Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 4 ώρες πριν, csk said: Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Γνωριζει κάποιος να μου πει τι μπορεί να επαθε η οθονη; τρεμοπαιζει συνεχως και εμφανιζεται αυτο... Προφανώς χάλασε. Είσαι εντός εγγύησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 28 minutes ago, mylw_4 said: Όντως τον ύπνο πλέον το γράφει ως αναστολή λειτουργίας. Τέρμα άκυρο..... Αυτό με το petal maps ακόμα δεν έχω καταλάβει τι φάση... Εκτός αν λειτουργεί μόνο σε Huawei τηλέφωνα... Εάν βάλεις έναν προορισμό να σε πάει στο petal maps και πατήσεις έναρξη τότε μπορείς να δεις από το ρολόι που πρέπει να πας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 (edited) 6 minutes ago, pazu said: Εάν βάλεις έναν προορισμό να σε πάει στο petal maps και πατήσεις έναρξη τότε μπορείς να δεις από το ρολόι που πρέπει να πας. Αυτό ισχύει για όλα τα Huawei watches; Edited December 29, 2021 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 8 minutes ago, p_k said: Αυτό ισχύει για όλα τα Huawei watches; Δεν γνωρίζω εάν είναι για όλα τα ρολόγια. Εάν αυτό εννοείς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 53 minutes ago, athanaso77 said: Προφανώς χάλασε. Είσαι εντός εγγύησης; Εντος ειμαι... Δεν ξερω αν ειναι μονο οθονη ή ειναι και πλακέτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 39 minutes ago, pazu said: Δεν γνωρίζω εάν είναι για όλα τα ρολόγια. Εάν αυτό εννοείς. Για όλα είναι ρε παιδιά εγώ το δούλεψα σε Xiaomi και σε Samsung.Απλά οι Petal είναι τέρμα άκυροι αφού πρέπει να έχουν δεδομένα προ 5ετιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 2 minutes ago, firekostas said: Για όλα είναι ρε παιδιά εγώ το δούλεψα σε Xiaomi και σε Samsung.Απλά οι Petal είναι τέρμα άκυροι αφού πρέπει να έχουν δεδομένα προ 5ετιας. Πώς ακριβώς λειτουργεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 16 minutes ago, csk said: Εντος ειμαι... Δεν ξερω αν ειναι μονο οθονη ή ειναι και πλακέτα... Ότι και να είναι δεν σε νοιάζει αφού θα σε καλύψει η εγγύηση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 (edited) 20 minutes ago, mylw_4 said: Πώς ακριβώς λειτουργεί; Όπως ανέφερε ο φίλος παραπάνω.Ανοίγεις την εφαρμογή στο κινητό σου βάζεις μια διαδρομή για πλοήγηση και μετά στο ρολόι στο Petal Maps σου δείχνει τις οδηγίες. Edited December 29, 2021 by firekostas 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 2 ώρες πριν, firekostas said: Όπως ανέφερε ο φίλος παραπάνω.Ανοίγεις την εφαρμογή στο κινητό σου βάζεις μια διαδρομή για πλοήγηση και μετά στο ρολόι στο Petal Maps σου δείχνει τις οδηγίες. Αυτό μόνο για κινητά Huawei, σωστά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 14 minutes ago, thansof_7 said: Αυτό μόνο για κινητά Huawei, σωστά;; Σε Xiaomi redmi note 9 pro δουλεύει κανονικά 1 Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 1 hour ago, thansof_7 said: Αυτό μόνο για κινητά Huawei, σωστά;; Σε όλα λέμε το εξηγώ και παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lowbaper Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 Με το update εχει και βαθμονομηση στο υψομετρο! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 Με την εφαρμογή Huawei band maps στο κινητό, δούλευε το Google maps με το ρολόι. Τωρα βλέπω δε στέλνει τις κατευθύνσεις στο ρολόι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά, Έγινε τελικά και σε εμένα χθες η ενημέρωση στην τελευταία έκδοση, και αυτό που πρόσεξα ειναι ότι όταν επέλεξα το face Shadows (απο τα πλέον κλασσικά του ρολογιού) η οθόνη γίνεται μαύρη και δεν δείχνει τίποτα! Πρέπει να επιλέξω άλλο face για να βλέπω ώρα κλπ.... Επίσης, σε κάποια άλλα faces πχ: Jetstream, Steel η αναγραφή της ημέρας (Mon - Tue- Wed κλπ) έχει αντικατασταθεί από τετραγωνάκια. Μικρό το κακό, επιλέγεις κάποια άλλη, απλά το αναφέρω. Μάλλον θα το φτιάξουν σε κάποιο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 39 minutes ago, xristos_mi said: Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά, Έγινε τελικά και σε εμένα χθες η ενημέρωση στην τελευταία έκδοση, και αυτό που πρόσεξα ειναι ότι όταν επέλεξα το face Shadows (απο τα πλέον κλασσικά του ρολογιού) η οθόνη γίνεται μαύρη και δεν δείχνει τίποτα! Πρέπει να επιλέξω άλλο face για να βλέπω ώρα κλπ.... Επίσης, σε κάποια άλλα faces πχ: Jetstream, Steel η αναγραφή της ημέρας (Mon - Tue- Wed κλπ) έχει αντικατασταθεί από τετραγωνάκια. Μικρό το κακό, επιλέγεις κάποια άλλη, απλά το αναφέρω. Μάλλον θα το φτιάξουν σε κάποιο update. Ναι τά ίδια παρατήρησα και εγώ.... ήταν λίγο βιαστικό αυτό το update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 Σε εμένα δουλεύει κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 Με την εφαρμογή Huawei band maps δουλεύει με Google maps 16 ώρες πριν, SAKISART2 said: Με την εφαρμογή Huawei band maps στο κινητό, δούλευε το Google maps με το ρολόι. Τωρα βλέπω δε στέλνει τις κατευθύνσεις στο ρολόι. Με μια πρόχειρη προσπάθεια δουλεύει ρε συ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lordpel75 Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 Καλησπερα.Δεν ξερω αν εχει απαντηθει το προβλημα (ψαχνω καμια ωρα). Εχω το gt2 ενα χρονο τωρα και πηρα το redmi 9 pro....συγχρονιζουν μια χαρα. το προβλημα ειναι οτι μου βγαζει να αναβαθμισω την εφαρμογη huawei health, με το που την κανω αναβαθμιση χανονται ολα τα δεδομενα απο ολες τις προηγουμενες ασκησεις.....το huawei id ειναι περασμενο κανονικα αλλα τα δεδομενα δεν υπαρχουν πουθενα....με το που σβηνω την εφαρμογη και την ξαναεγκαθιστω απο το playstore εμφανιζονται ολα ξανα.....δλδ με λιγα λογια δεν μπορω να κανω αναβαθμιση την εφαρμογη huawei health....εχει κανεις το ιδιο θεμα? Συγνωμη αν εχει απαντηθει και δεν το ειδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 Με την εφαρμογή Huawei band maps δουλεύει με Google maps Με μια πρόχειρη προσπάθεια δουλεύει ρε συπου την βρίσκουμε την Huawei band maps; στο play store δεν την βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 (edited) 40 minutes ago, ilka71 said: 2 ώρες πριν, mylw_4 said: Με την εφαρμογή Huawei band maps δουλεύει με Google maps Με μια πρόχειρη προσπάθεια δουλεύει ρε συ που την βρίσκουμε την Huawei band maps; στο play store δεν την βρίσκω Εδώ είσαι Edited December 30, 2021 by mylw_4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 7 ώρες πριν, iasonx said: Ναι τά ίδια παρατήρησα και εγώ.... ήταν λίγο βιαστικό αυτό το update... Αν το διαγράψεις από το τηλέφωνό μέσω της εφαρμογής υγεία και το κατεβάσεις πάλι δουλεύει κανονικά και δεν το βγάζει Μαύρο 1 Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleep Δημ. December 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2021 15 ώρες πριν, mylw_4 said: Εδώ είσαι επειδη μ ενδιαφερει προσπαθησα να το κανω να λειτουργει αλλα ματαια. Εγκατεστησα την εφαρμογη εδωσα αδειες αλλα στο κινητο δεν ερχονται οι ειδοποιησεις πλοηγησης. Πχ στα 200 μετρα στριβεις αριστερα. Τι κανω λαθος ? μπορεις να βοηθησεις ? Καλη χρονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lowbaper Δημ. January 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2022 Καλη χρονια σε ολους! Δυο μερες τωρα, δν ξερω αν φταιει η αλλαγη του χρονου, μου εμφανιζει μεγαλα διαστηματα οτι ειμαι ξυπνιος ενω βλεπω το 3ο ονειρο. Το εχει παρατηρησει αλλος? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2022 Μην περιμένετε ακρίβεια στον ύπνο. Αντιθέτως δείχνει ότι να ναι. Κανένα ρολόι δεν δείχνει σωστά. Υπάρχει τύπος στο ίντερνετ με επαγγελματικά εργαλεία που το αποδεικνύει.Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts