Fulgore1 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Ανεβηκε και το review του dxomark για το νεο Iphone https://www.dxomark.com/apple-iphone-11-pro-max-camera-review/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Χμ.. Τρίτη θέση ήδη χωρίς να έχουν βγει τα νέα s και p. Να πω την αλήθεια το περίμενα με καλύτερη βαθμολογία Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Χμ.. Τρίτη θέση ήδη χωρίς να έχουν βγει τα νέα s και p. Να πω την αλήθεια το περίμενα με καλύτερη βαθμολογία Sent from my iPhone using Tapatalk Η απευθείας αντιπαράθεση με τo Samsung & hwawei μέσα στο review , νομίζει τα λέει όλα. Όταν θα δούμε και τις υπόλοιπες καινούριες συσκευές τον Ιανουάριο ,, φοβάμαι να μην βγούμε εκτός λίστας :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Κάπως έτσι ξεκινήσαμε και πέρυσι μέσα στην τριάδα και μετά από λίγο παλεύαμε με τον υποβιβασμό.. (Κάτοχος xs Max β εθνικής) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkar5800 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Στον τομέα του video ομως καταταχθηκε πρωτο, εστω και ισοβαθμωντας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Εγώ πάλι βλέποντας να τα δικά μου μάτια νομίζω ότι φωτογραφίες βγάζει μόνο το pixel και το iPhone Αυτά που βλέπω σε αλλά κινητά δεν μου αρέσουν ειδικά εάν τα δω σε υπολογιστή Οι οθόνες των Samsung δείχνουν άλλο πράγμα στην οθόνη της συσκευής και άλλο στον υπολογιστή Δεν γνωρίζω από φωτογραφία απλά αναφέρω αυτό που βλέπω στα μάτια μου σαν ένας απλά ουδέτερος θεατής Ειδικά η μπροστά κάμερα νομίζω ότι Μόνο το iPhone δείχνει ανθρώπινα πρόσωπα. Τα υπόλοιπα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Εντελως αναξιοπιστο το dxomark. Και δεν το λεω τωρα επειδη δε βγαλανε το iPhone πρωτο. Παμε παρακατω! Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Εντελως αναξιοπιστο το dxomark. Και δεν το λεω τωρα επειδη δε βγαλανε το iPhone πρωτο. Παμε παρακατω! Πληρωμένοι δοκιμαστές τι αποτέλεσμα θα βγάλουν; Ότι θέλει ο πελάτης Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Εντελως αναξιοπιστο το dxomark. Και δεν το λεω τωρα επειδη δε βγαλανε το iPhone πρωτο. Παμε παρακατω! Από την στιγμή που που άρχισαν να το χρησιμοποιούν οι Κινέζοι για να αναδείξουν τις ικανότητες των κινητών τους...όποιος πληρώνει παίρνει αυτό που θέλει. Εντελώς αναξιόπιστο εδώ και μερικά χρόνια. Προσωπικά, δεν το δίνω πλέον σημασία. Εγώ πάλι βλέποντας να τα δικά μου μάτια νομίζω ότι φωτογραφίες βγάζει μόνο το pixel και το iPhone Αυτά που βλέπω σε αλλά κινητά δεν μου αρέσουν ειδικά εάν τα δω σε υπολογιστή Οι οθόνες των Samsung δείχνουν άλλο πράγμα στην οθόνη της συσκευής και άλλο στον υπολογιστή Δεν γνωρίζω από φωτογραφία απλά αναφέρω αυτό που βλέπω στα μάτια μου σαν ένας απλά ουδέτερος θεατής Ειδικά η μπροστά κάμερα νομίζω ότι Μόνο το iPhone δείχνει ανθρώπινα πρόσωπα. Τα υπόλοιπα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα Απόλυτη ταύτιση απόψεων. Θα προσθέσω και την HTC (U11-U12) μέσα στο κλάμπ Pixel-iPhone. Και τέλος. Το S10+ που έχω έχει μια πραγματικά "'αχαστη" (όπως την λέω) κάμερα. 100 φωτογραφίες θα τραβήξεις; 100 επιτυχίες θα έχεις. Ούτε motion blur ούτε θολούρα ούτε τίποτα. Σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Αποτέλεσμα που σε κάνει να λές πάντα : "ουάουου!!". Δυστυχώς, μόλις μπούν στο PC φαίνεται ότι χάνουν σε ποιότητα και μάλιστα πολύ. Και...οκ...όταν έχει δύσκολες συνθήκες...το καταλαβαίνω...κάνε την επεξεργασία σου και δώσε ένα "καλύτερο" αποτέλεσμα. Αλλά στις εύκολες λήψης γιατί τόση επεξεργασία; Γιατί πρέπει να πάρω ημερήσια με παστέλ; ή εσωτερικού χώρου με παστέλ; Γιατί; Που είναι η δυσκολία λήψης; Γιατί απαιτεί ΤΟΣΗ επεξεργασία μια τέτοια φωτογραφία σε τόσο εύκολες συνθήκες; Αυτό δεν καταλαβαίνω. Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Για μενα καλυτερη φωτο ειναι αυτη που πλησιαζει σε αυτο που βλεπεις με τα ματια σου, ειτε ειναι βραδυ ειναι ειναι μερα. Σε αυτο καλυτερο all rounder ειναι το iPhone και εγω αυτο θελω. Αν καποιος θελει το καλυτερο bokeh effect σε portrait σελφι παει σε pixel ή αν θελει βραδινες ληψεις που φαινονται σα να ειναι μερα και 5απλο οπτικο ζουμ τοτε παει σε huawei. Φετος η apple εκανε εξαιρετικη δουλεια στην καμερα και οφειλω να το παραδεχτω! Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Για μενα καλυτερη φωτο ειναι αυτη που πλησιαζει σε αυτο που βλεπεις με τα ματια σου, ειτε ειναι βραδυ ειναι ειναι μερα. Σε αυτο καλυτερο all rounder ειναι το iPhone και εγω αυτο θελω. Αν καποιος θελει το καλυτερο bokeh effect σε portrait σελφι παει σε pixel ή αν θελει βραδινες ληψεις που φαινονται σα να ειναι μερα και 5απλο οπτικο ζουμ τοτε παει σε huawei. Φετος η apple εκανε εξαιρετικη δουλεια στην καμερα και οφειλω να το παραδεχτω! Έτσι βλέπω κι εγώ τόσα χρόνια και ας μην με αφορά η κάμερα Πιο πίστα στα ανθρώπινα μάτια βγάζει ένα iPhone Δεν ξέρω πως συμβαίνει ή αν είναι από τα οπτικά μέρη αλλά όντως υπάρχει αυτή η φυσικότητα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Επίσης δεν ξέρω πόσοι το δουλεύετε, αλλά το edit photos είναι πλέον πανίσχυρο στο iOS 13 Μπορείς να πας από την απόλυτη φυσικότητα σε comic overkill (βλ. Huawei) και οπουδήποτε ενδιάμεσα, με ένα slider στο magic wand. Φυσικά με λίγες γνώσεις φωτογραφίας διορθώνεις τα πάντα σε μια φωτογραφία iPhone. Το HEIC αποδεικνύεται φορμά πολυεργαλείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Παιδιά στης ρυθμίσεις μπαταρίας στο ανενεργή οθόνη σας δείχνει σωστά ; Γιατί εμένα όταν πχ δεν χρησιμοποιώ το τηλέφωνο δεν μετράει .... μόνο την ενεργή οθόνη δείχνει σωστά .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterks Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Παιδιά έρχεται παρατηρήσει πρόβλημα με την κάμερα νύχτα σε κόντρα με φωτιστικες κολόνες ; Βγάζει κάτι πράσινες κηλίδες. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Παιδιά έρχεται παρατηρήσει πρόβλημα με την κάμερα νύχτα σε κόντρα με φωτιστικες κολόνες ; Βγάζει κάτι πράσινες κηλίδες. Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι το κάνει και όταν τις είδα μετά έψαχνα να δω τι ήταν αυτό... οτι φως δει μπροστά του το κάνει έτσι, πολύ άσχημο αυτό:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Παιδιά κάνετε σαν μην έχετε τραβήξει μπροστά από φωτεινή πηγή... Ναι το κάνει πάντα το έκανε. Ακόμη και την μέρα γίνεται το ίδιο. Για βγάλτε με κόντρα ήλιο.. Απλά ίσως λιγουλάκι τονίζονται τα πρασινακια περισσότερο από άλλες συσκευές Android Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Χρησιμοποιείται την νέα δυνατότητα εξοικονόμησης δεδομένων; Υπάρχει και για το δίκτυο δεδομένων και για οποία δίκτυα WiFi επιθυμούμε Έχω βάλει στο δίκτυο δεδομένων να κάνει εξοικονόμηση αλλά και στο σπίτι επειδή έχω ένα ιδιαίτερο δίκτυο WiFi με περιορισμο, έβαλα εξοικονόμηση Κάνει δουλειά;;; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Οχι, προσωπικα δεν το χρησιμοποιω boy. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Οχι, προσωπικα δεν το χρησιμοποιω boy. Ο chrome στο Android κάνει πολύ καλή δουλειά σε εξοικονόμηση Τον Οκτώβριο μου γλίτωσε 1gb και κάτι ψιλά Ίσως κάτι αντίστοιχο τώρα να γίνεται και στο iOS γιατί είναι δεδομένο εδώ και χρόνια ότι ακόμα και σε ακριβώς ίδια χρήση, το iPhone καταναλώνει παραπάνω δεδομένα Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό τεχνικά αλλά είναι επιβεβαιωμένο και από εμένα 100% Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Eγω το γυρισα στον web browser που λεγεται Brave και στο iphone και στο pc/laptop. Ειναι chromium based, γρηγορος, χρησιμοποιει λιγοτερους πορους σε σχεση με τους αλλους και σε θεματα privacy ειναι εξαιρετικος! Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Eγω το γυρισα στον web browser που λεγεται Brave και στο iphone και στο pc/laptop. Ειναι chromium based, γρηγορος, χρησιμοποιει λιγοτερους πορους σε σχεση με τους αλλους και σε θεματα privacy ειναι εξαιρετικος! Δυστυχώς τον safari δεν τον αλλάζω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Δυστυχώς τον safari δεν τον αλλάζω Κι εγω ετσι ελεγα... Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Κι εγω ετσι ελεγα... Από chrome μέχρι να συνηθίσω safari έκανα ποσό καιρό Δεν ξανά αλλάζω Μια χαρά έχω ήσυχο το κεφάλι μου όλα συγχρονισμένα σε iPhone και iMac Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Σε iphone ο safari παίζει να είναι και ο πιο αργος browser σε σχέση με τους υπόλοιπους.. Θέμα συνήθειας ναι, αλλά πολλά κλικ πιο κάτω σε ταχύτητα. Επίσης καταναλώνει αρκετή μπαταρία Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Σε iphone ο safari παίζει να είναι και ο πιο αργος browser σε σχέση με τους υπόλοιπους.. Θέμα συνήθειας ναι, αλλά πολλά κλικ πιο κάτω σε ταχύτητα. Επίσης καταναλώνει αρκετή μπαταρία Sent from my iPhone using Tapatalk Nnnnooope. https://www.anandtech.com/show/14892/the-apple-iphone-11-pro-and-max-review/5 Εδώ βλέπουμε ότι στο browsing ένα iPhone 7 είναι ταχύτερο από πχ το Mi9. Έχει ΠΟΛΛΑ ψωμιά να φαει ο chrome για να φτάσει τον Safari. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts