jimsakpt3 Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 παιδια σκεφτομαι την αγορα του iphone 11 λετε ειναι καλο να περιμενω λιγο ακομα να ανακοινωθει το 12αρι και να πεσουν οι τιμες και να βγει καμια προσφορα η άδικος ο κοπος? είχα και εγώ τον ίδιο προβληματισμό με σένα... και τελικά το αγόρασα την προηγούμενη βδομάδα... πιστεύω οτι άμεσα δεν πρόκειται να πέσει άλλο...τουλάχιστον στα πολυκαταστήματα... μη σου πω οτι μπορεί να ανέβει ελαφρώς για να σπρώξουν το 12... γιατί αν η διαφορά είναι μικρή ο άλλος θα πάρει το πιο καινούριο... ενώ άμα το 11 έχει πχ 200€ λιγότερα από το 12 πολλοί θα πάρουν το 11ρι... εικασίες κάνουμε όμως... μπορεί να το σκέφτομαι λάθος... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 παιδια σκεφτομαι την αγορα του iphone 11 λετε ειναι καλο να περιμενω λιγο ακομα να ανακοινωθει το 12αρι και να πεσουν οι τιμες και να βγει καμια προσφορα η άδικος ο κοπος? Θα σου έλεγα να περιμένεις να δεις το 12άρι πρώτα και τι θα έχει να προσφέρει γιατί κυκλοφορεί η φήμη ότι η Apple θα συνεχίσει την πολιτική μείωσης της αρχικής τιμής όπως αντίστοιχα έκανε με το 11άρι σε σχέση με το XR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Με 30 λεπτά κληση τηλεφωνική,είναι οκ να μου καταναλώσει σχεδόν 10% μπαταρία;Οπως επίσης και κατανάλωση 5% στη διάρκεια της νύχτας με κλειστά WiFi,δεδομένα κτλ; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, για το iphone 12. Σταματηστε να διαβαζετε απο οπου να ναι πληροφοριες, π.χ insomnia. lol. Ειναι 90% για apple watch series 6 & new ipad. 1)Το event ειναι γεγονος για την επομενη εβδομαδα. 2)Δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση απο την εταιρεια τι αυτο θα εχει. Καθε χρονο τετοια εποχη σε αυτα τα event ειχαμε μεταξυ αλλων και παρουσιαση νεων iphone. Αν αυτο θα αλλαξει φετος,θα το δουμε,αλλα μεχρι τοτε κανεις δεν ειναι 100% σιγουρος και ολοι κανουν υποθεσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Με 30 λεπτά κληση τηλεφωνική,είναι οκ να μου καταναλώσει σχεδόν 10% μπαταρία;Οπως επίσης και κατανάλωση 5% στη διάρκεια της νύχτας με κλειστά WiFi,δεδομένα κτλ; Sent from my iPad using Tapatalk Όχι, δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Κατεβάζεις 3utools πχ και βλέπεις capacity Sent from my iPhone using Tapatalk Pro https://prnt.sc/uegphs Εμένα απ το κινητό λέει 94 και απ το προγραμμα που είπες δείχνει 93 μ αυτά τα stats: https://prnt.sc/uegphs Πριν 2 βδομάδες ήταν στο 96 (ναι, 96, όχι 95) Η συσκευή αγοράστηκε 21 Φεβρουαρίου. Σορρυ για το ξέθαμα, απλά διάβαζα όλα τα post να περάσει η ώρα και έπεσα πάνω στο δικό σου :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 (edited) Όχι, δεν είναι. Το παρακολουθώ λες και απευθυνόμαι σε σέρβις;Το κινητό δεν είναι ούτε μήνα...με υγεία μπαταρίας 100%. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που ίσως έπρεπε να κάνω για καλύτερη διαχείριση μπαταρίας; Sent from my iPad using Tapatalk Edited September 9, 2020 by aggelos33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Δες γενικά τι σου τρώει την μπαταρία η το πολύ πολύ ανέβασε ενα σκρινσοτ εδώ να δούμε εμείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Δες γενικά τι σου τρώει την μπαταρία η το πολύ πολύ ανέβασε ενα σκρινσοτ εδώ να δούμε εμείς Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Πιο πολύ το πάνω μέρος με τις μπάρες μας ενδιαφέρει Sent from my iPhone XI using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk Κοντεύεις δύο 24ωρα σε standby και η κατανάλωση ειναι εξαιρετική. Μην τρελαθούμε κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Κοντεύεις δύο 24ωρα σε standby και η κατανάλωση ειναι εξαιρετική. Μην τρελαθούμε κιόλας. Επειδή ο φίλος πιο πάνω ανέφερε ότι δεν είναι φυσιολογική. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Επειδή ο φίλος πιο πάνω ανέφερε ότι δεν είναι φυσιολογική. Sent from my iPad using Tapatalk Ναι, επειδή είπες πως χάνεις 5% μπαταρία το βράδυ με κλειστά τα πάντα. Δεν είναι καθόλου φυσιολογικό αυτό αν ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2020 Ναι, επειδή είπες πως χάνεις 5% μπαταρία το βράδυ με κλειστά τα πάντα. Δεν είναι καθόλου φυσιολογικό αυτό αν ισχύει. Βγάζεις καμία άκρη από τα screen shots;Ποσο θεωρείται φυσιολογικό να χάνει τη νύχτα; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2020 Βγάζεις καμία άκρη από τα screen shots;Ποσο θεωρείται φυσιολογικό να χάνει τη νύχτα; Sent from my iPad using Tapatalk Στο screenshot που ανέβασες συνολικά έχασες 15% από την αρχή μέχρι το τέλος και μόλις 2% στο διάστημα εκεί που φαίνεται ότι δε το χρησιμοποίησες καθόλου. Δε ξέρω τί περίμενες από τη μπαταρία του Sent from my iPhone XI using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Καλησπέρα περιμένω την καινούρια έκδοση λογισμικού (14) και όταν την βάλω με το καλό θέλω να κάνω πρώτα hard reset . Ξέρω ότι στο Android υπάρχει soft αλλά και hard reset. Μπορεί να μου υποδείξει κάποιον τον τρόπο γιατί εδώ ( apple) δεν ξέρω πως γίνεται και όλες οι αναβαθμίσεις γίνονται over the air ως τώρα. Τώρα θα την κάνω μέσω iTunes Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Καλησπέρα περιμένω την καινούρια έκδοση λογισμικού (14) και όταν την βάλω με το καλό θέλω να κάνω πρώτα hard reset . Ξέρω ότι στο Android υπάρχει soft αλλά και hard reset. Μπορεί να μου υποδείξει κάποιον τον τρόπο γιατί εδώ ( apple) δεν ξέρω πως γίνεται και όλες οι αναβαθμίσεις γίνονται over the air ως τώρα. Τώρα θα την κάνω μέσω iTunes https://support.apple.com/el-gr/HT201252 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Χρειάζεται με τις αναβαθμίσεις να κάνουμε επαναφορα; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Επαναφορά μόνο όταν έχουμε άλυτα προβλήματα Κατά τα αλλά ισχύει ο κανόνας Ότι δεν σε ενοχλεί μην το ενοχλείς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Taso εχεις δίκιο ότι δεν ενοχλεί δεν το ενοχλείς. Απλά επειδή αλλάζει ριζικά το λογισμικό... είπα μήπως κάτσει καλά .. βασικά δεν ξέρω απλά θα το δοκιμάσω να δω Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Taso εχεις δίκιο ότι δεν ενοχλεί δεν το ενοχλείς. Απλά επειδή αλλάζει ριζικά το λογισμικό... είπα μήπως κάτσει καλά .. βασικά δεν ξέρω απλά θα το δοκιμάσω να δω Πρώτα κανείς απλά αναβάθμιση Δουλεύεις την συσκευή λίγες μέρες Βλέπεις πως πάει Περιμένεις να βγουν και ενημερώσεις κάποιων εφαρμογών που ίσως δεν δουλεύουν σωστά Αργότερα εάν έχει κάποιο πρόβλημα που συνεχίζει να υπάρχει και δεν λύθηκε με το πέρασμα των ημερών, μετά από επανεκκίνηση της συσκευής ή άλλων απλών επιλογών... τότε σιγά σιγά η μόνη λύση μοιάζει να είναι η ολική επαναφορά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Επαναφορά δεν έκανα ούτε σε Android συσκευές του 13 και μετά, πόσο μάλλον σε σύγχρονα iphone.. Εάν έχεις προβλήματα που δεν είναι φυσιολογικά, κάνεις επαναφορά και βλέπεις πως πάει. Εάν χρειαζόταν επαναφορά σε κάθε αναβάθμιση, θα είχαμε πετάξει τα κινητά στα σκουπίδια όσοι έχουμε δουλειές και οικογένεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Ελπιζω αυριο να γινει το release του 14 μαζι με το event. Περιμενω να δω και το καινουριο ρολοι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Ελπιζω αυριο να γινει το release του 14 μαζι με το event. Περιμενω να δω και το καινουριο ρολοι ;) Δύσκολα αύριο το iOS 14 Νομίζω πάντοτε αργεί μετά την παρουσίαση δεν λανσάρεται εκείνη την ημέρα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts