Jump to content

GeorgeR1_700

Members
  • Δημοσιεύσεις

    80
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GeorgeR1_700

  1. Ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια.
  2. Οπότε παραμένουμε στα γνωστά μοντέλα. Από τι βλέπω όλα από τα 40 - 50€ ξεκινάνε, οπότε θα του πω για το mi box s αν είναι που έχει και καλύτερη ανάλυση. Από την άλλη βλέπω και αυτό https://www.skroutz.gr/s/21602968/A95x-F3-Slim-Amlogic-S905x3-2GB-16GB-16GB.html αλλά με τόσο λύγο ram και τόσο μικρό αποθηκευτικό χώρο ίσως να έχει θέματα. Αυτά τα box παίζουν σε 480p το Netflix ή 720p? Μάλλον 480 απλά ρωτάω για να σιγουρευτώ.
  3. Καλησπέρα, ένας φίλος ψάχνει box μόνο για netflix και youtube. Η τηλεόραση που έχει είναι η Turbo-X LED TV TXV-E2474 24 Δεν θεωρώ ότι πρέπει να πάει σε mi box s καθώς η οθόνη του είναι ελάχιστων προδιαγραφών. Αλλά δεν θυμάμαι κιόλας αν τα άλλα box παίζουν σε 480 ή 720p το netflix. Μπορεί να πάει σε κάτι πιο οικονομικό από Ελλάδα ή μονόδρομος το mi box s?
  4. Έχεις δίκιο και συγγνώμη, το έβγαλα το off topic... Απλα σβήστο και εσύ από την παράθεση του μηνυμάτος μου για να εξαφανιστεί, καθώς δεν θέλω να δημιουργώ προβλήματα στην ομάδα. Συγνώμη και πάλι.
  5. Το box είναι το Mecool M8S PRO W που έλεγα και στο προηγούμενο σχόλιο (αλλά τελικά δεν θα το πρωτείνω). Όσο για το pc, δεν έχει καθόλου χώρο στο δωμάτιο δυστυχώς. Όλα τα στραβά μαζί ρε παιδί μου τι να πω. Το anydesk άραγε είναι τόσο βαρύ? Όσο για τον ήχο θα βγαίνει από το κινητό, αν δεν πάρουν τηλεόραση με hdmi. Εν το μεταξύ δεν ξέρω τι ταχύτητα έχουν στο internet, με mirror + τηλεδιάσκεψη λογικά θα τα παίξει η γραμμή... Να πω πως σήμερα είδα μόλις πως ίσως δανείσουν τα σχολεία laptop σε άτομα με οικονομικές δυσκολίες. Αν γίνει αυτό, θα είναι εξερετικά πολύ καλό :)
  6. Δεν γνώριζα πως είναι βαριές οι απαιτήσεις τους, το box που ανέφερα το βρήκα στα 25€ και με παζάρι ίσως να έπεφτε στα 20. Και εγώ είδα το X96 Mini (16GB) που είναι στα 30€. Αλλά δεν ξέρω αν μπορούν να τα δώσουν, θα τους το πω όπως και να χει. Όσο για την οθόνη, θα τους προτείνω μια στα 20€ μεταχειρισμένη χωρίς hdmi (δεν βρήκα φθηνές με hdmi). Αναγκαστικά λίγα λεφτά μπορούν να δώσουν. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
  7. Καλησπέρα, μου ζήτησαν οικογενειακοί φίλοι να τους προτείνω ένα τρόπο (τον οικονομικότερο), για να μπορεί η κόρη τους να βλέπει τα διαδικτυακά μαθήματα που κάνει στο σχολείο. Τώρα τα βλέπει από το κινητό της και είναι πολύ δύσκολο. Θα τους προτείνω μεταχειρισμένα αναγκαστικά, ούτως ή άλλως το θέλουν μόνο για να κάνουν mirror screen. Έλεγα να τους προτείνω το Mecool M8S PRO W. Πιστεύετε πως είναι οκ? Το θέλουν άμεσα οπότε δεν θα γίνει αγορά από εξωτερικό. Επίσης το ότι το κινητο είναι iphone, θα αποτελέσει θέμα αν χρειαστεί κάποιο app όπως το anydesk ή teamviewer? Αυτά το tv box τα υποστηρίζει? Επειδή δεν έχουν ούτε οθόνη, θα τους προτείνω μια οικονομική χωρίς hdmi, απλά θα βάλουν έναν μετατροπέα για vga και ο ήχος θα είναι από το κινητό. Λέτε να υπάρξει θέμα με την εικόνα?
  8. Ναι αυτό ακριβώς ήθελα, έφαγα όλες τις ρυθμίσεις και για κάποιον λόγο δεν σκέφτηκα να συνδέσω τα ακουστικά και να δω από κει τις ρυθμίσεις :p Ευχαριστώ πολύ :)
  9. Καλησπέρα στην παρέα, την ώρα που με καλούνε ενώ ακούω μουσική από τα bluetooth ακουστικά και πατάω να απαντήσω στην κλήση, όπως είναι φυσικό ενεργοποιεί το μικρόφωνο του bluetooth ακουστικού. Αλλά επειδή δεν με ακούνε, σε κάθε κλήση το αλλάζω να μην παίρνει είσοδο απο τα bluetooth ακουστικά αλλά από το μικρόφωνο του κινητού και το ακουστικό του κινητού φυσικά. Μπορώ να αποφύγω αυτήν την διαδικασία και κάθε φορά που με καλούνε να έχω ως προεπιλογή να απαντάω από το κινητό και όχι από τα ακουστικά? (Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να κλείσω απλά το bluetοοth να δω αν εκείνη την στιγμή θα περαστεί στο κινητό όπως και λογικά θα γίνει...)
  10. Αν κατάλαβα σωστά θέλεις να μεταφέρεις την εικόνα του υπολογιστή σου στο tvbox. Εγώ το κάνω με το chrome remote desktop, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάτι στον υπολογιστή απλά μπαίνεις στο link και πατάς έναρξη https://remotedesktop.google.com/ Στο tvbox πρέπει να εγκαταστήσεις το παρακάτω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.chromeremotedesktop
  11. Δεν θα έμπλεκα με κωτσοβολο, δεν δουλεύει τίποτα στο σύστημά τους. Δες εδώ πόσοι έχουν παράπονα https://www.skroutz.gr/m/452/Kotsovolos#shop-reviews
  12. Ναι αυτό ακριβώς. Αν υπήρχε σημαντικός λόγος να του αλλάξω rom θα ήταν το magisk όπως είπες στην περίπτωση που χρειαζόμουν να το κάνω root. Αλλά δεν μου χρειάστηκε μέχρι στιγμής, ακόμα και οι ρυθμίσεις λειτουργικού που έκανα μέσω apps (να μην ανοίγουν όλα τα apps κατα την εκκίνηση με το Force Stop Apps, και άνοιγμα κάποιων apps μέσω autostart) δεν χρειάστηκαν root. Ακόμα και την μπάρα ειδοποιήσεων που με παίδεψε να την βάλω βρήκα τρόπο τελικά. Και γενικά του έχω βάλει μπόλικες εφαρμογές καθώς το box το έχω για διάφορα πράγματα. Γενικά το έχω κάνει ένα εργαλείο που δεν του λείπει τίποτα όσον αφορά αυτά που χρειάζομαι.
  13. Το ξέρω ότι δεν μου είπες να αλλάξω λογισμικό, αλλά επειδή οι περισσότεροι το αλλάζουν για αυτό και το ανέφερα :) Έχω backup (όχι μέσω twrp), δεν μου είναι θέμα το back up, θέμα είναι να μην κλειδώσει το boxάκι. Αλλά όπως είπα είμαι οκ, οπότε δεν το πειράζω :happy: . Τελικά δεν λειτουργεί το miracast, αλλά τελικά μάλλον φταίει το κινητό μου καθώς έχει μια μαύρη μπάρα στην άκρη οπότε για αυτό το δείχνει και στην τηλεόραση. Βέβαια έχει και πάνω κάτω μαύρες μπάρες αλλά αυτό δεν είναι θέμα. Χθες έκανα δοκιμές και με άλλα casts αλλά δεν βόλεψε κάποιο. Αλλά είμαι οκ με αυτό που έχω...
  14. Ναι με μαμα firmware είμαι αλλά οκ. Το δοκιμάζω και βλέπουμε, δεν μου είναι και τόσο σημαντικό, απλά ήθελα να δω αν γίνεται. Είμαι ικανοποιημένος με το firmware και δεν το αλλάζω. Δεν είναι ότι το φοβάμαι να το αλλάξω, αλλά επειδή δεν το έχω ξανακάνει, αν πάει κάτι στραβά μετά θα αργήσω πολύ για να ξαναπάρω. Ούτως ή άλλως ότι λειτουργεί οκ, το αφήνω στην ησυχία του.
  15. Θα το τσεκάρω και θα επανέλθω για ενημέρωση :) Με android 8 είμαι, το box μου είναι το x96 max 4/64 Σε ευχαριστώ πολύ για το link και για τον χρόνο σου :)
  16. To miracast που έχεις, μήπως έχεις κάποιο link από apk για να το δοκιμάσω? Το έψαχνα γενικά αλλά δεν το έβρισκα... Σε 16:9 τραβάω φώτο, βασικά σε μένα το λέει 9:16
  17. Καλησπέρα σας, υπάρχει app που να κανω mirror την οθόνη του κινητού μου στο box, που όταν βλέπω φωτογραφίες οριζόντια να μην βγάζει ένα μαύρο πλαίσιο γύρω γύρω? Ή μήπως παίζει ρόλο η ανάλυση της φώτο? Έχω το airscreen για να κάνω mirror. Και κάτι άλλο, και σε εσάς έτσι είναι ή μόνο σε μένα?
  18. Πολύ ενδιαφέρουσα πατέντα. ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορείς να δοκιμάσεις και το ADW Launcher 2 που κάνει να φαίνεται το μενού όπως στα android κινητά (αρκεί να έχεις air mouse). Δες πως φαίνεται.
  19. Τώρα κατάλαβα τι εννωείς. Δεν τα είχα όλα αυτά κατά νου για να είμαι ειλικρινής. Σε ευχαριστώ πολύ :)
  20. Δεν κατάλαβα, το app restore transfer είναι από το play store και όχι apk.
  21. Τα apk τα δημιουργεί το ίδιο το app restore transfer εκείνη την στιγμή από όσα apps έχεις (είτε από play store είτε από apk), οπότε δεν είναι εφαρμογές τρίτων αν εννοείς αυτά τα apk, είναι εφαρμογές που δημιούργησες εσύ ο ίδιος μέσω του app restore transfer. ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οπότε κάνεις επαναφορά, και μετά που θα μπεις για να βάλεις την έκδοση που έκανες backup?
  22. Καλά δεν το λες και διαδικασία, ανοίγεις το app, πατάς επιλογή όλων και σε μισό λετπό στα κάνει όλα apk, μετά τα ανεβάζεις και τέλος ;) Και εδώ διαλέγεις ποια apk θες όταν τα κατεβάζεις φυσικά. Αυτό με το google δεν το είχα σκεφτεί, εσύ το έχεις κάνει ποτέ για να δεις τι σου επαναφέρει? Επίσης το έβαλα να κάνει backup αλλά δεν βλέπω να υπάρχει μέσα στο κινητό σαν αρχείο...
  23. Εγώ με την 9 είμαι ακόμα αλλά και εγώ παρατήρισα την τελευταία βδομάδα ένα κωλιματάκι μια φορά την μέρα. Του έσβησα τα updates και μια χαρά τώρα. Όταν έρθει η στιγμή να κάνεις reset θα σου πρώτεινα να κατεβάσεις την εφαρμογή App Backup Restore Transfer το οποίο δημιουργεί για κάθε σου app ένα apk αρχείο με την τωρινή τους έκδωση (δεν κρατά όμως τις ρυθμήσεις που έχεις κάνει σε κάθε app). Από κει σου δίνεται η δυνατότητα να το ανεβάσεις στο google drive. Οπότε μετά ούτε ψάχνεις ούτε τίποτα, τα κατεβάζεις, τα εγκαθιστάς και τελιώνεις γλητόνοντας χρόνο.
  24. Όσοι έχετε θέμα με το chrome δωκιμάσατε να απεγκαταστήσετε τις ενημερώσεις του app?
  25. Καλησπέρα, υπάρχει κανένα app που να μπορώ να αλλάξω τα keys codes του πληκτρολογίου μου ΧΩΡΙΣ όμως να σβήνει το εικονικό πληκτρολόγιο από την οθόνη? Δηλ θα έχω μεν το φυσικό πληκτρολόγιο αλλά θέλω να φαίνεται και το εικονικό.
×
×
  • Create New...