Jump to content

Lordpel75

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Lordpel75

  1. Καλησπερα.Δεν ξερω αν εχει απαντηθει το προβλημα (ψαχνω καμια ωρα). Εχω το gt2 ενα χρονο τωρα και πηρα το redmi 9 pro....συγχρονιζουν μια χαρα. το προβλημα ειναι οτι μου βγαζει να αναβαθμισω την εφαρμογη huawei health, με το που την κανω αναβαθμιση χανονται ολα τα δεδομενα απο ολες τις προηγουμενες ασκησεις.....το huawei id ειναι περασμενο κανονικα αλλα τα δεδομενα δεν υπαρχουν πουθενα....με το που σβηνω την εφαρμογη και την ξαναεγκαθιστω απο το playstore εμφανιζονται ολα ξανα.....δλδ με λιγα λογια δεν μπορω να κανω αναβαθμιση την εφαρμογη huawei health....εχει κανεις το ιδιο θεμα? Συγνωμη αν εχει απαντηθει και δεν το ειδα..
  2. Καθαρά για θέμα Ίντερνετ!!!η wind σήμα Ίντερνετ πουθενά δεν έχει!!! Όποτε μεταξύ ΟΤΕ και Vodafone (καρτοκινητά) διαλέγω Vodafone cu γιατί έχει καλύτερα πακέτα!!!
  3. Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να κάνω μια ερώτηση!εχω δυο νούμερα f2g και θέλω να τα κάνω Vodafone cu και μου ζήτησαν 30 ευρώ για τον καθε αριθμό δηλαδή σύνολο 60 ευρώ (ότι ναναι). Αυτήν την απάντηση μου την έδωσαν και από τα κεντρικά της Vodafone. Ένα πάσει περίπτωση από τα 30 ευρώ είπαν ότι τα 5 ευρώ είναι για την κάρτα sim και από τα υπόλοιπα κάποια λεφτά θα μπουν στην κάρτα! Αλλά δεν μου είπαν ποσα!!! Μήπως ξέρει κανείς;;; Υ.Γ. Υπάρχει περίπτωση να γλιτώσω το 60αρι;;;
×
×
  • Create New...