Jump to content

jkarabas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    76
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

jkarabas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Ξέρει κανείς πως μπορούμε να βάλουμε 2 nano sim και SD στο 8 pro? Το έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Τελικά διαπίστωσα ότι με το tray που έχει είναι hybrid δηλ. 2 nano sim ή 1 nano sim και 1 SD. Δεν υπάρχει tray όπως στο απλό 8 που να τα παίρνει όλα μαζί. Δεν έχω βρει κάτι μέχρι τώρα.
  2. Έχει δουλέψει κανείς στην Ελλάδα το NFC?? Εννοώ όχι apps με ενσωματωμένη NFC όπως το εισητήριο ATHENA. Πχ wallet card app που να διαβάζει κάρτα όπως τη Revolut.
  3. Καλημέρα Θέλω να δουλέυω το NFC ποιο application είναι κατάλληλο για να έχω τις κάρτες εκεί μέσα?
  4. Τελικά βρήκα που υπήρξε το πρόβλημα με το GPS και θέλω να το ξεκαθαρίσω ότι το κινητό φυσικά δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα πρόβλημα. Δυστυχώς στα πλαίσια της εξοικονόμισης της μπαταρίας από το εργοστάσιο αρκετές λειτουργίες είναι σε αυτό το Mode. Πχ αυτό το auto lighiting srceen μου κάθεται προσωπικά στο λαιμό. Φυσικά το έχω απενεργοποιημένο. Έρχομαι λοιπόν στη περίπτωση του GPS. Μπήκα στις ρυθμίσεις της τοποθεσίας και ανακάλυψα ότι bydefault ότι η λειτουργία του GPS είχε την εξοικονόμιση της μπαταρίας. Δηλ. χρήση WIFI και κινητών δικτύων για την ακρίβεια τοποθεσίας ( η επιλογή με τον κύκλο). Εκείνη την ημέρα λοιπόν εγώ είχα ανοιχτά τα δεδομένα και προσπαθούσε μέσω της κινητής (Wind χάλια μαύρα απο σήμα) να δώσει το στίγμα αλλά επειδή δεν έπιανε καλά το έχανε συχνά. Έτσι λοιπόν σήμερα το έβαλα στη λειτουργία συσκευή μόνο και φυσικά δεν έχασα ποτέ χιλιοστό αλλά ούτε και το σήμα του. Στέλνω και screen shot με τις ρυθμίσεις. [ATTACH]67228[/ATTACH]
  5. Χρησιμοποιώ το endmondo αλλά σήμερα θα χρησιμοποιήσω και το strava για να δω πως συμπριφέρεται. Αυτό φοβάμαι μήπως εργοστασιακ΄έχει πρόβλημα ο αισθητήρας του. Έτρεξα ένα διαγνωστικό μου το έβγαλε εντάξει. Η εταιρεία υποστήριξης είναι infoquest?
  6. Φίλε μου 2 εβδομάδων κινητό και αρχίσαμε εργοστασιακές ρυθμίσεις? Δεν νομίζω καθόλου να παίζει κάτι τέτοιο.
  7. Αντιμετωπίζω θέμα με το GPS. Επειδή τρέχω χάνει συνέχεια το σήμα του GPS και καταγράφει λάθος δεδομένα. Έχει κάποιος παρατηρήσει το ίδιο θέμα γιατί έχω σκοπό να το στείλω σε τεχνικό.
  8. Όταν μου έρχονται μηνύματα στο κινητό από τις επαφές μου δεν τις βγάζει στην εμφάνιση με το ονοματεπωνυμό τους. Έχει απλά το νούμερο γιατί αυτό????
  9. Καλημέρα Αυτή η Υπηρεσία ενεργοποίησης xiaomi SIM πως απενεργοποιείτε ξέρει κάποιος? Παίρνω συνέχεια notification
  10. οκ και πως αποφεύγουμε την ειδοποίηση?
  11. Καλημέρα αυτό το Πινγιν που ζητάει εξουσιοδότηση τι είναι πρέπει να το κάνω? Απο ότ είδα έχει να κάνει με κινέζικη γραμματοσειρά?
  12. Αυτό που λες αφορά το redmi note 6 και όχι το 7
  13. καλημέρα Γνωρίζει κανείς με ποιο τρόπο τα notifications(emails-μηνύματα κλπ.) μπορούν να παραμένουν πάνω δεξιά? Υπάρχει κάποιο άλλο apk?
  14. Αυτό το Πινγιν google που ζητάει συνέχεια εξουσιοδότηση και πρόσβαση απο τα email μας τι είναι?
×
×
  • Create New...