polteris Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 pappasi said: καλημέρα, σκέφτομαι σοβαρά να πάρω το pro max. θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανένας, αν λειτουργεί η ανέπαφη συναλλαγή της alpha bank στο 11 pro max: https://www.myalphawallet.gr/#/public/about-tapnpay Μονο σε android λειτουργει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Μετάβαση από Xs Max σε Max pro. Τα δουλεύω και τα δυο τώρα και οι πρώτες εντυπώσεις ανάμεικτες. Στα μείον βάζω το βάρος. Στα συν την κάμερα και την μπαταρία. Κατά τα αλλά στην καθημερινή χρήση διαφορές μεγάλες δεν παρατήρησα. Για τον ήχο αν και λένε είναι χειρότερος εγώ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Ακόμα βέβαια δεν εδώ κλείσει ούτε 24ωρο με το pro αλλά δεν νομίζω να αλλάξει και κάτι. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 parafron4 said: Μετάβαση από Xs Max σε Max pro. Τα δουλεύω και τα δυο τώρα και οι πρώτες εντυπώσεις ανάμεικτες. Στα μείον βάζω το βάρος. Στα συν την κάμερα και την μπαταρία. Κατά τα αλλά στην καθημερινή χρήση διαφορές μεγάλες δεν παρατήρησα. Για τον ήχο αν και λένε είναι χειρότερος εγώ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Ακόμα βέβαια δεν εδώ κλείσει ούτε 24ωρο με το pro αλλά δεν νομίζω να αλλάξει και κάτι. Sent from my iPhone using Tapatalk Ο ηχος δεν ειναι χειροτερος γενικα και αοριστα. Απλα ειναι πιο αδυναμος απο το πανω ακουστικο. Περαν τουτου δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να παρατηρουσες διαφορες στην καθημερινη χρηση.Το XS max ειχες πριν,οχι το iphone 7..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Ερώτηση: Ξέρω ότι από το Control center όταν απενεργοποιεις το WiFi αυτό απλά αποσυνδεεται και γίνεται άσπρο το κουμπί. Παρόλα αυτά και ενώ είμαι με δεδομένα και εκτός σπιτιού, μετά από λίγη ώρα αυτό πάλι γίνεται μπλε και ψάχνει για δίκτυα. Γιατί ενεργοποιειται μόνο του πάλι; Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 (edited) Διαβασε προσεκτικα τι σου γραφει οταν το απενεργοποιεις απο το κεντρο ελεγχου. Δεν κλεινει μονιμα,για αυτο πρεπει να πας ξεχωριστα στις ρυθμισεις για το wifi και να κλεισεις την επιλογη :) Edited October 19, 2019 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Sheik said: Ερώτηση: Ξέρω ότι από το Control center όταν απενεργοποιεις το WiFi αυτό απλά αποσυνδεεται και γίνεται άσπρο το κουμπί. Παρόλα αυτά και ενώ είμαι με δεδομένα και εκτός σπιτιού, μετά από λίγη ώρα αυτό πάλι γίνεται μπλε και ψάχνει για δίκτυα. Γιατί ενεργοποιειται μόνο του πάλι; Πρέπει να μείνει έτσι μέχρι τις 7:00 της επόμενης μέρας Αλλιώς κάποιο bug έχεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Fulgore1 said: Διαβασε προσεκτικα τι σου γραφει οταν το απενεργοποιεις απο το κεντρο ελεγχου. Δεν κλεινει μονιμα,για αυτο πρεπει να πας ξεχωριστα στις ρυθμισεις για το wifi και να κλεισεις την επιλογη :) Μα σου εξήγησα ότι γνωρίζω ότι δεν κλείνει το WiFi εντελώς από το κέντρο ελέγχου. Αυτό που λέω είναι ότι ενώ το toggle γίνεται άσπρο και "κλείνει", αποσυνδεεται δηλαδή, λίγη ώρα μετά αυτό ξαναγινεται μόνο του μπλε Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Sheik said: Μα σου εξήγησα ότι γνωρίζω ότι δεν κλείνει το WiFi εντελώς από το κέντρο ελέγχου. Αυτό που λέω είναι ότι ενώ το toggle γίνεται άσπρο και "κλείνει", αποσυνδεεται δηλαδή, λίγη ώρα μετά αυτό ξαναγινεται μόνο του μπλε Μήπως η συσκευή βρίσκει κάποιο γνωστό δίκτυο; Δες τις ρυθμίσεις σου Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Και εγω το παράγγειλα, αλλα δεν εχει διαθεσιμοτητα. Περιμενω 1/11 μου ειπαν. Ερχομαι απο το p30 pro. Πηρα και το Apple watch Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 polteris said: Μονο σε android λειτουργει! αν θες ανέπαφες, που λειτουργούν στο Iphone, βγάζεις Revolout, μέχρι οι Ελληνικές Τράπεζες να υποστηρίζονται από Apple PAy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 pappasi said: καλημέρα, σκέφτομαι σοβαρά να πάρω το pro max. θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανένας, αν λειτουργεί η ανέπαφη συναλλαγή της alpha bank στο 11 pro max: https://www.myalphawallet.gr/#/public/about-tapnpay Στο link που ανέβασες το γράφει ''Η συσκευή σας θα πρέπει να διαθέτει δυνατότητα NFC και λογισμικό Android έκδοσης τουλάχιστον 4.4.2.'' Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Dark mode battery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Μεγάλη διαφορά το dark mode . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 lazman said: Μεγάλη διαφορά το dark mode . Την ημέρα όμως είναι κουραστικό. Κόβει αρκετά φωτεινότητα και δεν βλέπεις καλά Στο αυτόματο πιστεύω είναι καλύτερα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Tasos19s said: Την ημέρα όμως είναι κουραστικό. Κόβει αρκετά φωτεινότητα και δεν βλέπεις καλά Στο αυτόματο πιστεύω είναι καλύτερα Μέρα νύχτα το έχω Τάσο δεν με χαλάει .το έχω συνηθίσει.στην αρχή μου φαινόταν κάπως ειδικά στο xs αλλά τώρα περιμένω να το βάλουν σε όλες τις εφαρμογές :) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 lazman said: Μέρα νύχτα το έχω Τάσο δεν με χαλάει .το έχω συνηθίσει.στην αρχή μου φαινόταν κάπως ειδικά στο xs αλλά τώρα περιμένω να το βάλουν σε όλες τις εφαρμογές :) Ευχαριστημένος με το xs;; Σκέφτομαι την αγορά. Με το max καλύτερα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Πολυ ευχαριστημένος με το xs μόνο η μπαταρία ήταν λίγο μικρή .το 11 pro max είναι απόλαυση :) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 panoramix77 said: Ευχαριστημένος με το xs;; Σκέφτομαι την αγορά. Με το max καλύτερα;; Το Max έχει καλύτερη μπαταρία από το xs... Γενικά σε θα σε βγάλει τη μέρα εκτός αν το λιώσεις κυριολεκτικά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Παιδια μην μπερδευετε τα κινητα. Αλλη κατηγορια γενικα το 11 pro max με το απλο Iphone xs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 (edited) Γνωρίζει κανείς γιατί δεν ενεργοποιειται το WiFi Calling; Μου λέει να επικοινωνήσω με τη Vodafone ενώ θα έπρεπε να δουλεύει αυτόματα. Edited October 20, 2019 by Sheik Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 lazman said: Μέρα νύχτα το έχω Τάσο δεν με χαλάει .το έχω συνηθίσει.στην αρχή μου φαινόταν κάπως ειδικά στο xs αλλά τώρα περιμένω να το βάλουν σε όλες τις εφαρμογές :) Το χρησιμοποιώ και σε άλλες συσκευές Την ημέρα δεν με βολεύει το μαύρο παντού Μόνο σε μπαταρία κερδίζω. Σε ευχρηστία όχι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 (edited) Jig said: Στο link που ανέβασες το γράφει ''Η συσκευή σας θα πρέπει να διαθέτει δυνατότητα NFC και λογισμικό Android έκδοσης τουλάχιστον 4.4.2.'' Δεν εχω iphone, ξέρω ότι τα τελευταία iphone έχουν δυνατότητα ανέπαφων και η εφαρμογή της alpha είναι και για android και για iphone, αλλά δεν ήξερα αν μπορεί να υποστηρίξει ανέπαφες μέσω της εφαρμογής της alpha. Όχι ότι με καίει και τρελά. Εξάλλου όπως είπαν άλλοι υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι, από άλλες τράπεζες. η συσκευή είναι πολύ ωραία πάντως και οι νέες πλάτες ματ είναι καταπληκτικές. Το midnight green είναι το καλύτερο χρώμα που υπάρχει φέτος και περιμένω το κινητό να έρθει γιατί το έχω κάνει παραγγελία! Edited October 22, 2019 by pappasi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Το πήρα και εγώ σήμερα ! Κλαίω τα λεφτά μου αν και ωραίο δεν τα αξίζει παιδιά. Κανένα κινητό δεν αξίζει πάνω από 1000 ευρώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Από πού παρέλαβες? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts