Jump to content

nikose704

Members
  • Δημοσιεύσεις

    591
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikose704

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

nikose704's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Εχετε βρει καποια εφαρμογη να κανει casting την οθονη σε τηλεοραση?? Εχω μια τηλεοραση με chromecast και δεν την βλεπει καμμια εφαρμογη απ αυτες που εχω κατεβασει στο p40 lite.
  2. Eχει διαπιστωσει κανεις οτι οταν εφαρμοσεις στη συσκευη καποιο θεμα απο αυτα που εχει στις ρυθμισεις της (Ρυθμισεις/Θεματα) τοτε το ξεκλειδωμα με fingerprint παθαινει κοκομπλοκο και ξεκλειδωνει τη συσκευη με οποιοδηποτε δακτυλο?? Τι "ακυρο" ειναι αυτο?? Χτες ας πουμε....ξεκλειδωσα τη συσκευη με τον αγκωνα μου!!! WTF????
  3. Εγω με το Μi 10 θα το αλλαζα παντως.
  4. Προσπαθω εδω και μερες να κανω cast σε tv που της εχω κουμπωσει chromecast, μιας και δεν ειναι smart. Οτι εφαρμογη κιαν εχω δοκιμασει ακομα και τη μαμα εφαρμογη που βρισκεις κατεβαζοντας την κουρτινα δεν μπορει να συνδεθει με την τηλεοραση. Bλεπει την τηλεοραση αλλα αποτυγχανει στην συνδεση. Φταιει που το chromecast ειναι της google??? Το εχετε διαπιστωσει κι εσεις το προβλημα?? Την ιδια στιγμη η αλλη συσκευη μου, το xiaomi Mi note 10 συνδεεται σε 10 δευτερολεπτα.
  5. Πηρατε ολοι την 12αρα?? Μου εβγαλε την αναβαθμιση χτες. Πατησα να την κανω και μετα απο 20 λεπτα ειδα οτι ειχε κολλησει στο 94%. Στο 40λεπτο ηταν ακομη εκει. Εκανα restart. Aπο κει και περα δεν μου βγαζει πια οτι υπαρχει αναβαθμιση. Δεν βρεθηκαν ενημερωσεις μου λεει.
  6. To πολυ πολυ να προσθεσαν κανα wallpaper. Mη περιμενεις εντυπωσιακες αλλαγες. Κατα 99% θα μεινει το ιδιο.
  7. Φυσικα και δεν εκανα διαγραφη δεδομενων σε μια εφαρμογη (gcam) που εγκατεστησα πριν 2 λεπτα. Ποιος ο λογος να το κανω????? EDIT..εκανα εκκαθαριση προσωρινης μνημης και εκκαθαριση δεδομενων. Τιποτα δεν αλλαξε. Βγαζει super extra noisy φωτο σαν το λινκ που ανεβασα πριν, εκτος και αν ενεργοποιησεις lib pacher. Με xml's εξακολουθει να κρασαρει. (Me miui 12 τα ιδια)
  8. Η Burial beta 8 κρασαρει με ολα τα xml του Dennis που βρηκα για Note 10. Αλλα και με Makshow τα xml το ιδιο. Αν δεν τις φορτωσεις xml να κρασαρει, οι φωτο που βγαζει μαμα ειναι ετσι... https://ibb.co/vBHX45g Μονο αν ενεργοποιησεις lib pacher απ τις ρυθμισεις βγαζει κανονικες φωτο. Για βοηθα μας ρε σχετικε γιατι εμεις δεν ξερουμε.. Για δωσε το link με το xml του Dennis που λες να δουμε τι ψαρια πιανει.. Τelegram εχουμε. Συγγνωμη εε??
  9. Τωρα στις διακοπες πηρα το πακετο του Cosmote unlimited GB για 15 ημερες με 6,5 ευρω. Πρoσπαθωντας να κανω τη συσκευη μου hotspot για το κινητο της κορης διαπιστωσα οτι στο 5λεπτο ενω η συνδεση με το κινητο της κορης (το ιδιο εκανε ΚΑΙ με το κινητο της γυναικας) ηταν ενεργη, παρολα αυτα δεν μετεδιδα internet. Kαθε 5 περιπου λεπτα εκλεινα και ξανανοιγα τη συνδεση για να μπορεσω να μεταδωσω internet. Διαπιστωσε κατι παρομοιο κανεις??? (εννοειται ειχα εκτος ολους τους χρονικους περιορισμους η τους περιορισμους του ογκου των δεδομενων.) Εν ολιγοις μου εβγαλε τα συκωτια μεχρι να κατσει η κορη κανα μισαωρο στο tiktok. Αγανακτησα πραγματικα. Επισης σχετικα με τα παραπανω post που διαβασα να πω οτι εχω δικιμασει καμια 10 αρια Gcam, Ultracam κλπ. με διαφορα .xml για νυχτα και μερα. Ε..η μαμα καμερα ειναι σαφως καλυτερη σε ολες τισ συνθηκες. Τελος οι gcam για μενα. Ισως λιιιιιιγο καλυτερο video να εχει η Footej camera (premium). Σε φωτογραφια ομως δεν υπαρχει αντιπαλος καμμια gcam.
  10. Ευχαριστω για τη διευκρινηση. Κατι αλλο. Η ρυθμιση "Διαστημα χρονου"στις ρυθμισεις video που ειναι default στα 10x (διαστημα 0,3 δευτερολεπτου) και φτανει μεχρι τα 1800x (διαστημα 60 δευτερολεπτων) τι ακριβως κανει?? Eχει να κανει με time lapse??
  11. Στο P20 Pro που ειχα πριν εκανε παπαδες η αργη κινηση. Και οποτε ηθελα εγω οχι αυτο. Απλα το αναφερω.
  12. Ειχα ξανακανει την ερωτηση παλαιοτερα και δεν ειχε απαντησει καποιος.. Μηπως τωρα ειμαι πιο τυχερος.. "Παιδια να ρωτησω κατι?? Πως δουλευει η αργη κινηση?? Προσπαθω να τραβηξω στο αργο βιντεο και μου τραβαει μονο 4-5 δευτερολεπτα , και οποτε θελει αυτο. Αυτη ειναι η αργη κινηση που εχει?? Δεν μπορω να εχω ενα βιντεακι 30 δευτερολεπτων ας πουμε?? Και τι ακριβως σημαινει.. "Η ληψη θα ξεκινησει στο τελευταιο τεταρτο της εγγραφης" που λεει πριν αρχισει η ληψη αργης κινησης?? Το να ξεκινησει και να τελειωσει οταν θελω εγω δε γινεται??"
  13. εδω και πολυ καιρο....
  14. Nομιζω ολες οι παραπανω συσκευες εκτος ισως απο το Poco2 ειναι σαφως ανωτερες απο το δικο μας.
  15. Παιδια να ρωτησω κατι?? Πως δουλευει η αργη κινηση?? Προσπαθω να τραβηξω βιντεο και μου τραβαει μονο 4-5 δευτερολεπτα , και οποτε θελει αυτο. Αυτη ειναι η αργη κινηση που εχει?? Δεν μπορω να εχω ενα βιντεακι 30 δευτερολεπτων ας πουμε?? Και τι ακριβως σημαινει.. "Η ληψη θα ξεκινησει στο τελευταιο τεταρτο της εγγραφης" που λεει στην αργη κινηση?? Το ναξεκινησει και να τελειωσει οταν θελω εγω δε γινεται?? Τι π@π@ρι@ ειναι αυτη??
×
×
  • Create New...