zenix Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Ρε παιδιά, αυτό που περνάς από το ταμείο των σούπερ μάρκετ και αντί να περνάς την κάρτα, περνάς το κινητό, το κινητό μας το κάνει? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 NFC OXI Sent from my GM1900 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 NFC OXI Sent from my GM1900 using Tapatalk Οκ, thnx bro! Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Λάθος threrad .... Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Παιδιά για Redmi 8A να ρωτήσω εδώ? Ή το σκέτο Redmi 8 είναι διαφορετικό? Μπορεί να γράψει κάποιος τα αρνητικά? Το 8Α το βλέπω παίζει στα 115-120€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 το redmi 8a δεν εχει fingerprint εχει μονη καμερα πισω και μονο 2 γιγα ραμ, επεξεργαστης ειναι ο ιδιος ο 439 και στα δυο οποτε κατα την γνωμη μου πας σε redmi 8 αν εισαι μεταξυ των δυο και ακομη καλυτερα με κατι παραπανω σε redmi note 8 η 8t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Ναι, σωστά, τώρα είδα τη διαφορά στη RAM. Και ποιά είναι τα κύρια αρνητικά του Redmi 8? (αν δε θέλω να ανέβω για Note 8t) Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john178 Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Ναι, σωστά, τώρα είδα τη διαφορά στη RAM. Και ποιά είναι τα κύρια αρνητικά του Redmi 8? (αν δε θέλω να ανέβω για Note 8t) Thanks! Η κάμερα δεν είναι το δυνατό του χαρτί(αν και με gcam κάπως σώζεται η κατάσταση) και σίγουρα δε το λες αστραπιαίο σε ότι του ζητήσεις.στη κατηγορία τιμής βέβαια είναι σίγουρα πιο γρήγορο από ότι κυκλοφορεί (πιστεύω εγώ!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Πηρα απο λαθος μια μπλε θηκη nilkin super frosted shield και ενα 5d tempered glass. Αν ενδιαφερεται κανεις που ειναι κατοχος του redmi 8 ας μου στειλει για λεπτομεριες. Παράθεση --NickB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolakagr Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Ρε παιδιά ξέρει κανείς γιατί δεν δουλεύει η ηχογράφηση? THKS Παράθεση sas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. April 11, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Ρε παιδιά ξέρει κανείς γιατί δεν δουλεύει η ηχογράφηση? THKSΜήπως δεν έχεις δώσει δικαιώματα στην εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Νέα αναβάθμιση, διορθώνει τις κλήσεις τηλεφώνου,από την προηγούμενη προβληματική αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Παιδιά καλησπέρα. Σκέφτομαι να πάρω και εγώ το redmi 8 επειδή είναι οικονομικό και έχει και πολύ καλά χαρακτηριστικά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μου προτείνετε να το πάρω καί δεύτερον αν έχει; led notification για τις αναπάντητες κλήσεις και μνμ γιατί το δουλεύω πολύ στο αθόρυβο και στο μόνο που κολλάω είναι σε αυτό.. Ευχαριστώ. Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Παιδιά καλησπέρα. Σκέφτομαι να πάρω και εγώ το redmi 8 επειδή είναι οικονομικό και έχει και πολύ καλά χαρακτηριστικά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μου προτείνετε να το πάρω καί δεύτερον αν έχει; led notification για τις αναπάντητες κλήσεις και μνμ γιατί το δουλεύω πολύ στο αθόρυβο και στο μόνο που κολλάω είναι σε αυτό.. Ευχαριστώ. Δεν έχει Led για ειδοποιήσεις. Και ναι, είναι πολύ τίμια συσκευή.:) Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Αλόχες! Αγόρασα την συσκευή για τον πατέρα μου και έως τώρα όλα μια χαρά, υπάρχει τρόπος να γίνει αλλαγή της απάντησης/απόρριψης κλήσης από swipe up/down στα κλασσικά πράσινα/κόκκινα κουμπιά? Thanx!:ninja: Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Δεν αλλάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Η επιλογή για ενεργοποίηση της οθόνης με πορτακι θήκης δεν υπάρχει πλέον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebDevGr Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Λογικά αν κατεβάσεις τον MIUI Contacts and dialer και τον χρησιμοποιείς αντί του dialer που έχει τώρα Παράθεση Κοινότητα Αναγνωστών Βιβλίων | Domain Sales Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolakagr Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 (edited) Aftergr, Ευχαριστώ, αλλά δεν λειτουργεί η ηχογράφηση στη MIUIGlobal 11.0.10.0 Edited April 28, 2020 by kolakagr Παράθεση sas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnies76mix Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Ειμαι κάτοχος ενος Xiaomi Redmi 8. Γνωρίζει κανένας φίλος καμιά εφαρμογή LED Notifications ώστε να μπορούμε να έχουμε τις ειδοποιήσεις με το ledακι???? Έχω κατεβάσει την NotifyBuddy αλλά δουλευει με τις ωρες του και οπου θελει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smooth Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Έχω το Redmi 8 4GB Ram / 64 Tom με MIUI 11.0.10 . Τις τελευταίες εβδομάδες σε τυχαίες περιπτώσεις , ξαφνικά χωρίς λόγο, δεν δουλεύει το κουμπί του ήχου αλλά όταν κάνω επανεκκίνηση δουλεύει μια χαρά . Έχει τύχει σε κανέναν άλλο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Καλό απόγευμα! Από προχθές κάτοχος, πολύ δυνατή η μπαταρία του και καλό το κινητό. Μήπως υπάρχει τρόπος να ορίσω σαν default browser τον Chrome που με βολεύει; Γιατί όσο και αν έψαξα δεν βρήκα τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Καλό απόγευμα! Από προχθές κάτοχος, πολύ δυνατή η μπαταρία του και καλό το κινητό. Μήπως υπάρχει τρόπος να ορίσω σαν default browser τον Chrome που με βολεύει; Γιατί όσο και αν έψαξα δεν βρήκα τρόπο. Aυτό το ψάχνω και εγώ... Αναμένουμε συμφορουμίτη να μας βγάλει από το τέλμα.:happy: Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balnik Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Εφαρμογές, ρυθμίσεις εφαρμογών συστήματος, φυλλομετρητής, ορισμός ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Εφαρμογές, ρυθμίσεις εφαρμογών συστήματος, φυλλομετρητής, ορισμός ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης.Chrome εννοείς κι όχι φυλλομετρητής Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts