Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Στην τιμή που το παίρνω (870€) θεωρώ ότι ακόμα και αν δεν μου αρέσει πάνω στην εβδομάδα θα το πουλήσω και δεν νομίζω να βγω χαμένος.Σκέφτηκα να πάω στην άλλη safe επιλογή αλλά λέω ευκαιρία είναι. Σωστά το σκέφτεσαι. Αν δεν σου κάνει και θελήσεις να το δώσεις δε θα χάσεις πολλά δεδομένων των χρημάτων που δίνεις για να το αποκτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Δεν αντιλέγω για τις ανάγκες μας κλπ αλλά πάντα ήθελα να δοκιμάσω το λειτουργικό του ios να δω τι το κάνει τόσο ξεχωριστό και έχω ένα κόλλημα αν πάρω συσκευή θέλω την νεότερη (ίσως γιαυτό δεν πήρα κάποια άλλη το προηγούμενο διάστημα).Απο κει και πέρα αν δεν μου κάνει το δίνω και πάω στο άλλο.Αλλα όσοι γνωστοι μου είχαν Android και έκαναν την μετάβαση μου είπαν ότι αν πάρεις δεν αλλάζεις ξανά,θα δείξει.Στα δικά μας τώρα,η παραγγελία έγινε τελικά το παλικάρι έχει τιμολόγιο,ισχύουν τα 2 έτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Γιατί δεν τηλεφωνείς στην Apple ή σε εξουσιοδοτημένο σέρβις (document, iSquare, iStorm) για την εγγύηση; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Γιατί δεν τηλεφωνείς στην Apple ή σε εξουσιοδοτημένο σέρβις (document, iSquare, iStorm) για την εγγύηση; Sent from my iPad using Tapatalk Γιατί πρέπει να ρθει στα χέρια μου πρώτα φαντάζομαι...Εκτος αν γίνεται αλλιώς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 εγω παντως για να κανω οτι περιπου θελω απο θεμα αναγκων εχω και iphone και android το ενα καλυπτει το αλλο εαν θελεις να εισαι πληρης δεν υπαρχει κινητο που να ειναι πληρης και μην σε γελαει κανενας απλα εαν καποιος θελει να επιλεξει συσκευη εδω και χρονια απλα βαζει στην ζυγαρια τι χρειαζεται, τι οχι, ποσα θελει να δωσει και ολους τους υπολοιπυς παραγοντες και ετσι επιλεγει βεβαια κανοντας πισω σε καποια πραγματα αναλογα με την επιλογη του Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Συμφωνώ απόλυτα με τον Tasos19s. Δεν υπάρχει η τέλεια συσκευή σε όλα, γι’αυτό και εγώ έχω και iPhone και Android συσκευή. Επίσης μιας και το βρίσκεις στην τιμή που είπες το iPhone, φυσικά να το πάρεις να το δοκιμάσεις, και δεν έχεις να χάσεις τίποτα! Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Δεν αντιλέγω για τις ανάγκες μας κλπ αλλά πάντα ήθελα να δοκιμάσω το λειτουργικό του ios να δω τι το κάνει τόσο ξεχωριστό και έχω ένα κόλλημα αν πάρω συσκευή θέλω την νεότερη (ίσως γιαυτό δεν πήρα κάποια άλλη το προηγούμενο διάστημα).Απο κει και πέρα αν δεν μου κάνει το δίνω και πάω στο άλλο.Αλλα όσοι γνωστοι μου είχαν Android και έκαναν την μετάβαση μου είπαν ότι αν πάρεις δεν αλλάζεις ξανά,θα δείξει.Στα δικά μας τώρα,η παραγγελία έγινε τελικά το παλικάρι έχει τιμολόγιο,ισχύουν τα 2 έτη; Εκανα το ιδιο απ τον Φεβρουάριο. Χρήστης android απ το 2009 και δεν ξανα γυρνάω πίσω. Άλλο επίπεδο, ΑΛΛΑ μονο από X και μετά αξίζει η μετάβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Καλησπέρα. Ποιος είναι ο καλύτερος/γρηγορότερος/πιο αξιόπιστος τρόπος για μεταφορά όλων των δεδομένων από s9 στο pro? Η εφαρμογή move to iOS τρώει πολλά σκαλώματα με όλα τα workarounds που δοκίμασα (ίσως φταίει το android 10?) ενώ με το 7αρι κάποτε δεν υπήρχε κανένα θέμα. Το αντίθετο γίνεται πανεύκολα με το samsung smart switch ακόμα και με κρυπτογραφημένο iTunes backup. Να τονίσω ότι το pro το πήρα για την γυναίκα μου, οπότε καταλαβαίνετε ότι είμαι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού :lol: Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Προσωπικά δε θα εκανα καμία μεταφορά και τί εννοώ, οι επαφές είναι στο gmail και συγχρονίζουνε κάθε φορά που αλλάζω τηλέφωνο, ενώ οι φωτό από όλα τα Android που είχα, ειναι στο google photos. Στις φωτογραφίες του iOS έχω photos μόνο από το iPhone. Απορώ που δε λειτουργεί το move to iOS, χρήσιμο για πολλούς γνωστούς μου, εγω δε το χρησιμοποίησα ποτέ, μαρεσει το clean install Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Προσωπικά δε θα εκανα καμία μεταφορά και τί εννοώ, οι επαφές είναι στο gmail και συγχρονίζουνε κάθε φορά που αλλάζω τηλέφωνο, ενώ οι φωτό από όλα τα Android που είχα, ειναι στο google photos. Στις φωτογραφίες του iOS έχω photos μόνο από το iPhone. Σωστός... ;) Εξάλλου ακόμα και τις φωτογραφίες του iOS τις συγχρονίζεις κανονικά και με το google photos και τις έχεις όλες μαζεμένες εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Προσωπικά δε θα εκανα καμία μεταφορά και τί εννοώ, οι επαφές είναι στο gmail και συγχρονίζουνε κάθε φορά που αλλάζω τηλέφωνο, ενώ οι φωτό από όλα τα Android που είχα, ειναι στο google photos. Στις φωτογραφίες του iOS έχω photos μόνο από το iPhone. Απορώ που δε λειτουργεί το move to iOS, χρήσιμο για πολλούς γνωστούς μου, εγω δε το χρησιμοποίησα ποτέ, μαρεσει το clean install Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Οι φωτογραφίες ήταν στην αρχή στο google photos, αλλά λόγο του άθλιου UI και τα κολλήματα της εφαρμογής στο android (τραγικό), πλέον είναι στο Samsung cloud όπως και πολλά 4Κ video. Ψάχνω κάτι το οποίο θα μεταφέρει mails, σημειώσεις, φωτογραφίες, μυνήματα κλπ, όπως γινόταν και παλαιότερα. Αν υπάρχει κάποια (ασφαλής) εφαρμογή σε pc επί πληρωμή, δεν με ενοχλεί καθόλου να πληρώσω το χρόνο που θα μου γλυτώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Οι φωτογραφίες ήταν στην αρχή στο google photos, αλλά λόγο του άθλιου UI και τα κολλήματα της εφαρμογής στο android (τραγικό), πλέον είναι στο Samsung cloud όπως και πολλά 4Κ video. Ψάχνω κάτι το οποίο θα μεταφέρει mails, σημειώσεις, φωτογραφίες, μυνήματα κλπ, όπως γινόταν και παλαιότερα. Αν υπάρχει κάποια (ασφαλής) εφαρμογή σε pc επί πληρωμή, δεν με ενοχλεί καθόλου να πληρώσω το χρόνο που θα μου γλυτώσει. ταπεινή μου άποψη δεν θα βρεις κι εγω μονο τα βασικά περνάω μέσο των cloud φωτογραφιες απο το κινητο στο Photos κι απο το itunes στο iphone Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 (edited) @nikos523 Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το Move to iOS. Έχει όλα τα δικαιώματα η εφαρμογή; Μήπως ειναι σε καποια battery save καραντίνα; Μήπως δεν περιμένεις αρκετά αν είναι πολλά τα γιγα που πρέπει να μεταφερθούν; Κι εγώ από S9 Plus μετέφερα τη σύζυγο σε iPhone και δεν είχα καποιο θέμα. Edited April 1, 2020 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 @nikos523 Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το Move to iOS. Έχει όλα τα δικαιώματα η εφαρμογή; Μήπως ειναι σε καποια battery save καραντίνα; Μήπως δεν περιμένεις αρκετά αν είναι πολλά τα γιγα που πρέπει να μεταφερθούν; Κι εγώ από S9 Plus μετέφερα τη σύζυγο σε iPhone και δεν είχα καποιο θέμα. Όχι, όλα είναι ενεργά όπως πρέπει στο s9 και μου πετάει σφάλμα στη σύνδεση σε τυχαία χρονικά διαστήματα. Το pro δεν σέταρα καν, μόλις βγήκαν οι ζελατίνες το άνοιξα και επέλεξα μεταφορά από την android συσκευή. Το μόνο που χρειάστηκε στο 7αρι παλαιότερα, ήταν να βάλω το G τότε σε λειτουργία πτήσης και μετά να ανοίξω το wifi του. Εδώ δυστυχώς δεν έκανε καμία διαφορά το παραπάνω τρικ. Όπως και να χει, σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και τον χρόνο σας. Θα τα περάσω αναγκαστικά σιγά σιγά όταν θα έχω χρόνο μέσα στη μέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Πρώτη φορά με iOS και εγώ εδώ και λίγες ώρες προσπαθώ να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα με πολλά καινούργια και διαφορετικά πράγματα που πρέπει να συνηθίσω...Πρώτη εντύπωση αρκετά θετική αλλά θέλω να συνηθίσω πρώτα.Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω η κάποια ρύθμιση η οποιαδήποτε συμβουλή μπορεί να με βοηθήσει;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Πρώτη φορά με iOS και εγώ εδώ και λίγες ώρες προσπαθώ να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα με πολλά καινούργια και διαφορετικά πράγματα που πρέπει να συνηθίσω...Πρώτη εντύπωση αρκετά θετική αλλά θέλω να συνηθίσω πρώτα.Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω η κάποια ρύθμιση η οποιαδήποτε συμβουλή μπορεί να με βοηθήσει;ευχαριστω Δούλεψε το και εδώ θα είμαστε να τα συζητάμε ότι προκύψει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 2, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Πρώτη φορά με iOS και εγώ εδώ και λίγες ώρες προσπαθώ να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα με πολλά καινούργια και διαφορετικά πράγματα που πρέπει να συνηθίσω...Πρώτη εντύπωση αρκετά θετική αλλά θέλω να συνηθίσω πρώτα.Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω η κάποια ρύθμιση η οποιαδήποτε συμβουλή μπορεί να με βοηθήσει;ευχαριστω Τα iPhone είναι plug'n'play που λέγαμε παλαιότερα... δεν έχουν ειδικές ρυθμίσεις και tweaks που ενδεχομένως χρειάζεται μια Android συσκευή. Απλά θέλει να του αφιερώσεις λίγο χρόνο μέχρι να καταλάβεις τη φιλοσοφία της λειτουργίας των συσκευών της Apple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Σας ευχαριστω!!Θα δωσω οσο χρονο χρειαζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Ο Γολγοθάς τελείωσε και μεταφέρθηκαν τα πάντα στη συσκευή επιτέλους. Το μόνο πρόβλημα οι φωτογραφίες, γιατί ανέθεσε τυχαίες ημερομηνίες σε κάποιες από αυτές οπότε βρίσκονται σε λάθος σημεία στο timeline. Το ίδιο γίνεται φυσικά και με το Samsung cloud κάθε φορά που κάνεις επαναφορά, οπότε μια από τα ίδια. Η μπαταρία φαίνεται να έχει χοντρό πρόβλημα, γιατί απλά δεν τελειώνει :lol: Επιτέλους μια μικρή ios συσκευή με απίστευτη αυτονομία! Η κάμερα πολύ καλή αν δεν ξέρεις να βγάζεις φωτογραφίες και κάνει παπάδες αν ξέρεις. Πέρα από μια μικρή απόκλιση στο WB και το post processing στον ultra wide φακό, δεν παρατήρησα καμία διαφορά στα υπόλοιπα σενάρια. Πρώτη φορά βλέπω τόσο καλό καλιμπράρισμα και software γενικότερα σε κάμερες κινητού. Το βίντεο πάντα ήταν άψογο, οπότε δεν χρειάζεται καν αναφορά. Επίσης η μπροστινή κάμερα πλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα για τηλεδιασκέψεις, ενώ σε παλαιότερα iPhone δεν έβλεπες παρόμοια ποιότητα με το facetime και σε 3rd party εφαρμογές. Γενικότερα οι πρώτες εντυπώσεις είναι άψογες. Σίγουρα η τριπλέτα οθόνη/κάμερα/μπαταρία κλέβει την παράσταση, αλλά υπάρχουν πολλές μικρές διαφορές/προσθήκες/διορθώσεις που ανεβάζουν κατακόρυφα την εμπειρία χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Η κάμερα και η μπαταρία της 11 σειράς για μένα έπρεπε να είναι από το X, έστω στα XS. Άργησαν χαρακτηριστικά αλλά και επίτηδες θεωρώ δυο χρόνια, αλλά κάνανε καλή δουλειά Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Η κάμερα και η μπαταρία της 11 σειράς για μένα έπρεπε να είναι από το X, έστω στα XS. Άργησαν χαρακτηριστικά αλλά και επίτηδες θεωρώ δυο χρόνια, αλλά κάνανε καλή δουλειά Έχουμε συνηθίσει την πολιτική της Apple, ποτέ δεν τα δίνει όλα μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Έχουμε συνηθίσει την πολιτική της Apple, ποτέ δεν τα δίνει όλα μαζί. Αυτο ισχυει για ολες τις εταιριες... marketing rulez! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 (edited) Έχουμε συνηθίσει την πολιτική της Apple, ποτέ δεν τα δίνει όλα μαζί. Ναι αλλά φέτος συμβαδίζει και ίσως προσπερνάει τον ανταγωνισμό, πέρσι και πρόπερσι όταν ήθελες να βγάλεις νυχτερινή, κλανανε στα γέλια οι νυχτερίδες και οι μπαταρίες είχαν λιγότερη διάρκεια κι από αυτές τις κόκκινες του Α-Β βασιλόπουλου Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Edited April 3, 2020 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Ναι αλλά φέτος συμβαδίζει και ίσως προσπερνάει τον ανταγωνισμό, πέρσι και πρόπερσι όταν ήθελες να βγάλεις νυχτερινή, κλανανε στα γέλια οι νυχτερίδες και οι μπαταρίες είχαν λιγότερη διάρκεια κι από αυτές τις κόκκινες του Α-Β βασιλόπουλου Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ε ναι ξαφνικά έγινε μόδα να κάνουμε όλοι τους vampire photographers. :) Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Ναι αλλά φέτος συμβαδίζει και ίσως προσπερνάει τον ανταγωνισμό, πέρσι και πρόπερσι όταν ήθελες να βγάλεις νυχτερινή, κλανανε στα γέλια οι νυχτερίδες και οι μπαταρίες είχαν λιγότερη διάρκεια κι από αυτές τις κόκκινες του Α-Β βασιλόπουλου :lol::D:p:lol: Στο 11 είναι η δεύτερη φορά που το “It's the best iPhone we've ever made“ ισχύει πραγματικά. Η πρώτη ήταν στο iPhone 4. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts