Jump to content

Lowbaper

Members
  • Δημοσιεύσεις

    105
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Lowbaper

  • Ημ. Γέννησης 28/04/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Lowbaper's Achievements

  1. Αν ασχολεισαι εντατικα με τρεξιμο πιστευω οτι αξιζει να πας σε gt runner. Επιπλεον πληροφοριες που αφορουν την φυσικη σου κατασταση και τον τροπο που τρεχεις, καλυτερο gps, πιο φωτεινη οθονη και πιο ελαφρυ. Το nfc δεν ειναι ακομα ενεργοποιημενο για Ελλαδα αν δεν κανω λαθος.
  2. Δεν περιμενω ακριβεια.. απλα πριν ποτε δν μου εδειχνε οτι ενω κοιμομουν να ειμαι αγρυπνος 40 λεπτα. Υποπτευομαι οτι ισως φταιει η ενεργοποιηση pin. Γτ και τις δυο μερες ξυπνησα και μου εδειχνε κλειδωμενο. Σαν να βγηκε απο το χερι μου...( μαλλον δν κανω ησυχο υπνο)
  3. Καλη χρονια σε ολους! Δυο μερες τωρα, δν ξερω αν φταιει η αλλαγη του χρονου, μου εμφανιζει μεγαλα διαστηματα οτι ειμαι ξυπνιος ενω βλεπω το 3ο ονειρο. Το εχει παρατηρησει αλλος?
  4. Με το update εχει και βαθμονομηση στο υψομετρο!
  5. Εχω το ιδιο θεμα. Λυνεται με εγκατασταση του health app απο το google store. Το κακο ειναι οτι ειναι στην εκδοση 10.1.1.312 ενω μεσω του app gallery εχεις την ανανεωμενη 11.0.7.516. Θελω να πιστευω πως καποια στιγμη θα λυθει το θεμα με το Αμερικα.
  6. Εφαρμογη Υγεια-Καρτελα "Εγω"- Ρυθμισεις- Απαλοιφη κρυφης μνημης
  7. Μετα απο επικοινωνια με τη huawei μου ειπαν να κανω απαλοιφη κρυφης μνημης στην εφαρμογη και χθες που ετρεξα οι παλμοι επανηλθαν σε φυσιολογικα επιπεδα. Οποιος εχει θεμα ας το δοκιμασει να μας πει... Υ.γ. Τι σχεση μπορει να εχει η διαγραφή της κρυφής μνήμης από την εφαρμογή σε σχέση με το πως μετράει το ρολόι τους καρδιακούς παλμούς? Άγνωστο. Πάντως εμένα δούλεψε προς το παρόν
  8. Δυστυχως παρατηρησα κι εγω λαθος μετρηση παλμων. Ετρεξα ενα 5αρι μετα απο 5 μηνες κι ενω τον Αυγουστο στον ιδιο χρονο ( διαφορα 4 δευτερολεπτα), ιδια περιοχη, διαφορετικη θερμοκρασια ( δν ξερω ποσο ρολο παιζει) ειχα μ.ο. 156bpm, σημερα ειχα 129bpm. Μου φαινεται πολυ λιγο για 5 μηνες αποχη απο καθε αθλητικη δραστηριοτητα.
  9. Σημερα πηρα ενα s9 μτχ και στα βηματα ενω το ρολοι δειχνει 13600, η εφαρμογη λεει 14600 και εχει σαν πηγη βηματων και το κινητο. Πως το διορθωνουμε αυτο?
  10. Εχω δωσει κανονικα τις αδειες στο Health. Στο HMS μονο τηλεφωνο και sms
  11. Εγω με παλμους smart, stress, οθονη με σηκωμα καρπου και 12000 μ.ο. βηματων ειμαι στη βδομαδα. Βεβαια κουβαλαω οοοτε πιστευω οτι η οθονη ανοιγει αρκετες φορες λογω της κινησης του χεριου. Αυτο που μου την σπαει ειναι οτι ο συγχρονισμος του υπνου δν γινεται αυτοματα και πρεπει να κανω 5-6 συγχρονισμους μπαινοντας στο μενου του υπνου για να συγχρονισει. Φτανει 99% και μετα μου γραφει δν υπαρχουν δεδομενα υπνου. Ελεγξτε την συσκευη σας. Νομιζω φταιει η εφαρμογη. Εκανα απεγκατασταση και το Health και το HMS τα ξανακατεβασα απο App Gallery παλι τα ιδια. Και το αλλο.... οταν δν το εχω συνδεσει με την εφαρμογη και ειναι μονο pair με το bluetooth η επιλογη κλησεις απο το μενου του bluetooth μενει ενεργοποιημενο. Μολις τι συνδεσω και στην εφαρμογη απενεργοποιουνται οι κλησεις απο το μενου του bluetooth. Μπορω να απαντησω και να κανω κλησεις αλλα δν μπορω να απαντησω κληση στο κινητο και να την μεταφερω στο ρολοι γτ το εικονιδιο του bluetooth κατα την διαρκεια της κλησης ειναι ενεργοποιημενο. Σαν να εχω μεταφερει ηδη δλδ την κληση σε συσκευη bluetooth ενω μιλαω απο το κινητο. Οτι να ναι.....
  12. Γεια χαρα! Απο αυριο θα εχω στα χερια μου ενα μτχ s9 και θελω να του βαλω το dome. Καθεται καλα με την Spigen Liquid Air Armor που θελω να παρω ή θα σηκωνει το τζαμακι στις ακρες?
  13. Lowbaper

    LG V30

    Θελω να εχει πιστοποιηση ip68 λογω σκονης!
  14. Lowbaper

    LG V30

    Καλημερα! Κατοχο του samsung xcover4 λογω της δουλειας μου ( ελαιοχρωματιστης) θελω να αλλαξω κινητο μετα απο 3 χρονια γτ πλεον lagαρει αρκετα. Αξιζουν τα 265-270€ για το v30 το 2020 γνωριζοντας οτι δν θα παρει αλλη αναβαθμιση σε σχεση με τα 190€ που βρισκω το xcover 4s? Σιγουρα μιλαμε για 2 εντελως διαφορετικα κινητα. Κι επισης αν το εχει λειτουργησει καποιος με huawei watch gt 2 συνεργαζονται σωστα?
  15. Οσον αφορα τη μετρηση στρες παιζει ρολο και η βαθμονομηση. Επισης μετραει το στρες οταν καθομαστε και οχι οταν ειμαστε σε κινηση. Μακαρι να βγαλεις ακρη!
×
×
  • Create New...