Jump to content

sargio01

Members
  • Δημοσιεύσεις

    104
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sargio01

  1. Είχα το ίδιο θέμα! Το αντιμετώπισα καταργώντας όλα τα κλειδώματα οθόνης(μόνο μοτίβο είχα προσωπικά), πήρα το back up πατώντας το μπλέ(πλέον) πλήκτρο και στη συνέχεια επανενεργοποίησα το κλείδωμα οθόνης. (Το πλήκτρο για το back up ξανά 'γινε γκρί/ανενεργό)
  2. Προσωπικά τις ανεβάζω σ' έναν host στο internet. Συγκεκριμένα κάνω upload την εικόνα στο postimage.org και επικολλώ στο μήνυμα ένα απο τα links. πχ.:
  3. Ρυθμίσεις ---> Always on display και οθόνη κλειδώματος ---> ενεργοποίησε τον διακόπτη "Always on display" πάνω πάνω και στην συνέχεια πάτησε στην επιλογή "Στύλ". *Εκτός αν εννοείς όντως την οθόνη κλειδώματος οπότε πατάς "Ειδοποιήσεις" στις ρυθμίσεις και επιλέγεις αυτό της παρακάτω εικόνας:
  4. Τώωωρα έπιασα το τι κατάλαβες!!! Ναι, αυτά τα έκανα για LED Notification. Αντί δηλαδή να εγκαταστήσω τρίτη εφαρμογή όπως το Notify buddy για παράδειγμα, προσάρμοσα κατάλληλα την AoD.
  5. Απλά δεν ήθελα να υπάρχει μόνιμα αναμένο μέρος της οθόνης και να μου τρώει μπαταρία ενώ δεν χρειάζομαι το ρολόι(έχω χειρός). :)
  6. Λογικά όχι εφόσον τα pixels παραμένουν σβησμένα για όσο δεν έχουμε ειδοποίηση ενώ παράλληλα πόσο να τρώει το εικονιδιάκι όσο υπάρχει όταν έχουμε.
  7. ΕΥΡΗΚΑ!!! :D Τον ρόλο του "ανύπαρκτου" LED Notification, τον παίζει ωραία η AoD! https://i.postimg.cc/526Dmwjt/IMG-20200417-110344.jpg (Απλά έβαλα μαύρη εικόνα αντί για ρολόι αφαιρώντας παράλληλα την ένδειξη της μπαταρίας.) https://i.postimg.cc/k4vSbBby/IMG-20200417-111545.jpg
  8. Και στην ευρωπαική global έρχεται ήδη, φαίνεται να 'ναι τυχαίο το αν θα σου 'ρθει την πρώτη μέρα του κύματος αναβαθμίσεων ή κάποια άλλη.
  9. Χαίρετε, πώς αλλάζουμε γραμματοσειρά συστήματος;
  10. Ψάχνω να βρώ εικονίδια σε πράσινο και άσπρο χρώμα, τετράγωνου σχήματος. Τα συναντούσα συχνά παλιότερα στο native themes app αλλά τώρα που τα χρειάζομαι δεν τα βρίσκω, μιλάμε μου 'χουν βγεί τα μάτια στα θέματα μήπως και τα ξαναπετύχω αλλά τζίφος... είναι ατελείωτα. Μήπως κάποιος έχει υπ' όψιν θέμα με τέτοια εικονίδια ώστε να μου πει την ονομασία του για να την βάλω στην αναζήτηση;
  11. sargio01

    Huawei P10 Lite

    Τί βρήκες ξέμπαρκο αυτό το αρχείο ή σε κάποιον φάκελο; :o
  12. sargio01

    Huawei P Smart

    Ακολούθησε τη διαδρομή: Παρατεταμένο ταπ στην οθόνη—>Ρυθμίσεις—>Εικονίδια εφαρμογών σημάτων. Εκεί θα κάνεις την εναλλαγή.
  13. sargio01

    Huawei P10 Lite

    Τώρα αμα σου πω οτι σκέφτηκα να σ' το πρότεινα αλλά λεω εντάξει(ως γενικά αυτονόητη πρώτη αντίδραση σε ενδεχόμενο πρόβλημα);;; χαχαχαχα Τέλος καλό, ολα κάλά λοιπόν...
  14. sargio01

    Huawei P10 Lite

    Παίζει μήπως να μην υπολόγισες οτι πρέπει και να απενεργοποιήσεις την επιλογή στις ρυθμίσεις;
  15. sargio01

    Huawei P20 Lite

    Λογικά αν σβήσεις τις αποθηκευμένες φωτογραφίες περιοδικού και βάλεις μέσα στον ίδιο φάκελο τις δικές σου, θα γίνει αυτό που θες.
  16. sargio01

    Huawei P10 Lite

    Είσαι ΚΑΙ ποολύ μεγάλος! :p Το 'κανα έτσι και την πήρα την 206.
  17. sargio01

    Huawei P20 Lite

    Προστέθηκε το "κρύψιμο" του notch(μαρτυρά το πόσο πιο ωραίο θα ήταν-προσωπική άποψη).
  18. sargio01

    Huawei P20 Lite

    Στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, υπάρχει η ενότητα "δίδυμες εφαρμογές". Εκεί θα βρείς όσες απο τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες και υποστηρίζουν διπλό λογαριασμό.
  19. sargio01

    Huawei P20 Lite

    Ακολούθησε τη διαδρομή: Κρατημένο ταπ στην κεντρική οθόνη—>ρυθμίσεις—>εικονίδια εφαρμογών σημάτων. Εκεί θα επιλέξεις αν θα εμφανίζονται οι τιρκουάζ κουκίδες ή οι κλασσικές κόκκινες με τους αριθμούς.
  20. sargio01

    Huawei P10 Lite

    Ποιό νούμερο έχει; (είμαι με την 198-δίκαρτο)
×
×
  • Create New...