Jump to content

Xiaomi Mi A3

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στατιστικά το αναφέρω, ήρθε πριν λίγο στο mi a3 μου μήνυμα από την πολιτική προστασία για την απαγόρευση κυκλοφορίας. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει, αλλά είχα δεδομένα από Vodafone. Την περασμένη φορά δεν είχε έρθει τίποτα ενώ είχα cosmote, αλλά είχα λάβει στην άλλη μου συσκευή όσο είχα κλειστό το A3. Σήμερα είχα κλειστό το A3 και τη άλλη συσκευή με flight mode και WiFi. Δεν ήρθε τίποτα ενώ στο το τηλέφωνο του πατέρα μου ήρθε κανονικά. Μόλις άνοιξα το A3 γύρισα τα δεδομένα σε Vodafone και μισή ώρα μετά ήρθε. Μπορεί να είναι και τυχαίο βέβαια.

Sent from my Mi A3

Εμένα πάλι με cosmote δεν ήρθε ειδοποίηση. 2 sims φορτωμένο. 1 εταιρικό cosmote + 1 προσωπικο cosmokarta. 4g, LTE, δεδομενα ανοικτά όλα αλλά τίποτα όπως την προηγούμενη φορά. Global, από skroutzoμαγαζο αγορασμένο, Android 10 stock.

Όλες οι ρυθμίσεις στο alerts ανοικτές

Σε γνωστό μου με cosmokarta, redmi 5 ίδιες ρυθμίσεις αλλά μία sim του ήρθε μία χαρά η ειδοποίηση.

Δοκίμασα μετά να κλείσω τη μία sim. Περίμενα κανένα 30λεπτο αλλά τίποτα.

Τι να πω?

Έχω την αίσθηση ότι παίζει το κομμάτι ότι δεν είναι από τον επίσημο εισαγωγέα. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα δικτύου...

Έχουμε 4 συσκευές σπίτι. Μια φορά ήρθε σε 2 και τις άλλες δύο φορές ήρθε μόνο σε μια. Σήμερα ήρθε σε αυτή που έχει κάρτα εξωτερικού σε roaming με δεδομένα κλειστά και δεν την έχει ακουμπήσει κάνεις μέρες. Μη ψάχνετε τις συσκευές, απλά το σύστημα δουλεύει όπως του καπνίσει...

Έχουμε 4 συσκευές σπίτι. Μια φορά ήρθε σε 2 και τις άλλες δύο φορές ήρθε μόνο σε μια. Σήμερα ήρθε σε αυτή που έχει κάρτα εξωτερικού σε roaming με δεδομένα κλειστά και δεν την έχει ακουμπήσει κάνεις μέρες. Μη ψάχνετε τις συσκευές, απλά το σύστημα δουλεύει όπως του καπνίσει...

Φιλε spiliot, μπορεί να έχεις και δίκιο. Ίσως είναι bug του συστήματος. Διάβασα στο διαδίκτυο ότι όντως ένα 10 % δεν τα λαμβάνει.....

Το σκάλισα τώρα στις ρυθμίσεις και βρήκα το emergency alerts app, και στα notifications του μου βγάζει emergency alerts και broadcast messages. Και τα 2 δύο από default ήταν ρυθμισμένα στο silent. Επέλεξα το alerting mode (2 έχει, silent & alerting) και περιμένω την επόμενη φορά που δεν θα είναι και μακριά να δω τι θα κάνει.

Σε android 10 αυτά. Γράψτε στο search στις ρυθμίσεις alerts και κάντε scroll προς τα κάτω. Λογικά θα σας βγάζει emergency alerts app info.

Έχουμε δύο mi a3 στο σπίτι και μας ήρθε από δύο φορές. Και τα δύο με vodafon. Πιστεύω και εγώ ότι το σύστημα τους έχει θέμα.

Εμένα αγορασμένο από infoquest με international rom σύμφωνα με το εργαλείο imei δεν έλαβε ποτέ κανένα μήνυμα μέχρι τώρα...Μια κάρτα Cosmote Whatsup με ενεργά δεδομένα/wifi...

Οι ρυθμίσεις είναι όλες ON.

https://ibb.co/jJBm6GR

https://ibb.co/hxG3KdC

Ένα παλιό Lenovo που έχει μια Cosmokarta ήταν κλειστό και όταν το άνοιξα το εμφάνισε...όπως και κάθε προηγούμενη φορά...

Εμένα πάλι με cosmote δεν ήρθε ειδοποίηση. 2 sims φορτωμένο. 1 εταιρικό cosmote + 1 προσωπικο cosmokarta. 4g, LTE, δεδομενα ανοικτά όλα αλλά τίποτα όπως την προηγούμενη φορά. Global, από skroutzoμαγαζο αγορασμένο, Android 10 stock.

Όλες οι ρυθμίσεις στο alerts ανοικτές

Σε γνωστό μου με cosmokarta, redmi 5 ίδιες ρυθμίσεις αλλά μία sim του ήρθε μία χαρά η ειδοποίηση.

Δοκίμασα μετά να κλείσω τη μία sim. Περίμενα κανένα 30λεπτο αλλά τίποτα.

Τι να πω?

Έχω την αίσθηση ότι παίζει το κομμάτι ότι δεν είναι από τον επίσημο εισαγωγέα. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα δικτύου...

Edited by map31000
Mi A3 Not just Blue 4GB RAM 64GB ROM, official international version, PFQEUXM

Λογικά τα data δεν πρέπει να παίζουν ρόλο για το alert.

Για στατιστικούς λόγους skroutzομαγαζο,cosmote,EU,με alert ενεργοποιημένα , δεν έχει έρθει ποτέ τιποτα.

Mi A2 lite cosmote όλες τις φορές με τις σειρήνες του τη φωνή του και το κοψοχολιασμα του.

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

Οπότε στη συγκεκριμένη συσκευή με κάρτα Cosmote για κάποιον λόγο δεν έρχεται η ειδοποίηση.
Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Όποιος θέλει μπορεί να κάνει εγγραφή στο 112.gr και να λαμβάνει τις σχετικές ειδοποιήσεις με SMS (έχει και άλλες επιλογές).

Έχουμε 3 Xiaomi στο σπίτι:

Pocophone F1 του γιου μου (Cosmocarta)

Mix2 της γυναίκας μου (Vodafone)

Mi 9 lite το δικό μου (Cosmocarta)

Και τα τρία από Banggood (global) με ενεργοποιημένες όλες τις ειδοποιήσεις.

Στα 2 πρώτα ήρθαν όλα τα μηνύματα πολιτικής προστασίας.

Στο δικό μου (με EU rom) καμία.

Δεν βγάζουμε άκρη...

Φίλος θα κάνω μια μαντεψια. Μάλλον σου αρέσουν τα Xiaomi :lol:

Και εγώ υποψιάζομαι για κάποιο λόγο cosmote + (μερικά) Xiaomi = not love for ever:cry:

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

Eu το δικό μου με frog cosmote και τις 2 φορές ήρθε κανονικά ( την πρώτη φορά είχα για data wind 2η σιμ)

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάθισα λίγο και διάβασα πως δουλεύει η τεχνολογία, ουσιαστικά είναι push message που η κεραία στέλνει σε όλους τους δέκτες αλλά χωρίς εγγύηση παράδοσης ή γνώση του πόσοι το λάβανε. Σα να βγαίνει ένας με ντουντουκα στο κέντρο της πόλης και να φωνάζει κάτι μια φορά. Όποιος έτυχε να ακούσει άκουσε. Το 90% επιτυχία πιστεύω το έχουν βγάλει από το μυαλό τους.

Παιδιά τώρα είδα ότι στης ρυθμίσεις της urnyx έχει να ενεργοποιηθούν και οι άλλοι δύο φακοί της συσκευής, το έχετε κάνει και δούλεψε; Γιατί εμένα που το έκανα κρασαρε η εφαρμογή.

Παιδιά τώρα είδα ότι στης ρυθμίσεις της urnyx έχει να ενεργοποιηθούν και οι άλλοι δύο φακοί της συσκευής, το έχετε κάνει και δούλεψε; Γιατί εμένα που το έκανα κρασαρε η εφαρμογή.

Για να δουλεψει πρεπει να ξεκλειδωσεις bootloader και να κανεις root.να αλλαξεις το selinux.

Χωρις αυτα δεν δουλευει με την καμια.

https://in.c.mi.com/thread-2165324-1-0.html?t=1585064807369

δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

https://in.c.mi.com/thread-2165324-1-0.html?t=1585064807369

δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια

Μπουρδες,δικαιολογιες για να καθυστερησουν κι αλλο.

Ενα μηνα καθυστερησης ειχε το firmware απο την qualcomm και μονο αυτο μπορουμε να θεωρησουμε καθυστερηση.

Παμε συντομα για 7 μηνες.

Μπουρδες,δικαιολογιες για να καθυστερησουν κι αλλο.

Ενα μηνα καθυστερησης ειχε το firmware απο την qualcomm και μονο αυτο μπορουμε να θεωρησουμε καθυστερηση.

Παμε συντομα για 7 μηνες.

Ετσι πιστεύω κι εγώ. Για το καθετί, ο τύπος προσθέτει 1 μήνα καθυστέρηση, λες και είναι καμιά μονάδα μέτρησης ο μήνας

Αν και γενικά δεν είμαι από αυτούς που βιάζονται,

αρχίζω και πιστεύω όλο και περισσότερο τη θεωρία ότι υπάρχει ενας dev από πίσω για όλο το android one :lol:

Δεν περίμενω πολλά πλέον, μακάρι να βγει καλό το update, αλλά πιστεύω θα είναι χειρότερο, με χειρότερη μπαταρία...

Πάλι για custom με βλεπω

Κατάφερε κανένας να κάνει το update? Εμένα μου λέει αυτό. Είναι ήδη σε android 10 ( global).60fffde03254fbc4d74c5b09c6f5b2d6.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Κατάφερε κανένας να κάνει το update? Εμένα μου λέει αυτό. Είναι ήδη σε android 10 ( global).60fffde03254fbc4d74c5b09c6f5b2d6.jpg

Αυτο τελικα δεν ειναι εταιρια μεγαλη.

Μοιαζει να ειναι ο καφενες του Γρηγορη.

Στελει update security patxh 1 γιγα σε τηλεφωνα που εχουν δηθεν αναβαθμιστει.

Μιλαμε για καφενειο.