p_k Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Εγώ τα έχω σταματήσει τα τζαμάκια και μια χαρά είναι η οθόνη Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkarabas Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Καλημέρα Θέλω να δουλέυω το NFC ποιο application είναι κατάλληλο για να έχω τις κάρτες εκεί μέσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 https://apps.eett.gr/complaints/Complaint.seam αξιζει τον κοπο να τους κσνεις μια καταγγελια εδω,εγω τους τρεχω καθε λιγο κ λιγακι. Δεν υπάρχει λόγος γιατί το volte παίζει σε καρτοσυνδεση και δεν θα έχει θέμα ο φίλος με το redmi :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Καλημέρα Θέλω να δουλέυω το NFC ποιο application είναι κατάλληλο για να έχω τις κάρτες εκεί μέσα? Κανενα μιας και μονο μια τραπεζα κ μεσα απο το δικο της app υποστηριζει πληρωμες απο το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Δεν υπάρχει λόγος γιατί το volte παίζει σε καρτοσυνδεση και δεν θα έχει θέμα ο φίλος με το redmi :) Ελα ομως που δεν παιζει γιατι δεν ειναι συμβατη η συσκευη λεει η Wind....:shifty: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Είχα Ελβετία και το μόλις γύρισα Ελλάδα ήρθε αμέσως. Εμένα πάλι στο 03 είναι ακόμα δεν ήρθε τίποτα σε 06 και είναι ελληνικό. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kehmemo Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Καλημέρα ,ερώτηση , ταχείες κλήσεις μάλλον δεν έχει ή κάνω λάθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Είχα Ελβετία και το μόλις γύρισα Ελλάδα ήρθε αμέσως. Android 10 ειναι ή παραμενει 9? Εμενα παντως ακομη 11.0.3 Κολλησαμε και σε ενημερωση ασφαλειας Νοεμβριου ενω τελειωνει ο Ιανουαριος, Το Samsung Note 8 που εχω επισης εδω και 2.5 χρονια παιρνει καθε μηνα ενημερωση ασφαλειας κανονικα παντως. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Android 10 ειναι ή παραμενει 9? Εμενα παντως ακομη 11.0.3 Κολλησαμε και σε ενημερωση ασφαλειας Νοεμβριου ενω τελειωνει ο Ιανουαριος, Το Samsung Note 8 που εχω επισης εδω και 2.5 χρονια παιρνει καθε μηνα ενημερωση ασφαλειας κανονικα παντως. Android 9 είναι. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Πολυ χαμηλη βαθμολογια απο το Dxomark.... https://www.dxomark.com/xiaomi-redmi-note-8-pro-camera-review/ Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Με το τελευταίο update μου έχει εξαφανιστεί το VoLTE switch. Σας το έχει κάνει κι εσάς; Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Με το τελευταίο update μου έχει εξαφανιστεί το VoLTE switch. Σας το έχει κάνει κι εσάς; Ποια έκδοση έχεις; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Ποια έκδοση έχεις; Την 11.0.6... Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkarabas Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Έχει δουλέψει κανείς στην Ελλάδα το NFC?? Εννοώ όχι apps με ενσωματωμένη NFC όπως το εισητήριο ATHENA. Πχ wallet card app που να διαβάζει κάρτα όπως τη Revolut. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkarabas Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 (edited) Ξέρει κανείς πως μπορούμε να βάλουμε 2 nano sim και SD στο 8 pro? Το έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Τελικά διαπίστωσα ότι με το tray που έχει είναι hybrid δηλ. 2 nano sim ή 1 nano sim και 1 SD. Δεν υπάρχει tray όπως στο απλό 8 που να τα παίρνει όλα μαζί. Δεν έχω βρει κάτι μέχρι τώρα. Edited January 31, 2020 by jkarabas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Ναι, δεν γίνεται. Ή θα έχεις δύο σιμ ή θα έχεις σιμ και sd Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Έχει δουλέψει κανείς στην Ελλάδα το NFC?? Εννοώ όχι apps με ενσωματωμένη NFC όπως το εισητήριο ATHENA. Πχ wallet card app που να διαβάζει κάρτα όπως τη Revolut. Εγω χρησιμοποιώ της Alpha bank και Πειραιώς. Μια χαρά λειτουργούν. Βέβαια πολλοί δεν γνωρίζουν την πληρωμή μέσω κινητού απο NFC ή δεν έχουν υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Εγω χρησιμοποιώ της Alpha bank και Πειραιώς. Μια χαρά λειτουργούν. Βέβαια πολλοί δεν γνωρίζουν την πληρωμή μέσω κινητού απο NFC ή δεν έχουν υπομονή. Η Πειραιώς δεν την έχει αποσύρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Ναι έχει αποσυρθεί της Πειραιώς. Δικό μου φαουλ, μετέφερα όλες τις εφαρμογές απο backup και έμεινε το wallet της Πειραιώς και το εμφανίζει στο NFC. Επιβεβαιώνω όμως της Alpha που πλήρωσα σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 (edited) Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω έναν VFM αντικαταστάτη του Nexus 5 και θέλω να ρωτήσω αν αξίζει η μετάβαση σε Redmi Note 8 Pro. Μερικές ερωτήσεις (επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα): 1) Λόγω MediaTek υποθέτω ξεχνάμε εντελώς custom ROMs/rooting/bootloader unlocking; Να πω την αλήθεια κυρίως το root θέλω λόγω AdAway, εκτός αν υπάρχει άλλη εναλλακτική να κόβεις διαφημίσεις. Ειλικρινά δεν ξέρω αν παλεύεται stock με τόσες διαφημίσεις παντού (ειδικά στα sites). 2) Θα πάρει Android 10 όπως λένε ή παίζει να μείνει στην 9 λόγω MediaTek; Το Nexus 5 το έχω στην 6.0.1 και αργεί πολύ στις ανανεώσεις εφαρμογών (κάνει compile κάθε φορά, δεν ξέρω αν το φτιάξανε στα νεότερα Android να κατεβάζει pre-compiled apps). 3) Τι πρέπει να προσέξω κατά την αγορά; Χάνω κάτι αν δεν πάρω την Global version ή από InfoQuest; Τι διαφορές έχουν; Πέραν της εγγύησης. 4) Για χρήση με Vodafone υπάρχει κάποιο θέμα με LTE μπάντες; 5) Καμία πρόταση για αξιόπιστο μαγαζί με καλές τιμές; Ψήνομαι για την γκρι έκδοση ετοιμοπαράδοτη. Στάμπαρα το iluxstores, αλλά δεν βλέπω να έχει επιλογή δημιουργίας λογαριασμού. :\ 6) Να περιμένω να πέσει η τιμή του; Στο skroutz βλέπω έπεσε μέχρι τα €184 και μετά πήρε την ανηφόρα. 7) Το NFC παίζει κανονικά με AthenaCard app; 8) Τζαμάκι δεν χρειάζεται να βάλω (όπως έχω by day 1 στο Nexus); Η θηκούλα του λέει τίποτα ή θα χρειαστώ άλλη; 9) Στο Nexus 5 έχω micro SIM, ενώ το Redmi θέλει Nano SIM βλέπω. Τι προτείνετε εδώ; Κόψιμο της υπάρχουσας ή αγορά νέας κάρτας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Edited February 1, 2020 by bedazzled Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω έναν VFM αντικαταστάτη του Nexus 5 και θέλω να ρωτήσω αν αξίζει η μετάβαση σε Redmi Note 8 Pro. Μερικές ερωτήσεις (επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα): 1) Λόγω MediaTek υποθέτω ξεχνάμε εντελώς custom ROMs/rooting/bootloader unlocking; Να πω την αλήθεια κυρίως το root θέλω λόγω AdAway, εκτός αν υπάρχει άλλη εναλλακτική να κόβεις διαφημίσεις. Ειλικρινά δεν ξέρω αν παλεύεται stock με τόσες διαφημίσεις παντού (ειδικά στα sites). 2) Θα πάρει Android 10 όπως λένε ή παίζει να μείνει στην 9 λόγω MediaTek; Το Nexus 5 το έχω στην 6.0.1 και αργεί πολύ στις ανανεώσεις εφαρμογών (κάνει compile κάθε φορά, δεν ξέρω αν το φτιάξανε στα νεότερα Android να κατεβάζει pre-compiled apps). 3) Τι πρέπει να προσέξω κατά την αγορά; Χάνω κάτι αν δεν πάρω την Global version ή από InfoQuest; Τι διαφορές έχουν; Πέραν της εγγύησης. 4) Για χρήση με Vodafone υπάρχει κάποιο θέμα με LTE μπάντες; 5) Καμία πρόταση για αξιόπιστο μαγαζί με καλές τιμές; Ψήνομαι για την γκρι έκδοση ετοιμοπαράδοτη. Στάμπαρα το iluxstores, αλλά δεν βλέπω να έχει επιλογή δημιουργίας λογαριασμού. :\ 6) Να περιμένω να πέσει η τιμή του; Στο skroutz βλέπω έπεσε μέχρι τα €184 και μετά πήρε την ανηφόρα. 7) Το NFC παίζει κανονικά με AthenaCard app; 8) Τζαμάκι δεν χρειάζεται να βάλω (όπως έχω by day 1 στο Nexus); Η θηκούλα του λέει τίποτα ή θα χρειαστώ άλλη; 9) Στο Nexus 5 έχω micro SIM, ενώ το Redmi θέλει Nano SIM βλέπω. Τι προτείνετε εδώ; Κόψιμο της υπάρχουσας ή αγορά νέας κάρτας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)Αν και δεν είναι η σωστή ενότητα για επιλογή κινητού δες και το mi9 lite κλάσης ανωτέρω, το 8 pro λόγω επεξεργαστή είναι ξεχασμένο από την κοινότητα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Με καστομιες δεν ασχολουμαι, ωστοσο του εχω βαλει gcam και για διαφημισεις χωρις ρουτ το block this και δουλευει ικανοποιητικα. Νομιζω στην κινα αυτη τη στιγμη παιζει android 10 beta ,λογικα σε καποιους μηνες θα εχουμε global stable. Εγω εχω το global,αλλα οχι απο infoquest. Σε καθε περίπτωση αν δεν παρεις ελληνικο,τουλαχιστον να ειναι global όχι chinese. Η global εχει 20αρα μπάντα,παιζει volte-vowifi,οχι ομως 4g+,αλλα σκετο 4g. Αυτα με cosmote που εχω,δεν ξερω για αλλες εταιρειες. Εχω βαλει ενα τζαμακι,η θηκη που έχει μέσα είναι καλή,απλα πολυ λεπτη πίσω και δεν προστατεύει τις καμερες που προεξέχουν και με αυτην. Με κομμένη κάρτα σιμ δουλευει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Εννοείται ότι θα πάρει την αναβάθμιση σε 10. Είναι θέμα χρόνου. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Αν και δεν είναι η σωστή ενότητα για επιλογή κινητού δες και το mi9 lite κλάσης ανωτέρω, το 8 pro λόγω επεξεργαστή είναι ξεχασμένο από την κοινότητα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε τι ακριβώς είναι κλάσης ανώτερο το mi 9 lite; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Σε τι ακριβώς είναι κλάσης ανώτερο το mi 9 lite;Στα δικά μου γούστα είναι ανωτέρω, καλό και το note 8 pro αλλά με mediatek εγώ δεν το ακουμπάω. Ας τα δει από κοντά ο φίλος και ας αποφασίσει τι θέλει. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts