Jump to content

iPhone 11 Pro Max

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άσε τα άρθρα, εδώ σου λέω στο ίδιο κινητό παίζω παράλληλα safari και chrome η Firefox η Tor και πάντα ο safari είναι πιο Άργος. Δοκιμάστε το να δείτε

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σε iphone ο safari παίζει να είναι και ο πιο αργος browser σε σχέση με τους υπόλοιπους.. Θέμα συνήθειας ναι, αλλά πολλά κλικ πιο κάτω σε ταχύτητα. Επίσης καταναλώνει αρκετή μπαταρία

Το έχεις δουλεψει;

Εγώ πάλι τον θεωρώ σαφώς ανώτερο και ταχύτερο

Nokia 8800 Scirocco

Ναι τα έχω δουλέψει όσα γράφω.. Τώρα δοκιμάζω και τον brave που έχω ακούσει καλά λόγια. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις

Ναι τα έχω δουλέψει όσα γράφω.. Τώρα δοκιμάζω και τον brave που έχω ακούσει καλά λόγια. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις

Γούστα είναι αυτά

Προς το παρών βολεύομαι δεν κάνω πειράματα

Nokia 8800 Scirocco

Nnnnooope.

https://www.anandtech.com/show/14892/the-apple-iphone-11-pro-and-max-review/5

Εδώ βλέπουμε ότι στο browsing ένα iPhone 7 είναι ταχύτερο από πχ το Mi9.

Έχει ΠΟΛΛΑ ψωμιά να φαει ο chrome για να φτάσει τον Safari. Sent from my iPhone using Tapatalk

Aληθεια τωρα, συγκρινεις τον chrome σε android με τον safari σε iOS? :rolleyes:

Θα πρεπε να συγκρινεις τον chrome του iOS με τον safari.

Τεσπα κι εγω στην πραξη βλεπω οτι ο Brave ειναι πολυ ταχυτερος του Safari.

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Eγω το γυρισα στον web browser που λεγεται Brave και στο iphone και στο pc/laptop.

Ειναι chromium based, γρηγορος, χρησιμοποιει λιγοτερους πορους σε σχεση με τους αλλους και σε θεματα privacy ειναι εξαιρετικος!

Πολύ καλός απλα σε iphone δεν μπορώ να κάνω import ta bookmarks του Safari.

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Πολύ καλός απλα σε iphone δεν μπορώ να κάνω import ta bookmarks του Safari.

Γενικα δεν κανει import απο safari νομιζω... :(

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Γενικά φέτος το μήλο τηλέφωνο είναι σε πολύ υψηλή κατηγορία τα πάει περίφημα σχεδόν παντού είναι ένα πολυεργαλείο αξιόπιστο με καλά χαρακτηριστικά και εξαιρετικό hardware.το 13 έχει bugs αλλά η εταιρεία φαίνεται να ακούει τους χρήστες και προχωράει άμεσα σε επίλυση όπου χωλαίνει.εχουν ειπωθεί πολλά για τις τιμές και λοιπά αλλά η γνώμη μου είναι ότι κανένα τηλέφωνο δεν πρέπει να αξίζει άνω των 800 ευρώ είναι καθαρή υπερβολή.καμιας εταιρείας φυσικά.

Προσωπικά έρχομαι από το Android και πάντα θεωρούσα ότι δεν υπήρχε πιο ´κακογραμμενό Οs

Νομίζω ότι η ανάκαμψη του έρχεται με το 10 αλλά και πάλι εχω επιφυλάξεις.

Προσωπικές απόψεις .για να μην αρχίσει η γκρίνια πάλι .

Edited by nikolasn80

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Γενικά φέτος το μήλο τηλέφωνο είναι σε πολύ υψηλή κατηγορία τα πάει περίφημα σχεδόν παντού είναι ένα πολυεργαλείο αξιόπιστο με καλά χαρακτηριστικά και εξαιρετικό hardware.το 13 έχει bugs αλλά η εταιρεία φαίνεται να ακούει τους χρήστες και προχωράει άμεσα σε επίλυση όπου χωλαίνει.εχουν ειπωθεί πολλά για τις τιμές και λοιπά αλλά η γνώμη μου είναι ότι κανένα τηλέφωνο δεν πρέπει να αξίζει άνω των 800 ευρώ είναι καθαρή υπερβολή.καμιας εταιρείας φυσικά.

Προσωπικά έρχομαι από το Android και πάντα θεωρούσα ότι δεν υπήρχε πιο ´κακογραμμενό Οs

Νομίζω ότι η ανάκαμψη του έρχεται με το 10 αλλά και πάλι εχω επιφυλάξεις.

Προσωπικές απόψεις .για να μην αρχίσει η γκρίνια πάλι .

Πρώτο λάθος που κανείς είναι ότι πάνω από 600€ δεν αξίζουν

Δεύτερο είναι ότι πάντα έδινε άμεσα αναβαθμίσεις η Apple

Τρίτο είναι ότι μια χαρά os είναι και το Android αλλά μόνο σε συσκευές pixel και one plus

Έχει κατακλείσει την αγορά σε κινητά πλυντήρια ψυγεία κουζίνες συναγερμούς αυτοκίνητα ότι μπορείς να φανταστείς

Είμαι την άποψης όμως ότι έπρεπε να υπάρχουν αλλά 2-3 δυνατά λειτουργικά για να μην έχουμε αυτό το μονοπώλιο Apple-google που εξαγοράζουν τα πάντα

Nokia 8800 Scirocco

Υπήρξε το blackberry os που αφορούσε όμως συγκεκριμένες συσκευές (θα μου πεις το iOS τι κάνει) χωρίς εξέλιξη.. Το ίδιο και το windows που ξεκίνησε με προσδοκίες και έφυγε νύχτα

Υπήρξε το blackberry os που αφορούσε όμως συγκεκριμένες συσκευές (θα μου πεις το iOS τι κάνει) χωρίς εξέλιξη.. Το ίδιο και το windows που ξεκίνησε με προσδοκίες και έφυγε νύχτα

Έχασαν αυτοί όλοι το τρένο του ανταγωνισμού μετά την δυναμική εμφάνιση του iOS και την εξαγορά του Android από την google

Nokia 8800 Scirocco

Πρώτο λάθος που κανείς είναι ότι πάνω από 600€ δεν αξίζουν

Δεύτερο είναι ότι πάντα έδινε άμεσα αναβαθμίσεις η Apple

Τρίτο είναι ότι μια χαρά os είναι και το Android αλλά μόνο σε συσκευές pixel και one plus

Έχει κατακλείσει την αγορά σε κινητά πλυντήρια ψυγεία κουζίνες συναγερμούς αυτοκίνητα ότι μπορείς να φανταστείς

Είμαι την άποψης όμως ότι έπρεπε να υπάρχουν αλλά 2-3 δυνατά λειτουργικά για να μην έχουμε αυτό το μονοπώλιο Apple-google που εξαγοράζουν τα πάντα

Καλημέρα, ήμουν σε Android συσκευές πάνω από 10 χρόνια και ιδιαίτερα σε pixel συσκευές μόνο και πιο πριν σε nexus. Έκανα την μετάβαση πριν από 2 εβδομάδες περίπου ios για τον λόγο ότι τα 2 τελευταία χρόνια περίπου είχα την αίσθηση ότι ήμουν σε beta σε μόνιμη βάση. Όντως και τα δυο λειτουργικά το ίδιο smooth, αλλά πολλά bug το pixel που θα έπρεπε να περιμένω την πρώτη Δευτέρα του μήνα για να διορθωθεί και αν το διορθώναν.

Και ιδιαίτερα αυτά τα google services τραγικά, σου δημιουργούσαν battery drain χωρίς λόγο.

Το ios μου δίνει την αίσθηση ότι είναι πιο ολοκληρωμένο με τις ελλείψεις βέβαια που έχει.

Τώρα οποίος προσπάθησε να δημιουργήσει καινούργιο λειτουργικό, έμεινε στην προσπάθεια ή τον έφαγε η μαρμάγκα.

Καλημέρα, ήμουν σε Android συσκευές πάνω από 10 χρόνια και ιδιαίτερα σε pixel συσκευές μόνο και πιο πριν σε nexus. Έκανα την μετάβαση πριν από 2 εβδομάδες περίπου ios για τον λόγο ότι τα 2 τελευταία χρόνια περίπου είχα την αίσθηση ότι ήμουν σε beta σε μόνιμη βάση. Όντως και τα δυο λειτουργικά το ίδιο smooth, αλλά πολλά bug το pixel που θα έπρεπε να περιμένω την πρώτη Δευτέρα του μήνα για να διορθωθεί και αν το διορθώναν.

Και ιδιαίτερα αυτά τα google services τραγικά, σου δημιουργούσαν battery drain χωρίς λόγο.

Το ios μου δίνει την αίσθηση ότι είναι πιο ολοκληρωμένο με τις ελλείψεις βέβαια που έχει.

Τώρα οποίος προσπάθησε να δημιουργήσει καινούργιο λειτουργικό, έμεινε στην προσπάθεια ή τον έφαγε η μαρμάγκα.

Στην τελική πάντα καταλήγουμε ότι το ένα καλύπτει τα κενά του άλλου

Και τα δυο είναι με τα δικά του ελαττώματα το καθένα

Nokia 8800 Scirocco

Πάντως δυο θέματα είχα με την αλλαγή, το ένα με το you tube Vance η οποία είναι εξαιρετική εφαρμογή, την οποία αντικατέστησα με την cercube η οποία την κάνει την δουλειά της.

Και με το private DNS που έχει τo Android, πολύ βολικό και έκοβε τις διαφημίσεις από παντού.

Δεν μπόρεσα να βρω κάτι ανάλογο μόνο για τον Safari, και για τις εφαρμογές κάποια extensions αμφιβόλου προέλευσης, που φοβήθηκα να τα χρησιμοποιήσω.

Κατά τα αλλά η μετάβαση μου ήταν πολύ ομαλή με μόνο θετικά συμπεράσματα για το iOS.

• Administrators
Και με το private DNS που έχει τo Android, πολύ βολικό και έκοβε τις διαφημίσεις από παντού.

Δεν μπόρεσα να βρω κάτι ανάλογο μόνο για τον Safari, και για τις εφαρμογές κάποια extensions αμφιβόλου προέλευσης, που φοβήθηκα να τα χρησιμοποιήσω.

Το adguard premium κάνει μια χαρά αυτή τη δουλειά στο iOS.

Modpic.gif

Ναι το adguard pro δουλεύει πολύ αποτελεσματικά σε ios εδώ και 3 έτη που το έχω βάλει.

Μόνο σε YouTube δεν γλιτώνεις τα 5 δευτερόλεπτα διαφημίσεων.

Πάντως ούτε σε Android γλιτώνεις τα 5 δευτερόλεπτα εκτός αν έχεις το vanced η αν είσαι root και adawey.

Και επιλέγεις αυτή την ρύθμιση.

8d2f8f36f2f21e5beafd6fe0889b945d.jpg

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Πάντως δυο θέματα είχα με την αλλαγή, το ένα με το you tube Vance η οποία είναι εξαιρετική εφαρμογή, την οποία αντικατέστησα με την cercube η οποία την κάνει την δουλειά της.

Κατά τα αλλά η μετάβαση μου ήταν πολύ ομαλή με μόνο θετικά συμπεράσματα για το iOS.

Δυστυχώς το YouTube vanced είναι ένα θαύμα που δεν εχει όμως εμφανιστεί στο iOS και ούτε πρόκειται

Nokia 8800 Scirocco

Σχετικά με το adguard pro σας κάνει και εσάς διακοπές και ξανασυνδεεται μετά από λίγο;

Ειδικα στο tapatalk που έχει διαφημίσεις πολλές.

Σχετικά με το adguard pro σας κάνει και εσάς διακοπές και ξανασυνδεεται μετά από λίγο;

Μονό όταν αλλάζει η σύνδεση (πχ από WiFi σε 4g) και αυτό για λίγο.

Στο tapatalk δεν έχω παρατηρήσει κάτι.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Μετά από λίγο ψάξιμο ανακάλυψα ότι υπάρχουν εναλλακτικές εφαρμογές cydia που μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς jailbrake.

Μια από αυτές είναι το cercube. Είναι ακριβώς όπως το Vance χωρίς όμως την παραμετροποίηση που έχει. Είναι adaway, μπορείς να κανείς download, και μπορεί και παίζει στο background και κάνει syng στον λογαριασμό σου και έχεις όλο το library.

Αρκετά καλή.

Μετά από λίγο ψάξιμο ανακάλυψα ότι υπάρχουν εναλλακτικές εφαρμογές cydia που μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς jailbrake.

Μια από αυτές είναι το cercube. Είναι ακριβώς όπως το Vance χωρίς όμως την παραμετροποίηση που έχει. Είναι adaway, μπορείς να κανείς download, και μπορεί και παίζει στο background και κάνει syng στον λογαριασμό σου και έχεις όλο το library.

Αρκετά καλή.

Yπάρχουν 2 έτη αυτές οι εφαρμογές, επειδή η Apple από το iOS 11 (αν θυμάμαι σωστα) επιτρέπει εγκατάσταση από εταιρικά ΙΤ προφιλ που ειναι certified.

Την είδα κι εγω τη cercube, αλλα ο "developer" ειναι μια China Mobile Shaghai κάτι και δεν νιώθω καθόλου άνετα να βάλω το gmail μου (mail και pass) στην εφαρμογή τους, χωρίς να ξέρω αν είναι encrypted όλα...

Και εμένα το έκανε αμα έκανα εναλλαγή από Wi-Fi σε WiFi Hotspot από κινητό στο ipad στο free version tapatalk.

Αλλά μόνο για λίγο.

Αλλά πλέον έχω εδώ και μια διετία αγοράσει την pro έκδοση του tapatalk επομένως είμαι καλυμμένος έχω δεν έχω adguard.

Και φαντάσου την αγόρασα περίπου 5 ευρώ όταν σε Android την πουλάνε αθεοφοβοι στα 17 και εννοείται από τα 3 παίρνουν το μακρύτερο :lol:

Αν πέσει στα 5 ναι να την αγοράσω αλλά όχι και 17 ευρώ που ζητάνε μην τρελαθούμε εντελώς.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Επειδή δουλεύω chrome , θα έχει αποτέλεσμα το adguard αν το αγοράσω;;;

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Επειδή δουλεύω chrome , θα έχει αποτέλεσμα το adguard αν το αγοράσω;;;

Εννοείται.........

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• The title was changed to iPhone 11 Pro Max
  • The topic was unpinned