Fulgore1 Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 λοιπόμ το κινητό έχει σχεδόν 2 βδομάδες στο σερβις ts solutions. αγορασμενο από vodafone. Αφου ειναι λαλακες οι ανθρωποι στην vodafone. Δεν τους κανει η Infoquest/Document και ποσα αλλα service που υπαρχουν ειδικα για τα iphone,πηγαν και το εδωσαν το κινητο στην TS Solutions(παλια Arvato)η οποια ειναι γενικο service για τα περισσοτερα κινητα της χωρας(κοινως ενα τσιρκο με βαση αποψεις κοσμου παντα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Δημήτρη, Παλινδρομω μεταξύ pro max + Apple watch 5 και note 10 Plus + watch active 2. Αυτά τα 2 σετ εναλλασσω , καθώς είναι υπερβολή να τα έχω ταυτόχρονα :lol: Το βασικότερο είναι η μπαταρία, που στο μήλο είναι χωρίς υπερβολή +40% από το note. Εσύ τι βλέπεις; Βαγγέλη πήγα Ιταλία και είχα το Note 10 plus 512 gb μαζί μου. Όταν έχανε το σήμα για να ξαναβρεί 4g ήθελε reboot. Και όχι μόνο το δικό μου. Αλλά και συνεργατιδας μου που έχει το ίδιο. Της γυναίκας μου το iPhone δούλευε απροβληματιστα και έχει να του κάνει restart μήνες. Τραγικοί. Μόλις γύρισα πήγα και πήρα iPhone. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Βαγγέλη πήγα Ιταλία και είχα το Note 10 plus 512 gb μαζί μου. Όταν έχανε το σήμα για να ξαναβρεί 4g ήθελε reboot. Και όχι μόνο το δικό μου. Αλλά και συνεργατιδας μου που έχει το ίδιο. Της γυναίκας μου το iPhone δούλευε απροβληματιστα και έχει να του κάνει restart μήνες. Τραγικοί. Μόλις γύρισα πήγα και πήρα iPhone. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ναι Δημήτρη. Δυστυχώς το modem με exynos cpu έχει ένα σωρό κακά. Άστα. Με μπαταρία τι βλέπεις στο pro max? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Δημήτρη, Παλινδρομω μεταξύ pro max + Apple watch 5 και note 10 Plus + watch active 2. Αυτά τα 2 σετ εναλλασσω , καθώς είναι υπερβολή να τα έχω ταυτόχρονα :lol: Το βασικότερο είναι η μπαταρία, που στο μήλο είναι χωρίς υπερβολή +40% από το note. Εσύ τι βλέπεις; Συμφωνώ και εγώ για την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Να ρωτήσω το AdGuard pro κόβει διαφημίσεις από παντού ; Το έχει δοκιμάσει κανείς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Είχα το iphone 8 και πήγα στο iPhone 11 pro. Λίγο βαρύτερο αλλά μέσα σε δύο μέρες το συνήθισα. Όλα μια συνήθεια είναι. Πάντως είναι πολύ ωραία τηλέφωνα η σειρά pro. πως ήταν η μετάβαση από touch id σε face id; Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Ναι Δημήτρη. Δυστυχώς το modem με exynos cpu έχει ένα σωρό κακά. Άστα. Με μπαταρία τι βλέπεις στο pro max?Απίθανη. Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Απίθανη. Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μην μας κάνετε έτσι ρε παιδιά 1 φορά δεν έχουμε να πάρουμε το καινούργιο iPhone και αυτή είναι που τάραξε τα νερά στην αγορά Πείτε και κανα ψέμα να μείνουμε με το iPhone X και αλλά 600€ στην τσέπη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkar5800 Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Δημήτρη, Παλινδρομω μεταξύ pro max + Apple watch 5 και note 10 Plus + watch active 2. Αυτά τα 2 σετ εναλλασσω , καθώς είναι υπερβολή να τα έχω ταυτόχρονα :lol: Το βασικότερο είναι η μπαταρία, που στο μήλο είναι χωρίς υπερβολή +40% από το note. Εσύ τι βλέπεις; Φίλε μου εγώ φέτος έκανα την αναβάθμιση από xs max / apple watch 3 / airpods 1st gen , σε pro max / apple watch 5 & airpods pro. Η διαφορά και η αναβάθμιση σε ολους του τομείς είναι σημαντική και είναι περιτό να αναφέρω την άριστη μεταξύ τους συνεργασία και συγχρονισμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Είναι το πρώτο κινητό που το φορτίζω ανά 2 μέρες . Δεν ξέρω για το pro αλλά το pro max είναι το κάτι άλλο. Αν δεν είχε τέτοια μπαταρία μάλλον θα έπαιρνα το μικρό pro λόγω φορητότητας . Το δουλεύω με Apple Watch 4 δεν ξέρω αν πάω στο 5 μόνο και μόνο για την aod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Έχεις κανείς δουλέψει την Apple battery case?εστω και στο παλιό ?φιλος θέλει να την πάρει αλλά φοβάται μην του φθέιρε ΕΙ την μπαταρία του max αφού θα την φοράει μόνιμα στο κινητό.λογω της συνεχούς φόρτισης. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Να ρωτήσω το AdGuard pro κόβει διαφημίσεις από παντού ; Το έχει δοκιμάσει κανείς ; Ναι, εκτός από YouTube, Facebook, Instagram Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Το δουλεύω με Apple Watch 4 δεν ξέρω αν πάω στο 5 μόνο και μόνο για την aod Έχει καινούργιο επεξεργαστή S5 with 64-bit dual-core processor και διπλάσια μνήμη εκτός από always on display ;) Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 Έχει καινούργιο επεξεργαστή S5 with 64-bit dual-core processor και διπλάσια μνήμη εκτός από always on display ;) Φυσικά δεν βλέπεις καμία διαφορά σε αυτά εκτός από το always on Σε μελλοντικές αναβαθμίσεις θα φανεί ίσως η διαφορά του επεξεργαστή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 Έχει καινούργιο επεξεργαστή S5 with 64-bit dual-core processor και διπλάσια μνήμη εκτός από always on display ;) ο καινουριος επεξεργαστης ειναι η απολυτη απατη. Καμια απολυτως διαφορα. Η διπλασια μνημη ειναι για μενα το κυριοτερο selling point του 5 εναντι του 4... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 Έχει καινούργιο επεξεργαστή S5 with 64-bit dual-core processor και διπλάσια μνήμη εκτός από always on display ;) Ο επεξεργαστης ειναι ο ιδιος. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 ο καινουριος επεξεργαστης ειναι η απολυτη απατη. Καμια απολυτως διαφορα. Η διπλασια μνημη ειναι για μενα το κυριοτερο selling point του 5 εναντι του 4... Oταν λετε μνημη εννοειτε τη RAM ή το internal storage? Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 λοιπόμ το κινητό έχει σχεδόν 2 βδομάδες στο σερβις ts solutions. μετά από επικοινωνία το πρωί μου είπαν θα παραγείλλουν αναταλλακτικα και δεν γνωρίζουν πότε θα το φτιάξουν. το απογεμα δε, μου λένε ο΄τι θα γίνει αντικατάσταση μετά απο 4 μέρες. με δουλεύουν? 1500 ευρώ και με παίζουν έτσι? δεν υπάρχει αντικατάσταση άμεση? αγορασμενο από vodafone. ΕΊΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟς ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΏ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤ'Η Δεν χρειάζεται να πηγαίνετε την συσκευή σας για service εκεί που την αγοράσατε. ΜΟΝΟ σε Apple Premium Service Provider, δηλαδή Document - Quest - iSystem για γρήγορα και φυσικά καλύτερα! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 Δεν χρειάζεται να πηγαίνετε την συσκευή σας για service εκεί που την αγοράσατε. ΜΟΝΟ σε Apple Premium Service Provider, δηλαδή Document - Quest - iSystem για γρήγορα και φυσικά καλύτερα! Έτσι ακριβώς Αλλά να μου πεις ο πωλητής είναι υπεύθυνος Για να ξεμπερδεύεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 Oταν λετε μνημη εννοειτε τη RAM ή το internal storage? Storage, δεν το εθεσα πολυ σωστα Σωτηρη... Εχει 32GB πλεον το 5αρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 Storage, δεν το εθεσα πολυ σωστα Σωτηρη... Εχει 32GB πλεον το 5αρι... Thanks για τη διευκρινιση boy! Mενω στο 4αρι και για φετος και του χρονου βλεπουμε! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 Thanks για τη διευκρινιση boy! Mενω στο 4αρι και για φετος και του χρονου βλεπουμε! Και καλα θα κανεις. Ελαχιστες, πραγματικα, διαφορες. Σε android στρατοπεδο εριξες μαυρη πετρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 Και καλα θα κανεις. Ελαχιστες, πραγματικα, διαφορες. Σε android στρατοπεδο εριξες μαυρη πετρα? Ναι διοτι δε βγαζει κατι σε μεγεθος 11 Pro (το πολυ 14cm μηκος), μονο γκουμουτσες... Ειχα ελπιδες για το μικρο Pixel 4 αλλα κατι με χαλαει ρε γμτ... Τεσπα, οι κατοχοι του Pro Max μπορουν να μας πουν ποση ωρα τους παιρνει να το φορτισουν με το γρηγορο φορτιστη της συσκευασιας απο 20%? Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag_phone Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Νέος κάτοχος pro max και στις δύο μέρες που το έχω στην κατοχή μου δηλώνω ενθουσιασμένος από όλα... Παρεπιπτόντως, την Τρίτη πρωί το παρήγγειλα στο eshop του Γερμανού και Τετάρτη το είχα στα χέρια μου... τόσο γρήγορα. Ενεργοποίησα και την esim και το ερώτημά μου είναι αν μπορώ να έχω διαφορετικό ήχο κλήσης στην κάρτα esim (COSMOTE) από την κάρτα sim (VODAFONE). Δηλαδή διαφοροποίηση στον ήχο κλήσης, όχι μεταξύ των επαφών, αλλά ανάλογα σε ποιο τηλέφωνο καλεί κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Ομάδα καλημέρα και καλό μήνα / πρώτη φορά που λέω ότι η γνήσια θήκη τα έβγαλε τα λεφτά της γιατί το πέσιμο ήταν μεγάλο. Πολλά τα σκαλοπάτια / πολλά τα μέτρα. Λοιπόν αφού η θήκη την άκουσε ( και μόνο η θήκη ) τι να πάρω που να είναι σαν την γνήσια, αρκεί να μην είναι θεό - χοντρή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts