... η θήκη η λαστιχένια πίεζε κάπως το τζαμάκι για αυτό έγινε.. άλλαξα θήκη με κάποια που είναι πιο χαλαρή (μαγνητική) και το περισσότερο κενό εξαφανίστηκε.. σε κάθε περίπτωση, μπορεί να βγεί το τζαμάκι και να ξαναμπει άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 όχι, δεν υπήρχε από την αρχή... η θήκη η λαστιχένια πίεζε κάπως το τζαμάκι για αυτό έγινε.. άλλαξα θήκη με κάποια που είναι πιο χαλαρή (μαγνητική) και το περισσότερο κενό εξαφανίστηκε.. σε κάθε περίπτωση, μπορεί να βγεί το τζαμάκι και να ξαναμπει άλλο;ποια μαγνητικη πηρες φιλε? εντυπωσεις? εχω παραγγειλει και εγω μια απο μπανγκουντ και περιμενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Το υγρό που καθαρίζω την οθόνη του υπολογιστή, αυτό χρησιμοποιω, το ψεκάζω σε πανακι, όχι απευθείας στην οθόνη. Αν έχει τα λεφτά, ξαναπαρε την mocolo, spigen, εμένα πάει να ξεκολλήσει στις άκρες, προφανώς το πιέζει η θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 εμενα τι συγκεκριμενο τζαμακι μου το κολλησε επι τοπου το γνωστο καταστημα στην νεα σμυρνη.κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoula_2008 Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 https://www.civilprotection.gr/el/eidopoiiseis-ekpompis-kypselis-se-xiaomi αν δεν δουλέψει, κάνε τη διαδικασία, "δεν έχω έξυπνο κινητό" Αυτά τα έκανα ήδη : οι οδηγίες λένε αυτά: Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Ασύρματα και Δίκτυα > Περισσότερα > Ειδοποιήσεις Έκτακτης Ανάγκης. Ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε τις επιλογές «Ακραίες Απειλές» και «Σοβαρές Απειλές». Αυτά δεν ισχύουν για το Μι10 γιατί δεν βρίσκω τις επιλογές που λένε παραπάνω. Στις ειδοποιήσεις πηγαίνω από τη διαδρομή που σας έβαλα. Και όχι δε θέλω να κάνω τη διαδικασία ότι δεν έχω έξυπνο κινητό γιατί έχω Οι υπόλοιποι εχετε πρόβλημα; Παράθεση Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. March 23, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Αυτά τα έκανα ήδη : οι οδηγίες λένε αυτά: Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Ασύρματα και Δίκτυα > Περισσότερα > Ειδοποιήσεις Έκτακτης Ανάγκης. Ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε τις επιλογές «Ακραίες Απειλές» και «Σοβαρές Απειλές». Αυτά δεν ισχύουν για το Μι10 γιατί δεν βρίσκω τις επιλογές που λένε παραπάνω. Στις ειδοποιήσεις πηγαίνω από τη διαδρομή που σας έβαλα. Και όχι δε θέλω να κάνω τη διαδικασία ότι δεν έχω έξυπνο κινητό γιατί έχω Οι υπόλοιποι εχετε πρόβλημα; εγώ πάντως δεν μπόρεσα να βρω τρόπο να το κάνω να δουλέψει, ως smartphone. αν εσύ βρεις κάτι παραπάνω, βάλε τη λύση και για τους υπόλοιπους. σ.σ. μήπως έχει να κάνει αν η συσκευή είναι από την κίνα; Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoula_2008 Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 εγώ πάντως δεν μπόρεσα να βρω τρόπο να το κάνω να δουλέψει, ως smartphone. αν εσύ βρεις κάτι παραπάνω, βάλε τη λύση και για τους υπόλοιπους. σ.σ. μήπως έχει να κάνει αν η συσκευή είναι από την κίνα; Ευχαριστώ πολύ, η αλήθεια είναι ότι αυτό εψαχνα, αν κάποιος άλλος είχε θεμα ή μόνο εγώ. αν δε δουλέψει η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση που δοκίμασα την επόμενη φορά θα παραδεχτώ ότι έχω ένα κινητό μη εξυπνο.... Παράθεση Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Ορίστε και gcam έκδοση 7.3 modified για mi note 10 ότι καλύτερο μέχρι στιγμής με άριστα αποτελέσματα https://drive.google.com/file/d/1Vwg4Z8G1aZ5F3414blgwROeqZaRhp3p-/view?usp=drivesdk Και το XML https://www.mediafire.com/file/re0hao8f2ja90y6/4_6021691054053394061.xml/file Σε εμενα κρασαρει συνεχεια... Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Ευχαριστώ πολύ, η αλήθεια είναι ότι αυτό εψαχνα, αν κάποιος άλλος είχε θεμα ή μόνο εγώ. αν δε δουλέψει η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση που δοκίμασα την επόμενη φορά θα παραδεχτώ ότι έχω ένα κινητό μη εξυπνο....Έτσι τα έχω και εγώ, ήρθαν κανονικά οι ειδοποιήσεις από πολιτική προστασία. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scofild Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 ποια μαγνητικη πηρες φιλε? εντυπωσεις? εχω παραγγειλει και εγω μια απο μπανγκουντ και περιμενω ούτε που θυμάμαι πως λεγόταν η μάρκα.. πάνω κάτω όλες ίδιες πρέπει να ναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts