vag74 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 ΕΥΡΗΚΑ!!! :D Τον ρόλο του "ανύπαρκτου" LED Notification, τον παίζει ωραία η AoD! https://i.postimg.cc/526Dmwjt/IMG-20200417-110344.jpg (Απλά έβαλα μαύρη εικόνα αντί για ρολόι αφαιρώντας παράλληλα την ένδειξη της μπαταρίας.) https://i.postimg.cc/k4vSbBby/IMG-20200417-111545.jpgΜπαταρία δεν τρώει έτσι; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sargio01 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Λογικά όχι εφόσον τα pixels παραμένουν σβησμένα για όσο δεν έχουμε ειδοποίηση ενώ παράλληλα πόσο να τρώει το εικονιδιάκι όσο υπάρχει όταν έχουμε. Παράθεση Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 ΕΥΡΗΚΑ!!! :D Τον ρόλο του "ανύπαρκτου" LED Notification, τον παίζει ωραία η AoD! https://i.postimg.cc/526Dmwjt/IMG-20200417-110344.jpg (Απλά έβαλα μαύρη εικόνα αντί για ρολόι αφαιρώντας παράλληλα την ένδειξη της μπαταρίας.) https://i.postimg.cc/k4vSbBby/IMG-20200417-111545.jpg Γαιτι εαν το αφησεις το ρολογακι δεν αναβουν οι χαμενες κλησεις-sms κτλ? Στις κορης αναβουν και για τα sms και τις κλησεις με χρωμα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sargio01 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 (edited) Απλά δεν ήθελα να υπάρχει μόνιμα αναμένο μέρος της οθόνης και να μου τρώει μπαταρία ενώ δεν χρειάζομαι το ρολόι(έχω χειρός). :) Edited April 17, 2020 by sargio01 Παράθεση Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Απλά δεν ήθελα να υπάρχει μόνιμα αναμένο μέρος της οθόνης και να μου τρώει μπαταρία ενώ δεν χρειάζομαι το ρολόι(έχω χειρός). :) A ok,καταλαβα λαθος μαλλον.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sargio01 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Τώωωρα έπιασα το τι κατάλαβες!!! Ναι, αυτά τα έκανα για LED Notification. Αντί δηλαδή να εγκαταστήσω τρίτη εφαρμογή όπως το Notify buddy για παράδειγμα, προσάρμοσα κατάλληλα την AoD. Παράθεση Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikinas Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Παιδιά τι πρέπει να ενεργοποιήσω για να βλέπω ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος? Πείτε μου κάποιος βήμα βήμα παρακαλώ που να παω;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Μπαταρία δεν τρώει έτσι; Λογικά όχι εφόσον τα pixels παραμένουν σβησμένα για όσο δεν έχουμε ειδοποίηση ενώ παράλληλα πόσο να τρώει το εικονιδιάκι όσο υπάρχει όταν έχουμε. Ξέρουμε αν η χρήση του AOD επιτρέπει στη συσκευή να μπει σε "deep sleep" ή όχι...; Θα ήθελα να ελπίζω ότι το επιτρέπει, αλλά αν όχι, η μπαταρία πρέπει να φεύγει... νερό, άσχετα με το αν υπάρχει ορατή ένδειξη στην οθόνη. Για τις ειδοποιήσεις, στο μενού του AOD υπάρχει το "When notifications come and the screen is off" -> "Show animation", το οποίο παρέχει μια επιλογή από τρόπους με τους οποίους μπορούν να αναβοσβήνουν τα πλαϊνά της οθόνης όταν έχεις κάποιο notification. Υποκαθιστά το -πρακτικά ανύπαρκτο- notification led. Εγώ όμως δεν κατάφερα ποτέ να το κάνω να δουλέψει, ό,τι κι αν δοκίμασα. Το είδα να ανάβει μόνο μία φορά, καθώς το είχα ξεχασμένο στο "on" και έκανα κάτι ψιλο-άσχετο, που δε θυμάμαι - νομίζω είχα τη συσκευή σε tethering mode, να 'σερβίρει' δίκτυο σε κάποιο laptop, ή κάτι ανάλογο, και είδα ξαφνικά την οθόνη να αναβοσβήνει με το σχετικό εφέ. Ποτέ άλλοτε όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Ξέρουμε αν η χρήση του AOD επιτρέπει στη συσκευή να μπει σε "deep sleep" ή όχι...; Θα ήθελα να ελπίζω ότι το επιτρέπει, αλλά αν όχι, η μπαταρία πρέπει να φεύγει... νερό, άσχετα με το αν υπάρχει ορατή ένδειξη στην οθόνη. Για τις ειδοποιήσεις, στο μενού του AOD υπάρχει το "When notifications come and the screen is off" -> "Show animation", το οποίο παρέχει μια επιλογή από τρόπους με τους οποίους μπορούν να αναβοσβήνουν τα πλαϊνά της οθόνης όταν έχεις κάποιο notification. Υποκαθιστά το -πρακτικά ανύπαρκτο- notification led. Εγώ όμως δεν κατάφερα ποτέ να το κάνω να δουλέψει, ό,τι κι αν δοκίμασα. Το είδα να ανάβει μόνο μία φορά, καθώς το είχα ξεχασμένο στο "on" και έκανα κάτι ψιλο-άσχετο, που δε θυμάμαι - νομίζω είχα τη συσκευή σε tethering mode, να 'σερβίρει' δίκτυο σε κάποιο laptop, ή κάτι ανάλογο, και είδα ξαφνικά την οθόνη να αναβοσβήνει με το σχετικό εφέ. Ποτέ άλλοτε όμως... Η μπαταρια βγαζει ανετα μιαμιση μερα με ολα ανοιχτα φιλε,σιγα την μπαταρια που τρωει,βρες και περνο το no led apk. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sargio01 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 (edited) Παιδιά τι πρέπει να ενεργοποιήσω για να βλέπω ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος? Πείτε μου κάποιος βήμα βήμα παρακαλώ που να παω;) Ρυθμίσεις ---> Always on display και οθόνη κλειδώματος ---> ενεργοποίησε τον διακόπτη "Always on display" πάνω πάνω και στην συνέχεια πάτησε στην επιλογή "Στύλ". *Εκτός αν εννοείς όντως την οθόνη κλειδώματος οπότε πατάς "Ειδοποιήσεις" στις ρυθμίσεις και επιλέγεις αυτό της παρακάτω εικόνας: Edited April 17, 2020 by sargio01 Παράθεση Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Η μπαταρια βγαζει ανετα μιαμιση μερα με ολα ανοιχτα φιλε,σιγα την μπαταρια που τρωει,βρες και περνο το no led apk. Όντως, παρά τα... χρόνια του, το NoLED δουλεύει μια χαρά (και) στο Mi9T. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Όντως, παρά τα... χρόνια του, το NoLED δουλεύει μια χαρά (και) στο Mi9T. Χρόνια; Μήνες έχει που βγήκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikinas Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Ρυθμίσεις ---> Always on display και οθόνη κλειδώματος ---> ενεργοποίησε τον διακόπτη "Always on display" πάνω πάνω και στην συνέχεια πάτησε στην επιλογή "Στύλ". *Εκτός αν εννοείς όντως την οθόνη κλειδώματος οπότε πατάς "Ειδοποιήσεις" στις ρυθμίσεις και επιλέγεις αυτό της παρακάτω εικόνας: Την οθόνη κλειδώματος εννοώ φίλε μου και αυτό που μου έδειξες έχω κάνει αλλά τζιφος ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την οθόνη κλειδώματος εννοώ φίλε μου και αυτό που μου έδειξες έχω κάνει αλλά τζιφοςπώς ανεβάζω φωτογραφίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikinas Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Προσπαθώ να ανεβάσω σκρινσοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Χρόνια; Μήνες έχει που βγήκε Μήπως μιλάμε για διαφορετικά πράγματα...; Το NoLED έχει χρόνια στην... πιάτσα και μάλιστα έχει παύσει να υποστηρίζεται, μάλλον, από τον developer και αποσυρθεί από το google store κάποια στιγμή το '18 (νομίζω). Την τελευταία έκδοση που είχε βγει τη βρίσκεις μόνο σε .apk, ψάχνοντας δεξιά-αριστερά. Παρά την παλαιότητά του, πάντως, φαίνεται να εξακολουθεί να δουλεύει και στο δικό μας. Δεν το πολυ-χρησιμοποιώ όμως, γιατί προκειμένου να δείξει τη φωτεινή ένδειξη για την -όποια- ειδοποίηση έρθει, "τρώει" από το lock screen το σχετικό notification που θα εμφανιζόταν εκεί (προφανώς έτσι "αντιλαμβάνεται" την έλευση μηνυμάτων κλπ, τα διαβάζει από το notification area και παράλληλα μάλλον -δυστυχώς- τα κάνει clear...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sargio01 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Προσπαθώ να ανεβάσω σκρινσοτ Προσωπικά τις ανεβάζω σ' έναν host στο internet. Συγκεκριμένα κάνω upload την εικόνα στο postimage.org και επικολλώ στο μήνυμα ένα απο τα links. πχ.: Παράθεση Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Μου είχε εμφανιστεί η ενημέρωση χθες το πρωί, μετά έφαγε κόλλημα ο ρούτερ και δεν συνδεόταν το κινητό, κι από τότε δεν τη ξαναβρίσκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Καλησπέρα και Χριστός ανέστη. Μπήκα σμρ να δω μετά από ένα μήνα πόσους κύκλους φόρτισης έχω κάνει ώστε να κάνω έναν υπόλογισμο αλλά δν μ βγάζει ούτε αυτό ούτε και την χωρητικότητα που έχει πλέον. Ξέρετε γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Γιατί τα στατιστικά της μπαταρίας διαφέρουν από του GSam, γνωρίζει κάποιος; Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 με το τελευταιο update 11.0.5.0 εχω παρατηρησει αυξημενη καταναλωση μπαταριας,ειναι η δευτερη μερα με το καινουργιο update, θα το παρατηρησω καλυτερα και θα επανελθω.... Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 με το τελευταιο update 11.0.5.0 εχω παρατηρησει αυξημενη καταναλωση μπαταριας,ειναι η δευτερη μερα με το καινουργιο update, θα το παρατηρησω καλυτερα και θα επανελθω.... Αναιβαζεις σσ κτλ να εχουμε εικονα πριν-μετα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Δεν ξέρω να ανεβάζω αλλά πρώτα έδειχνε όλα τα MF τώρα μόνο 2 νομίζω και όχι αυτά που σας είπα εσάς δείχνει κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Με την 1.0.5. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Με την 1.0.5. 11.0.5. υποθέτω εννοείς. Με γειές :) Στην πράξη, πώς τη βρίσκεις; Φαίνεται όντως να κρατάει λιγότερο η μπαταρία...; Έχει καμιά ορατή βελτίωση / αλλαγή / προσθήκη σε σχέση με την 11.0.4.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 11.0.5. υποθέτω εννοείς. Με γειές :) Στην πράξη, πώς τη βρίσκεις; Φαίνεται όντως να κρατάει λιγότερο η μπαταρία...; Έχει καμιά ορατή βελτίωση / αλλαγή / προσθήκη σε σχέση με την 11.0.4.0; Ναι τον εφαγε ο κακος ιος τον ασσο.:lol: Τι να πω διαφορα δεν βλεπει η κορη που το εχει. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts