HolLo Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 (edited) Καλησπερα παιδια! Τον μαρτιο του 2016 εστειλα το G3 μου στην procordia για σπασμενη οθονη. Οταν το πηρα πισω και κανοντας την αναβαθμιση σε ΜΜ μεσο pc suite μου εκανα που και που κατι επανεκκινησεις..δεν το εδωσα σημασια..Σημερα λοιπον δεν ελεγε να ανοιξει ΚΑΝ ! Επανεκκινηση στην επανεκκινηση..Τωρα καταφερα να το συνδεσω στον Η/Υ μεσο pc suite, εκανα back up τα αρχεια μου , και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...Υπαρχει το ενδεχομενο να καναν κατι λαθος στην συνδεσμολογια του κινητου και να εχω προβλημα ? Τελικα ακομα και με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων παλι τα ιδια κανει. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι οταν το εχω συνδεδεμενο με τον φορτιστη παραμενει ανοιχτο χωρις να κανει reboot. Καμια ιδεα ? Edited July 11, 2016 by HolLo συνεχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 (edited) έχουν αρχίσει να πυκνώνουν ξανά οι επανεκκινήσεις και σε μένα.. του είχα κάνει factory reset και ήταν καλά για κάνα δυο μήνες, αλλά μόλις μου ξανάγινε μία, δεν έκανε boot (κόλλησε στο λογότυπο) , έβγαλα τη μπαταρία και μόλις πήγε να μπουτάρει και άρχισε τα app updates... πρέπει οπωσδήποτε να κάνει κάτι η lg και να βγάλει αναβάθμιση, κάτι είναι πολύ στραβό με τη mm της και δεν είμαι τώρα σε φάση να μου γίνει το κινητό τούβλο και να τρέχω στα service, το χρειάζομαι για τη δουλειά μου και δε μπορώ να μείνω εκτός γραφείου ειδικά χωρίς κινητό με κάτι τέτοιες βλακείες στέλνουν το κόσμο στον ανταγωνισμό Edited July 12, 2016 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Πρωτα δες για μπαταρια και οταν ξανακανεις εγκατασταση με pcsuite μην επιλεξεις μπακαπ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Από την αρχή μου παρουσίασε πρόβλημα με έντονο static noise στο ακουστικό κατά την κλήση, το οποίο λύθηκε με hard reset. Το να καταφέρεις με κώδικα (software) να δημιουργήσεις static noise στη συσκευή πρέπει να είναι ειλικρινά κατόρθωμα, δεν ξέρω πώς τα κατάφεραν και μου κάνει εντύπωση που λύθηκε έτσι. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dianna16 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Καλημερα! Ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος απο χθες ξαφνικα το κινητο μου αποσυνδεθηκε απ'το wi fi του σπιτιου κ απο τοτε δειχνει συνδεδεμενο αλλα βγαζει ενα μηνυμα οτι δεν μπορει να συνδεθει με τον ιστο κ δεν σερφαρει τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dianna16 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Καλημερα! Εχω προβλημα με το wi fi απο χθες συνδεεται και εχει ενα θαυμαστικο στο δικτυο κ δεν ανοιγει καμια σελιδα τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Το προβλημα ειναι του ρουτερ...δοκιμασε να το ανοιγοκλεισεις και να ξανασυνδεθεις... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dianna16 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Δυστυχως δεν φταιει το ρουτερ δοκιμασα απο αλλο κινητο και μπαινει κανονικα μονο το lg δεν μπαινει αρα μαλλον εχει θεμα! Διεγραψα το δικτυο ξαναμπηκα αλλα τιποτα, εβγαλα και τη μπαταρια και τιποτα! Αν ξερει κανεις κατι αλλο να κανω ας μου πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Δυστυχως δεν φταιει το ρουτερ δοκιμασα απο αλλο κινητο και μπαινει κανονικα μονο το lg δεν μπαινει αρα μαλλον εχει θεμα! Διεγραψα το δικτυο ξαναμπηκα αλλα τιποτα, εβγαλα και τη μπαταρια και τιποτα! Αν ξερει κανεις κατι αλλο να κανω ας μου πει... Αυτό με το θαυμαστικό δείχνει ότι συνδέετε μεν στο wifi, αλλά ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στο internet. Για αυτό και δεν ανοίγει καμία σελίδα. Δοκίμασε να μπεις σε άλλο wifi/δίκτυο και πες μας αν παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Καλημερα! Ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος απο χθες ξαφνικα το κινητο μου αποσυνδεθηκε απ'το wi fi του σπιτιου κ απο τοτε δειχνει συνδεδεμενο αλλα βγαζει ενα μηνυμα οτι δεν μπορει να συνδεθει με τον ιστο κ δεν σερφαρει τι να κανω? Σβησε το wifi σου απο το κινητο και ξαναβαλε τον κωδικο του wifi για να μπει.Αμα δεν δουελψει κλεισε το ρουτερ και αστο κανα 5 λεπτο κλειστο.Μετα ξανανοιξε το. Δοκιμασε αυτα και βλεπουμε. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwpantel Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Ετσι όπως τα περιγράφεις το πιο πιθανό πρόβλημα είναι η μπαταρία η οποία θέλει αντικατάσταση για να στρώσει το θέμα. Πάντως προσωπικά επειδή είχα το ίδιο θέμα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=435289 λύθηκε προσωρινά με αντικατάσταση πλακέτας απο την LG και αγορά καινούργιας μπαταρίας απο εμένα.Αλλά δυστυχώς χθές ξανάρχισε τα ίδια.... Παράθεση www.lancisti.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
udt71 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να αναφέρω ενα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το G3 μου, Ξαφνικά άρχισε κάνει επανεκκινήσεις με το που δείχνει το logo μετά την αναβάθμιση σε android 6.0 και χωρίς να λυθή το πρόβλημα το πήγα για service όπου διαπίστωσαν ότι έφταιγε η μπαταρία.. Άλλαξα μπαταρία και όλα καλά, τώρα όταν πάω να ανοίξω τα e-mail (pop3) μου βγάζει μήνυμα «Δυστυχώς, E-mail έχει σταματήσει» και δεν ανοίγει.. Γνωρίζει κανείς κάτι? Παράθεση "Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου" (ΠΛΑΤΩΝ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να αναφέρω ενα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το G3 μου, Ξαφνικά άρχισε κάνει επανεκκινήσεις με το που δείχνει το logo μετά την αναβάθμιση σε android 6.0 και χωρίς να λυθή το πρόβλημα το πήγα για service όπου διαπίστωσαν ότι έφταιγε η μπαταρία.. Άλλαξα μπαταρία και όλα καλά, τώρα όταν πάω να ανοίξω τα e-mail (pop3) μου βγάζει μήνυμα «Δυστυχώς, E-mail έχει σταματήσει» και δεν ανοίγει.. Γνωρίζει κανείς κάτι? Εχει βγει μια διορθωση απο την lg. Ψαξε στις ρυθμισεις για ενημερωση λογισμικου. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwpantel Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Καλησπέρα Ρώτησα και σε 1-2 topic παρακάτω αλλά είπα να ρωτήσω και εδώ.Υπάρχει τρόπος να τραβήξεις τα data σου απο συσκευή που είναι σε bootloop mode πριν κάνεις hard reset;Καμία ιδέα κάποιος; ;) Ευχαριστώ :) Παράθεση www.lancisti.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Καλησπέρα Ρώτησα και σε 1-2 topic παρακάτω αλλά είπα να ρωτήσω και εδώ.Υπάρχει τρόπος να τραβήξεις τα data σου απο συσκευή που είναι σε bootloop mode πριν κάνεις hard reset;Καμία ιδέα κάποιος; ;) Ευχαριστώ :) αφου δεν ανοιγει η συσκευη λογικα δεν το βλεπει και το pc.αρα μαλλον δεν υπαρχει τροπος.... τουλαχιστον εγω δεν γνωριζω να υπαρχει.:X για το μελλον παντως να τα σωζεις(αποθηκευεις) σε εξωτερικη καρτα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwpantel Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 αφου δεν ανοιγει η συσκευη λογικα δεν το βλεπει και το pc.αρα μαλλον δεν υπαρχει τροπος.... τουλαχιστον εγω δεν γνωριζω να υπαρχει.:X για το μελλον παντως να τα σωζεις(αποθηκευεις) σε εξωτερικη καρτα. Ναι όντως δεν το βλέπει και το pc :wacko: Ψάχνω να βρω κανένα key combination πέραν του power+volume down που απλά κάνει hard reset αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω κάτι. Αυτό το wipe cache partition πως γίνεται τελικά χωρίς να είσαι "μέσα"; Παράθεση www.lancisti.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksakel Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ταλαιπωρούμαι με το bootloop από τον Ιανουάριο. Το έχω στείλει 5 φορές.. Μου το επισκευάσανε, μου αλλάξαν πλακέτα, μέχρι και καινούρια συσκευή μου δώσανε. Τα ίδια.. Το κινητό τα παίζει και σε κρεμάει έτσι απλά.. 2 από τις 5 φορές με κρέμασε πάνω σε επαγγελματικό ταξίδι... Κρατήσεις, email, επαφές.. ξαφνικά τέλος.. Και επειδή είμαι από την Θεσσαλονίκη αναμένω πάνω από 2 εβδομάδες κάθε φορά.. περαστικά μας.. αλλά πραγματικά πρέπει να οργανωθούμε.. μας δουλεύουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 (edited) Απαραδεκτη η συσκευη που εχεις θα ελεγα.γιατι στο σερβις οπως γραφεις μεχρι συσκευη καινουργια σου δωσανε.δεν τους υποστηριζω αλλα εχω 2 g3 στην κατοχη μου χωρις προβληματα.μηπως κανουμε καμια πατατα και εμεις σαν χρηστες? Edited August 12, 2016 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 έχουν αρχίσει να πυκνώνουν ξανά οι επανεκκινήσεις και σε μένα.. του είχα κάνει factory reset και ήταν καλά για κάνα δυο μήνες, αλλά μόλις μου ξανάγινε μία, δεν έκανε boot (κόλλησε στο λογότυπο) , έβγαλα τη μπαταρία και μόλις πήγε να μπουτάρει και άρχισε τα app updates... πρέπει οπωσδήποτε να κάνει κάτι η lg και να βγάλει αναβάθμιση, κάτι είναι πολύ στραβό με τη mm της και δεν είμαι τώρα σε φάση να μου γίνει το κινητό τούβλο και να τρέχω στα service, το χρειάζομαι για τη δουλειά μου και δε μπορώ να μείνω εκτός γραφείου ειδικά χωρίς κινητό με κάτι τέτοιες βλακείες στέλνουν το κόσμο στον ανταγωνισμό φιλος εχει ακριβως το ιδιο προβλημα.. Πως το επανεφερες ; αρχεια φωτος κλπ πανε ; σκεφτομαι flash tool αλλα ετσι θα χαθουν ολα :( Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 έχουν αρχίσει να πυκνώνουν ξανά οι επανεκκινήσεις και σε μένα.. του είχα κάνει factory reset και ήταν καλά για κάνα δυο μήνες, αλλά μόλις μου ξανάγινε μία, δεν έκανε boot (κόλλησε στο λογότυπο) , έβγαλα τη μπαταρία και μόλις πήγε να μπουτάρει και άρχισε τα app updates... πρέπει οπωσδήποτε να κάνει κάτι η lg και να βγάλει αναβάθμιση, κάτι είναι πολύ στραβό με τη mm της και δεν είμαι τώρα σε φάση να μου γίνει το κινητό τούβλο και να τρέχω στα service, το χρειάζομαι για τη δουλειά μου και δε μπορώ να μείνω εκτός γραφείου ειδικά χωρίς κινητό με κάτι τέτοιες βλακείες στέλνουν το κόσμο στον ανταγωνισμό Μια από τα ίδια και σε μένα. 2 φορές μάλιστα. Κόλλησε στο lg logo και στα app updates. Τελευταία φορά την πάτησα στις διακοπές. Δυστυχώς οι φώτο ηταν στο κινητό και οχι στην εξωτερικη sd. Μόνο με hard reset (vol down και power) ξεκόλλησε, ούτε download mode ή pc suite. Φυσικά χάθηκαν όλα και ξαναστήσιμο. Τα προβλήματα αρχίσανε μετά απο επισκευή του γνωστού ραγίσματος στο μικρόφωνο (αλλαγής οθόνης) απο procordia.Την Marshmallow την είχα και απο πριν χωρις προβλήματα. Αλήθεια τα αρχεία σου πως τα έσωσες? Λύση υπάρχει τελικά? Πιστεύω το προβλημα βρίσκεται στο λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Το g3 ενους φιλου εχει θεμα με το μικροφωνο. Δεν τον ακουν οταν μιλαει. Δοκιμασαμε μια επαναφορα ,τιποτα. Διαγραψαμε και την εφαρμογη google,(διαβασα οτι ισως επηρεαζει).στο πρωτο τηλεφωνο δουλευε κανονικα.στο επομενο παλι τιποτα. Εχετε καμια ιδεα?η ειναι hardware? Το εχετε ξανακουσει γενικα το θεμα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Μαλλον για αλλαγη μικροφωνου το βλεπω Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Το g3 ενους φιλου εχει θεμα με το μικροφωνο. Δεν τον ακουν οταν μιλαει. Δοκιμασαμε μια επαναφορα ,τιποτα. Διαγραψαμε και την εφαρμογη google,(διαβασα οτι ισως επηρεαζει).στο πρωτο τηλεφωνο δουλευε κανονικα.στο επομενο παλι τιποτα. Εχετε καμια ιδεα?η ειναι hardware? Το εχετε ξανακουσει γενικα το θεμα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε μια εφαρμογή εγγραφής φωνής από το playstore ή την ενσωματωμένη της LG, μιλώντας εναλλάξ στα δύο μικρόφωνα πάνω κάτω. Αν μετά στην αναπαραγωγή της εγγραφής δεν ακούς τίποτα, τότε είναι σίγουρα hardware πρόβλημα οπότε είσαι για service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
llx Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Λοιπον δε ξερω απο που να αρχήσω και που να τελειωσω... Ειμαι κατοχος αυτου του κινητου... Δεν ξέρω αν αυτο ειναι απαραδεκτο ή εγώ κανω υπερβολική χρήση και δε με καλύπτει... Όταν το πρωτο πηρα ολα ηταν ρόδινα (όπως στα περισσότερα κινητα) Έχω κατεβάσει τις εξίς εφαρμογες.. Viber, Whats App, Facebook, Messenger, Snapchat, Instagram,VSCO, Clean Master και τώρα 3 βδομάδες και το PokemonGO(ασχολίαστο σε οσους δεν αρεσει :P) Μέχρι πριν το PokemonGo δεν ειχα κανενα τρελο προβλημα εκτος απο μερικα κολληματα την κλασική υπερθερμανση μετα απο πολύωρη χρήση αντε και καμια επανεκκίνηση (που καμια φορα δε ζητουσε καν Pin) Ομολογώ οτι κάηκα λίγο με το παιχνίδι, και το κινητο ήταν συνεχεια ζεστοοοοοοοο (καυτο βασικα) αλλες φορες εφτανε κ 70 βαθμους (αν ισχυουν οι πληροφοριες του clean master) Eπειδή επαιζα με παρεα απο αμαξι και επειδη δεδομενα +παιχνιδι επεφτε πολυ γρηγορα η μπαταρια το φόρτιζα (ενω παράλληλα επαιζα) στο αμαξι.... Τώρα 3 μερες λπν εχω το εξίς πρόβλημα.... φορτίζει 100% στο πρώτο τηλεφωνο πέφτει στο 70% χωρις δεδομενα ανοιχτα και γενικα μεσα σε 1-2 ώρες χωρις χρήση πεφτει στο 20% και ειναι συνεχεια ζεστο κοντα στην καμερα.. Τονιζω χωρις χρήση.. Ελεγα να πάρω αλλο κινητο.. Σκεφτηκα το κοστος λεω ας παρω αλλη μπαταρία για αρχή μηπως φταίει αυτο.... Παίρνω άλλη μπαταρια, ανοιγω δεδομενα ολα οκ.. Με το που ανοιξα το παιχνιδι καιει πεφτει παλι η μπαταρια στα ταρταρα, δεν ανοιγει το WiFi δεν αναγνωριζει το παιχνιδι το GPS και ξανα απ την αρχή.... Θα μου πει τώρα καποιος οκ κοπελια σταματα το παιχνιδι... Σταματησα(προσωρινά :P)!!! Αλλα δεν ανοιγει το WiFi... παταω wifi δεν φορτώνει ποτε ουτε τα διαθέσιμα δίκτυα βλέπω, αλλά ούτε μπορώ να σταματησω την διαδικασία ενεργοποίησης wifi.... Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων παλι τα ίδια... ξανα έκανα χωρίς αυτη τη φορα να επιτρέψω την αυτοματη αναβάθμιση λογισμικου και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δουλεψε το wifi.. Με το που παω να πατήσω για να δω ποια ειναι η εκδοση που εχει το κινητο κανει μονο του αναβάθμιση λογισμικου και ξαναεχασα το wifi... Δε με νοιαζει που δε μπορώ να παιξω... Αλλα δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητο... Ξέρει καποιος κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 πηγαινε το στο σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts