Fulgore1 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Η τιμές κατεβαίνουν σταδιακά...1389€ για το 256 σε Amazon.de. Σε 10 ημέρες κατέβηκε 2 φορές, από τα 1499 που ξεκίνησε. Νομίζω κάπου στα 1300 θα είναι η τιμή στο black Friday. Η υπομονή θα ανταμείψει όσους δεν επιχείρησαν day one να τρέξουν στα μεγάλα καταστήματα. Εχουμε πει και παλιοτερα παρα πολλες φορες οτι οι τιμες των Amazon εξωτερικου δεν ειναι τελικες . Τα 1389ευρω που βλεπεις λοιπον,οταν πας το κινητο στο καλαθι γινονται 1455 και 1465ευρω αντιστοιχα αναλογα τον τροπο αποστολης που θα διαλεξεις. Και αυτο γιατι ουτε δωρεαν μεταφορικα εχουμε εδω στην Ελλαδα και το πιο σημαντικο ουτε τον ιδιο ΦΠΑ σε σχεση με τις αλλες χωρες :) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πότε περίπου θα βγει η 13.2? για να δοκιμάσουμε αυτό το περίφημο deep fusion που διαφημίζουν...... όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ μαρέσει το κινητό.... κυρίως αυτή η μπαταρία.... με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο! δεν τελειώνει με τίποτα! μπορεί να είναι βαρύ τηλέφωνο αλλά το αισθάνεσαι premium.... μακάρι να είχε refresh 90hz...... αλλά το κρατάνε για το επόμενο μάλλον. Ευτυχως που δεν εχει 90 ή 120hz οθονης αλλιως θα εβλεπες την μπαταρια να τελειωνει πιο γρηγορα,ειδικα στα μοντελα με μικροτερη μπαταρια. Εβλεπα review του Pixel4 πχ με 2800μπαταρια και ελεγε ο reviewer οτι πριν το βραδυ το κινητο του ειχε σβησει απο μπαταρια. Συνολικη αυτονομια συσκευης >Hz οθονης. Το μοναδικο κινητο το οποιο αξιοποιει πληρως τα παραπανω Hz της οθονης ειναι το Asus Rog 2,επειδη εχει 6000μπαταρια. ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ λόγω του βάρους το έδωσα και πήρα το μικρό. Δυστυχώς δεν παλευοταν Sent from my iPhone using Tapatalk Και πολυ καλα εκανες και ευτυχως παλι καλα που υπαρχει και επιλογη για μικροτερο σε διαστασεις μοντελο. Αν το μικροτερο 11pro ειχε καμια μπαταρια τυπου 3500mah(κοινως ισαξια αυτονομια με το max),πιστεψε με οι περισσοτεροι στο μικροτερο και φθηνοτερο θα πηγαιναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Ευτυχως που δεν εχει 90 ή 120hz οθονης αλλιως θα εβλεπες την μπαταρια να τελειωνει πιο γρηγορα,ειδικα στα μοντελα με μικροτερη μπαταρια. Εβλεπα review του Pixel4 πχ με 2800μπαταρια και ελεγε ο reviewer οτι πριν το βραδυ το κινητο του ειχε σβησει απο μπαταρια. Συνολικη αυτονομια συσκευης >Hz οθονης. Το μοναδικο κινητο το οποιο αξιοποιει πληρως τα παραπανω Hz της οθονης ειναι το Asus Rog 2,επειδη εχει 6000μπαταρια. Πιστεύω ότι όταν δούμε σε κάποιο επόμενο iphone την τεχνολογία μεταβαλλόμενου ρυθμού ανανέωσης οθόνης όπως στο Apple Watch 5, τότε το αποτέλεσμα θα είναι άκρως ικανοποιητικό ακόμα και στο κομμάτι της αυτονομίας. Μαζί θα μπορεί να υλοποιηθεί και κάποιου είδους always on display εφόσον η ανανέωση πέφτει έως και 1Hz Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Η τιμές κατεβαίνουν σταδιακά...1389€ για το 256 σε Amazon.de. Σε 10 ημέρες κατέβηκε 2 φορές, από τα 1499 που ξεκίνησε. Νομίζω κάπου στα 1300 θα είναι η τιμή στο black Friday. Η υπομονή θα ανταμείψει όσους δεν επιχείρησαν day one να τρέξουν στα μεγάλα καταστήματα.Η αρχική του pro max 256 στην Γερμανία ήταν εξ αρχής 1419€ λόγω του μικρότερου ΦΠΑ σε σχέση με την Ελλάδα. Black Friday δε νομίζω καν να αλλάξει η τιμή καθώς τα iPhone νομίζω πότε δεν έχουν προσφορά εκείνη τη περίοδο (εκτός από τα παλιά μοντέλα ). Sent from my SM-G973F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Και μιλωντας για μπαταρια επειδη πολυ συχνα βλεπω σχολια για το πως αξιζει καποιος να φορτισει το κινητο του,ειδικα μιας και πλεον τα pro μοντελα ερχονται και με ταχυφορτιστη μεσα στο κουτι,αν και εχουμε γραψει και παλιοτερα αναλογα σχολια. I used to swear by all these rules, and I’m SO glad to be over it. I picked up my 8+ a year ago last week. I’m at 99% battery heath, and I charge it any time I’m home and charge it to 100% while I sleep. Babying a phone in order to get an extra 6-12 months (at best) from it over the course of 3 years time is not worth it. If the battery couldn’t be replaced then by all means, yes. We’re talking about a battery that costs about $75 to replace, and even the most hardcore users will easily make it 18-24 months before needing it. 40-80% is a real thing. Lithium ion batteries prefer to stay at 70% at all times. It’s all true, it’s just not worth the hassle and I’m so glad to be over my battery ocd. I advise anyone on here who is dealing with it to just plug it in and force yourself to get over it. The alternative is maybe one extra battery over the course of 4 years of ownership, but most of us won’t keep our phones that long. Ετσι απο περιεργεια,εχει δοκιμασει να φορτισει καποιος το Pro max απο 0-100% με αργο φορτιστη?Αν στα παλιοτερα Iphone επαιρνε πανω απο 3ωρες,εχω περιεργεια ποσο θελει στο Pro max που εχει την μεγαλυτερη μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Καλησπέρα σε όλους! Κάτοχος κι'εγώ του 512GB σε πράσινο, από το Σάββατο 26 Οκτωβρίου. Οι πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές, απόλυτα ικανοποιημένος σε όλα: Μπαταρία τέρας, φοβερή οθόνη, ταχύτατο σε όλα του, δεν κολλάει καθόλου, από κάμερα δεν έχω άποψη, δεν είμαι καθόλου ειδικός σε αυτό το κομμάτι. Θα ήθελα, αν κάποιος γνωρίζει, να μου πει ποιά θήκη θα μου πρότεινε να αγοράσω, μεταξύ των δύο καλυμμάτων πλάτης της Apple, τη θήκη σιλικόνης ή τη δερμάτινη? Θαήθελα την καλύτερη δυνατή ποιότητα, την καλύτερη αίσθηση στο χέρι και το μικρότερο όγκο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Καλησπέρα σε όλους! Κάτοχος κι'εγώ του 512GB σε πράσινο, από το Σάββατο 26 Οκτωβρίου. Οι πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές, απόλυτα ικανοποιημένος σε όλα: Μπαταρία τέρας, φοβερή οθόνη, ταχύτατο σε όλα του, δεν κολλάει καθόλου, από κάμερα δεν έχω άποψη, δεν είμαι καθόλου ειδικός σε αυτό το κομμάτι. Θα ήθελα, αν κάποιος γνωρίζει, να μου πει ποιά θήκη θα μου πρότεινε να αγοράσω, μεταξύ των δύο καλυμμάτων πλάτης της Apple, τη θήκη σιλικόνης ή τη δερμάτινη? Θαήθελα την καλύτερη δυνατή ποιότητα, την καλύτερη αίσθηση στο χέρι και το μικρότερο όγκο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Μεγειές καλοδούλευτο! Την καλύτερη αίσθηση στο χέρι έχει η δερμάτινη θήκη με μεγάλη διαφορά από την αντίστοιχη σιλικόνης που δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση το κόστος αγοράς της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Από που το πηρες; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Μεγειές καλοδούλευτο! Την καλύτερη αίσθηση στο χέρι έχει η δερμάτινη θήκη με μεγάλη διαφορά από την αντίστοιχη σιλικόνης που δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση το κόστος αγοράς της... Ωραία, σε ευχαριστώ πολύ! Θα είμαι Ισπανία τις επόμενες ημέρες, θα προσπαθήσω να βρω τη δερμάτινη θήκη στο πράσινο χρώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedom1975 Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Καλησπέρα σε όλους!! Μόλις βγήκε η 13.2 Βασικό χαρακτηριστικό η αναβάθμιση της κάμερας. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lbj23 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 (edited) Έχω παραγγείλει από Γερμανό το 11 pro max 64 space grey από 21 Σεπτεμβρίου σε κατάστημα και μια εβδομάδα μετά ρώτησα και σε COSMOTE που μου είπαν πως είναι οι πρώτοι στην Ελλάδα που παραλαμβάνουν κ έκανα και εκεί παραγγελία. Ακόμα δεν έχω παραλάβει ούτε έχω ειδοποίηση και όπου καλώ μου λένε πως δεν υπάρχει πουθενά. Εσείς από που παραλαμβάνετε ; Edited October 29, 2019 by Lbj23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Έχω παραγγείλει από Γερμανό το 11 pro max 64 space grey από 21 Σεπτεμβρίου σε κατάστημα και μια εβδομάδα μετά ρώτησα και σε COSMOTE που μου είπαν πως είναι οι πρώτοι στην Ελλάδα που παραλαμβάνουν κ έκανα και εκεί παραγγελία. Ακόμα δεν έχω παραλάβει ούτε έχω ειδοποίηση και όπου καλώ μου λένε πως δεν υπάρχει πουθενά. Εσείς από που καταλαμβάνετε ; Δεν είσαι ο μόνος. 1 Νοεμβρίου λογικά παραλαμβάνουν Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lbj23 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Μακάρι Απλώς βλέπω πως πολλοί εδώ μέσα έχουν παραλάβει και είμαι ακόμα στο περίμενε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Όταν υπάρχει stock σε Amazon.de με καλύτερη τιμή... Δεν βλέπω τον λόγο που μπαίνετε σε περιπέτειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Από που το πηρες; Από Κωτσόβολο στο The Mall. Έψαχνα το 256GB αλλά δεν υπήρχε πουθενά. Μου είπαν ότι έχουν ένα κομμάτι στα 512GB και το πήρα, γιατί ήθελα να το έχω στο ταξίδι μου. Δεν μπορούσα να περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lbj23 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Όταν υπάρχει stock σε Amazon.de με καλύτερη τιμή... Δεν βλέπω τον λόγο που μπαίνετε σε περιπέτειες. Θέλω να κάνω αγορά με τιμολόγιο οπότε αναγκαστικά περιμένω από Γερμανό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Θέλω να κάνω αγορά με τιμολόγιο οπότε αναγκαστικά περιμένω από Γερμανό Kαι από amazon αγοράζεις με τιμολόγιο (χωρίς ΦΠΑ). Αλλά οκ όπου σε βολεύει καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lbj23 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Kαι από amazon αγοράζεις με τιμολόγιο (χωρίς ΦΠΑ). Αλλά οκ όπου σε βολεύει καλύτερα. Δε το γνώριζε αυτό; Τι απαιτείται να τους στείλεις γνωρίζεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Δε το γνώριζε αυτό; Τι απαιτείται να τους στείλεις γνωρίζεις ; Απλώς ανεβάζεις σε μια φόρμα την έναρξη εργασιών σου ως επαγγελματίας σε μορφή pdf/jpg κλπ και δηλωνεις την επαγγελματικη σου διευθυνση κλπ Κάνεις ένα validation και τελος Τα εξηγει εδω https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=201895870 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lbj23 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Απλώς ανεβάζεις σε μια φόρμα την έναρξη εργασιών σου ως επαγγελματίας σε μορφή pdf/jpg κλπ και δηλωνεις την επαγγελματικη σου διευθυνση κλπ Κάνεις ένα validation και τελος Τα εξηγει εδω https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=201895870 Σε ευχαριστώ πολύ Ίσως δω και το ενδεχόμενο να παραγγείλω από Amazon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Όταν υπάρχει stock σε Amazon.de με καλύτερη τιμή... Δεν βλέπω τον λόγο που μπαίνετε σε περιπέτειες. Την καλυτερη τιμη που ακριβως την ειδες? To 11pro max 64gb βγαινει τελικη τιμη 1309ευρω και 1319ευρω αναλογα τον τροπο αποστολης. Επισης το Γερμανικο Amazon δεν εχει stock σε ολα τα χρωματα και φυσικα ολα τα μοντελα,αρα ουτε αυτο που λες περι stock ισχυει 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Την καλυτερη τιμη που ακριβως την ειδες? To 11pro max 64gb βγαινει τελικη τιμη 1309ευρω και 1319ευρω αναλογα τον τροπο αποστολης. Επισης το Γερμανικο Amazon δεν εχει stock σε ολα τα χρωματα και φυσικα ολα τα μοντελα,αρα ουτε αυτο που λες περι stock ισχυει 100%. Εγώ βλέπω άλλες τιμές και στοκ Και τελική με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Εγώ βλέπω άλλες τιμές και στοκ Sent from my iPhone using Tapatalk Το λεει και στην φωτογραφια σου οτι η τιμη ειναι με διαφορετικο ΦΠΑ και φυσικα χωρις μεταφορικα. Για προχωρησε στο ταμειο και πες μου αν η τελικη τιμη θα ειναι 1250ευρω :) Για τα περι τιμολογιου ειναι αναξια λογου αφου και απο Ελλαδα μπορεις να αγορασεις. Τελος για την διαθεσιμοτητα για πες μου ποσο σου γραφει για το 64ρι ή 256ρισε ασημι ή χρυσο χρωμα? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 (edited) Το λεει και στην φωτογραφια σου οτι η τιμη ειναι με διαφορετικο ΦΠΑ και φυσικα χωρις μεταφορικα. Για προχωρησε στο ταμειο και πες μου αν η τελικη τιμη θα ειναι 1250ευρω :) Για τα περι τιμολογιου ειναι αναξια λογου αφου και απο Ελλαδα μπορεις να αγορασεις. Τελος για την διαθεσιμοτητα για πες μου ποσο σου γραφει για το 64ρι ή 256ρισε ασημι ή χρυσο χρωμα? :) Η μόνη τελική τιμή που μου εμφανίζει είναι αυτή που έδειξα στη φωτο. Αν πατήσω αγορά, το παιρνω σε αυτήν. Α, καλή τύχη για διαθεσιμότητες και για αγορά με τιμολόγιο από Ελλάδα :) Edited October 29, 2019 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Η συμφορουμιτης πιο πισω του οποιου απαντησα το σχολιο του ομως αναφερθηκε γενικα σε χαμηλοτερη τιμη στο Γερμανικο amazon. Βαλε το ΦΠΑ μεσα στην τελικη τιμη να δεις ποσο θα ανεβει η τελικη αξια του κινητου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 (edited) Απο την στιγμη που κανειϛ Log in κι εχειϛ δωσει διευθυνση αποστοληϛ ,αυτοματα αλλαζει η τιμη καο ο φπα προσαρμοζεται. Εχειϛ και την επιλογη τηϛ ακυρωσηϛ, άμεσα χωριϛ καμια κράτηση/ επιβάρυνση. Edited October 30, 2019 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts