Jump to content

balnik

Members
  • Δημοσιεύσεις

    105
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by balnik

  1. balnik

    Redmi 8

    Τικαρεις να μην είναι προεπιλεγμένο πρόγραμμα ο φυλλομετρητης. Έτσι γίνεται αυτόματα ο Chrome προεπιλεγμένο.
  2. balnik

    Redmi 8

    Εφαρμογές, ρυθμίσεις εφαρμογών συστήματος, φυλλομετρητής, ορισμός ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης.
  3. Στο δικό μου το led κάποιες φορές δουλεύει άλλες όχι. Όπως και η ένδειξη της θερμοκρασίας δίπλα από την ημερομηνία κάποιες φορές εμφανίζεται και κάποιες όχι. Δεν μπορώ να εντοπίσω ποτέ συμβαίνει αυτό.
  4. Και εγώ σήμερα παρέλαβα ένα TV BOX από GB με NL POST χωρίς κανένα πρόβλημα και γρήγορα μάλιστα, έκανε 20 μέρες να έρθει.
  5. balnik

    Meizu M2 Note

    Original LCD Display+Touch Screen, έτσι λέει.
  6. balnik

    Meizu M2 Note

    http://vifocal.com/battery-cover-case-housing-door-replacement-for-meizu-m2-note-smartphone.html ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://vifocal.com/lcd-display-touch-screen-replacement-for-meizu-m2-note-smartphone.html
  7. balnik

    Meizu M2 Note

    Μάλλον θα έχουμε αναβάθμιση σε flyme 5 και marshmallow μέσα στο επόμενο δίμηνο. https://meizufans.eu/forum/topic/3751/will-meizu-m2-note-get-a-marshmallow-update
  8. balnik

    Meizu M2

    Sorry, νόμιζα ότι έγγραφα στο νήμα του note.
  9. balnik

    Meizu M2

    Μάλλον θα έχουμε αναβάθμιση σε flyme 5 και marshmallow μέσα στο επόμενο δίμηνο. https://meizufans.eu/forum/topic/3751/will-meizu-m2-note-get-a-marshmallow-update
  10. balnik

    Meizu M2 Note

    Οχι, βαζεις το zip στο root του τηλεφωνου και το τρεχεις, τοσο απλα. Κανει λιγη ωρα οταν ξανα μπουταρει. απλα περιμενε, 1 - Download firmware 2 - Open the file from document apps on meizu phone 3 - Choose to update firmware 4 - Wait till upgrading process finish 5 - Do not turn off phone else it will brick ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετα απο πολλες προσπάθειες με ebay τελικα παρήγγειλα απο banggood με paypal χωρις κανενα προβλημα. Η παραγγελια εγινε εχθες το βραδυ και σημερα βλεπω οτι η κατασταση ειναι κιολας shipped.
  11. balnik

    Meizu M2 Note

    Ρυθμίσεις, γλώσσα και ώρα, touch pal, γενικές ρυθμίσεις.
  12. Δεν εχω το xiaomi, διαβασα κατι review στο ιντερνετ απο καποιους που εχουν και τα δυο. Παντως εγω μεχρι τωρα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Σημερα πηρα και δευτερο για την αδερφη μου.
  13. Και 'γω ειχα το ιδιο δίλημμα και εχθες πηρα το meizu απο τα public. Νομιζω με 50€ διαφορα σε σχεση με Κινα παιρνεις Ελληνικη εγγυηση, ατοκες δοσεις, αμεση αγορα, Ελληνικη ρομ χωρις καθηστερησεις. Σε σχεση με το xiaomi απο οτι διαβασα εχει καλυτερη οθονη, καλυτερη καμερα, και καλυτερη μπαταρια. Αυτα ηταν αρκετα για εμενα.
  14. balnik

    Meizu M2 Note

    Νομιζω στην τιμη αυτη με ολα τα παραπανω που αναφερεις ειναι καλη προσφορα. Το θεμα ειναι εαν αξιζει σαν συσκευη ή υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτη την τιμη απο Ελλαδα.
  15. balnik

    Meizu M2 Note

    Σκεφτομαι να το παρω απο public με την προσφορα 199€. Θεωρώ οτι εχοντας Ελληνικη εγγυηση και 24 ατοκες δοσεις με πιστωτικη ειναι προτιμοτερo να το παρω απο τα public παρα απο Κινα. Εσεις τι γνωμη εχετε; Aξιζει η αγορα του σε αυτη την τiμη;
  16. Εαν το θες για torrent ποιος ο λογος να εχει on/off.
  17. Υπαρχει και η λυση να παιρνει ρευμα απο τη θυρα usb της τηλεορασης εαν εχει., εγω ετσι κανω στο δικο μου 808b+. Οποτε οταν ανοιγει και κλεινει η τηλεοραση το ιδιο κανει και το box.
×
×
  • Create New...