Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Για μπαταρία αν είσαι προς Αθήνα, κέντρο, ρώτα και στον Δήσιο. Πολλές φορές αν δεν έχει κάτι κάνει παραγγελία και την φέρνει. Αν σε συμφέρει βέβαια η αλλαγή είναι ένα άλλο θέμα...

Νίκος

Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten

06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!!

14-... Straight Six Open Top Sliding Machine ///

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπέρα σας,

Ψάχνω να βρω ότι καλύτερο υπάρχει σε bluetooth που να συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά 4.0, vibration, in-ear και caller-ID. Μια επεξήγηση για το in-near, εννοώ αυτής της μορφής:

http://www.e-shop.gr/plantronics-voyager-edge-bluetooth-headset-black-p-TEL.017312

Για πείτε ιδέες!

Ο λόγος είναι ότι πήρα το SBH54 και απογοητεύθηκα (χρήση με S5). Για τις συνεχείς διακοπές στη σύνδεση και για την εξαιρετικά αργή ή και καθόλου φόρτωση της λίστας κλήσεων τα έχετε πει. Αυτό που όμως είναι επίσης χάλια είναι η οθόνη. Υπό το φως της ημέρας, απλά δεν μπορείς να διαβάσεις τίποτα. Κρίμα...

Edited by gnikolai

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Για μπαταρία αν είσαι προς Αθήνα, κέντρο, ρώτα και στον Δήσιο. Πολλές φορές αν δεν έχει κάτι κάνει παραγγελία και την φέρνει. Αν σε συμφέρει βέβαια η αλλαγή είναι ένα άλλο θέμα...

Νίκος

Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω ρωτήσει δεν την έχουν ! :(

Στο ebay απ'όσο είδαι βγαίνει γύρω στα €20 μαζί με μεταφορικά. Νομίζω δε σε συμφέρει. Κρίμα γιατί είναι πραγματικά πολύ καλό ΒΤ (το χρησιμοποιώ κι εγώ ακόμα).

πόσο σου κρατάει η μπαταρία οταν ακούς ράδιο?

Κυρίως για mp3 και λιγότερο ράδιο για 1-2 ώρες την ημέρα μου κρατάει 3 μέρες περίπου.

Μόλις τα παίξει η μπαταρία, θα πάω για το διάδοχο, το Sony SBH54 το οποίο το βρίσκεις στο σκρουτζ γύρω στα €75. Το MW600 κάπου εκεί έπαιζε όταν πρωτοβγήκε.

Κυρίως για mp3 και λιγότερο ράδιο για 1-2 ώρες την ημέρα μου κρατάει 3 μέρες περίπου.

Μόλις τα παίξει η μπαταρία, θα πάω για το διάδοχο, το Sony SBH54 το οποίο το βρίσκεις στο σκρουτζ γύρω στα €75. Το MW600 κάπου εκεί έπαιζε όταν πρωτοβγήκε.

Παντως ξανα σκεψου για το 54αρι. Εγω σημερα παρελαβα και μαλλον θα το επιστρεψω πισω αυριο.

Θα μπορουσε να ηταν ο,τι καλυτερο κυκλοφορει, αλλα ενα βασικο του χαρακτηριστικο, η λιστα κλησεων και ο χειρισμος της απο το ΒΤ δεν λειτουργει στο s7 μου.

Ξενερωσα γιατι ο λογος που το θελω ειναι αυτος, καθως οταν κανω προπονηση με ποδηλατο δεν ακουω παντα τις κλησεις, και επειδη θελω να κανω επανακληση απο αυτο ηταν ιδανικη επιλογη. πουλησα το κακομοιρο το 50αρι που ηταν αριστο και πηρα αυτο και μου ειναι αχρηστο, μεχρι και μηνυματα απο viber Μου ερχονται, αλλα η λιστα κλησεων δε θελει να δουλεψει.

Τελος παντων,

Εχει κανεις να προτεινει ενα ΒΤ σαν το 54αρι ή το 50αρι? Το 50αρι το βρισκω 120 ευρω, μαλλον σταματησε να βγαινει και το 54αρι αν δεν το πουλησω θα το δωσω πισω (αγορα αμαζον).

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παρε το sbh52. Εμενα δουλευει η λιστα κλησεων.

το ξερω,ειναι σαν το 50αρι..αλλα δε θελω τοσο μεγαλο και στα 70 ειναι ακριβο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

καλησπερα σας.μετα απο χρονια λεω να αλλαξω bluetooth με κατι πιο συγχρονο.

σκεφτομαι κατι σε m70-m55-m90.ποιο απο τα 3 θα προτεινατε?εχουν παραπλησια τιμη.εχουν καλο ακουστικο?πολυ βασικο για μενα

Vamos Aris

Παντως ξανα σκεψου για το 54αρι. Εγω σημερα παρελαβα και μαλλον θα το επιστρεψω πισω αυριο.

Θα μπορουσε να ηταν ο,τι καλυτερο κυκλοφορει, αλλα ενα βασικο του χαρακτηριστικο, η λιστα κλησεων και ο χειρισμος της απο το ΒΤ δεν λειτουργει στο s7 μου.

Ξενερωσα γιατι ο λογος που το θελω ειναι αυτος, καθως οταν κανω προπονηση με ποδηλατο δεν ακουω παντα τις κλησεις, και επειδη θελω να κανω επανακληση απο αυτο ηταν ιδανικη επιλογη. πουλησα το κακομοιρο το 50αρι που ηταν αριστο και πηρα αυτο και μου ειναι αχρηστο, μεχρι και μηνυματα απο viber Μου ερχονται, αλλα η λιστα κλησεων δε θελει να δουλεψει.

Τελος παντων,

Εχει κανεις να προτεινει ενα ΒΤ σαν το 54αρι ή το 50αρι? Το 50αρι το βρισκω 120 ευρω, μαλλον σταματησε να βγαινει και το 54αρι αν δεν το πουλησω θα το δωσω πισω (αγορα αμαζον).

Καλημέρα

Το πήρα Κ εγώ το sbh-54, προς αντικατάσταση του 50, εδώ κ κάνα δυο εβδομάδες (pair με galaxy s6) κ μπορώ να πω ότι συνολικά είναι καλύτερο! Το μόνο αρνητικό είναι τα bug που έχει το software, Όπως αυτό που λες! Μερικές φορές ενώ φαίνεται ότι είναι συνδεδεμένο κανονικά, δεν φορτώνει με τίποτα την λίστα των κλήσεων!! Η λύση είναι ένα ρισταρτ, έτσι απλά, μετά δουλεύει κανονικά! Θυμάμαι στις αρχές κ το 50 είχε τα προβλήματά του που με το καιρό κ τα update έστρωσε!

Προσωπικά το να κάνω ένα ρισταρτ μέσα στη μέρα σε σχέση με τα πλεονεκτήματα που είχε, δεν με ενοχλεί αλλά εννοείται ότι περιμένω με τον καιρό να βελτιωθεί!! Ειδικά το ότι μου εμφανίζει και διαβάζει τα μυνήματα στο αυτί από όλες τις εφαρμογές που έχω ορίσει, είναι πολύ βολικό!!

Καλημέρα

Το πήρα Κ εγώ το sbh-54, προς αντικατάσταση του 50, εδώ κ κάνα δυο εβδομάδες (pair με galaxy s6) κ μπορώ να πω ότι συνολικά είναι καλύτερο! Το μόνο αρνητικό είναι τα bug που έχει το software, Όπως αυτό που λες! Μερικές φορές ενώ φαίνεται ότι είναι συνδεδεμένο κανονικά, δεν φορτώνει με τίποτα την λίστα των κλήσεων!! Η λύση είναι ένα ρισταρτ, έτσι απλά, μετά δουλεύει κανονικά! Θυμάμαι στις αρχές κ το 50 είχε τα προβλήματά του που με το καιρό κ τα update έστρωσε!

Προσωπικά το να κάνω ένα ρισταρτ μέσα στη μέρα σε σχέση με τα πλεονεκτήματα που είχε, δεν με ενοχλεί αλλά εννοείται ότι περιμένω με τον καιρό να βελτιωθεί!! Ειδικά το ότι μου εμφανίζει και διαβάζει τα μυνήματα στο αυτί από όλες τις εφαρμογές που έχω ορίσει, είναι πολύ βολικό!!

δηλαδη η λιστα κλησεων σου φορτωνει κανονικα? εγω στις 20 δοκιμες που εκανα μου φορτωσε 2 φορες και με παλιες κλησεις, απο τον Μαρτιο, δεν εβλεπε την τελευταια.

Μηπως εχεις μικρη λιστα? (εγω την λιστα την κραταω back up και την επαναφερω με το myphone explorer) και παιζει ναναι 1500 κλησεις, αλλα δε νομιζω να φταιει αυτο και να μην μπορει)

το εχω πακεταρει για επιστροφη αλλα θα το δοκιμασω αλλη μια φορα το ΣΚ με επαναφορα εργοστασιακων στο κινητο, μπας και φταιει αυτο.

Επισης στο S6 με 5.1.1 εισαι ή με 6?

Σκέφτομαι κι εγώ για το sbh54. Δεν με ενδιαφέρει τόσο η λίστα κλήσεων, όσο η αναγνώριση κλήσεων. Ξέρω ότι με το Sony που έχω δεν θα έχω πρόβλημα, αλλά επειδή μάλλον θα πάω για το S7, θα έχω κάποιο θέμα στην αναγνώριση; Αποσυνδέσεις με το S7 έχει;

Καλησπέρα παιδιά. Χάλασε το HS-3000 της Samsung που είχα και ψάχνομαι για νέο.

Υπάρχει κάποιο παρόμοιο με το παραπάνω δηλαδή να παίρνει 3.5mm ακουστικά, να έχει και κλιπ και να είναι σχετικά φθηνό (~30-40 ευρώ); H εμπειρία με το Samsung ήταν μέτρια κυρίως όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής. Γι' αυτό και σκέφτομαι να πάω σε άλλο μοντέλο.

Ευχαριστώ!

δηλαδη η λιστα κλησεων σου φορτωνει κανονικα? εγω στις 20 δοκιμες που εκανα μου φορτωσε 2 φορες και με παλιες κλησεις, απο τον Μαρτιο, δεν εβλεπε την τελευταια.

Μηπως εχεις μικρη λιστα? (εγω την λιστα την κραταω back up και την επαναφερω με το myphone explorer) και παιζει ναναι 1500 κλησεις, αλλα δε νομιζω να φταιει αυτο και να μην μπορει)

το εχω πακεταρει για επιστροφη αλλα θα το δοκιμασω αλλη μια φορα το ΣΚ με επαναφορα εργοστασιακων στο κινητο, μπας και φταιει αυτο.

Επισης στο S6 με 5.1.1 εισαι ή με 6?

Την λίστα μου την σβήνω μια στο τόσο, στο πολύ τόσο όμως, οπότε μαζεύονται με τον χρόνο! Σίγουρα όμως δεν φτάνει το νούμερο που λες ότι έχεις, οπότε Δεν ξέρω αν φταίει αυτό! Το s6 είναι marshmallow stock, unrooted!

Όπως είπα τρώει κάτι κολλήματα, που στρωνουν με ένα ρισταρτ! Σε γενικές γραμμές όμως όλα δουλεύουν όπως πρέπει!!

Έχει υπ'όψιν σου όμως ότι χρειάζεται να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις στην βελτιστοποίηση της μπαταρίας κ στο dose του android, όπως κ στις άδειες που θα δώσεις στο πρόγραμμα για να μπορεί να υπάρχει συνεχή επικοινωνία!

Τα έχω κάνει όλα αυτά.

Τώρα το έβαλα σε ένα Ζ3 και δούλεψε άριστα. Ίσως το κρατήσω με την ελπίδα να το φτιάξουν. Τουλάχιστον με το tip που είπε ένας φίλος χθες κάνω επανακληση τον τελευταίο αριθμό και κάτι είναι και αυτό. Από εκεί και πέρα το ότι έχει δόνηση και αποθήκευση σταθμών σε συνδυασμό με όλα τα άλλα το κάνει μοναδικό πραγματικά.

Και η δόνηση παίδες λέει ειδικά αν τρέχεις όλη μέρα.

Αποφάσισα λοιπόν να το κρατήσω και να το δοκιμάσω με όλα ρεσετ το σκ και βλέπουμε.

καλησπέρα!!

Μια βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος φίλος.

έχω το mw1 PRO της Sony το έχω πέντε χρόνια και είμαι αρκετά ευχάριστη μένος.

το ερώτημα αξίζει η ανανέωση με το sbh 54?? κάρτα μνήμης παίρνει??

ευχαριστώ!!!

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπέρα!!

Μια βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος φίλος.

έχω το mw1 PRO της Sony το έχω πέντε χρόνια και είμαι αρκετά ευχάριστη μένος.

το ερώτημα αξίζει η ανανέωση με το sbh 54?? κάρτα μνήμης παίρνει??

ευχαριστώ!!!

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν είσαι ευχαριστημένος δεν χρειάζεται να το αλλάξεις. Δεν παίρνει κάρτα μνήμης και από αυτά που βλέπω έχει τα μικροbugs του ακόμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν είσαι ευχαριστημένος δεν χρειάζεται να το αλλάξεις. Δεν παίρνει κάρτα μνήμης και από αυτά που βλέπω έχει τα μικροbugs του ακόμα.

Ευχαριστημενος ειμαι. Αλλα ελεγα να κανω μια ανανεωση!!

Καλησπέρα παιδιά.

Πήρα πρόσφατα το Plantronics explorer 500 και σήμερα του έκανα τη 2η φόρτιση. Εσάς πως πάει από διάρκεια μπαταρίας; Εγώ δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Στην πρώτη φόρτιση (το έβαλα σε έναν φορτιστή SASMUNG 1A), που κράτησε 45 λεπτά περίπου (μετά έσβησε το λαμπάκι και το αποσύνδεσα), μου κράτησε 3 μέρες με 5 ώρες περίπου τη μέρα ανοιχτό και ζήτημα να μίλησα 3 ώρες συνολικά (δηλαδή 15 ώρες ανοιχτό, από τις οποίες οι 3 ήταν ομιλίας). Στο κουτί επάνω έλεγε πάνω από 10 μέρες αναμονή ή 7 ώρες ομιλίας. Δεν νομίζω να έχει τόση διάρκεια. Δεν ξέρω επειδή ήταν η πρώτη φόρτιση μήπως το έκανε αυτό. Μήπως πέτυχα σε ελαττωματικό; Γι' αυτό σας ρωτάω αν είναι να το πάω πίσω ή για service.

Σας ευχαριστώ

Έχω ένα περίεργο πρόβλημα που προέκυψε μετά από την αναβάθμιση του LG g4c μου στην 6. Συγκεκριμένα, όταν συνδέω το κινητό μου στο MW 600 συνδέεται μόνο σε κλήσεις και όχι στα πολυμέσα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ακούσω μουσική... Εννοείται πως είναι επιλεγμένη και η σύνδεση στην αναπαραγωγή πολυμέσων, οπότε πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει... Καμιά ιδέα για το τι να φταίει;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Καλησπέρα παιδιά.

Πήρα πρόσφατα το Plantronics explorer 500 και σήμερα του έκανα τη 2η φόρτιση. Εσάς πως πάει από διάρκεια μπαταρίας; Εγώ δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Στην πρώτη φόρτιση (το έβαλα σε έναν φορτιστή SASMUNG 1A), που κράτησε 45 λεπτά περίπου (μετά έσβησε το λαμπάκι και το αποσύνδεσα), μου κράτησε 3 μέρες με 5 ώρες περίπου τη μέρα ανοιχτό και ζήτημα να μίλησα 3 ώρες συνολικά (δηλαδή 15 ώρες ανοιχτό, από τις οποίες οι 3 ήταν ομιλίας). Στο κουτί επάνω έλεγε πάνω από 10 μέρες αναμονή ή 7 ώρες ομιλίας. Δεν νομίζω να έχει τόση διάρκεια. Δεν ξέρω επειδή ήταν η πρώτη φόρτιση μήπως το έκανε αυτό. Μήπως πέτυχα σε ελαττωματικό; Γι' αυτό σας ρωτάω αν είναι να το πάω πίσω ή για service.

Σας ευχαριστώ

νομιζω βιαζεσαι.η μπαταρια θα βελτιωθει σιγουρα.τα εργοστασιακα επιπεδα δε τα φτασεις ποτε,αλλα θα εισαι κοντα

Vamos Aris

https://store.bragi.com/eu_en/

Πέτυχα αυτά εδώ και μου άρεσε η φιλοσοφία τους. Έψαξα λίγο αλλά βρήκα μόνο μονά ακουστικά. Θέλω κάτι να αντικαταστήσω το SBH-52 μαζί με κάποια samsung in ear που έχω και έχουν άγκιστρο σιλικόνης για τον εσωτερικό λοβό του αυτιού. Απαραίτητος ο έλεγχος μουσικής αναπαραγωγής.

Παιδιά είμαι σε αναζήτηση Bluetooth handsfeee.

Επειδή δεν το έχω και πολύ θα σας περιγράψω περίπου τι θέλω,να μου πείτε την γνώμη σας.

Η τιμή δεν με απασχολεί και πολύ.

Θέλω οπωσδήποτε να έχει δύο ακουστικά.

Θέλω μόνο να κάνω κλήσεις και να ακούγεται όσο το δυνατόν καθαρά.

Μ αρέσει το σχέδιο γύρο από το λαιμό που βλέπω αλλά δεν ξέρω ποιο να επιλέξω. Ποια μάρκα.? Και αν με βολέψει τελικά.

Αυτό με το σχέδιο έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Τα δύο πρώτα είναι σημαντικό κριτήριο για μένα.

Αν έχει σημασία το κινητό έχω ένα Galaxy s7 edge.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

kountouraN

Έχω το sbh 80 εδω και 2 χρόνια που θεωρώ την καλύτερη αγορά που έχω κάνει σε Bluetooth.

Εξαιρετικά πρακτικό και εύχρηστο στην χρήση με ιδιαίτερη φιλικότητα.

Βράχος αξιοπιστίας και η μπαταρία διαρκεί όπως οταν το πήρα.

Έχω 2 unit για να περιορίσω τη πιθανότητα να μείνω χωρίς αυτο οποιοδήποτε στιγμή για οποιοδήποτε λογο:p

Τώρα εναλλακτική αλλα και συμπληρωματικά γλυκοκοίταζω το νέο LG Bluetooth που όποτε βγει θα το μαζέψω επιτόπου μιας και μου αρέσει πολυ σε ντιζάιν,εχει κάποια βασικά κοινά με το Sony αλλα επιπλέον 2,3 +.

http://www.lg.com/uk/lg-friends/lg-HBS-1100

http://www.lg.com/gr/lg-friends/lg-HBS-1100

Sent from my iPad Air 2

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T