giorgosnp Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Έχει έρθει και στο δικό μου το 10. Μάλλον θα είμαι ο τελευταίος που θα την περάσει... :cool: Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Μου την βαρεσε και πήγα από eu σε global, όλα πήγαν καλά και το Android 10 δείχνει να πηγαίνει πολύ καλά. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Εγώ που είμαι ήδη στη 10 να το περάσω; Με αφήνει :) ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ που είμαι ήδη στη 10 να το περάσω; Με αφήνει :) Τελικά την πέρασα, αν και είχα την 10 από πριν αλλά μου φαίνεται ότι παρόλο που έγραφε 1.3 gb μάλλον εγκατέστησε μικρότερο αρχείο και αυτό γιατί η εγκατάσταση έγινε πολύ γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Εμένα δεν έχει έρθει η 19αρα Α3 από Gearbest Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Εμένα δεν έχει έρθει η 19αρα Α3 από Gearbest Sent from my MI PAD 4 using TapatalkGlobal ή eu είσαι; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Από ότι βλέπω δεν έφτιαξαν και τίποτα . 32s shutter speed ακόμα λείπει . Εικονίδιο για το δαχτυλικο δεν βγαίνει αν σηκώσεις το τηλέφωνο η αν κάνεις tap στην οθόνη. Battery drains λογικά λόγω ambient display . Μήπως τουλαχιστον έφτιαξαν την "αυτόματη" φωτεινότητα ή το notification led να δουλεύουν όπως πρέπει? Αν είναι να κόβουμε πράγματα με τα updates καλύτερα να μην τα δίνουν ποτέ . Όχι τίποτα άλλο αν δεν πάμε στο Α10 χάνουμε και τα patch updates .:mad: Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Από ότι βλέπω δεν έφτιαξαν και τίποτα . Εικονίδιο για το δαχτυλικο δεν βγαίνει αν σηκώσεις το τηλέφωνο η αν κάνεις tap στην οθόνη. Battery drains λογικά λόγω ambient display . Μήπως τουλαχιστον έφτιαξαν την "αυτόματη" φωτεινότητα ή το notification led να δουλεύουν όπως πρέπει? Αν είναι να κόβουμε πράγματα με τα updates καλύτερα να μην τα δίνουν ποτέ . Όχι τίποτα άλλο αν δεν πάμε στο Α10 χάνουμε και τα patch updates .:mad: 1) Πράγματι το 32s shutter speed λείπει. 2)Το εικονίδιο για το δαχτυλικο δεν βγαίνει αν σηκώσεις το τηλέφωνο, αλλά λειτουργεί άμεσα αγγίζοντας το δάκτυλο, καθώς επίσης ανάβει με διπλό ταπ. Καλύτερη υλοποίηση για μένα αφού με την προηγούμενη συνέχεια άναβε το εικονίδιο, ειδικά στο αυτοκίνητο. 3)Battery drain δεν έχω παρατηρήσει ως προς ώρας. 4)Αυτόματη φωτεινότητα και notification led δουλεύουν χωρίς κάποιο πρόβλημα, σε μένα, όπως άλλωστε δούλευαν και πριν. Έχω την αίσθηση ότι το τηλέφωνο είναι περισσότερο "smooth" στη χρήση του. Πάντως αν πας στα gestures της 10 και τα συνηθίσεις, μετά δεν υπάρχει επιστροφή. Αυτό και το dark theme, είναι οι κύριοι λόγοι που προτείνω τη μετάβαση στην 10. Τώρα όσοι θεωρούν τα 32s στη λειτουργία pro της κάμερας σημαντική, ας μείνουν στην 9. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeR1_700 Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 (edited) 1) Πράγματι το 32s shutter speed λείπει. 2)Το εικονίδιο για το δαχτυλικο δεν βγαίνει αν σηκώσεις το τηλέφωνο, αλλά λειτουργεί άμεσα αγγίζοντας το δάκτυλο, καθώς επίσης ανάβει με διπλό ταπ. Καλύτερη υλοποίηση για μένα αφού με την προηγούμενη συνέχεια άναβε το εικονίδιο, ειδικά στο αυτοκίνητο. 3)Battery drain δεν έχω παρατηρήσει ως προς ώρας. 4)Αυτόματη φωτεινότητα και notification led δουλεύουν χωρίς κάποιο πρόβλημα, σε μένα, όπως άλλωστε δούλευαν και πριν. Έχω την αίσθηση ότι το τηλέφωνο είναι περισσότερο "smooth" στη χρήση του. Πάντως αν πας στα gestures της 10 και τα συνηθίσεις, μετά δεν υπάρχει επιστροφή. Αυτό και το dark theme, είναι οι κύριοι λόγοι που προτείνω τη μετάβαση στην 10. Τώρα όσοι θεωρούν τα 32s στη λειτουργία pro της κάμερας σημαντική, ας μείνουν στην 9. Τα έχω κάνει ήδη όλα όσα έχω στο κινητό σε dark mode με διάφορους τρόπους (android 9 έχω). Έχω βάλει και εφαρμογή με gestures που πιάνει χώρο από την μπαταρία 0% (λογικά θα πιάνει 0,κάτι %). Θα βάλω την 10 όταν δω ότι σε όλους τρέχει οκ, αλλά και πάλι τα gestures του 10 δεν μπορείς να τα πειράξεις και πολύ οπότε θα παραμείνω με την εφαρμογή, όπως και το dark theme σε εφαρμογές δεν ξέρω αν τις κάνει όλες μαύρες. Πληροφοριακά το google στο κάνει μαύρο? Εγώ το έχω κάνει μαύρο απλά θέλω να μάθω αν γίνεται αυτοματοποιημένα στην 10... Edited April 8, 2020 by GeorgeR1_700 Παράθεση Τα καλύτερα apps για tv boxes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Έχω την ίδια άποψη με τον Gx2, σε όλα. Τώρα το τηλέφωνο θύμιζει σε ομαλότητα λειτουργίας και μπαταρία, την κατάσταση που διαπίστωσα όταν το πρωτοπήρα, ώντας σε Android 9. Και φυσικά, όταν συνηθίσεις τα Android 10 gestures, απλά δεν υπάρχει επιστροφή. Το μόνο άσχημο είναι ότι πρέπει να μείνεις με τον εργοστασιακό launcher προκειμένου να δουλεύουν απρόσκοπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν ομαλά στην 10, το dark τα κάνει όλα μαύρα σε όλες τις εφαρμογές, το μόνο που με χαλάει στον μαμά launcher είναι ότι κόβει τα ονόματα τον εφαρμογών. Μπορεί να άργησε αλλά έκαναν καλή δουλειά. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Τα gestures που τα βρίσκω ρε παιδιά στην 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Θα εκτιμούσα όποιον παρατηρήσει με τη 10 την απόδοση της μπαταρίας και μας πει τα σχόλια του εδώ Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Σύστημα- κινήσεις. 5 λεπτά αν ασχοληθείς να ψάξεις στις ρυθμίσεις θα μάθεις απέξω όλο το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα εκτιμούσα όποιον παρατηρήσει με τη 10 την απόδοση της μπαταρίας και μας πει τα σχόλια του εδώ Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΠρώτη φόρτιση είναι αλλά την βλέπω παρά πολύ καλή, σε μερικές μέρες που θα στρώσει θα έχουμε πιο σίγουρα αποτελέσματα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Ευχαριστώ chios ευπρόσδεκτα και περαιτέρω σχολια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeR1_700 Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Τα gestures που τα βρίσκω ρε παιδιά στην 10? Παράθεση Τα καλύτερα apps για tv boxes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Global ή eu είσαι; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΛογικά Global Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Έχω την ίδια άποψη με τον Gx2, σε όλα. Τώρα το τηλέφωνο θύμιζει σε ομαλότητα λειτουργίας και μπαταρία, την κατάσταση που διαπίστωσα όταν το πρωτοπήρα, ώντας σε Android 9. Και φυσικά, όταν συνηθίσεις τα Android 10 gestures, απλά δεν υπάρχει επιστροφή. Το μόνο άσχημο είναι ότι πρέπει να μείνεις με τον εργοστασιακό launcher προκειμένου να δουλεύουν απρόσκοπτα.Υπάρχουν ήδη launcher's που δουλεύουν με τα gestures π.χ. nova , που έχω εδώ και χρόνια σε όλα τα κινητά μου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Εμένα το μόνο που θα με βολέψει και ήταν στις γενικές αλλαγές της 10 αλλά δε ξέρω αν το βάλανε γιατί δεν άκουσα κανένα να το λέει, είναι η δυνατότητα να δεις το αποθηκευμένο WiFi password. Δε θυμάμαι αν βλέπεις το κωδικό ή σου βγάζει QR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Λογικά Global Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν είσαι global έπρεπε να σου βγάζει την 10, έκανες αναζήτηση για νέα έκδοση; . Το λογικά με το τι έχεις διαφέρουν, στο σχετικά με το τηλέφωνο , αριθμός έκδοσης τι σου λέει; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 -PFQEUXM Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 -PFQEUXM Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχεις ευρωπαικη εκδοση. Δεν εχει βγει ακομα update. Θα πρεπει να περιμενεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 -PFQEUXM Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίδες τελικά δεν έχεις global, λογικά εντός των ημερών θα την βγάλουν. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Υπάρχουν ήδη launcher's που δουλεύουν με τα gestures π.χ. nova , που έχω εδώ και χρόνια σε όλα τα κινητά μου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν απαιτείται όμως σε κάθε επανεκκίνηση να τρέχεις μέσω του pc την εντολή adb shell cmd overlay enable com.android.internal.systemui.navbar.gestural ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Εμένα το μόνο που θα με βολέψει και ήταν στις γενικές αλλαγές της 10 αλλά δε ξέρω αν το βάλανε γιατί δεν άκουσα κανένα να το λέει, είναι η δυνατότητα να δεις το αποθηκευμένο WiFi password. Δε θυμάμαι αν βλέπεις το κωδικό ή σου βγάζει QR.Βλέπεις τον κωδικό και έχει και QR code για άμεση αντιγραφή σε άλλη συσκευή. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 (edited) Δεν απαιτείται όμως σε κάθε επανεκκίνηση να τρέχεις μέσω του pc την εντολή adb shell cmd overlay enable com.android.internal.systemui.navbar.gestural ; το δικό μου είναι ρουτ οπότε δουλεύει κανονικά με όλα τα καλουδια... Σε μη ρουτ δεν δουλεύει το double tap to wake & double tap to sleep, τα gestures δουλεύαμε κανονικά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 8, 2020 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts