Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Δοκιμασμένα ότι ο συνομιλητής ακούει καθαρά και σε πιο δύσκολες συνθήκες όπως αυτοκίνητο ή θα αναγκαστώ να πάω στις πιο ακριβές σειρές 3200/5200;

Επειδή έχω και τα τρία ακουστικά, ουσιαστική διαφορά μεταξύ Edge και 3200 δεν υπάρχει.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Επειδή έχω και τα τρία ακουστικά, ουσιαστική διαφορά μεταξύ Edge και 3200 δεν υπάρχει.

Άρα το βγάζουμε από την εξίσωση.

Μιας και έχεις και τα 3 η διαφορά του απλού edge με το 5200 είναι τόσο χαοτική που να αξίζει την υπέρβαση;

Τέλος με το edge σου κάνουν παράπονα οι συνομιλητές σε εξωτερικούς χώρους με φασαρία ή κατά την οδήγηση; Αν ναι τότε ίσως πάω κατευθείαν για το 5200.

Άρα το βγάζουμε από την εξίσωση.

Μιας και έχεις και τα 3 η διαφορά του απλού edge με το 5200 είναι τόσο χαοτική που να αξίζει την υπέρβαση;

Τέλος με το edge σου κάνουν παράπονα οι συνομιλητές σε εξωτερικούς χώρους με φασαρία ή κατά την οδήγηση; Αν ναι τότε ίσως πάω κατευθείαν για το 5200.

Αν δε σε ενοχλεί ο όγκος του, είναι όντως μονόδρομος σε ομιλία το 5200, είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο. Η εξάλειψη θορύβου ακόμα και στο αυτοκίνητο με ανοιχτά παράθυρα είναι όντως πολύ αποτελεσματική.

Εμένα με βόλεψε πολύ κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όπου το χρησιμοποιούσα αρκετές ώρες τη μέρα με εφαρμογές βιντεοκλήσης στον υπολογιστή (Skype, Google Meet κλπ). Αλλά εάν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις και στον υπολογιστή, πρέπει να βρεις την έκδοση με το BT600 Blueooth Adapter μέσα, γιατί με κανένα BT adapter υπολογιστή δε δουλεύει.

Αν θες απλά ένα αξιόπιστο ακουστικό που δε θα σε αφήσει ποτέ, χωρίς να έχεις υπερβολικό όγκο, και να έχεις και πολύ καλή εξάλειψη θορύβου (ένα κλικ κάτω από το κορυφαίο 5200), πάρε το 3200 με κλειστά μάτια. Θα σου πρότεινα το Edge, αλλά σε αρκετούς βγήκε ελαττωματικό (εμένα παρόλα αυτά δουλεύει ακόμα χωρίς πρόβλημα), οπότε δε χρειάζεται να το ρισκάρεις.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλησπέρα σε όλους παιδιά!

Μία ερώτηση. Σκέφτομαι να κάνω το μεγάλο βήμα σε αγορά τύπου earpods/earbuds. Έχω Samsung Galaxy S9+ και σκεφτόμουν ποια είναι η καλύτερη επιλογή από πλευράς ασύρματων ακουστικών. Κάτι σε Samsung ή σε Huawei? Με ενδιαφέρει και γενικά η αντοχή γιατί δεν είμαι και ο πιο εύκολος χρήστης συσκευών από πλευράς αδιαβροχοποιησης και ανεκτικότητας. Μετά μουσική ακούω αρκετά, 1 ωρίτσα κλήσεις την ημέρα πάνω κάτω. Τι έχετε να προτείνετε;

Σκεφτόμουν να τσιμπήσω κάτι από σκρουτζομαγαζα τώρα που οι τιμές έχουν πέσει αρκετά!

Σας ευχαριστώ πολύ

Δες καί αυτά, εξαιρετικά και ότι καλύτερο κυκλοφορεί.

Έχει πέσει και η τιμή τους τώρα

https://www.skroutz.gr/s/19332195/Sony-WF-1000XM3-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF.html

Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

https://www.insomnia.gr/forums/topic/749738-bluetooth-m%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-honor-choice-amazon-uk-3328%E2%82%AC/?do=findComment&comment=58155588

εδώ λεει ο φίλος ότι κάνουν θόρυβο..... Περιμένω και μία άλλη γνώμη από κάποιο κάτοχο

Πολύ θόρυβο τα honor choice στον δρόμο...

Δε σε καταλαβαίνουν οι συνομιλητές

Πολύ κοντά στο δρόμο θα υπάρχει πρόβλημα

Στο αμάξι Ακόμα και με ανοικτό παράθυρο είναι οκ

Edited by CoyoteD
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Εντάξει κακά τα ψέματα αλλά ακουστικά για ομιλία κοστίζουν ιδικά τα tws

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Using Tapatalk

Βρε παιδιά όποιος μπορεί ας γράψει μια λίστα με τα ακουστικά που είναι άψογα για ομιλία.

Ειλικρινά θα βοηθήσει πολύ εμάς που τα θέλουμε για επαγγελματική χρήση όλη μέρα με πολύ ομιλία στο δρόμο

Βρε παιδιά όποιος μπορεί ας γράψει μια λίστα με τα ακουστικά που είναι άψογα για ομιλία.

Ειλικρινά θα βοηθήσει πολύ εμάς που τα θέλουμε για επαγγελματική χρήση όλη μέρα με πολύ ομιλία στο δρόμο

Κατά τη γνώμη μου και κάτοχος πάρα πολλών ακουστικών, για επαγγελματική χρήση μόνο τα Plantronics κάνουν, στυλ tws αν και μς καλά μικρόφωνα και ωραίους σχεδιασμούς η αυτονομία τους είναι ελάχιστη και στις πολλές ώρες κουράζουν και γλιστράει

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Ακούγεσαι λίγο μακριά με τα plantronics νομίζω

Ακούω καλά αλλά λίγο μακριά σε ένα τεστ που κάναμε χτες (plantronics explorer 110)

Μέχρι τώρα έχουμε επιβεβαιωμένα ότι τα

Huawei Freebuds 3 είναι πολύ καλά για ομιλία λόγω της ανίχνευσης την κίνηση του στόματος...

Πιστεύουμε ότι και τα 3i πρέπει να είναι καλά

Από τα φτηνά τα tws 200 edifier αλλά δεν ξέρω τι κάνουν στον πολύ θόρυβο όπως και τα Tronsmart Onyx Ace

Πολλά άτομα εδώ μέσα λένε πολύ καλά λόγια για τα liberty air

Επειδή όμως δε ξέρω τις συνθήκες θορύβου που τα δοκιμάζουν πιστεύω ότι υπάρχουν θέματα όταν πχ είσαι στο σύνταγμα με 3 λωρίδες αυτοκίνητα

Στα ακριβά το έχει δοκιμάσει κάποιος αυτό ή στα tws200 ή στα Tronsmart Onyx Ace?

Edited by CoyoteD
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Ακούγεσαι λίγο μακριά με τα plantronics νομίζω

Ακούω καλά αλλά λίγο μακριά σε ένα τεστ που κάναμε χτες (plantronics explorer 110)

Μέχρι τώρα έχουμε επιβεβαιωμένα ότι τα

Huawei Freebuds 3 είναι πολύ καλά για ομιλία λόγω της ανίχνευσης την κίνηση του στόματος...

Πιστεύουμε ότι και τα 3i πρέπει να είναι καλά

Από τα φτηνά τα tws 200 edifier αλλά δεν ξέρω τι κάνουν στον πολύ θόρυβο όπως και τα Tronsmart Onyx Ace

Πολλά άτομα εδώ μέσα λένε πολύ καλά λόγια για τα liberty air

Επειδή όμως δε ξέρω τις συνθήκες θορύβου που τα δοκιμάζουν πιστεύω ότι υπάρχουν θέματα όταν πχ είσαι στο σύνταγμα με 3 λωρίδες αυτοκίνητα

Στα ακριβά το έχει δοκιμάσει κάποιος αυτό ή στα tws200 ή στα Tronsmart Onyx Ace?

εγώ έχω τα Edifier 200 και δεν έχω κανένα πρόβλημα στην ομιλία ούτε στο δρόμο, ούτε στο γραφείο. Ακόμα και στο σπίτι με την ηλεκτρική σκούπα ανοιχτή με άκουγαν μια χαρά, έκανα και το τεστ του απορροφητήρα! και όλα οκ.

Τώρα για τα liberty air τα έχει φίλος και κόβουν αρκετά καλά τον θόρυβο από τη κίνηση αλλα όχι τις ομιλίες από πίσω, με είχε πάρει τηλέφωνο από καφέ και άκουγα και όλους του άλλους που μιλούσαν.

Rabbit

Με αυτοκίνητα δίπλα και δεν ακούγονται? Μπράβο σε δρόμο όπως στην Αθήνα?

Τότε τα honor choice δεν αξίζουν για λύση με δύο μικρόφωνα

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Με αυτοκίνητα δίπλα και δεν ακούγονται? Μπράβο σε δρόμο όπως στην Αθήνα?

Τότε τα honor choice δεν αξίζουν για λύση με δύο μικρόφωνα

Αθηνα ναι, στο κεντρο.

Κανενα παραποπο απο συνομιλητή μου.

Rabbit

Εγώ επί σειρά ετών είχα plantronics m70, explorer 110 & 500 και plantronics 3200.

Είχαν πολύ μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και πολύ καλή ακουστική.

Ποιό ποιοτικά είναι τα explorer 500 και 3200.

Τωρα έχω Huawei freebuds 3

Η μπαταρία αρκετά καλή, έχουν πολύ καλή εφαρμογή αλλά η ακουστική τους σε πολύ θόρυβο δεν είναι πολύ καλή.

Εγώ ψάχνω κάτι σε σχεδίαση freebuds 3 αλλά με ποιό καλό αποτέλεσμα.

Sennheiser momentum true wireless 2

AirPods Pro

Airpods

Αυτά τα 3 είναι κορυφή στις κλήσεις (για tws πάντα).

Στα liberty air 2 έχουν προσθέσει αυτό για ομιλία σε θορυβώδες περιβάλλον, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ.

8760c66a529b3d4a660dc451d51d3d37.jpg

Στάλθηκε από το IN2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά, τα galaxy buds live τι λένε? Έχετε άποψη για ομιλία και μουσική?

Using Tapatalk

Παιδιά, τα galaxy buds live τι λένε? Έχετε άποψη για ομιλία και μουσική?

Μουσική μια χαρά ειδικά εάν έχεις Samsung τηλέφωνο. Στην ομιλία έχουν πολύ καλό Noise cancelation αλλά σε ακούν από μακρυά. Δεν προτείνονται για ομιλία.

Στάλθηκε από το MRX-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η λίστα του CoyoteD φαίνεται πολυ καλη.

Χωρίς να τα έχω δοκιμάσει, αλλά διαβάζοντας αρκετά reviews και ακούγοντας δοκιμές που παραθέτουν με χρήση του μικροφώνου σε θορυβώδη περιβάλλοντα, έχω καταλήξει oτι τα freebuds 3 είναι από τις καλύτερες επιλογές. Αντίθετα τα freebuds 3i όντας πιο οικονομικά δεν είναι τόσο καλα σε ομιλία, σύμφωνα με τα review παντα. Υποψιν οτι τα freebuds 3 τα βρισκεις αυτη τη περιοδο στο σκορουτζ σε εξαιρετικη τιμη.

Προσωπικά περιμένω τα tronsmart onyx ace απο geekbuying, μιας και διάβασα ότι είναι ικανοποιητικα στην ομιλια και ηθελα να δοκιμασω open design ακουστικα. Ακούγοντας τις αντιστοιχες δοκιμες των reviews ομως, φαινεται πως ΔΕΝ κανουν εξισου καλη δουλεια στην ομιλια με τα freebuds 3. Παρόλα αυτα τα παρήγγειλα στα 28 ευρω, που τα αποχωριστηκα αρκετα ευκολα για ενα αξεσουαρ που χανεται/χαλαει σχετικα ευκολα.

Καλές κριτικές έχουν τα anker liberty air 2, προσωπικα ομως στα λεφτα τους μαλλον θα πηγαινα σε freebuds 3. Τέλος μου έκαναν εντύπωση οι πολλες θετικες κριτικες των mpow 9 στο αμαζον, αλλα δεν τα εψαξα περαιτερω.

Όταν παραλαβω τα onyx ace θα γραψω εντυπωσεις. Πάντως αν απογοητευτώ πάλι απο το μικρόφωνο αλλα με βολέψουν σε σχήμα, μάλλον θα τα χαρίσω και θα πάω καρφί στα freebuds 3. Για όσους έχουν ακόμα ψηλότερο budget, θα πρότεινα να περιμένουν τα freebuds pro που φαίνονται πολλα υποσχόμενα

Edited by vag1989

Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 820 -> Oneplus One -> LG G7 -> Oneplus 8T

Προσωπικά περιμένω τα tronsmart onyx ace απο geekbuying, μιας και διάβασα ότι είναι ικανοποιητικα στην ομιλια και ηθελα να δοκιμασω open design ακουστικα. Ακούγοντας τις αντιστοιχες δοκιμες των reviews ομως, φαινεται πως ΔΕΝ κανουν εξισου καλη δουλεια στην ομιλια με τα freebuds 3. Παρόλα αυτα τα παρήγγειλα στα 28 ευρω, που τα αποχωριστηκα αρκετα ευκολα για ενα αξεσουαρ που χανεται/χαλαει σχετικα ευκολα

Έχω άποψη μόνο για τα onyx τα οποία χρησιμοποίησα για μία εβδομάδα. Θα πω μόνο ότι δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μου. Περιμένω και την δική σου άποψη μόλις τα δοκιμάσεις.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

μετά το 2 λεπτό κάνει διάφορα με τα freebuds 3 και με το μικρόφωνο της κάμερας

Εντυπωσιάστηκα.

Δεν είναι όμως καθαρός ήχος... κάποια έχουν πιο καθαρό ήχο όπως είδα / ακουσα σε βίντεο που όμως τραβήχτηκε σε κλειστό χώρο

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ