harislg Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Εξαιρετική τιμή και με δώρο!Πότε με το καλό τα φέρνει? Μεγειά!! Στο site έγραφε μέσα στις επόμενες 7 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Με το καλό! Περιμένουμε εντυπώσεις! Στο site έγραφε μέσα στις επόμενες 7 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Εδώ και 2-3 μέρες κάτοχος ακόμη ενός ζευγαριού true wireless, των Sony WF-1000XM3. Αγορά από public σε προσφορά που έπαιζε τον τελευταίο καιρό στα 174,99€ (πλέον είναι ξανά στα 249,99€). Τόσα καλά άκουσα και διάβασα στο διαδίκτυο για την περίπτωση αυτή, αλλά εντελώς άλλη εμπειρία από κοντά. Εφαρμογή στο αυτί, πολύ βολική, αν και δεν υιοθετεί το σύστημα του προηγούμενου μοντέλου με τα βοηθητικά wings που βοηθούσαν αποτελεσματικά στο grip μέσα στο αυτί, και φοβόμουν μήπως είχα θέματα στον τομέα αυτό. Όλα καλά τελικά. Ποιότητα σύνδεσης πολύ καλή, όπως και στα 1000Χ, με επιλογή στο app έμφαση στην ποιότητα ήχου ή στη σταθερότητα της σύνδεσης. Ήχος από άλλο πλανήτη. Και τα 1000Χ έχουν πολύ καλό ήχο, αλλά εδώ μιλάμε για πολλά επίπεδα πάνω. Αν και δεν διαθέτουν LDAC codec, με τον AAC η ποιότητα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Μπάσο σφιχτό και στιβαρό, μεσαία καθαρά χωρίς να "λασπώνει" ο ήχος. Πρίμα κρυστάλλινα χωρίς να τσιρίζουν ή να τρίζουν. Πολύ βοηθά και το πολύ καλό equalizer που διαθέτει η εφαρμογή, και για τα 1000XM3 έχει ξεκλείδωτο edit, με manual έλεγχο και 2 custom θέσεις, πέρα απ' τα διάφορα presets. Active noise cancellation: όλα τα reviews λένε ότι πρόκειται για το top ANC της αγοράς σε earbuds, και καταλαβαίνω το λόγο. Με είχαν εντυπωσιάσει τα 1000Χ στον τομέα αυτό, τα 1000XM3 πάνε ακόμα πιο πάνω. Και χειροκίνητα και δυναμικά μέσα από την εφαρμογή, το αποτέλεσμα είναι απλά άψογο. Αυτονομία: αν και δεν τα έχω πολλές μέρες ώστε να βγάλω μια εμπεριστατωμένη άποψη, η πρώτη εικόνα είναι πολύ καλή. Φαίνεται να έχουν πολύ καλή μπαταρία, και η θήκη φόρτισης τους δίνει άλλες 3 πλήρεις φορτίσεις. Επίσης προσφέρει πολυάριθμες επιλογές στο app για όλα όσα μπορείς να επέμβεις σχετικά με τη συμπεριφορά των ακουστικών. Πλέον τα ακουστικά έχουν δεχτεί και ένα firmware update στην έκδοση 2.02 με την οποία προστέθηκε υποστήριξη για Amazon Alexa καθώς και η πολύ χρήσιμη προσθήκη ελέγχου έντασης ήχου από τα ακουστικά, κάτι που έλειπε πολύ. Μόνη έλλειψη - για κάποιον που το χρειάζεται - IP rating, για προστασία από ιδρώτα/βροχή κλπ. Εμένα προσωπικά δε μου λείπει.Από τα καλύτερα της αγοράς ήθελα να το τσιμπήσω κσι εγω αλλά έχω βολευτεί με το sbh54 που έχει αναγνώριση κλησεων και επιτέλους δουλεύει απροβληματιστα. Καλορίζικα φίλε. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Από τα καλύτερα της αγοράς ήθελα να το τσιμπήσω κσι εγω αλλά έχω βολευτεί με το sbh54 που έχει αναγνώριση κλησεων και επιτέλους δουλεύει απροβληματιστα. Καλορίζικα φίλε. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ. Όντως τα SBH-54 δουλεύουν πολύ καλύτερα και σε μένα τον τελευταίο καιρό. Η αναγνώριση κλήσης και το ραδιόφωνο FM με μνήμες σταθμών είναι πραγματικά μεγάλο ατού. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Εγώ έχω το sbh 50 και δουλεύει άψογα με αναγνώριση και ράδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Δεν ξέρω γιατί αλλά για κάποιο λόγο τελευταίο καιρό δουλεύουν σωστά Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titanas123 Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Εχω αγοράσει τα bluetooth ακουστικά QCY T2C / T1S TWS απο το gearbest και ενω δουλευαν κανονικά πρόσεξα οτι η σταθμη την μπαταρίας τους όλο και μειωνόταν ενω τα ειχα πάνω στο dock τους. Τότε ήταν που πρόσεξα οτι το δεξί ακουστικό δεν φορτίζει πλέον όταν το συνδέω στο dock. Οπότε νομίζω το πρόβλα από εκεί ει΄ναι γιατι το ακουστικό δούλευε κανονικά μέχρι να ξεφορτίσει πλήρως. Το αριστερό ακουστικό δουλεύει και φορτίζει κανονικά. Η ερώτηση μου είναι μπορώ να κάνω κάτι για να το φτιάξω ή πρεπει να το στειλω gearbest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 To SBH54 σε εμένα είναι κάπως καλύτερο από ό,τι στην αρχή, αλλά παραμένει μη ικανοποιητικό. Χάνει/βρίσκει την σύνδεση ακανόνιστα, άλλες φορές συχνά, άλλες καθόλου. Όταν ακούω ραδιόφωνο, καταλαβαίνω ότι έχω notification γιατί απλά σταματάει να παίζει το ραδιόφωνο, δεν μου έρχεται κάποιο notification sound. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Εδώ και 2-3 μέρες κάτοχος ακόμη ενός ζευγαριού true wireless, των Sony WF-1000XM3. Αγορά από public σε προσφορά που έπαιζε τον τελευταίο καιρό στα 174,99€ (πλέον είναι ξανά στα 249,99€). Τόσα καλά άκουσα και διάβασα στο διαδίκτυο για την περίπτωση αυτή, αλλά εντελώς άλλη εμπειρία από κοντά. Εφαρμογή στο αυτί, πολύ βολική, αν και δεν υιοθετεί το σύστημα του προηγούμενου μοντέλου με τα βοηθητικά wings που βοηθούσαν αποτελεσματικά στο grip μέσα στο αυτί, και φοβόμουν μήπως είχα θέματα στον τομέα αυτό. Όλα καλά τελικά. Ποιότητα σύνδεσης πολύ καλή, όπως και στα 1000Χ, με επιλογή στο app έμφαση στην ποιότητα ήχου ή στη σταθερότητα της σύνδεσης. Ήχος από άλλο πλανήτη. Και τα 1000Χ έχουν πολύ καλό ήχο, αλλά εδώ μιλάμε για πολλά επίπεδα πάνω. Αν και δεν διαθέτουν LDAC codec, με τον AAC η ποιότητα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Μπάσο σφιχτό και στιβαρό, μεσαία καθαρά χωρίς να "λασπώνει" ο ήχος. Πρίμα κρυστάλλινα χωρίς να τσιρίζουν ή να τρίζουν. Πολύ βοηθά και το πολύ καλό equalizer που διαθέτει η εφαρμογή, και για τα 1000XM3 έχει ξεκλείδωτο edit, με manual έλεγχο και 2 custom θέσεις, πέρα απ' τα διάφορα presets. Active noise cancellation: όλα τα reviews λένε ότι πρόκειται για το top ANC της αγοράς σε earbuds, και καταλαβαίνω το λόγο. Με είχαν εντυπωσιάσει τα 1000Χ στον τομέα αυτό, τα 1000XM3 πάνε ακόμα πιο πάνω. Και χειροκίνητα και δυναμικά μέσα από την εφαρμογή, το αποτέλεσμα είναι απλά άψογο. Αυτονομία: αν και δεν τα έχω πολλές μέρες ώστε να βγάλω μια εμπεριστατωμένη άποψη, η πρώτη εικόνα είναι πολύ καλή. Φαίνεται να έχουν πολύ καλή μπαταρία, και η θήκη φόρτισης τους δίνει άλλες 3 πλήρεις φορτίσεις. Επίσης προσφέρει πολυάριθμες επιλογές στο app για όλα όσα μπορείς να επέμβεις σχετικά με τη συμπεριφορά των ακουστικών. Πλέον τα ακουστικά έχουν δεχτεί και ένα firmware update στην έκδοση 2.02 με την οποία προστέθηκε υποστήριξη για Amazon Alexa καθώς και η πολύ χρήσιμη προσθήκη ελέγχου έντασης ήχου από τα ακουστικά, κάτι που έλειπε πολύ. Μόνη έλλειψη - για κάποιον που το χρειάζεται - IP rating, για προστασία από ιδρώτα/βροχή κλπ. Εμένα προσωπικά δε μου λείπει. Καλησπέρα και καλοφόρετα !!!! Πράγματι πρέπει να είναι τα καλύτερα ακουστικά αυτή την στιγμή. Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή έχω διαβάσει αρκετά αρνητικά σχόλια για το μικρόφωνο του κατά τις κλήσεις, έχεις εικόνα να μας πεις την ποιότητα του μικροφώνου ?? ΟΚ έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες αυτού του είδους ακουστικά λόγω απόστασης του μικροφώνου απο το στόμα αλλά λόγω του ότι έχει μεγάλη σημασία για μένα η λειτουργία του σαν handsfree θα ήθελα την γνώμη σου. Ευχαριστώ. Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 (edited) Καλησπέρα και καλοφόρετα !!!! Πράγματι πρέπει να είναι τα καλύτερα ακουστικά αυτή την στιγμή. Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή έχω διαβάσει αρκετά αρνητικά σχόλια για το μικρόφωνο του κατά τις κλήσεις, έχεις εικόνα να μας πεις την ποιότητα του μικροφώνου ?? ΟΚ έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες αυτού του είδους ακουστικά λόγω απόστασης του μικροφώνου απο το στόμα αλλά λόγω του ότι έχει μεγάλη σημασία για μένα η λειτουργία του σαν handsfree θα ήθελα την γνώμη σου. Ευχαριστώ. Σ' ευχαριστώ πολύ. Το θέμα είναι ότι δεν τα έχω δοκιμάσει σε ομιλία, καθώς τα πήρα κυρίως για μουσική/βίντεο. Τα reviews λένε ότι δεν έχουν τόσο καλή ποιότητα ομιλίας, αν και αναφέρουν ότι με το νέο firmware έχει υπάρξει βελτίωση. Θα τα δοκιμάσω και θα επανέλθω. Πάντως είναι απίστευτα ακουστικά, έχω και το αμέσως προηγούμενο μοντέλο και η διαφορά είναι τουλάχιστο 2-3 κλικ πιο πάνω. Η σύγκριση με τα AirDots φυσικά αμείλικτη. Σε ομιλία πάντως δεν εμπιστεύομαι τίποτα άλλο πέρα από τα Plantronics μου. Edited December 11, 2019 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Καλησπέρα σε όλους! Πριν λιγες μερες βρηκα ενα ακουσυτικο samsung icon X.Λοιπον βρηκα σε αγγελεια εναν ανθρωπο ο οποιος πουλαγε το αντιστοιχο του χαμένου ωστε να τα κανεις ζευγος.ΚΑι ρωτάω εχω το εξης ενα αγορασω το αντιστοιχο αυτου που βρήκα και το φορτισω και το κάνω pair με το κινητο μου θα δουλέψει ή οχι; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 υπάρχει bt ακουστικό κάπως οικονομικό με άγκιστρο για γύρω από το αυτί και να είναι με πρωτόκολλο 5.0? Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Σε ομιλία πάντως δεν εμπιστεύομαι τίποτα άλλο πέρα από τα Plantronics μου. Τελικά πήρα και εγώ το voyager edge και πραγματικά είναι το πρώτο bluetooth που σε θορυβώδες περιβάλλον δεν κάνω εγώ προσπάθεια να ακούσω ή ο συνομιλητής μου. Απλά μου κάνει κάτι χαζά, που ενώ είναι συνδεδεμένα, μερικές φορές δεν "περνάει" τον ήχο της κλήσης στο bluetooth (ούτε αν το επιλέξω από τις ρυθμίσεις του ήχου - 2 κινητά συνδεδεμένα: Oneplus 7 pro και Oneplus 6T) και σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να το κλείσω και να το ανοίξω ξανά. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Έχει πάρει κανείς κάποια ear buds της JBL ή της Bose να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Τελικά πήρα και εγώ το voyager edge και πραγματικά είναι το πρώτο bluetooth που σε θορυβώδες περιβάλλον δεν κάνω εγώ προσπάθεια να ακούσω ή ο συνομιλητής μου. Απλά μου κάνει κάτι χαζά, που ενώ είναι συνδεδεμένα, μερικές φορές δεν "περνάει" τον ήχο της κλήσης στο bluetooth (ούτε αν το επιλέξω από τις ρυθμίσεις του ήχου - 2 κινητά συνδεδεμένα: Oneplus 7 pro και Oneplus 6T) και σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να το κλείσω και να το ανοίξω ξανά. Ίσως εάν κλείσεις τους αισθητήρες από το Plantronics Hub να παίρνει συνέχεια τον ήχο. Δεν έχεις την ευκολία της αυτόματης μεταφοράς, αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερο από κλείσιμο/άνοιγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 (edited) Ίσως εάν κλείσεις τους αισθητήρες από το Plantronics Hub να παίρνει συνέχεια τον ήχο. Δεν έχεις την ευκολία της αυτόματης μεταφοράς, αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερο από κλείσιμο/άνοιγμα. Ή να κάνει reset τους αισθητήρες. Κολλάνε καμιά φορά και σε μένα. Τελικά πήρα και εγώ το voyager edge και πραγματικά είναι το πρώτο bluetooth που σε θορυβώδες περιβάλλον δεν κάνω εγώ προσπάθεια να ακούσω ή ο συνομιλητής μου. Απλά μου κάνει κάτι χαζά, που ενώ είναι συνδεδεμένα, μερικές φορές δεν "περνάει" τον ήχο της κλήσης στο bluetooth (ούτε αν το επιλέξω από τις ρυθμίσεις του ήχου - 2 κινητά συνδεδεμένα: Oneplus 7 pro και Oneplus 6T) και σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να το κλείσω και να το ανοίξω ξανά. Καλορίζικο, έκανες πολύ καλή επιλογή. Αυτό με τους αισθητήρες μου το κάνει κι εμένα καν δεν έχω καταλήξει αν είναι θέμα ακουστικού ή κινητού. Πάντως βοηθάει να κάνεις πού και πού reset των αισθητήρων. Edited December 14, 2019 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Elari Nano pods. Στα 58 ευρω στον Σκωτσεζο. Εχει κανεις αποψη για τα συγκεκριμενα bt? Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Έχει πάρει κανείς κάποια ear buds της JBL ή της Bose να μας πει εντυπώσεις;Αν εννοείς τα Bose soundsport free εγω τα εχω.... εξαιρετικά ως τώρα...δεν φεύγουν απο τ αυτιά...τα χρησιμοποιώ κυρίως γυμναστήριο κ τρεξιμο... μπαταρία οκ θα μπορούσε να κρατάει λιγο παραπάνω... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Αν εννοείς τα Bose soundsport free εγω τα εχω.... εξαιρετικά ως τώρα...δεν φεύγουν απο τ αυτιά...τα χρησιμοποιώ κυρίως γυμναστήριο κ τρεξιμο... μπαταρία οκ θα μπορούσε να κρατάει λιγο παραπάνω... Αυτά που φορτίζουν μέσα στη θήκη τους εννοώ, δύο στρογγυλά. Χωρίς κάποια προέκταση όπως έχουν ορισμένα. Είναι και αδιάβροχα αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2019 Αυτά που φορτίζουν μέσα στη θήκη τους εννοώ, δύο στρογγυλά. Χωρίς κάποια προέκταση όπως έχουν ορισμένα. Είναι και αδιάβροχα αν δεν κάνω λάθος.Ναι αυτά έχω!!ως τωρα κανένα παράπονο!! θα ήθελα απλα λίγο παραπανω μπαταρία Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2019 (edited) Ναι αυτά έχω!!ως τωρα κανένα παράπονο!! θα ήθελα απλα λίγο παραπανω μπαταρία Bose που βρίσκεις; Στα περισσότερα ελληνικά sites μόνο μέχρι JBL έχουν. Αν και δεν με ενοχλούν. Θέλω μια από τις δύο μάρκες να πάρω. Επίσης στη ψηφοφορία πιο πάνω δεν βλέπω να έχει ψηφιστεί καμιά μαρκα, οπότε δυσκολεύει πιο πολύ την κατάσταση. Αν και οι παραπάνω εταιρίες ακουστικών που θέλω δεν υπάρχουν στην ψηφοφορία. Υπάρχουν ως "άλλο" ας πούμε. Ξέρω ότι σαν ηχεία είναι και οι δύο πολύ καλές σε ήχο. Σε Bluetooth ακουστικά δεν ξέρω πως τα πάνε! Edited December 18, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2019 Τα πράγματα είναι απλά. Αν έχεις σκοπό να πας πάνω από τα 150€, πας σε sennheiser, sony, B&O. Μια χαρά ήταν τα bose πέρυσι και μια χαρά αν τα πάρεις μισή τιμή φέτος. Αλλά καινούρια 150€ τη σήμερον ημέρα, όχι δεν αξίζουν. Ειδικά όταν στα 110 (αμαζον) βρίσκεις τα soundcore liberty 2 pro, που είναι απίστευτα για τα λεφτά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Τα Sennheiser Momentum, δυστυχώς, αν και πολύ καλά ακουστικά, πάνε πολύ ψηλά σε τιμή, κι έχω διαβάσει και κάποια άσχημα σχόλια για την αυτονομία τους, η ότι το app δεν είναι τόσο πλήρες. Υποτίθεται όμως ότι είναι η κορυφή αυτή τη στιγμή σε ποιότητα ήχου. Αν θες το απόλυτο στον ήχο, είναι το νούμερο ένα. Γνώμη μου, αν κάποια στιγμή βγουν ξανά σε προσφορά τα Sony WF-1000XM3, είναι ό,τι καλύτερο στα 175€ που τα πέτυχα, μιας έπαιζαν σε προσφορά μέχρι πριν λίγο καιρό. Στα 250€ που έχουν κανονικά, δε θα τα έδινα νομίζω. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Jabra elite 65t θα έπαιρνα στην θέση σου Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Για τα Huawei FreeBuds 2 Pro τι γνώμη έχετε; Από ήχο κατά την κλήση πως τα πάνε; συνδέονται με δυο τηλέφωνα ταυτόχρονα; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts